مثل اینکه پرسپولیس مهمان باشه بهتر بازی میکنه
امیدوارم که امشب پرسپولیس بتونه این ببرها رو تو خونه شکست بده
یه خرده همت و ارداه
یعنی میبریم:soal:
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل اینکه پرسپولیس مهمان باشه بهتر بازی میکنه
امیدوارم که امشب پرسپولیس بتونه این ببرها رو تو خونه شکست بده
یه خرده همت و ارداه
یعنی میبریم:soal:
سوراخ شدیم و رفت
خدا نابود کنه اون کسایی رو که پرسپولیس رو به این حال انداختن
تمممون یه گردان هم نبود چه برسه به ارتش سرخ
خب فصل رویایمون با یه پایان خوب تموم شد
فقط خلا میثاق برای یه پایان درخشان تر احساس شد اما دم شیث گرم که سنگ تموم گذاشت و عالی تیمو به اوج برد
داورم که ماشاالله
این بازی هر چی حرص خوردیم اما یه خوبی داشت که دیگه فصل تموم شد و یه 2 ماهی از دست این بی غیرتا البته به جز یه تعداد معدود خیالمون راحته
آره راحت شدیم حالا سردار میتونه با خیال راحت یه تیم خوب ببنده واسه سال بعد ولی از یه چیزی میسوزم اونم اینه که رو اشتباه یه مشت بی غیرت دوتا باز مفت تو آزادی امتیاز از دست دادیم الان که به نتایج نگاه میکنم ما الان باید صعود میکردیم اونم با چه نتیچه ایentezar::
1391/03/03
نتیجه نهایی
الهلال 7 - 1 بني ياس
1391/03/03
نتیجه نهایی
الاتحاد 3 - 0 پرسپوليس
تو رو خدا یکی بمن بگه برنامه پرسپولیس برای حمله چی بود
یکی بمن بگه بود هادی نوروزی با نبودش چه فرقی داشت
یعنی نیمه دوم پرسپولیس وارد فاز حمله شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه بازیکنا نگاه نمیکردن فقط به زاویه 65 درجه شکمشون شوت میکردن یا مثلا سانتر چه اتفاقی افتاد
یک مشت کور کچل بی عرضه ریختن تو تیم
اون پولادی ستاره پوشالی کاغذی به همراه اون شیث اداو اطفار و اون نورمحمدی همه چیز بلد الا فوتبال تو خط دفاعی تیم رو به لجن کشیدن،
رضایی هم من آخر نفهمیدم چرا دست از سر فوتبال بر نمیداره و به رشته اصلیش که دو میداین باشه نمیره و مارو حلاص نمیکنه
نوری هم عقده دعوت نشدنش به تیم ملی رو با خراب کردن پاس ها و موقعیت ها خالی میکنه
بادامکی هم اصلا نمیدونم نیمه اول چکاره زمین بود
تو یکی از سایتها یه تیتر خوب دیدم
جای چوب خشک تو دفاع پرسپولیس خالی بود !
به نظرم اگه یه چوب تو دفاع میزاشتن اقلاً یه توپ بهش میخورد و مانع گل شدن میشد اما این مدافعان اعجوبه وحیرت اور پرسپولیس فقط حکم تماشگر رو داتن و از خوردن گل به وجد میومدن !
تیترو که باهات موافقم اما جای چب خشک تو همه پستای پرسپولیس خالی بود البته بجز گلر بنده خدا هر چند که امشب اونم خیلی خوب نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط wizard-8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه چیز میخوام بگم ببینم کی ها موافقن ؟؟
پرسپولیس باید باید فصل دیگه به جز پولادی همه دفاع هاش رو بفروشه یا اخراج کنه یه فکری هم برای حمله بکنه تموم شد و رفت !!!
منم موافقم که پرسپولیس واقعا در دفاع مشکل داره ولی تعجبم از اینه که چرا مازیار در جلوی دفاع مثل سابق بازی نمیکنه ؟
اگر دقت کرده باشید در خط هافبک اصلا برنامه نداریم و این ناشی از نبود یک طراحه !!!
حالا یکی به من بگه وقتی ما 6 سهمیه لیگ برتری و 4 سهمیه خارجی داریم چطور میریم دنبال خرید مهاجم.
من قبلا هم گفتم ما کنار رضایی ، کاظمیان و ایمن زائد نهایتا به یک مهاجم شش دونگ نیاز داریم البته ممکنه بشه اسم نوروزی هم مهاجم گذاشت و هاشمیان هم که باید به کلاس های مربی گریش برسه !!!
اون چیزی که مشخصه ما سانتر کن قهار نداریم شما به همین بازی نگاه کن ببین چند سانتر درست انجام شد .
به نظر من از اون جایی که تا حالا دروازه بان درجه یک در ایران بازی نکرده نباید تا یه آبدوکیچ رو دیدیم فکر کنیم که حالا بوفون رو خریدیم که البته شایان ذکره این تقصیره دروازه بان ایرانیه که به اشتباه این رو جا انداخته که گلر یعنی مشایعت کننده توپ به دروازه و ما وقتی یه خارجی رو میبینیم که توپ رو دفع میکنه حق داریم تعجب کنیم!!!
تیم های ایرانی فقط الکی پول خرج میکنند و ای کاش کمی برای خرید بازیکن خارجی تحقیق میکردند . . .
شما برین دستمزد بازیکنان دسته یک و دو انگلیس رو ببینید همون جایی که ارسنال و منچستر بازیکن میخرن !!!
اگه 50 درصد بیشترم بخوای نحایتا بهشون بدی تازه میشه دستمزد بازیکنای متوسط ما . . .
حالا شما ببین با هزینه میلیاردی میرن کیارو میارن ؟
یه انصاری فرد داشت اصولی کار میکرد نابودش کردن و دیپورت شد رفت راه اهن . . .