-
مصاحبه هوار
ه دايى و پرسپوليس احترام مى گذارم
هوارمحمد: شايد ايران به من نساخت و مجبور شدم به قبرس بروم!
بالاخره پس از حرف و حديثهاى فراوان هوارمحمد به تهران آمد تا در تمرينات استقلال شركت كند.اين هافبك عراقى معتقد است در شرايط كنونى تمام فكرش را به موفقيت استقلال معطوف كرده و مى خواهد براى اين تيم مهره تأثيرگذارى باشد.هوارملا محمد صحبتهايى انجام داده كه در زير پيش روى شماست:
•بالاخره به تهران آمدى تا در تمرينات استقلال شركت كنى.
- من نمى توانستيم به تيم ديگرى بروم و پس از مشورتهايى كه با عده اى از نزديكانم داشتيم تصميم گرفتم به تهران بيايم.
•حالا دليل اصلى غيبتهاى تو چه بود؟
- من ۲ قرارداد بسته بودم كه مشكلاتى برايم ايجاد كرد. يكى با استقلال بود و يكى هم با تيم قبرسى و نمى دانستم بايد چه كار كنم.
•چه شد كه به قبرس نرفتى؟
- قرارداد من با استقلال در هيأت فوتبال ثبت شده بود اما قراردادم در قبرس فقط داخلى بود و در فدراسيون فوتبال اين كشور ثبت نشد.
•با اين وجود به نظر مى رسد علاقه بيشترى به حضور در قبرس داشتى تا استقلال؟
- نمى توانم بگويم علاقه به حضور در قبرس داشتم يا در تهران. من ۲ سال در تيم آپولون قبرس روزهاى خوبى را پشت سر گذاشتم.
•در مصاحبه هايت به اين موضوع اشاره داشتى كه ۶ ماه در استقلال مى مانى و بعد به قبرس مى روى؟
- من چنين حرفى نزدم. فعلا كه با استقلال قرارداد دارم و به اين تيم متعهد هستم. در مورد آينده نيز نمى توانم صحبت خاصى انجام بدهم اما شايد ايران به من نسازد و آن وقت پايان قراردادم تصميم مى گيرم.
•محل اقامتت مشخص شد؟
- بله، مسئولان باشگاه يك واحد مسكونى در سعادت آباد براى من در نظر گرفته اند كه به زودى در آن مستقر خواهم شد.
•كى مى توانى براى استقلال بازى كنى؟
- فعلا كه از نظر بدنى آماده نيستم و مدتى بايد به تمرينات اختصاصى بپردازم.
•طى روزهاى گذشته صحبتهايى در مورد مشكلاتت با على دايى و پرسپوليس در رسانه ها منتشر شد.
- من چنين حرفهايى نزدم و نمى دانم چرا چنين موضوعاتى را از قول من بيان كردند. من هيچ مشكلى با دايى و پرسپوليس ندارم و به آنها احترام مى گذارم.
-
مصاحبه فریبا
بهتاش فريبا: ما هم به تاريخ دربى معترض هستيم
«بهتاش فريبا» مربى تيم فوتبال استقلال تهران درباره اعلام برنامه رقابت هاى ليگ برتر و زمان برگزارى شهرآورد استقلال و پرسپوليس در ۶ فروردين سال ۹۰ گفت: در ماه اسفند ديدار هاى استقلال در رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر به اوج فشردگى خود مى رسد و بايد انواع و اقسام بازى ها را انجام دهيم. بايد به عربستان سفر كنيم و در زمان هاى قبل و بعد از آن بايد در ليگ بازى كنيم. مسافرت هاى متوالى باعث خستگى بازيكنان و كادرفنى مى شود و اين قضيه به سود ما نخواهد بود.وى ادامه داد: بازى با پرسپوليس در ۶ فروردين مناسب نيست و به زمان اعلام شده اعتراض داريم. سازمان ليگ بايد براى تيم هايى كه در رقابت هاى آسيايى بازى مى كنند، برنامه بهترى در نظر بگيرند تا نمايندگان ايران دچار خستگى نشوند.مربى استقلال درباره پيروزى آبى پوشان مقابل استيل آذين و ديدار هفته آينده برابر پيكان قزوين در رقابت هاى ليگ برتر نيز گفت: پس از انجام تمرينات سخت و پرفشار درآنتاليا تركيه و جزيره قشم بازيكنان به شرايط آمادگى مناسبى رسيده اند و در ديدار با استيل آذين آن را نشان داديم. بازى با پيكان هم سختى هاى خاص خودش را دارد و آمدن حميد عليدوستى سبب شده تا خودروسازان متحول شوند. براى باقى ماندن در جمع تيم هاى مدعى بايد پيكان را شكست دهيم و چاره اى جز اين كار نخواهيم داشت.فريبا در خصوص برنامه استقلال براى رقابت هاى جام حذفى گفت: در جام حذفى شرايط خوبى داريم و بايد با شكست ملوان به فينال برسيم. قهرمانى در اين جام براى استقلال اهميت دارد و برايمان فرقى ندارد كه در فينال با پرسپوليس، سپاهان يا فولاد خوزستان بازى كنيم. تيمى كه قهرمانى مى خواهد بايد تمام رقباى خود را شكست دهد و استقلال نيز از اين قاعده مستثنى نيست.
