سلام من به نوبه خودم تایپک جدید رو به همی رئالی های عزیز تبریک میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من به نوبه خودم تایپک جدید رو به همی رئالی های عزیز تبریک میگم
این تاپیک که جدید نیست تازه 98 صفحه ازش هم رفته:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایا دشنمان اسلام رو به راه راست هدایت بفرما !!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:jeddiiiii:
والا بقرعان هر کی میرسه میگه منم تاپیک جدید رو تبریک میگم !!! اخه پدرت خوب مادرت خوب دیگه اخر فصله داره تموم لیگ ها تموم میشه بعد تو تازه میای تبریک بگی ؟ lol:-
منم تاپیک جدید رو تو آخر فصل به تمام بچه های رئالی تبریک میگم :ogh:
ترکیب رئال در استانبول فقط یک اسپانیایی داشت ، اتفاقی که در کل تاریخ بی نظیر بود . به همین علت مارکا تصمیم گرفت که در یک نظرسنجی جالب نظر کاربرانش را در مورد بهترین ترکیب از میان خارجی های تاریخ رئال بپرسد .
درون دروازه ، بودو ایگلنر با 72.4 درصد آرا بالاتر از بیزاری و دومینگز قرار گرفت . در خط دفاع ، روبرتو کارلوس گزینه محبوب بود . او 32.1 درصد آرا را کسب کرد . رافائل واران با 13.8 درصد آرا دوم شد و کاناوارو 10 درصد رای ها را بدست آورد .
در میانه زمین ، زین الدین زیدان 24 درصد آرا را کسب کرد . نفرات دیگر در میانه زمین را ردوندو ، فیگو و لائودروپ تشکیل می دادند . در میان مهاجمان هم کریتسیانو رونالدو 27.9 درصد آرا را کسب کرد که دی استفانو با 26 درصد در نزدیکی او بود . رونالدو نازاریو هم 22 درصد آرا را کسب کرد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها به دورتموند خوردیم یکم رئال با هوش بازی کنه 100٪ فیناله
معلوم بود به دورتمند میخوره هم جدولی میگم هم از اون لحاظ اگه به بایرن میخورد تکراری بود به بارسام که نمیخورد البته به نظر من
میتونه خیلی راحت ببره دیگه این رئال اون رئال مقدماتی نیست که نتونه دورتمندو ببره
بهترین قرعه همین بود :yes:100 درصد می ریم فینال مگر اینکه داور کاری کنه:sad:
خب حریف مون هم که مشخص شد دورتمند تیم خوبیه ولی در حد ما نیست تو مرحله گروهی وقتی به ما خوردن که تیم کامل نبود ولی حالا تیم کامله و استرس بازی های لیگ رو نداره و میتونیم با تمام نیرو اون ها رو شکست بدیم پس به این صورت فینال رو ما و بایرن برگذار میکنیم و در این صورت انتقام پارسال رو از اونها میگیریم.
بی صبرانه منتظر بازی هستم .امیدوارم که بازی رفت رو خیلی خوب بازی کنیم و ببریم که واسه بازی برگشت کار سختی نداشته باشیم .به امید پیروزی
دورتمند؟ کار راحتی پیشو رو نداریم البته مقابل هیچکدومشون کاره راحتی نداشتیم. دورتمند در مرحله گروهی مارو شکست داد و از روحیه خوبی برخوردارند و بدتر اینه که ما در آلمان نتایجه خوبی نگرفتیم امسال باخت پارسال باخت و سال های پیش هم باخت..
در مورده بارسلون و بایرنم بگم که از آخرین بازیشون یادمه بارسا در عرضه 45 دقیقه 5 بار دروازه ی بایرنو باز کرد. منظورم اینه که بارسا رگه عصبیش بگیره بایرن لولست دور از شوخی گفتم.
بهترین حریفه بارسا رئاله و بهترین حریفه بارسا رئال. ایشالا هردو میان فینال و اون موقست که انتقام می گیریم.