-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از عدم موفقیت بایرن در جذب مارکو رئوس٬ اینبار بایرن در پی جذب ژردان شقیری ستاره جوان تیم بازل است.
باشگاه بایرن مونیخ گزارش داد قصد دارد ژردان شقیری هافبک سویسی تیم بازل را برای تابستان آینده به ترکیب خود اضافه کند.
این ملی پوش سویسی در پنجره نقل و انتقالات زمستانی مورد توجه باشگاه گالاتاسرای ترکیه قرار داشت که در نهایت به دلیل پایین بودن رقم پیشنهادی٬ مذاکراتشان با شکست رو به رو شد.
به گزارش نشریه بیلد: بایرن قصد دارد در پایان فصل با این ستاره ۲۰ ساله تیم بازل مذاکراتی داشته باشد.
بایرن پس از از دست دادن مارکو رئوس ستاره تیم گلادباخ که قرار است تابستان امسال به جمع زرد پوشان دورتموند اضافه شود ٬ به دنبال شقیری جوان برای گزینه ای در خط حمله خود می باشد.
شقیری تا سال ۲۰۱۴ با تیم بازل سویس قرارداد دارد و با توجه به اینکه باشگاه بازل در نقل و انتقالات زمستانی دو پیشنهاد ۸ میلیون یورویی از طرف گالاتاسرای ترکیه و پیشنها ۱۲ میلیون یورویی تیم زنیت روسیه را رد کرد ٬ نمی توان قیمت این بازیکن را ارزان ارزیابی کرد.
شقیری جوان ۱۷ بازی ملی در کارنامه دارد و یکی از استعداد های ناب کشور سویس در چند سال اخیر به شمار می رود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم بایرن با اینکه در هفته نزدهم بوندسلیگا موفق شد حریف خود را شکست اما باز هم مانند هفته گذشته نماینده ای در تیم منتخب بوندسلیگا ندارد.
اسامی دیگر بازیکنان تیم منتخب هفته نوزدهم در قالب سیستم ۲-۵-۳ به شرح زیر است:
دروازه بان:
لارس آنرستال (شالکه ۰۴)
مدافعین:
سوکزاتیس پاپاستادوپولوس (وردربرمن) ٬ دانته (گلادباخ) ٬ فلورین دیک (کایزرسلاترن)
هافبک ها:
اشتفان رینارتز (بایرلوکوزن) ٬ کوین گراس کروتز ٬ شینجی کاگاوا ٬ یاکوب بلاژیکوفسکی (دورتموند) ٬ سیپرین ماریکا (شالکه ۰۴)
مهاجمین:
اریک چوپو موتینگ (ماینتس) ٬ کلاوس یان هونتلار (شالکه ۰۴)
سایت کیکر همچنین شینجی کاگاوا ستاره ژاپنی تیم دورتموند را به عنوان چهره برتر هفته نوزدهم بوندسلیگا برگزیده است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬باشگاه بورسیا دورتموند اعلام کرد یورگن کلوپ، سرمربی و میشائیل زورک، مدیر ورزشی این باشگاه، قراردادشان را با دورتموند تمدید کردند.
کلوپ در سال 2008 از ماینس به دورتموند پیوست و این تیم را فصل گذشته به قهرمانی بوندس لیگا رساند.
زورک هم بعد از 17 سال بازی برای دورتموند، بعد از بازنشستگی در سال 1998، به عنوان مدیر ورزشی این باشگاه انتخاب شد و همچنان این پست را برعهده دارد.
این باشگاه خبر تمدید قرارداد زورک و کلوپ را از طریق صفحه فیس بوکش اعلام کرد که به نظر می رسد طعنه ای به حرکت چند روز قبل بایرنی هاست. باشگاه بایرن مونیخ چند روز قبل از طریق صفحه فیس بوکش خبر خرید یک مهاجم بزرگ را اعلام کرد اما بعدا مشخص شد تنها یک شوخی بوده است که البته باعث ناراحتی بسیاری از هواداران این باشگاه شد و باشگاه باواریایی به طور رسمی عذرخواهی کرد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو اخیرا گزینه بعدی مربی گری رئال مادرید مطرح شده است
یواخیم لو سرمربی ۵۱ ساله ژرمنها اخیرا اولین گزینه برای هدایت رئال مادرید بعد از اتمام قرارداد خوزه مورینیو پرتغالی مطرح شده است.