-
مصاحبه سید صالحی
در تعطيلات نوروز از دربى استقبال نمى شود
سيدصالحى:اميدوارم هوار به استقلال كمك كند
سيدمهدى سيدصالحى مهاجم تيم فوتبال استقلال به دنبال اين است كه عنوان آقاى گلى خود را در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا تكرار كند.او اظهارداشت: خوشحالم كه بعد از ۶ ماه مصدوميت دشوار با گل به تركيب استقلال برگشتم و مزد زحماتم را گرفتم.وى ادامه داد: با روحيه بالايى به تمرينات استقلال برگشتم و خدا هم كمكم كرد تا دوباره عزتم را بدست بياورم. هدفم اين است كه در بازيهاى باقى مانده استقلال در آسيا و ليگ عملكرد خوبى داشته باشم و پاسخ اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.سيدصالحى حضور خود در ليگ قهرمانان آسيا گفت: سابقه زيادى در آسيا دارم و پارسال هم عملكرد خوبى براى استقلال داشتم. اول از همه اميدوارم امسال سال از گروه خود به مراحل بالاتر صعود كند و بعد هم تلاشم را به كار مى گيرم تا دوباره عنوان آقاى گلى آسيا را بدست بياورم. تمام تمركز در ليگ قهرمانان اين است كه براى خودم و استقلال ركورد خوبى را بدست بياورم.وى درباره پيوستن هوار محمد به استقلال اظهارداشت: آمدن هوار ناظر باشگاه و كادر فنى است. تجربه بازى مقابل هوار را دارم و اميدوارم بتواند به استقلال كمك كند.سيدصالحى با اشاره به برگزارى دربى در تعطيلات عيدنوروز گفت: كاش سازمان ليگ اين بازى حساس را در تعطيلات عيد برگزار نمى كرد. اكثر مردم در عيد به مسافرت مى روند و استقبال خوبى از دربى نمى شود. ضمن اينكه بالاخره بازيكنان هم خانواده دارند و مى خواهند تعطيلات عيد را كنار خانواده شان سپرى كنند.
-
مصاحبه طالب لو
اميدوارم با سرمربى جديد به تيم ملى دعوت شوم
طالب لو: مى خواهيم صدرنشين باشيم
وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: در حال حاضر در شرايط خوبى به سر مى برم. در تعطيلات تمرينات خوبى را انجام داديم و توانستيم خود را به آمادگى كامل برسانيم.وى افزود: در نيم فصل دوم تمام بازى ها سخت است و همه تيم ها مى خواهند امتيازات كامل را بگيرند. ما هم با توجه به برد خوبى كه مقابل استيل آذين به دست آورديم در شرايط روحى خوبى قرار داريم و حتما مقابل پيكان فقط به برد فكر مى كنيم.وى درباره وضعيت استقلال در جدول رده بندى اظهار داشت: در حال حاضر شرايط خوبى در جدول داريم، اما هيچ وقت به رده دوم بسنده نمى كنيم و تمام تلاش مان بر اين است كه صدرنشين شويم و براى اين امر هم با وجود كار سختى كه در پيش داريم آماده ايم و مى خواهيم با ارائه بازى هاى پرقدرت صدرنشين ليگ شويم.طالب لو با اشاره به حضورش در منزل ميداودى اظهار داشت: چند روز گذشته به همراه اميرآبادى به منزل ميلاد رفتيم تا جوياى احوال وى شويم. ميلاد بازيكن خوب و با اخلاقى براى استقلال است و متاسفانه دچار مصدوميتى شد كه او را از تيم دور كرد. اميدوارم هرچه زودتر دوران نقاهت را پشت سر بگذارد تا مانند ابتداى فصل شاهد گلزنى هايش براى استقلال باشيم.دروازه بان استقلال در پايان درباره دور ى اش از تيم ملى تصريح كرد: همواره تمام تلاشم اين بوده تا بهترين بازى هايم را انجام دهم و به تيم ملى دعوت شوم. اميدوارم با آمدن سرمربى جديد براى تيم ملى بتوانم نظرشان را جلب كنم و باز هم افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملى را به دست آورم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: با اين برنامهريزي ما را از زيارت خانه خدا محروم كردند
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: سازمان ليگ با اين برنامهريزي ما را از زيارت خانه خدا محروم كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، حضور كارلوس كرش در تيم ملي ايران، شايعه خداحافظي روانخواه، حضور هوار محمد و ديگر مسائل صحبتهايي را انجام داده كه در زير ميخوانيد.
