آقا اگه بازیکن اسکات رو بخوایم بفروشیم توکن هم میگیریم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا اگه بازیکن اسکات رو بخوایم بفروشیم توکن هم میگیریم؟
نه توکن:hooora2::hooora2::hooora2: نمیگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط hadches [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من تازه نصب کردم فصل دومم لول 2.تیمم 15.5 امتیازش.ورزشگام 1000 نفریه ارزش تیمم تقریبا9 هست.چمپیونز لیگ هم هستم.فعلا چهارمم.اسم تیمم هم mamali club fc هست
سلام دوستان
فروش توکن بازی Top Eleven
بسته 37 تایی توکن - 28/000 تومان
بسته 80 تایی توکن - 50/000 تومان
بسته 176 تایی توکن - 92/500 تومان
بسته 500 تایی توکن - 218/500 تومان
بسته 1031 تایی توکن - 417/500 تومان
وب سایت ما (در حال راه اندازی) : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تلفن تماس (سجاد زنده بودی) : 09397606424
در مورد پست بالایی که دوستمون در مورد خرید توکن گذاشتن خدمتتون عرض کنم که ما هیچ مسئولیتی در قبال اتفاقات غیر قابل پیش بینی نداریم و ایشون به صورت مستقل اقدام به فروش توکن میکنن
موفق باشید
سلام
در صورت تمایل به خرید شما هم میتونید مبلغ رو کارت به کارت کنید و هم از طریق پرداخت آنلاین پی لاین اقدام کنید. برای اطمینان بیشتر شما به ما ، رپیشنهاد ما پرداخت از طریق پی لاین هست...
تیم من در بازی : SaJjAd FC
ممنون از مدیر انجمن
سلام
من چنتا سوال داشتم
اول اینکه بازی دوستانه از قدرت و توان بازیکن کم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی خسته می شود ؟؟؟؟؟
دوم اینکه بازی دوستانه در رشد بازیکن تاثیر دارد ؟؟؟؟؟؟
بازی دوستانه بیشتر بازیکن رشد می دهد یا تمرین ؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
من بعد سه ماه برگشتم و دیدم خوشبختانه اکانتم سرجاشه من امروز دیدم تیمم تا نیمه نهایی کاپ اومده ولی متاسفانه امروز حذف شدم اونم نه نفره و یه مسدوم من یه مشکل دارم زمان بازیا طوریه که من نمیتونم برسم به بازیا بع بعضیاشون میرسم ولی با اکثرا نمیرسم شما پیشنهادی واسه اینکه زمان بازیا عوض شن ندارین؟؟؟
سلام
من دیروز نصب کردم. تا حدودی شبیه بازی آنلاین هت تریک هست hattrick.org
البته اونجا همه چی واقعی بود و با پول نمیشد هیچ بازیکنی رو پیشرفت داد. توکن هم نداشت.
سئوال: توکنی که خرج بازیکن میکنی، اگه موفق نشی برنمیگرده؟
چطور باید بفهمیم لیگون فعاله یا تیمها ول شدن به امون خدا؟
یه سئوال دیگه
چرا زبان فارسی نداره؟ من امروز رفتم سایت بازی و در قسمت ساپورت درخواست پشتیبانی از فارسی دادم.فکر کنم تعداد درخواستها زیاد باشه رسیدگی کنن