مگه میخواد مرغ سر ببره!!!!!!! نزنه بازیکن های خوب رو اخراج کنه
این گواردیولا بیاد میلان بدبخت میشیم زلات پر entezar::
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه میخواد مرغ سر ببره!!!!!!! نزنه بازیکن های خوب رو اخراج کنه
این گواردیولا بیاد میلان بدبخت میشیم زلات پر entezar::
منم با رفتن عتیقه ها موافقم ولی اگه اسمه گتوزو رو اورد میگیرم برلو رو ... میدم !!!
فک کنم دروگبا / کاکا رو بگیره ! :love: با یه چندتا چَپو چوله !مثله اسین :ogh:
این برلو خر بشه دیگه کسی جلودارش نیست :hehee:
ما الان با کیفیت ترین بازیکن هارو داریم ! خط دفاعمون که حرف ندارن ! هافبک دفاعی هم که آمبو با فن بومل و مونتاری خیلی قویه ! حمله هم که ماشاالـ..... میمونه این خط هافبک هجومی و طراح , که وضعیته گریه آوری داره ! گالیانی یکم عقل تو کَلَش نبود بره نوری شاهین رو با این قیمته کمش بگیره ! کچله......
نه واقعا امسال جو گیر شده میخواد یه کاری بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد خط هابک هم باید همون قضیه معاوضه روبینیو با گانسو + 15 ملیون پول نقد رو کنار بیاد
به احتمال زیاد گانسو فصل بعد میلانیه مونتولیوو هم که خریده ممیمونه یه دفاع چپ و یه حمله که به کلاس زلاتان بخوره ki::
من اصلا با این مونتولیوو حال نکردم ! خودشو اکوئیلانی با اینکه فوتبالششون تمام ایتالیاییه ولی واسه تو سرشون خوبه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط به درد تیم ملی میخورن
بذار گانسو بیاد , اونوقت این دوتا تا آخر عمرشون نیمکت نشین میشن !
این ترکیبیه که من فک میکنم خوب بدرخشه !
آبیاتی
x ..... سیلوا ..... مکسس ..... آباته
ون بومل
نوچه (مونتولیوو) .... گانسو
بواتنگ
کاسنو (x) .... ایبرا
ولی اینجوری سرعته خطه حمله میاد پایین ! که با وجود پاتو آماده این مشکل حل میشه !
مونتی اونقدر هم بد نیست یه تنه تونست با فیورنتینا میلان رو شکست بده
حالا که بحث سر ترکیب شد ما هم نظر بدیم
آبیاتی
کولاروف ..... سیلوا ..... نستا ..... آباته
مونتولیوو
اریکسون .... گانسو
بواتنگ
(x) .... ایبرا
نستا که میخواد بره ! گفته میره امارات !
پیشنهاد ردبول امریکا بهتره میره اونجا شاید هم نرفت :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درضمن جانشین نستا معلوم نیست ولی حتما در حدو اندازه های خودشه نمیدونم راسته یا نه ولی مثل این که نگاه ها روی لوسیو هستش
مگه مکسس چشه !!! بچه به این خوشکلی :nishkhand:
تو خودت مالک میلان بودی حاظر میشدی 1 فصل کامل دفاع رو به امبد مکسس بزاری ki::نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شهر برگزاری مسابقه: سیـه نـا
ورزشگاه: آرتمیـو فـرانکـی - مـانتـپاسکـی
هفته سـی و پنجـم سری آ
روز: یکشنبـه
تاریخ:
2012/04/29 میلادی
1391/02/10 خورشیدی
ساعت:17:30 به وقت تهران
rossoneri.ir
مکسس رو فیکس میزاشتم بعد یه دفاع خوبه دیگه هم میگرفتم رزرو مکسس باشه رو نیمکت