لو در گفتگویی با Abendzeitung München. گفت: "مورینیو باید تا سال ۲۰۱۴ تا زمانی که قراردادم با تیم ملی آلمان تمام شود صبر کند."
"اما واقعا٬ احتمال چنین چیزی بسیار ضعیف است. من معتقدم که مورینیو در حال حاضر بهترین گزینه برای هدایت رئال مادرید است"
یواخیم لو پس از اینکه در سال ۲۰۰۶ به عنوان سر مربی تیم ملی آلمان انتخاب شد ٬ ژرمنها را به یکی از قدرتمند ترین تیمهای تاریخ فوتبال تبدیل کرده است. لو همچنین در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی مقام سوم و در یورو ۲۰۰۸ با تیم ملی آلمان به مقام نایب قهرمانی رسید.
خوزه مورینیو پس از اینکه ماه گذشته در گفتگویی اظهار داشت که آرزو دارد یکبار دیگر به لیگ برتر انگلستان برگردد نشان داد که در مورد حضور طولانی مدت خود در سانتیاگو برنابئو شک دارد.
مربی سابق تیم چلسی اخیرا بعد از باخت های متوالی مقابل بارسلونا ٬ در صورتی که نتواند امسال هم جام معتبری برای رئالی ها به ارمغان بیاورد آینده خود را در هاله ای از ابهام خواهد دید.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬میشاییل بالاک که بدون شک بهترین بازیکن یک دهه اخیر فوتبال آلمان بوده است، به تازگی مشکلات جدید را با باشگاهش لورکوزن پیدا کرده است.
کاپیتان سابق تیم ملی آلمان با سران این باشگاه دچار مشکل شده است و اینکه وی چندی پیش اعلام کرده بود که قصد ترک این باشگاه را در پایان فصل دارد،بی دلیل نبود.تازه ترین اظهار نظر در مورد مشکلات بالاک و بایر 04 مربوط به ماتیاس زامر مدیر ورزشی تیم ملی آلمان است.زامر در این باره می گوید:"نظر شخصی من روشن است.اگر می خواهی به فوتبال ادامه دهی،از لورکوزن برو و این کار را هرچه سریع تر انجام بده.بالاک نباید تصویر بدی از خود بر جای بگذارد."
بالاک دیدار روز شنبه تیمش در برابر برمن را برای کل 90 دقیقه روی نیمکت حضور داشت و توسط رابین دوت به میدان فرستاده نشد.دوت در این باره می گوید:"همه چیز از آنجا شروع شد که در بازی با ماینز او را از بازی بیرون کشیدم.هیچ چیز دیگری بین ما اتفاق نیافتاد و رابطه ما تقریبا نرمال است.بالاک 35 ساله است و من بازیکنان جوانی در اختیاز دارم که می توانند 90 دقیقه در میدان بجنگند."
به نظر می رسد که مشکل اصلی بالاک با ولفگانگ هولزاوسر، ریاست باشگاه لورکوزن باشد جاییکه وی مدام بالاک را سرزنش می کند و در باره بالاک می گوید:"من کاملا از او نا امید شده ام."با توجه به تمامی موارد ذکر شده می توان گفت کاری که بالاک برای فوتبال آلمان در سالهای اخیر انجام داده است،چیزی نیست که با سخنان مقامات لورکوزن از اذهان هواداران فوتبال آلمان پاک شود.
می توان گفت کنار گذاشتن بالاک از تیم ملی آلمان که به دلیل حرکت ناجوانمردانه بواتنگ صورت گرفت،مسیر حرفه ای و پربار چندین ساله بالاک را به چالش کشیده است.به نظر می رسد که بالاک بهتر است با دنیای فوتبال خداحافظی کند زیرا حافظه اکثر فوتبالدوستان قوی نیست!
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران.آرین روبن، باستین شواین اشتایگر و فرانک ریبری پیش از دیدار مقابل هامبورگ با مشکل مصدومیت مواجه شدند.
به نقل از بیلد، آرین روبن و شواین اشتایگر در تمرینات روز سه شنبه با مصدومیتمواجه شدند فرانک ریبری نیز با گرفتگی عضله روبرو است و در حال گذراندن دوره پزشکی است.
سه شنبه شواین اشتایگر و آرین روبن در حالی که سایر باواریایی ها درزمین چمن مشغول انجام برنامه های تاکتیکی بودند به دلیل مصدومیت به صورت جداگانه به تمرین پرداختند البته آرین روبن در تمرینات بعدازظهر مدت زمان کمی همراه تیمبه دویدن پرداخت. شواینی نیز از ناحیه زانوی پای چپ احساس درد می کند.
این دو روز چهارشنبه به تمرینات عادی تیم باز خواهند گشت این در حالی است که فرانک ریبری از مشکلات ناشی از گرفتگی ماهیچه شکایت می کند. هافبک فرانسوی بایرن تلاش بسیاری برای حضور در ترکیب باواریایی ها در دیدار شنبه مقابل هامبورگ انجام می دهد.
او به تلویزیون رسمی باشگاه بایرن گفت:" من فکر می کنم که به دیدار با هامبورگ برسم." گرفتگی ماهیچه شاید به دلیل سرمای شدیدهوا برای ریبری رقم خورده باشد او ادامه دهد:" در زمان گرم کردن پس از 20، 30 دقیقه این اتفاق برایم ایجاد شد."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران.توماس مولر جوان اول باواریایی ها مدت هاست که برای بایرن گلزنی نکرده است. گلزنی ماریو گومز در دیدار مقابل ولفسبورگ بود که موجب شد مولر برای 7 دقیقه دیگر در ترکیب بایرن بماند.
به نقل از بیلد؛ توماس مولر آخرین باری که پایش به گلزنی باز شد به 24ام سپتامبر در دیدار بایرن با بایر لورکوزن باز می گردد. پس از این بازی بود که مولر جوان در 1037 دقیقه حضور خوددر ترکیب بایرن نتوانست برای باواریایی ها گلزنی کند.
بهترین گلزن جام جهانی 2010 با بحران روبرو است؟
او به بیلد می گوید:" من در این بازی ها موقعیت های زیادی برای گلزنی نداشتم" مولر که در کمپ تمرینی بایرن حضورداشت ادامه داد:" من می توانم بهتر از گذشته شوم."
توماس مولر در این فصل تنها موفق شد برای بایرن 2 گل به ثمر برساند این در حالی است که او فصل گذشته در این زمان 6 بار موفق به گلزنی شده بود که نهایتا در پایان فصل 12 گل برای بایرن به ثمر رساند.
البته یکی از دلایلی که به عدم موفقیت مولر در امر گلزنیمربوط می شود حضور او در سمت راست هجومی بایرن در چند بازی است در حالی که جایگاه اصلی مولر در پشت سر ماریو گومز است که در کارهای ترکیبی با این مهاجم گلزن بسیار موفق عمل کرده و بیشتر در موقعیت گلزنی قرار می گیرد.
یوپ هاینکس در دیدار بایرن برابر ولفسبورگ قصد داشت اولیچ را در دقیقه 59 به جای مولر وارد زمین کند که گلزنیماریو گومز در دقیقه 60 این تصمیم هاینکس را تغییر داد و مولر توانست 7 دقیقه دیگر در ترکیب بماند و نهایتا در دقیقه66 گوستاوو جای او را گرفت.
این احتمال موجود دارد که هاینکس در دیدار شنبه مقابل هامبورگ مولر را از ابتدا در ترکیب بایرن قرار ندهد که در صورت تحقق، این امر برای اولین بار در ترکیب این فصل بایرن رخ می دهد.
-
سران بایرن مونیخ در نظر دارند که گازپروم را به عنوان اسپانسر بعدی بایرن انتخاب کنند. بد نیست درباره این شرکت روسی بیشتر بدانید ...
در بین شرکتهای گازی شرکت روسی گازپروم به واسطه ذخایر گازی و در اختیار داشتن بزرگترین شبکه انتقال گاز در جهان، جایگاه ویژهای دارد. گازپروم شرکتی که ۲۵ درصد گاز مورد نیاز اروپا را تامین میکند (۲۰۰۴)، نبض انرژی این قاره را در دست گرفتهاست و به شدت در تلاش است تا این ویژگی انحصاری خود را با فشار غیرمتعارف بر رقبای خود حفظ کند. گازپروم در جریان حادثه قطع موقت صادرات گاز به اوکراین (ژانویه ۲۰۰۶) ثابت کرد که میتواند در حکم یک فروشنده ویژه عمل کند بدون آنکه نیازی به کمک گرفتن از نیروهای نظامی داشته باشد.
شرکت گازپروم، بزرگترین شرکت روسیه به شمار میرود این شرکت همچنین بزرگترین صادرکننده گاز طبیعی در جهان است. در سال ۲۰۰۴ گازپروم با تولید تقریبی ۹۳ درصد از گاز طبیعی روسیه، فروشی معادل ۳۱ میلیارد دلار را رقم زد. این شرکت در سال ۲۰۰۴، ۱۶ درصد از ذخایر گاز جهان را در اختیار داشتهاست. بعد از تصاحب شرکت سیبنفت، گازپروم روسیه با ۱۱۹ میلیارد بشکه ذخایر نفت، پس از عربستان و ایران به عنوان سومین مالک نفت و معادن نفت در قالب گاز طبیعی قرار گرفت.
تا پایان ۲۰۰۴، این شرکت تنها عرضهکننده گاز به کشورهای بوسنی هرزگوین، استونی و اسلواکی بود. همچنین ۹۷ درصد گاز بلغارستان، ۸۹ درصد گاز مجارستان، ۸۶ درصد گاز لهستان، نزدیک به ۷۵ درصد گاز جمهوری چک، ۶۷ درصد گاز ترکیه، ۶۵ درصد گاز اتریش، حدود ۴۰ درصد گاز رومانی، ۳۶ درصد گاز آلمان، ۲۷ درصد گاز ایتالیا و ۲۵ درصد گاز مورد نیاز فرانسه از سوی گازپروم تامین میشد. در مجموع اتحادیه اروپا ۲۵ درصد گاز مورد نیاز خود را از این شرکت تامین میکند.
شرکت گازپروم جدا از ذخایر گازی خود، بزرگترین شبکه خط لوله انتقال گاز در جهان را در اختیار دارد که طول آن ۱۵۰ هزار کیلومتر اعلام شدهاست. گازپروم برای پیشبرد اهداف خود، در صنعت بانکداری، بیمه، رسانه، ساخت و ساز و کشاورزی نیز فعال است و داراییهایی نیز در این صنایع دارد. ارزش بازار سرمایه این شرکت که سهام آن به صورت عام به فروش میرسد، تا دسامبر ۲۰۰۷، ۳۴۵ میلیارد دلار اعلام شد که از این لحاظ گازپروم سومین شرکت بزرگ جهان در این سال بودهاست. ریاست این شرکت بر عهده رئیس جمهور روسیهاست. دمیتری مدودوف رئیس گازپروم و رئیس جمهور روسیه میگوید: ارزش بازار سرمایه گازپروم تا سال ۲۰۱۷ باید به یک تریلیون دلار برسد که در اینصورت گازپروم بزرگترین شرکت جهان خواهد شد.
تاریخچه گازپروم
با کشف منابع عظیم گاز در سیبری، منطقه اورال و ولگا در دهههای ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰، شوروی به یک تولیدکننده اصلی گاز تبدیل شد. عملیات اکتشاف، توسعه و توزیع گاز با مرکزیت یک وزارتخانه دولتی انجام میشد. در جولای ۱۹۸۹، میخائیل گورباچوف وزارتخانههای نفت و گاز را در راستای اصلاحات اقتصادی ادغام کرد و نام آن وزارت صنایع نفت و گاز اتحاد جماهیر شوروی گذاشته شد. اما در اوایل دهه ۱۹۹۰ و پیش از فروپاشی شوروی دوباره یک شرکت گازی جدا تشکیل شد. در ژوئن ۱۹۹۲ پس از کنار گذاشته شدن بحث تشکیل یک شرکت با سهام مشترک شرکتهایی از روسیه (گازپروم) اوکراین و بلاروس، گازپروم به شرکتی دولتی تبدیل شد.
در سال ۱۹۹۴ و در راستای خصوصیسازی صنایع گازپروم شرکتی خصوصی شد که دولت ۴۰ درصد از سهام آن را در اختیار داشت، ۱۵ درصد سهام شرکت قرار بود به کارگران و مدیریت فروخته شود. مدیریت وقت گازپروم با برگزاری یک مزایده بسته توانست که فروش سهام شرکت را به افراد مورد اعتماد و خاص شرکت محدود کند. ویکتور چرنومیردین رئیس وقت گازپروم در دسامبر ۱۹۹۲ و پس از روی کارآمدن بوریس یلتسین در روسیه، به مقام نخستوزیری خود برگزیده شد و بدینترتیب نفوذ سیاسی گازپروم به شدت افزایش یافت. وی در ماه مه ۱۹۹۲ از سوی بوریس یلتسین به عنوان معاون نخستوزیر روسیه و مسئول سوخت و انرژی انتخاب شده بود. در ۲۶ ژانویه ۱۹۹۳، رم ویخیرف ریاست شرکت را برعهده گرفت.
در سال ۱۹۹۸ بوریس یلتسین چرنومیردین را از سمت خود در دولت برکنار کرد و در همان زمان دولت روسیه ناگهان میلیاردها دلار مالیات عقبمانده را از گازپروم طلب کرد. زمانی که ماموران مالیاتی شروع به تصاحب اموال گازپروم کردند، این شرکت به خواست دولت تمکین کرد و پول درخواست شده را به دولت پرداخت کرد در پنجمین مجمع سهامداران شرکت که در ۳۰ ژوئن ۱۹۹۸ برگزار شد، ویکتور چرنومردین به عنوان رئیس هیات مدیره شرکت انتخاب شد. در هفتمین مجمع سهامداران دمیتری مدودوف به عنوان رئیس هیات مدیره گازپروم انتخاب شد. وی در ۲ مارس ۲۰۰۸ به عنوان رئیس جمهور روسیه برنده انتخاب شد. مدودوف در ۷ مه ۲۰۰۸ رسما جایگزین پوتین خواهد شد. از نظر آگاهان سیاسی مدودوف از طرفداران پوتین و عملگرای میانهرو و لیبرال به شمار میرود.
ولادمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پس از اتهامات فساد مالی که به گازپروم نسبت داده شد، به طور فعالانه در اصلاح ساختار مدیریت شرکت وارد شد. وی در این راستا از کمک وزیر امور مالی سابق روسیه بهره برد. در ژوئن ۲۰۰۱ دمیتری مدودوف در جریان این اصلاحات ساختاری موقتا معاون رم ویخیرف شد که به سمت ریاست هیات مدیره انتخاب شده بود.
