ایول امشب باید با تمام توان جنگیدحالا که میخوان اله رو بیرون کنن حداقل باید 2 تا جام رو بالای سرببره تا یه خاطره خوش از خداحافظیش داشته باشیم
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول امشب باید با تمام توان جنگیدحالا که میخوان اله رو بیرون کنن حداقل باید 2 تا جام رو بالای سرببره تا یه خاطره خوش از خداحافظیش داشته باشیم
ای ول فیورنتینا ایو ولheee::
خداکنه امشب ببریم دیگه قهرمانیمون تضمین میشه :khahesh:
مثلا آلبالو یعنی آمائوری جون.ایورم که نیست اونور گل میکاره.
من که همیشه گفتم یووه بدون آمائوری یعنی مرگ یووه.
فورازا الپیزینچپه آمائوری.
:chakerim:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین آمائوری! :x
الان رسیدم نتیجه میلانو دیدم. میگم نظرتون چیه آمائوری رو بخریم واسه فصل بعد؟ :دی
ولی بی شوخی دوست دارم اگه اله میره :narahat: یووتیچ بیاد و شماره 10 رو بپوشه نه اون جووینکو از خود متشکر. :ehe:
الان هم از دیقه 35 بازی رو دیدم بد نبودیم به نظرم با یکم دقت میشه برد و میلان رو پشت سر گذاشت.
با این شرایطی که میلان پیدا کرده به قهرمانی بیشتر امیدوار شدم
بریم ببینیم نیمه دوم چیکار میکنن
p.s: احمد آواتارت منو کشته :دی
الان این چیه؟ki:: تا جایی که یادم میاد اسم آمائوری آمائوری کاروالیو دی الیویرا بود.:ogh: (اسمش هم مزخرفه):nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:گل تاریخیش به میلان ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب گل دومم زدیم کمی تا قسمتی خیالم راحت شد:bia baghalam:
بابا من دو روزه اومدم تو سایت انقدر تغییر چهره ندیدن دچار دوگانگی شدمdallliii
مثل اینکه داریم برمیگردیم صدر جدول :eyvalla:
خب صدرنشینی مبارک انشالله قهرمانی رو همینجا جشن بگیریم:ahaaaaaa:
این تایپیک هم داره 100 تایی میشه و طبق قوانین مزخرف مدیریت فهیم باید بسته بشهki:: کسی اسم جدید سراغ داره بگه مثل بانوی پیر و راه راه پوشان و...
پ.ن کسی نمیدونه فینال کیه؟
برگشتیم.همه از جمله خدا بیامرز آمائوری گل کاشتند.خدا بیامرز این دنیا کاری برا یووه نکرد ولی این اون دنیا لااقل به صدر برمون گردوند فورزا همه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسر ترکوندیم.از عمو بونوچ گرفته تا اون بوریلوی بیخواصیت که هی تشویق میکرد.
اون الپیرینچیپه هم معنیش میشه پرنسس:دی.
آلگری صدرو پس بده عمو کونته آفرین.آفرین.
آمائوری مخلصتیم.
تبریک میگم صدر نشینی رو با طعم گلزنی آمائوری ... :nishkhand:
خیلی حال میده از یه جایی که اصلا امید نداری یه همچین هدیه بهت داده بشه ! این یعنی سورپرایز واقعی که جناب آمائوری زحمتشو کشیدن ....
از اون طرف هم دو هفته متوالیه که گره بازی به دست بونوچی باز میشه ! این یعنی معجزه کامل .... :nishkhand: اصلا وقتی بهش فک می کنم خندم می گیره ! به هر حال بازی های سختی رو بردیم و کلین شیت هم کردیم و باید دست تک تک بازی کنای خط دفاعی و بالاخص بوقون ، ویدال و پیرلو رو بوسید ! امیدوارم این صدرنشینی ادامه داشته باشه ! ما بازی های سخت و فشرده رو به رو داریم ! فینال کوپا ؛ بازی با لاتزیو و رم مهمتر از همه هستش ! الان سرنوشتمون دست خودمونه ! امیدوارم این هدیه رو پس ندیم به دوستان روسونری ! خلی حال میده دو تا جام رو با دستای آله ببینیم ! om::