حال ميكنم هم مسي حاله اون پله رو گرفت و هم مارادونا كه حسابي پله رو ديونه كرده و در جديدترين شيرين كاريش كه تو ليگ امارات وقتي حرف ميزنه از پله به عنوان مبدا زمانmas:-mas:-:hehehe:lagh:::khandeeeee bahal:استفاده ميكنه!
نمایش نسخه قابل چاپ
حال ميكنم هم مسي حاله اون پله رو گرفت و هم مارادونا كه حسابي پله رو ديونه كرده و در جديدترين شيرين كاريش كه تو ليگ امارات وقتي حرف ميزنه از پله به عنوان مبدا زمانmas:-mas:-:hehehe:lagh:::khandeeeee bahal:استفاده ميكنه!
مسي كي ميخواد توپ طلاشو بگيره؟:ohum:كسي تاريخشو ميدونه؟
تو آذر ماه بود فکر کنم think:: تا چند روز دیگه هتریک مسی رو در تصاحب توپ طلا میبینیم
به هر حال فرقی نمیکنه.توپ الان پیش خودشه تا زمانی هم که بدرخشه پیش خودش میمونه.فرقی نمیکنه کی بخوان اعلام کنن.من از الان میدونم تا 3 فصل دیگه جایزه پیشش میمونه
فقط اميدوارم مسي اشباع نشه.من خودم اگه جاش بودم الان وضعم اينطوري بود::ogh::ogh:entezar:::gijjj:
برید در نظرسنجی توپ طلا به مسی یا ژاوی رای دهید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داشتم کلیپ مصدومیت داوید ویا رو نگاه میکردم
بیچاره چی شد
یه سوال داشتم جام ملت های اروپا رو هم از دست داد یا نه ؟
اینطور که جراحش میگفت کلا شاید نصف فصل بعد هم از دست بده چه برسه به یورو 2012.ساق پاش کامل شکسته.میگه بازیکنایی با سن بالا با این شکستگی از فوتبال خداحافظی میکنن ولی ویا میگه خیلی زود برمیگردم.خوبه باز خودش روحیه داره وگرنه دیگه نمیتونست بازی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داوید به یورو میرسه / چون میخواد آقای گل یورو بشه love:: با هوسیتالت رو فکر کنم بد بازی کنیم
داوید ویا روحیه بالایی داره و خودش میگه به یورو 2012 میرسم ولی این دل بوسکه ... (بوقققققققققق) گفته که سولدادو جانشین مناسبی برای داوید ویاست که این صحبت ها باعث دلخوری هواداران بارسا شده من اصلا از این دل بوسکه خوشم نمیاد اصلا مربی خوبی نیست ... :ey babaaa: