پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
من يه هافبك دفاعى ميخواب با قدرت بالاى ٧٢ قيمتش هم زياد باشه سن و سالش هم مهم نيست واسم واسه فصل 2015_16 ميخوام يكى رو بهم معرفى كنيد مهاجم با استعداد جوان قدرتش مهم نيست 60 به بالا ارزون باشه
برای هافبک دفاعی گزینه انچنانی سراغ ندارم.تو پر سن و سال ها borja valero و ramires خوب بازی کردن واسه من فصول قبل. سنشونم حول و حوش 30 سال باشه فک کنم.
واسه مهاجم بازیکنای جوون خوبی میشه پیدا کرد. مثل imoh ezekiel ، Anthony Martial ، siebe shrijvers ، jonathan sidibe و .... وجود دارن. با مارتیال فقط بازی نکردم با بقیشون بازی کردم بازیکنای خوبین
مخصوصا ازکیل که خیلی عالیه
دوستان کسی دفاع راست و هافبک تهاجمی جوون با قدرت بالای 75 سراغ نداره؟؟
واسه فصل 2020 میخوام
نقل قول:
من يه هافبك دفاعى ميخواب با قدرت بالاى ٧٢ قيمتش هم زياد باشه سن و سالش هم مهم نيست واسم واسه فصل 2015_16 ميخوام يكى رو بهم معرفى كنيد مهاجم با استعداد جوان قدرتش مهم نيست 60 به بالا ارزون باشه
هافبک دفاعی میتونی gardner از استون ویلا رو بگیری
نقل قول:
دوستان کسی دفاع راست و هافبک تهاجمی جوون با قدرت بالای 75 سراغ نداره؟؟
واسه فصل 2020 میخوام
bakkali رو من در فصل 2014 دارم
17 سالشه و آورلاش 75 هست ( به 90 هم میرسه )
در پست هافبک تهاجمی هم بازی میکنه
نقل قول:
bakkali رو من در فصل 2014 دارم
17 سالشه و آورلاش 75 هست ( به 90 هم میرسه )
در پست هافبک تهاجمی هم بازی میکنه
باکالی رو خودم دارم و به شدت دنبال فروششم! با اینکه پست اصلیش وینگ راسته ولی من هافبک راست بازی میدمش و چندان خوب واسم بازی نمیکنه.مجبورم بفروشمش
بدرد هافبک تهاجمی هم فکر نمیکنم بخوره.اصولا من بازیکنارو تو پست اصلی خودشون بازی میدم به جز این باکالی که پست اصلیش بازی نمیدمش واسه همین میخوام بفروشمش
حالا هافبک تهاجمی اولویت اولم نیست! بیشتر به دفاع راست خوب نیاز دارم
دوستان marco reus رو حتما بخرید خیلی بازیکن عالیه
LM/RM/ST/CAM بازی میکنه
شوت از راه دورش هم خیلی خوبه
ولی فکر کنم گرونه؛ من از اول تو تیمم بود
تیم ملی بلژیک !
یکی از حسرت های من تو کریر فیفا 14 !
خیلی دوست دارم سرمربی این تیم بشم! ولی حیف تا حالا واسم پیش نیومدهom::
نقل قول:
باکالی رو خودم دارم و به شدت دنبال فروششم! با اینکه پست اصلیش وینگ راسته ولی من هافبک راست بازی میدمش و چندان خوب واسم بازی نمیکنه.مجبورم بفروشمش
بدرد هافبک تهاجمی هم فکر نمیکنم بخوره.اصولا من بازیکنارو تو پست اصلی خودشون بازی میدم به جز این باکالی که پست اصلیش بازی نمیدمش واسه همین میخوام بفروشمش
حالا هافبک تهاجمی اولویت اولم نیست! بیشتر به دفاع راست خوب نیاز دارم
يه بازيكان هست كالاس تو چلسى،كارواخال تو رئال فيل جونز تو منچستر عاليه هافبك هجومى هم روس باركلى تو اورتون فوقالعادست پيشرفتش ى كم كمه ولى بازيش فرقالعادست قدرتش هم تو فصل٢٠٢٠ به ٧٨ يا ٨٠ رسيده فك كنم شايدم بيشتر
تیم آینده دار من که میانگین سنی ترکیب اصلیش فکر کنم 22-23 هم نشه :d
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام میخواستم ببینم چجوری تیم باشگاهیمو باید عوض کنم تو کریر مود هرکاری میکنم نمیشه