* از شرايط استقلال صحبت كنيد؟
خدا را شكر ميكنم كه شرايطمان خوب است و بچهها تمرينات پرنشاطي را پشت سر ميگذارند اما تنها نگراني ما بيماري فرهاد مجيدي و فرزاد آشوبي است كه هر دو سرما خوردهاند و اميدوارم هر چه سريعتر بهبود پيدا كنند.
* هوار ملا محمد هم كه به تيمتان اضافه شد...
خوشحال هستم كه اين بازيكن به جمع ما اضافه شد و حداقل در جناح چپ ديگر مشكلي نخواهيم داشت. هوار چند روزي تمرين نداشته و او را در اختيار مربي بدنساز گذاشتهايم و اين بازيكن قطعا به بازي مقابل پيكان نخواهد رسيد.
* ظاهرا از برگزاري دربي در تاريخ 6 فروردين گله داشتيد؟
برنامهريزي انجام شده و مثل هميشه بايد تابع باشيم. هر زمان كه مسابقه گذاشتند، پذيرفتيم اما مشكل اصلي ما برگزاري مسابقه در روز 29 اسفند است. واقعا كاري كردند كه بعد از بازي آسياييمان بلافاصله به تهران برگرديم و بازيكنان ما حتي فرصت زيارت خانه خدا را نداشته باشند. مگر ميشود تيم به عربستان برود و خانه خدا را زيارت نكند؟ فكر ميكنم با اين برنامهريزي ما را از زيارت خانه خدا محروم كردند. ضمن آنكه تيم ما با آن شرايط بايد در آن تاريخ بازي كند در حالي كه چند روز بعد بايد در دربي بازي كنيم. اين مسابقه شرايط خاص خودش را دارد و بازيكنان يك هفته قبل بايد در اوج آمادگي قرار بگيرند اما به خاطر تعطيلات نوروز حداقل بايد يكي دو روز به آنها مرخصي بدهيم كه آنها را از شرايط مسابقه دور ميكند. اين برنامهريزي دقيقا مثل ديدار ذوبآهن در آسيا ميماند كه بلافاصله به تهران برگشت و از پرسپوليس شكست خورد.
* آيا قصد نامهنگاري و يا درخواست تغيير تاريخ بازيها را نداريد؟
شما بگوييد ما چگونه ميتوانيم اقدام كنيم؟ فوتبال ما مديون باشگاهها است. سازمان ليگ ناچار است به خاطر تعطيليهاي بيمورد بازيهاي تفريحي تيم ملي مسابقات را فشرده برگزار كند. ديگر گلايه ما مربوط به بازي سپاهان است. 5 اسفند بايد با سپاهان بازي كنيم و روز دهم در بازيهاي آسيايي به ميدان برويم. آن وقت ميگويند چرا تيمهاي ايراني در آسيا نتيجه نميگيرند و ما را با ليگهاي انگليس و اسپانيا مقايسه ميكنند. آيا كسي قبول ميكند كه ورزشگاههاي ما با يك باران شرايط برگزاري مسابقه را از دست ميدهد. بايد بپذيريم تيمهاي ما توان برگزاري مسابقات را با فاصله 4 يا 5 روز ندارند. با اين برنامهريزي فكر ميكنم هيچ حق اعتراضي نداشته باشيم.
* وضعيت جباري و روانخواه چگونه است؟
جباري پس از مسابقه با پيكان با تيم تمرين خواهد كرد و هم اكنون خوب پيش ميرود. در مورد روانخواه نيز بايد بگويم اين بازيكن خيلي بدشانس است و در حالي كه ميتوانست در تركيب اصلي ما جاي داشته باشد، دچار مصدوميت شد و اميدوارم هر چه زودتر به ميادين بازگردد.
* اينكه ميگويند او قصد خداحافظي از فوتبال را دارد، درست است؟
اصلا اين گونه نيست. با روانخواه صبحت كردم و او اين مسائل را تكذيب كرد. روانخواه جوان است و هنوز فرصتهاي زيادي پيش رو دارد.
* تيم ملي هم مقابل روسيه پيروز شد اما از بازيكنان استقلالي استفاده نشد و فقط مبعلي فقط چند دقيقه در زمين حضور داشت؟
متاسفانه شريفات را در حالي كه در تمرينات ما خيلي خوب ظاهر شد با خود بردند و يك دقيقه هم به او بازي ندادند. در حالي كه سختيهاي بسياري براي مشكلات خروجياش كشيد ولي حتي كوچكترين استفادهاي از او نشد. ايمان مبعلي را كه بازيكن بزرگ ما محسوب ميشود، در بهترين شرايط تحويل داديم و با فرستادن او در دقيقه 90 به زمين از لحاظ روحي اين بازيكن را خراب كردند.
* روز گذشته در ديداري كه با سيد حسن خميني نوه امام (ره) داشتيد، ايشان به گل شما در دربي سال 62 اشاره كرد. درست است؟
ايشان خيلي چيزها يادش بود و خوشحالي مسئولان مملكت به فكر ورزش هستند و اطلاعات كاملي از مسابقات قديمي دارند. حتي تعجب كردم كه از نحوه به ثمر رساندن گلم به پرسپوليس خبر داشت.
* اين روزها صحبت از حضور كارلوس كرش در فوتبال ايران است. آيا اين مربي ميتواند به ما كمك كند؟
هنگامي كه عليه يك مربي صحبت ميكرديم به خاطر اين بود كه اعتقاد داشتيم نيمكت تيم ملي ما بزرگتر از آن شخص بود. حتي معتقدم اشتباه كردم كه در مورد آن مربي صحبت ميكردم اما كرش مربي بزرگي است و به مسئولان فدراسيون به خاطر پيشنهاد به اين مربي تبريك ميگويم. او مربي رئال مادريد، دستيار الكس فرگوسن و سرمربي تيم ملي پرتغال بوده و در آسيا هم تجربه مربيگري دارد. متاسفم كه يك سري آقايان عليه كرش موضع ميگيرند و شايد او را نميشناسد و يا به خاطر غرضورزي حرف ميزنند اما اگر امكانات و برنامه ريزي را براي من اين مربي بزرگ فراهم كنيم و به او فرصت سه ساله بدهيم ميتواند فوتبال ما را متحول كند.
* و به عنوان سؤال آخر بازي روز يكشنبه استقلال مقابل پيكان را چه طور ميبينيد؟
پيكان تيمي متحول شده است و نسبت به تيم دور رفت كه شكستش داديم، كاملا فرق ميكند. آقاي عليدوستي از مربيان خوب ما است ولي اميدوارم با پشتوانه هواداران ما هر سه امتياز مسابقه را كسب كنيم.
-
مصاحبه فتحاللهزاده
فتحاللهزاده: مبعلي بايد تابع نظر سرمربي تيم ملي باشد
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: ايمان مبعلي بايد صبور و تابع نظر سرمربي تيم ملي باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي فتحاللهزاده درباره حضور هوار ملا محمد در تمرين استقلال، ناراحتي ايمان مبعلي از فرصت كمي كه در تيم ملي در اختيارش گذاشته شده بود و همچنين مسائل مالي باشگاه استقلال صحبتهاي زير را با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس انجام داد.
* هوار ملا محمد در تمرين استقلال حضور پيدا كرد اما باشگاه پرسپوليس قصد دارد از وي شكايت كند...
شكايت باشگاه پرسپوليس مانعي براي بازي نكردن هوار محمد در تيم استقلال نيست. هر گاه كميته انضباطي درباره اين شكايت حكم خود را داد باشگاه استقلال به اين قضيه ورود ميكند.
* شرايط آمادگي هوار محمد به چه صورتي است؟
با توجه به اينكه در راه رفت و آمد به قبرس و ايران بوده، 6 روز تمرين نداشته اما او به شدت در حال تمرين است تا خود را به تيم برساند. ما تا پايان فصل با هوار قرارداد داريم و اگر دو طرف از يكديگر راضي باشند اين قرارداد تمديد ميشود.
