اره دیگه فامیله.فامیلای خارج که اکثرا کادو میفرستن.خوب اینم یه جور هدیه.100 دلار چیزی نیست واسشون.
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دیگه فامیله.فامیلای خارج که اکثرا کادو میفرستن.خوب اینم یه جور هدیه.100 دلار چیزی نیست واسشون.
سلام خسته نباشید.توی لیگ. اقای گل رو طبق امار میشه دید؟
ذوستان یکی توضیح بده افر هارو چطور فعال کنم که بتونم ویدو ببینم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط farall [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه با گوشی بازی میکنید نمیشه اقای گل رو دید مگه اینکه در ورژن هایی ک بعد بیاد این امکان اضافه بشه ب بازی ولی با فیسبوک اگه هستید میشه دید
فکر میکنم با گوشی نمیشه چون من ک با گوشی بازی میکنم نمیتونم ببینم !!! حالا نمیدونم راهکاری داره یا ن؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها ی تغییر کوچیکی ک تو این ورژن دیدم اینه ک وقتی میریم تو مشخصات ی تیم وقتی وارد قسمت استادیومش میشی ی کادر باز میشه کنار تصویر ک مشخص کرده ایتم های طرف در چ لولی قرار داره
سلام
دوستان ورژن جدید و از گوگل پلی دان کنید من ابتدا از بازار دان کردم و ابدیت شد ولی وقتی داشتم وارد میشدم همون اول پیغام ایدیت داد و مجبور شدم دوباره از گوگل دان کنم .
یه تغییر دیگه اینکه وقتی روی آرم توکن کلیک می کنی اون قسمت رمز نوردئوس که بهت توکن میده و فقط تو کامپیوتر میومد هم اضافه شده .(البته برای ما دسترسی نداره)
در ضمن انلاین دیدن بازی ها خیلی از مصدومیت ها و اخراج و کم می کنه .
هر وقت انلاین بازی رو نمی بینم می بینم متاسفانه یکی از بازیکنان اصلی رو مصدوم می کنه در حالیکه اگه 10 تا بازی انلاین پشت سر هم ببینی یه مصدوم هم نمیدی که خیلی عجیب و جالبه ...
در ضمن من معمولا هر شب حدود 10 تا توکن با عوض کردن سرور $$$$شکن (one v p n click) از قسمت اسپانسرها و دان کردن اپلیکیشن های پیشنهادی و نصب و اجراش می گیرم که خیلی بهم کمک کرده .
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrz@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم از بازار اپدیت کردم ولی پیغام اپدیت اول بازی نمیاد
چجوری از گوگل پلی دانلود میکنید؟ من اکثر نرم افزارها رو میزنه در کشور شما قابل دسترسی نیست!!!
شما با فیسبوک بازی میکنی ک از روش عوض کردن ف ی ل ت ر شکن استفاده میکنی؟
آره دوست عزیز با فیس بوک وارد میشم و هر دفعه هم با یک سرور از یک کشور که راحت پیشنهاد ها رو عوض می کنه و منم اپلیکیشن ها رو دان و اجرا می کنم و توکن هم بیشتر مواقع بهم میده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب دو تا اپلیکیشن نصب کردم 11 تا توکن بهم داد .
در ضمن الان از گوگل پلی حتی با ای پی ایران هم مشکلی ندارم و راحت دان می کنم چه برسه به چیز شکن ...
سلام دوستان
من تا چند روز پیش هر وقت وارد بازی میشدم یک توکن بهم هدیه میداد الان چند روزه که دیگه توکن نمیده!
کسی میدونه چرا؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید ، ممنون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب هر چند روزی ی بار قرارداد تموم میشه و باید دوباره تمدیدش کنی فک کنم هر 10 روز و شما باید بری تو قسمت اسپانسر و دوباره یکیشون رو انتخاب کنی
هر وقت هم تموم میشه خودش پیام میده ک تموم شد و دوباره مراجعه کنید