در آوریل ۲۰۰۱ گازپروم شبکه تلویزیونی ان. تی. وی، تنها شبکه مستقل روسیه که در تمام کشور برنامههای آن پخش میشد را خرید و در نحوه فعالیت آن تغییرات گستردهای پدید آورد. شرکت رسانهای گازپروم –گازپروم مدیا- همچنین در ژوئن ۲۰۰۵ روزنامه پرنفوذ ایزوستیا را از آن خود کرد. تا سال ۲۰۰۴ دولت روسیه ۳۸٬۳۷ درصد سهام گازپروم را در اختیار داشت و اکثریت هیات مدیره را نیز تشکیل میداد. این شرکت ۲۵ درصد درآمد مالیاتی روسیه را تامین میکند که این رقم به طور میانگین بین سالهای ۲۰۰۳-۱۹۹۳ بالغ بر ۴ میلیارد دلار ذکر شدهاست. در سال ۲۰۰۴، پوتین اعلام کرد گازپروم شرکت دولتی و نفتی روسنفت را تصاحب خواهد کرد و بدینترتیب سهم دولت در گازپروم از ۳۸٬۸ درصد به موقعیت کنترل ارتقا پیدا میکند. اما گازپروم نتوانست روسنفت را تصاحب کند و در عوض دولت روسیه با خرید ۱۰٬۴ درصد از سهام گازپروم، سهم خود را به بیش از ۵۰ درصد رساند و بدینترتیب محدودیت خرید سهام از سوی خارجیان در گازپروم برداشته شد. در ۱۵ نوامبر ۲۰۰۵، الکسی میلر مدیرعامل گازپروم اعلام کرد شرکت سیبنفت شهر تجاری گازپروم که شامل برجی به ارتفاع ۳۰۰ متری خواهد بود، را احداث میکند. گازپروم در سپتامبر همان سال، نزدیک به ۷۳ درصد سیبنفت را به قیمت ۱۳٬۰۱ میلیارد دلار خریده بود. این خرید که با کمک یک وام ۱۲ میلیارد دلاری انجام شده بود موقعیت گازپروم را در روسیه و جهان تقویت کرد. در زمان عقد قرارداد، ارزش شرکت ۱۲۳ میلیارد دلار عنوان شد که معادل تولید ناخالص داخلی ایرلند بود. در آوریل ۲۰۰۶ ارزش بازار سرمایه گازپروم ۲۷۰ میلیارد دلار بود. با کنترل اکثریت سهام گازپروم از سوی دولت، محدودیت ۲۰ درصدی خرید سهام از سوی خارجیان نیز برداشته شد. در سال ۲۰۰۷ دومای روسیه به گازپروم و شرکت ترنسنفت اجازه داد تا نیرویهای امنیتی- نظامی خود را که قدرتی بیشتر از شرکتهای خصوصی امنیتی دارند را تشکیل دهد. یکی از نمایندگان در دوما مخالفت خود را با تصویب این قانون سخنانی را اینگونه بیان کرد: «اگر ما این قانون را تصویب کنیم، تبدیل به خدمتکاران گازپروم و ترنسنفت خواهیم شد.»
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فراک ریبری در یک ویدئو چت با تلویزیون بایرن به سوالات هواداران پاسخ می دهد.
اولین ویدئو چت تلویزیون بایرن (FCB.tv) در سال ۲۰۱۲ با حضور فرانک ریبری ستاره فرانسوی بایرن برگزار شد. فرانک ریبری که بهترین بازیکن میدان در پیروزی ۲-۰ تیم بایرن مقابل وولفسبورگ شناخته شد ٬ به استدیو Säbener Strasse فراخوانده شد و به صورت زنده در فضایی باز به سوالات هواداران باشگاه بایرن پاسخ داد. ریبری در این گفتگو به در مورد وضعیت درخشان خود و مقداری از زندگی شخصی اش می گوید. وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ویدئو چت ستاره ملی پوش فرانسوی بایرن را مرور می کند.
ریبری بر روی خط ....
...او چگونه فوتبالش را آغاز کرد:
"من به سن ۹ ماهگی رسیده بودم ٬ شاید برایم خیلی زود بود اما حتی در آن سن هم من و پدرم با توپ٬ با هم بازی می کردیم. پدرم یک فوتبالیست بود ٬ نه در سطح بالا اما من همیشه شنبه ها زمانی که به میدان می رفت او را تماشا می کردم ٬ گاهی اوقات هم برای تماشای تمریناتش می رفتم. بعد از آن دیگر همشه توپ همراه من بود ٬ چه در مدرسه ٬ چه در کوچه و خیابان. فوتبال تمام زندگی من است. من عاشق فوتبالم و فوتبال باعث خوشحالی من می شود."
...بهترین دوستش در رختکن بایرن مونیخ:
"من با همه رابطه خوبی دارم٬ اما کسی که بیشترین رابطه را با او دارم ٬ دانیل فان بویتن است. او فرانسوی صحبت می کند که این امر باعث سهولت هر چه بیشتر برای من می شود. اما در کل من با همه بازیکنان تیم رابطه خوبی دارم ٬ همه دور هم میشینیم و با یکدیگر میخندیم."