* باشگاه استقلال هميشه از اينكه تعداد كمي از اين تيم به تيم ملي دعوت ميشوند، معترض بوده، در بازي با روسيه نيز به ايمان مبعلي فقط دو دقيقه فرصت بازي داده شد و ظاهرا اين بازيكن ناراحتي خود را به عليرضا منصوريان نشان داده است؟
دعوت كردن بازيكنان مستعد استقلال ضررش علاوه بر اينكه به تيم ملي ميرسد، دودش به چشم سرمربي تيم هم ميرود. ديديد كه در جام ملتهاي آسيا از همين مسئله سرمربي تيم ملي ضربه خورد و باعث شد ايران را ترك كند. ما هميشه دوست داريم بازيكنان مستعد به تيم ملي دعوت شوند. اميدوارم با حضور مربي حرفهاي در رأس تيم ملي اين قضايا تكرار نشود.
* فكر نميكنيد بروز ناراحتي مبعلي به مربيان تيم ملي باعث شود ديگر نتواند به تيم ملي دعوت شود؟
من فكر نميكنم چنين اتفاقي بيفتد. ايمان بايد صبور باشد و تابع سرمربي. چرا كه اين سرمربي است كه پاسخگوي مسائل است. استقلال در تيم ملي بزرگ و تاثيرگذار است و اين را تاريخ نشان داده است. هر گاه تيم ملي به جام جهاني رفته بيشترين بازيكنان آن استقلاليها بودند. استقلال حق خود را خواهد گرفت.
* نظرتان درباره حضور كرش در تيم ملي ايران چيست؟ با توجه به اينكه ناصر حجازي هم اين مربي را درجه سوم خوانده است؟
ناصر خان حتما نظر خودش را گفته او يك آدم فني است و حتما استدلالهايي براي خود دارد اما من فكر ميكنم كرش فوتبال ما را ضعيف نميكند. با توجه به موجوديتي كه داريم اين مربي براي ما مفيد است. كرش صاحب رزومه است و اين قابليت را دارد به فوتبال ما كمك كند. ما فقط بايد از او حمايت كنيم.
* بازيكنان استقلال در مورد شرايط مالي همچنان اعتراضاتي دارند؟
ميتوانيد با خود بازيكنان صحبت كنيد و بگويند از چه چيزي ناراحت هستند. بازيكنان از امسال هيچ طلبي از باشگاه ندارند. آنها اگر اعتراضي دارند نسبت به سال گذشته است كه راست هم ميگويند. دريافتي آنها از مطالباتشان در سال گذشته بسيار كم بوده است. اگر هم بخواهم حرفي بزنم به مشكل ميخوريم وگرنه ما امسال نسبت به كل تاريخ باشگاه استقلال بهترين پرداختيها را داشتيم. اكنون هم به لحاظ مالي دستمان بسته است و تلاش داريم با كمك آقاي سعيدلو اين قضيه را حل كنيم. من ميتوانم مثال بزنم بازيكناني مثل اميرحسين صادقي و وحيد طالبلو درصد بيشتري از قرارداد پارسالشان مانده و حتي مجتبي جباري از سال گذشته 200 ميليون تومان ميخواهد. اين بدهي هم بازيكن را اذيت ميكند همه باشگاه را.
* اميدرضا روانخواه بار ديگر مصدوم شد، آيا نميخواهيد اسم او را از فهرست آسيايي استقلال حذف كنيد؟
بايد كميسيون پزشكي باشگاه تشكيل شود تا در مورد او تصميمگيري كنيم. هر تصميمي كه اين كميسيون بگيرد ما بر اساس آن عمل ميكنيم.
-
مصاحبه مظلومی
مربيان تيم ملى مبعلى و شريفات را از لحاظ روحى خراب كردند
مظلومى: با اين برنامه ريزى ما را از زيارت خانه خدا محروم كردند
پرويز مظلومى در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، حضور كارلوس كرش در تيم ملى ايران، شايعه خداحافظى روانخواه، حضور هوار محمد و ديگر مسائل صحبت هايى را انجام داده كه در زير آمده است:
• از شرايط استقلال صحبت كنيد؟
- خدا را شكر مى كنم كه شرايط مان خوب است و بچه ها تمرينات پرنشاطى را پشت سر مى گذارند اما تنها نگرانى ما بيمارى فرهاد مجيدى و فرزاد آشوبى است كه هر دو سرما خورده اند و اميدوارم هر چه سريع تر بهبود پيدا كنند.
• هوار ملا محمد هم كه به تيم تان اضافه شد...
- خوشحال هستم كه اين بازيكن به جمع ما اضافه شد و حداقل در جناح چپ ديگر مشكلى نخواهيم داشت. هوار چند روزى تمرين نداشته و او را در اختيار مربى بدنساز گذاشته ايم و اين بازيكن قطعا به بازى مقابل پيكان نخواهد رسيد.
• ظاهرا از برگزارى دربى در تاريخ ۶ فروردين گله داشتيد؟
- برنامه ريزى انجام شده و مثل هميشه بايد تابع باشيم. هر زمان كه مسابقه گذاشتند، پذيرفتيم اما مشكل اصلى ما برگزارى مسابقه در روز ۲۹ اسفند است. واقعا كارى كردند كه بعد از بازى آسيايى مان بلافاصله به تهران برگرديم و بازيكنان ما حتى فرصت زيارت خانه خدا را نداشته باشند. مگر مى شود تيم به عربستان برود و خانه خدا را زيارت نكند؟ فكر مى كنم با اين برنامه ريزى ما را از زيارت خانه خدا محروم كردند. ضمن آنكه تيم ما با آن شرايط بايد در آن تاريخ بازى كند در حالى كه چند روز بعد بايد در دربى بازى كنيم. اين مسابقه شرايط خاص خودش را دارد و بازيكنان يك هفته قبل بايد در اوج آمادگى قرار بگيرند اما به خاطر تعطيلات نوروز حداقل بايد يكى دو روز به آنها مرخصى بدهيم كه آنها را از شرايط مسابقه دور مى كند. اين برنامه ريزى دقيقا مثل ديدار ذوب آهن در آسيا مى ماند كه بلافاصله به تهران برگشت و از پرسپوليس شكست خورد.
• آيا قصد نامه نگارى و يا درخواست تغيير تاريخ بازى ها را نداريد؟
- شما بگوييد ما چگونه مى توانيم اقدام كنيم؟ فوتبال ما مديون باشگاه ها است. سازمان ليگ ناچار است به خاطر تعطيلى هاى بى مورد بازى هاى تفريحى تيم ملى مسابقات را فشرده برگزار كند. ديگر گلايه ما مربوط به بازى سپاهان است.
۵ اسفند بايد با سپاهان بازى كنيم و روز دهم در بازى هاى آسيايى به ميدان برويم. آن وقت مى گويند چرا تيم هاى ايرانى در آسيا نتيجه نمى گيرند و ما را با ليگ هاى انگليس و اسپانيا مقايسه مى كنند. آيا كسى قبول مى كند كه ورزشگاه هاى ما با يك باران شرايط برگزارى مسابقه را از دست مى دهد. بايد بپذيريم تيم هاى ما توان برگزارى مسابقات را با فاصله ۴ يا ۵ روز ندارند. با اين برنامه ريزى فكر مى كنم هيچ حق اعتراضى نداشته باشيم.
• وضعيت جبارى و روانخواه چگونه است؟
- جبارى پس از مسابقه با پيكان با تيم تمرين خواهد كرد و هم اكنون خوب پيش مى رود. در مورد روانخواه نيز بايد بگويم اين بازيكن خيلى بدشانس است و در حالى كه مى توانست در تركيب اصلى ما جاى داشته باشد، دچار مصدوميت شد و اميدوارم هر چه زودتر به ميادين بازگردد.
• اينكه مى گويند او قصد خداحافظى از فوتبال را دارد، درست است؟
- اصلا اين گونه نيست. با روانخواه صبحت كردم و او اين مسائل را تكذيب كرد. روانخواه جوان است و هنوز فرصت هاى زيادى پيش رو دارد.
• تيم ملى هم مقابل روسيه پيروز شد اما از بازيكنان استقلالى استفاده نشد و فقط مبعلى فقط چند دقيقه در زمين حضور داشت؟
- متاسفانه شريفات را در حالى كه در تمرينات ما خيلى خوب ظاهر شد با خود بردند و يك دقيقه هم به او بازى ندادند. در حالى كه سختى هاى بسيارى براى مشكلات خروجى اش كشيد ولى حتى كوچكترين استفاده اى از او نشد. ايمان مبعلى را كه بازيكن بزرگ ما محسوب مى شود، در بهترين شرايط تحويل داديم و با فرستادن او در دقيقه ۹۰ به زمين از لحاظ روحى اين بازيكن را خراب كردند.
