آره بنده خدا نیمار اصلا توپ بهش نرسید که خودشو نشون بده :hehehe:
ولی من نگران جاب خالی ویا هستم باید تو نیم فصل یه مهاجم جایگزین کنیم eterza::-
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بنده خدا نیمار اصلا توپ بهش نرسید که خودشو نشون بده :hehehe:
ولی من نگران جاب خالی ویا هستم باید تو نیم فصل یه مهاجم جایگزین کنیم eterza::-
خب سلام سایت هم که راه افتاد.همین نیمار نبود دیروز میگفت من فردا همه چیز رو ثابت میکنم.میگفت توزمین حرفم رو میزنم و میتونید من و مسی رو مقایسه کنید و از این چرت و پرتا.حالا فهمید که رئال توی زمین خودش نمیتونه کاری بکنه اونوقت این بچه میخواست جلوی مارو بگیره:hehehe:.حسابی داغونشون کردیم.امیدوارم بازی رو دیده باشید.بیش از 70 درصد بازی رو داشتیم.مسی یک تنه از وسط زمین دریپل میزد و میرفت به محوطه که میرسید پاس میداد.اون صحنه که نیمار میخواست با تکل مسی رو متوقف کنه خیلی کیف کردم.مسی جوری دریپلش زد که خودش مونده بود توش.فهمید هنوز بچست.خب چند تا جام دیگه بگیریم این فصل 6گانه میگیریم؟داره کم کم تموم میشه3 تا.لالیگا که همین الانم مال ماست.میمونه کوپا و CL که کوپا هم عددی نیست.فقط CL یکم بگیر نگیر داره.عجب هفته توپی بود.اول رئال بعد ال سعد بعد سانتوس.همه امتحانای دانشگاه این هفته هم که لغو شد.راستی نصف بیشتر حال دادن این برد این بود که دهن اون پیر خرفت رو گل گرفتیم.منظورم پله است که خیال کرده از فوتبال چیزی بارشه.داداش مصطفی خواهشا ویرایش نکن.حالا یک پست متعصبانه دادیم .
دوستان نقل و انتقال زمستانی دقیقا از کی شروع میشه؟
امیدوارم بیل و الابا رو بگیریم.راستی پپ امروز ترکیبی رو چید که شاید بخواد اینو ترکیب فیکس بارسا بکنه.3-6-1 ترکیب امروز بود.در اصل ترکیب 3-7 بود.فقط مسی توی زمین مهاجم بود و بقیه همه هافبک بودن.واقعا شاید با نبود ویا و افلایی این ترکیب جواب بده مخصوصا جلوی تیمایی که 11 تایی دفاع میکنن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیوید جان
همه منتظرم تو هستیم ........ زود برگرد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوباره به همه دوستان و معذرت به خاطره ديركرد در تبريك قهرماني.(البته تقصير بارسام هست 2روز نمياي سايت ميبيني قهرمان شدن!):hehee::eyvalla::/danc:nishkhand:
داداش اين"اون صحنه که نیمار میخواست با تکل مسی رو متوقف کنه خیلی کیف کردم.مسی جوری دریپلش زد که خودش مونده بود توش"كه نوشتين/گفتين عكسي،كليپي چيزي ازش ندارين؟:khahesh:من نتونستم بازي رو ببينم و فقط از راديو گوش ميكردم.:narahat:
سلام به همه
هوراااااااا بارسا قهرمان شد
کسی فیلمه بازیرو واسه دانلود نداره
نه داداش.من از اینترنت دیدم نتونستم بازی رو ضبط کنم وگرنه میزاشتم.مسی یکهو زد به سرش از وسط زمین شروع کرد به دریپل. نیمار خواست کم نیاره اومد توپو بگیره یک جوری دریپل خورد خودشم کیف کرده بود.این صحنه نشون داد پله چیزی از فوتبال حالیش نیست:afarin:lay_;;:eyvalla::sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کسی نمی دونه بارسا به جای ویا کسی رو میخواد بخره یا نه؟چرا؟
طبق گفته پپ اونا هیچ بازیکنی رو توی زمستون نمیگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان از وقتی سایت دوباره راه افتاده یک بو توی سایت میاد.اها حالا دارم میفهمم.بوی سوختگی رئالی ها میاد.:hehehe::hehehe:shikam::-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
میخوان بهترین بازیکن جهان شدن مسی رو با خوب بازی کردن رونالدو تو بازی با سویا مقایسه کنن.:hehehe: اشکال نداره.وقتی ما خواستیم هر چند سالی یک بار شما هم یک جام رو تجربه میکنید تا انقدر مشکل دار نشید.
دوست عزیزی که قصد داری این رو ویرایش کنی اول یک نگاه به تایپیک رئال بنداز بعد ویرایش کن
کاملا موافقم . رئالی ها باید دلشون رو به این خوش کنن که ک.رونالدو تو اینجور بازی ها که میان جلو رئال وا میدن گل بزنه . تو بازی با تیم های بزرگ هیچ خبری از این گل ها نیست دیدیم که مقابل بارسای کبیر حتی یه پاس ساده رو هم نمیتونست بده.بازیکن بزرگ بازیکنیه که تو بازی های بزرگ خودشو نشون بده نه مقابل تیم های سطح پایین یا سویای بحران زده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بارسا هم نتونست مقابل سویا نتیجه بگیره این بود که کاملا ضد فوتبال بازی کردن و اون حرکات ناشایستشون موقع پنالتی زدن مسی خیلی زدن پنالتی رو سخت کرده بود و توی اون جو نتونست لئو اون توپ رو گل کنه .
ولی همه ی این حرفها بخاطر ناکامیتون مقابل بارساست .
این بوی سوختگی حالا حالا ها توی سایت هست :hehehe::hehehe:lagh::lagh:::/danc:/danc:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: