پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
ببخشید مدیر محترم این پست و خوندم پسس از کلی خنده نکته ای به ذهنم اومد که ذکر کنم
هی روزگار بچه ها خیلی از شما ها نبودین یه پسره بود :
تو همین کمپ جلدای قبلیش بعد از هر پست یه نفر یه چرندی شکلکی چیزی میزاشت که صرفا ابراز وجود کنه
بگم اسمشو ...بگم...
اون کسی نبود جز رسول اسپمر حالا میبینم پسرم چه بزرگ شده پستای نیم خطی و اسپم پاک میکنه:nishkhand:
چندتا نکته جالب دیگه هم هست بعدا میگم الان کار دارم:luuugh:
عجب چیزی گفتی چه زورم میگیره ازش حالا هر چی می شه واسه ما تریپ مدیریتی بر میداره اگه دفعه بعدی بخواد تریپ مدیریتی برداره خودم میرم تا شهرشون تا سیر دلم بزنشم اوفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــف chomagh
میگیم یه سوتی از سریال مادرانه رو سایتا گذاشتن دیدین؟؟برای من که خیلی جذاب بود ...اردلان گوشیشو برعکس گرفته داره حرف میزنه ...هیچی هم نفهمیده...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :evaa::evaa:
هی روزگار...
آقا شماها هنوز زنده این؟؟:luuugh::crazy:
بنده از همین جا اعلام میکنم کمپ بعدی واس خودمهentezar::
کسی به زدن کمپ بعدی دل خوش نکنه:death:ki::ki::ki::
اقا ملیون ها ملیون پسته منم پاک شده :chakoshi:
من با خونه جیگر این پست هارو داده بودم om::
پ.ن : اقا هرچی دارین میزنید این اسم کمپ یادتون نره ها یهو نزنید منقرضش کنید :nishkhand:
همین طوری پیش بره هر جلدش میشه اثار باستانی قیمت میزارن روش :nishkhand:
این چرت و پرتایی که دارم میگم صرفا برا رفعه اسپم هست شما به دل نگیرید :nishkhand:
شب بود خورشید میدرخشید پیرمردی جوان یک و تنها همراه با خانواده در سکوت گوش خراشه شب قدم زنان ایستاده بود :nishkhand:
مث این تایپیک واسه جلد بعدی هم پسشنهاد من اینه که هرکی میخواد جلد بعدی رو بزنه بهتره پست اولی رو که میخواد بزنه پیام خصوصی بفرسته واسه رسول و اونجاس که رسول تصمیم میگیره و بهترین پست اول رو انتخاب می کنه ! roz::
- ممد ایکیوسان ؟!! کجایی نیستی ؟!!!
- احمد ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که اون دوستمون گفت توش نکته های پنهان زیادی هست ! حالا هر کسی برداشتی از اون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] داره ! تو خونتو کثیف نکن ... بالاخره دنیای تاهله و هزار سودا ....
- باز آخر کمپ شد و همه شدن اسپمر ؟!!!
نقل قول:
مث این تایپیک واسه جلد بعدی هم پسشنهاد من اینه که هرکی میخواد جلد بعدی رو بزنه بهتره پست اولی رو که میخواد بزنه پیام خصوصی بفرسته واسه رسول و اونجاس که رسول تصمیم میگیره و بهترین پست اول رو انتخاب می کنه ! roz::
پس تجربه که میگن اینه
چطوری مهدی..
نقل قول:
میگیم یه سوتی از سریال مادرانه رو سایتا گذاشتن دیدین؟؟برای من که خیلی جذاب بود ...اردلان گوشیشو برعکس گرفته داره حرف میزنه ...هیچی هم نفهمیده...
فک کردم فقط خودم دیدم:nishkhand:
نقل قول:
شب بود خورشید میدرخشید پیرمردی جوان یک و تنها همراه با خانواده در سکوت گوش خراشه شب قدم زنان ایستاده بود :nishkhand:
یعنیki::مای لاو این متنه...
آقا اینجا اسمش کمپ باشه ،بهارستان باشه ،خارج از دایره باشه ما حرف خودمونو میزنیم...
این هفته دلم خوش بود چندروز تعطیلی دارم حداقلش فقط پلاس میشیم تو خونه این ماجرای سه تا کوهنورده زد تو برجکمون ،این مسئولا خیلی بی خیال هستن همون دو روزی هم که باهاشون تماس داشتن و میتونستن نجاتشون بدن هم استفاده نکردن چه برسه به الان که شده 1هفته و ...
امروز هم عملیات به اصطلاح جستجوشون تموم شد که تو همون کوه با آرامش بمونن!
البته اگر ارتفاع 7000 باشن به خاطر کمبود اکسیژن بدنشون رو به مرگ تدریجی و میره و آخرش هم کل سیستم بدن به خصوص مغز فعالیتش تموم میشه.
اما هیچ کس نمیدونه کجای این کوه هشت هزار متری هستن !تو نطرات یه سایت خوندم اگر آمریکایی بودن ارتششون کل کوه رو میگرفتن تا پیدا بشن..حالا ایران به جزفرستادن 5 تا رییس وپروندن هلی کوپتر و فاز منفی دادن چی کار کردن.؟
با این اوضاع واقعا از همه فوتبال بدم اومد،اولین باره همچین حس بدی دارم چون اونا کجا هستن و فوتبالیهاکجا...
به هر حال مهم اینه که به عشق خودشون رفتن تا آخر قله و با عشق نردبونی خودشون هم از این دنیای تاریک و سیاه رفتن..
البته اگر زنده نباشن!په جمله بدی..
این رسولم خیلی خفنه
قراره جلد بعدیو شیوا بزنه هی ست بکس رو پاک میکنه کمپ نرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
ولی کور خونده بچه ها اسپمرهای قهارین چارتا پست مثل سینا بدن آتو هم دستت نمیدن و کمپ میرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
و اما مهدی ........اون زرشک اون بشر خیلی دو پهلو بود باید به حسابش برسیم تا تو حوزه بکس یووه ای نیاد جملات و کلمات دو پهلو به کار ببره
نقل قول:
این رسولم خیلی خفنه
قراره جلد بعدیو شیوا بزنه هی ست بکس رو پاک میکنه کمپ نرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
ولی کور خونده بچه ها اسپمرهای قهارین چارتا پست مثل سینا بدن آتو هم دستت نمیدن و کمپ میرسه به صفحه 100 :luuugh::crazy:
و اما مهدی ........اون زرشک اون بشر خیلی دو پهلو بود باید به حسابش برسیم تا تو حوزه بکس یووه ای نیاد جملات و کلمات دو پهلو به کار ببره
رسول خیلی بوشوری :gijjj:بوشوره دهن لق...رفتی گفتی من قراره بزنم کمپ بعدیو؟من بت گفتم معلوم نی...رفتی همه جا رو پر کردی:gijjj:
یعنی میخواستم بی خبری بزنما احمدم لو داد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]الحق که یه حرف تو دهنتون جا نمیگیره[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم متنمو میفرستم واسه رسول...که دیگه حرفی نباشه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حالا اگه بد بود دیگه با رسوله [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا دیشب صفحه 99 بود امشب شد دوباره 98 ki::
بابا باز مهدی هر چی بود پست پاک کن نبودki::
و اما شیوا .........آخه دختر رو چه به کمپ زدن؟ اون رسولم لو نداد من خودم یه دستی انداختم نگو بدجور زدم تو هدف:luuugh::crazy:
مدیر باید مدیر باشد.....مدیری که مدیر نباشد مدیر نیستki::