• اين روزها صحبت از حضور كارلوس كرش در فوتبال ايران است. آيا اين مربى مى تواند به ما كمك كند؟
- هنگامى كه عليه يك مربى صحبت مى كرديم به خاطر اين بود كه اعتقاد داشتيم نيمكت تيم ملى ما بزرگتر از آن شخص بود. حتى معتقدم اشتباه كردم كه در مورد آن مربى صحبت مى كردم اما كرش مربى بزرگى است و به مسئولان فدراسيون به خاطر پيشنهاد به اين مربى تبريك مى گويم. او مربى رئال مادريد، دستيار الكس فرگوسن و سرمربى تيم ملى پرتغال بوده و در آسيا هم تجربه مربيگرى دارد. متاسفم كه يك سرى آقايان عليه كرش موضع مى گيرند و شايد او را نمى شناسد و يا به خاطر غرض ورزى حرف مى زنند اما اگر امكانات و برنامه ريزى را براى من اين مربى بزرگ فراهم كنيم و به او فرصت سه ساله بدهيم مى تواند فوتبال ما را متحول كند.
• و به عنوان سؤال آخر بازى روز يكشنبه استقلال مقابل پيكان را چه طور مى بينيد؟
- پيكان تيمى متحول شده است و نسبت به تيم دور رفت كه شكستش داديم، كاملا فرق مى كند. آقاى عليدوستى از مربيان خوب ما است ولى اميدوارم با پشتوانه هواداران ما هر سه امتياز مسابقه را كسب كنيم.
-
مصاحبه فتحاللهزاده
فتح الله زاده:شكايت پرسپوليس مانعى براى بازى كردن هوار نيست
على فتح الله زاده درباره حضور هوار ملا محمد در تمرين استقلال، ناراحتى ايمان مبعلى از فرصت كمى كه در تيم ملى در اختيارش گذاشته شده بود و همچنين مسائل مالى باشگاه استقلال صحبت هاى زير را با انجام داد:
• هوار ملا محمد در تمرين استقلال حضور پيدا كرد اما باشگاه پرسپوليس قصد دارد از وى شكايت كند...
- شكايت باشگاه پرسپوليس مانعى براى بازى نكردن هوار محمد در تيم استقلال نيست. هر گاه كميته انضباطى درباره اين شكايت حكم خود را داد باشگاه استقلال به اين قضيه ورود مى كند.
• شرايط آمادگى هوار محمد به چه صورتى است؟
- با توجه به اينكه در راه رفت و آمد به قبرس و ايران بوده، ۶ روز تمرين نداشته اما او به شدت در حال تمرين است تا خود را به تيم برساند. ما تا پايان فصل با هوار قرارداد داريم و اگر دو طرف از يكديگر راضى باشند اين قرارداد تمديد مى شود.
• باشگاه استقلال هميشه از اينكه تعداد كمى از اين تيم به تيم ملى دعوت مى شوند، معترض بوده، در بازى با روسيه نيز به ايمان مبعلى فقط دو دقيقه فرصت بازى داده شد و ظاهرا اين بازيكن ناراحتى خود را به عليرضا منصوريان نشان داده است؟
- دعوت كردن بازيكنان مستعد استقلال ضررش علاوه بر اينكه به تيم ملى مى رسد، دودش به چشم سرمربى تيم هم مى رود. ديديد كه در جام ملت هاى آسيا از همين مسئله سرمربى تيم ملى ضربه خورد و باعث شد ايران را ترك كند. ما هميشه دوست داريم بازيكنان مستعد به تيم ملى دعوت شوند. اميدوارم با حضور مربى حرفه اى در رأس تيم ملى اين قضايا تكرار نشود.
• فكر نمى كنيد بروز ناراحتى مبعلى به مربيان تيم ملى باعث شود ديگر نتواند به تيم ملى دعوت شود؟
- من فكر نمى كنم چنين اتفاقى بيفتد. ايمان بايد صبور باشد و تابع سرمربى. چرا كه اين سرمربى است كه پاسخگوى مسائل است. استقلال در تيم ملى بزرگ و تاثيرگذار است و اين را تاريخ نشان داده است. هر گاه تيم ملى به جام جهانى رفته بيشترين بازيكنان آن استقلالى ها بودند. استقلال حق خود را خواهد گرفت.