...فرم فعلی ریبری:
"من واقعا احساس خوبی دارم٬ و فکر میکنم تیم ما اردوی خوبی را در قطر پشت سر گذاشت. متاسفانه٬ در بازیهای دوستانه نیم فصل من نتوانستم به اندازه کافی بازی کنم ٬ چون مربی تیم میخواست تا حد امکان در بازی اول نیم فصل دوم مقابل گلادباخ٬ تمام تیم را در اختیار داشته باشد. سپس من توانستم ۸۵ دقیقه مقابل وولفسبورگ بازی کنم و من خیلی خیلی راضی هستم. تنها چیزی که اکنون نیاز دارم هماهنگی بیشتر است."
...بازی بعد مقابل هامبورگ:
"اصلا بازی آسانی نخواهد بود. همین هفته قبل آنها در خانه ۵-۱ مقابل دورتموند شکست خوردند. آنها مشکلات زیادی دارند٬ اما تیم بدی نیستند. ما باید بر روی بازی بسیار تمرکز کنیم و پر تلاش ظاهر شویم. ما باید بجنگیم تا پیروز شویم چون این بازی بسیار مهم است."
...مدعیان قهرمانی بوندسلیگا:
"در حال حاضر چهار تیم مدعی هستند. من فکر میکنم باقی ماندن در جمع آنها دشوار است. ما باید بر روی خودمان تمرکز کنیم و تا جایی که میشود تمام بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم. من فکر می کنم نزدیک ترین رقابای ما برای قهرمانی دورتموند و شالکه هستند."
...شانس بایرن برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا:
"این یکی از بزرگترین اهداف من است. و رسیدن به آن مانند یک رویا است. من امیدوارم که بتوانیم به فینال لیگ قهرمانان برسیم اما به طور باورنکردنی ای سخت است. در گام اول ما باید بازل را شکست دهیم و سپس منتظر باشیم تا ببینیم چه در انتظار ما است."
...آیا او به جای اینکه برای فرانسه بازی کند دوست داشت برای آلمان بازی کند:
"خیر. من فرانسوی هستم و هر موقع که برای تیم ملی کشورم بازی می کنم احساس غرور می کنم . اما واقعا٬ در حال حاضر تیم ملی آلمان٬ تیم فوق العاده ای با تعداد زیادی از بازیکنان بایرن است. در آینده ای نزدیک (۲۹ فبریه) ما در برمن با تیم آلمان یک بازی دوستانه خواهیم داشت. این یک بازی بزرگ خواهد بود."
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬منابع رسانهای از احتمال انتقال مهاجم ملیپوش و کروات تیم فوتبال بایرن مونیخ در تابستان سال آینده به ولفسبورگ خبر دادند.
به نقل از اشپورت بیلد، ایویتسیا اولیچ از مدت ها قبل در این باره که به حضورش نزد باواراییها خاتمه دهد، فکر میکند. وی که تا تابستان سال آینده با سرخپوشان قرارداد دارد در مصاحبههای اخیر خود احتمال داده پس از بررسی شرایط پیشنهاداتش تیم جدیدی را برای بازی انتخاب خواهد کرد.
با توجه به اخباری که از اولیچ به گوش رسیده به نظر میرسد این بازیکن کروات مقصد آینده خود را برگزیده است.
وی در مدت دو، سه هفته گذشته مذاکرات پنهانی از طریق مدیر برنامههایش با باشگاه ولفسبورگ انجام داده که مسئولیت هدایت تیمش بر عهده فلیکس ماگات است. با توجه فضای مناسبی که در این گفتوگوها حاکم بوده منابع نزدیک به وی اذعان دارند در پایان فصل گلزن ۳۱ ساله راهی تیم سفید و سبزپوش ولفسبورگ خواهد شد.
اولیچ که از سال ۲۰۰۲ تاکنون عضو تیم کرواسی است. وی سه فصل قبل به عضویت مونیخیها درآمد و در ۴۴ بازی توانست ۱۲ گل به ثمر برساند. پیشتر نیز سابقه حضور در تیمهای هامبورگ آلمان، زسکا مسکو و دیناموزاگرب کشورش را داشته است.