پودولسکی: نمیتوانم برای بازی در آرسنال صبر کنم
به گزارش پایگاه خبری آرسنال در ایران، مهاجم آلمانی توپچی ها با زدن 18 گل فصل فوق العاده با کلن در بوندس لیگا داشت و حالا او بعد از تمام شدن مسابقات یورو میخواهد هرچه زودتر با آرسنال کار کند.
او در اولین مصاحبه با سایت رسمی آرسنال گفت:" آرسنال باشگاه بزرگ و شناخته شده ای در اروپا و همچنین در دنیا است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی بین دو باشگاه مذاکرات برای انتقال شروع شد، خیلی سریع تصمیمم را گرفتم. حالا میخواهم با باشگاهی جدید چالش جدیدی را تجربه کنم و بی صبرانه منتظر پایان یافتن مسابقات یورو و پیوستن به آرسنالم.
فصل موفقی را با کلن سپری کردم و حالا با اعتماد به نفسی بالا به مسابقات یورو خواهم رفت و بعد از آن به هم
تیمی های جدیدم می پیوندم و هدفم اینست که تمام توانم را برای این باشگاه ارائه دهم و در اینجا موفق شوم."
پودلسکی قبلا به بایرن مونیخ رفته بود اما او میگوید هیچ تردیدی برای بازی در لیگ برتر نداشته است.
" برای من اهمیتی ندارد که این قدم را چه الان و چه چند سال قبل در حرفه ام برداشتم."
پیش بینی زمان درست سخت است. اما الان 26 ساله و نزدیک 27 ساله شدنم هستم. پس برداشتن این گام در حرفه ام در این زمان درست است."
--------------------------------------------------------------------------------------------
من که از اومدنش به لندن خیلی خوشحالم و مطمئنم زوج فوق العاده ای رو با فن پرسی میسازن.:/danc
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی سمیر نصری گذشته اش را فراموش میکند
سمیر نصری، هافبک منچسترسیتی، با مسخره کردن آرسنالی ها، اعلام کرد آنها نمی توانند برای سال ها هیچ جامی به دست بیاورند.
این ستاره فرانسوی که در تابستان سال گذشته از آرسنال به سیتی پیوست، یکی از ارکان اصلی این تیم در رقابت های این فصل بود و موفق شد با آبی ها قهرمان لیگ برتر شود.
انتقال 24 میلیون پوندی نصری با انتقادات زیادی مواجه شد اما او معتقد است قهرمانی سیتی در رقابت های این فصل، انتقال او به این باشگاه را توجیه می کند.
او همچنین هم تیمی های سابقش را مورد انتقاد قرار داد و آنها را بازیکنانی بدون جاه طلبی توصیف کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آرسنالی ها می خواهند طوری نشان دهند که من برای پول به سیتی آمدم. امیدوارم آنها اکنون من را با جام قهرمانی لیگ برتر ببینند. معتقدم که آنها برای سال ها نمی توانند به یک جام برسند.
اگر من تنها به پول فکر می کردم، راحت تر بود که در آرسنال بمانم، هر هفته پولم را بگیرم و در زمین قدم بزنم. خیلی ها هستند که در آرسنال این کار را می کنند.
من انتخاب سختی انجام دادم؛ به باشگاهی بزرگی آدم که برای قرار گرفتن در ترکیب آن باید می جنگیدم. جایی که کسی دلش نمی خواهد دوم باشد و من این را به خوبی نشان دادم.
امیدوارم طرفداران آرسنال به زندگی خودشان بپردازند و من را فراموش کنند. آنها باید جایگاه سوم شان را جشن بگیرند و من روی قهرمانی های مان تمرکز خواهم کرد."