• نظرتان درباره حضور كرش در تيم ملى ايران چيست؟ با توجه به اينكه ناصر حجازى هم اين مربى را درجه سوم خوانده است؟
- ناصر خان حتما نظر خودش را گفته او يك آدم فنى است و حتما استدلال هايى براى خود دارد اما من فكر مى كنم كرش فوتبال ما را ضعيف نمى كند. با توجه به موجوديتى كه داريم اين مربى براى ما مفيد است. كرش صاحب رزومه است و اين قابليت را دارد به فوتبال ما كمك كند. ما فقط بايد از او حمايت كنيم.
• بازيكنان استقلال در مورد شرايط مالى همچنان اعتراضاتى دارند؟
- مى توانيد با خود بازيكنان صحبت كنيد و بگويند از چه چيزى ناراحت هستند. بازيكنان از امسال هيچ طلبى از باشگاه ندارند. آنها اگر اعتراضى دارند نسبت به سال گذشته است كه راست هم مى گويند. دريافتى آنها از مطالباتشان در سال گذشته بسيار كم بوده است. اگر هم بخواهم حرفى بزنم به مشكل مى خوريم وگرنه ما امسال نسبت به كل تاريخ باشگاه استقلال بهترين پرداختى ها را داشتيم. اكنون هم به لحاظ مالى دست مان بسته است و تلاش داريم با كمك آقاى سعيدلو اين قضيه را حل كنيم. من مى توانم مثال بزنم بازيكنانى مثل اميرحسين صادقى و وحيد طالب لو درصد بيشترى از قرارداد پارسال شان مانده و حتى مجتبى جبارى از سال گذشته ۲۰۰ ميليون تومان مى خواهد. اين بدهى هم بازيكن را اذيت مى كند همه باشگاه را.
• اميدرضا روانخواه بار ديگر مصدوم شد، آيا نمى خواهيد اسم او را از فهرست آسيايى استقلال حذف كنيد؟
- بايد كميسيون پزشكى باشگاه تشكيل شود تا در مورد او تصميم گيرى كنيم. هر تصميمى كه اين كميسيون بگيرد ما بر اساس آن عمل مى كنيم.
-
مصاحبه رحمتی
کيانوش رحمتى: استقلال مدعى اصلى قهرمانى است
كيانوش رحمتى هافبك استقلال گفت: در زمانى كه ليگ برتر تعطيل بود واقعا تمرينات دشوارى را پشت سر گذاشتيم چون همه مصمم هستند تا در اين بازيهايى كه باقى مانده حتماظ به نتايج دلخواه دست پيدا كنند.او اظهارداشت: تيم استيل آذين هرچند در انتهاى جدول قرارداشت ولى درهفته اول از نيم فصل دوم آمده بود تا با كسب امتياز انگيزه مضاعف پيدا كند و از اين طريق با اقتدارمسابقات بعدى را دنبال كند ولى در مقابل بازيكنان استقلال توانستند با هوشيارى سه امتياز شيرين را به خود اختصاص دهند.وى در پايان افزود: استقلال در بهترين وضعيت قرار داشته وهماهنگى بين بازيكنان اين اجازه را مى دهد تا در هفته هاى بعدى به صدرجدول فكر كنيم و در واقع اين تيم با بازيكنان و كادرمربيان مى تواند در هفته هاى بعدى نيز از مدعيان اصلى براى قهرمانى باشد.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادى: دنبال سهيمه باشگاههاى آسيا هستيم
مهدى اميرآبادى مدافع تيم استقلال تهران گفت: استقلال تهران با اين بازيكنان و كادرمربيان تبديل به يكى از مدعيان اصلى براى قهرمانى شده و با پيروزى كه مقابل استيل آذين كسب كرديم انگيزه تيمى افزايش پيدا كرد.او تصريح كرد: استقلال اثبات كرد كه براى نيم فصل دوم نيز حرف هاى بسيارى براى گفتن دارد و براى رسيدن به قهرمانى از هيچ كوششى دريغ نخواهد كرد و در واقع اين موفقيت زنگ خطرى براى ساير تيمهاى مدعى بود و اطمينان داشته باشيد كه تمام سعى خود را براى رضايت هواداران انجام مى دهيم.وى در پايان افزود: در ليگ برتر پتانسيل كسب ساير امتيازات را داريم و فقط كافى است كه هيچ حريفى را دستكم نگرفته و در هرمسابقه با تمام قدرت ظاهر شويم ولى به غير از اين استقلال نيم نگاهى هم به جام حذفى دارد تا از اين طريق بتواند سهميه حضور در باشگاه هاى آسيا را نيز كسب كند.