-
طالبلو:به جايگاه دومي ليگ بسنده نميكنيم
دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: به رده دومي ليگ بسنده نميکنيم و ميخواهيم به صدرجدول برسيم.
به نقل از سايت باشگاه استقلال وحيد طالبلو درباره آخرين وضعيت آمادگياش اظهار کرد: در حال حاضر در شرايط خوبي به سر ميبرم. در تعطيلات تمرينات خوبي را انجام داديم و توانستيم خود را به آمادگي کامل برسانيم.
وي درباره بازي هفته بعد با پيکان تصريح کرد: در نيم فصل دوم تمام بازيها سخت است و همه تيمها ميخواهند امتيازات کامل را بگيرند. ما هم با توجه به برد خوبي که مقابل استيلآذين به دست آورديم در شرايط روحي خوبي قرار داريم و حتما مقابل پيکان فقط به برد فکر ميکنيم.
طالبلو در مورد وضعيت استقلال در جدول ردهبندي خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرايط خوبي در جدول داريم، اما هيچ وقت به رده دوم بسنده نميکنيم و تمام تلاشمان بر اين است که صدرنشين شويم و براي اين امر هم با وجود کار سختي که در پيش داريم آمادهايم و ميخواهيم با ارائه بازيهاي پرقدرت صدرنشين ليگ شويم.
طالبلو در مورد حضورش در منزل ميلاد ميداودي اظهار کرد: چند روز گذشته به همراه اميرآبادي به منزل ميلاد رفتيم تا جوياي احوال وي شويم. ميلاد بازيکن خوب و با اخلاقي براي استقلال است و متاسفانه دچار مصدوميتي شد که او را از تيم دور کرد. اميدوارم هرچه زودتر دوران نقاهت را پشت سر بگذارد تا مانند ابتداي فصل شاهد گلزنيهايش براي استقلال باشيم.
دروازهبان استقلال در پايان در مورد دورياش از تيم ملي گفت: همواره تمام تلاشم اين بوده تا بهترين بازيهايم را انجام دهم و به تيمملي دعوت شوم. اميدوارم با آمدن سرمربي جديد براي تيم ملي بتوانم نظرشان را جلب کنم و باز هم افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي را به دست آورم.
-
مصاحبه پورحیدری
امضاى قرارداد ۳ ساله با مربى پرتغالى كار عاقلانه اى است
پورحيدرى: بايد بگذارند كرش كار خودش را انجام بدهد
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: بايد تمامى امكانات براى كرش كه با تيم ملى پرتغال در جام جهانى ۲۰۱۰ حضور داشت، فراهم كرد تا اين مربى با خيالى آسوده به فعاليتش بپردازد. منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال درباره مذاكرات فدراسيون فوتبال با كارلوس كرش مربى پرتغالى براى هدايت تيم ملى ايران گفت: قبل از اين كه بخواهم درباره گزينه اى صحبت كنم، بايد بگويم اگر تمامى شرايط براى مربى اى فراهم شود، مى تواند برايمان مفيد باشد. كارلوس كرش مربى سرشناسى است كه در تيم هاى رئال مادريد اسپانيا و منچستر يونايتد انگليس حضور داشته و چهره شناخته شده اى مى باشد. بايد تمامى امكانات براى كرش كه با تيم ملى پرتغال در جام جهانى ۲۰۱۰ حضور داشت، فراهم شود تا اين مربى با خيالى آسوده به فعاليتش بپردازد. وى ادامه داد: حضور دستياران كرش براى هدايت تيم اميد هم كار عاقلانه اى است و تيم هاى اميد و بزرگسالان مى توانند تعامل خوبى با يكديگر داشته باشند. امضا قرارداد ۳ ساله نشان مى دهد فدراسيون به دنبال كار ريشه اى است و مسوولان امر مى خواهند كه به مربى خود بها دهند تا كرش بتواند برنامه هاى تاكتيكى خود را پياده كند. در مجموع اگر اين اتفاق رخ بدهد، براى فوتبال ايران مفيد خواهد بود و بايد بگذارند كرش كار خود را پيش ببرد.
سرپرست استقلال درباره آمدن هوار محمد پس از مدت ها غيبت براى حضور در جمع آبى پوشان نيز گفت: مسوولان باشگاه درباره هوار تصميم مى گيرند و اگر شرايط فراهم شود اين بازيكن تمرينات خود را با استقلال آغاز خواهد كرد. پورحيدرى درباره پيروزى استقلال مقابل استيل آذين در ليگ برتر و بازى هفته آينده با پيكان قزوين اظهار داشت: پس از تعطيلات ليگ بازى نسبت خوبى انجام داديم و توانستيم ۳ امتياز ارزشمند را بدست آوريم. در ۳۰ دقيقه پايانى استقلال واقعى بوديم و اگر بتوانيم همين روند را ادامه دهيم نتايج درخشان ترى خواهيم گرفت. بازى با پيكان هم دشوارى هاى خاص خودش را دارد و اگر مى خواهيم در جمع تيم هاى مدعى باقى بمانيم بايد حريف را شكست دهيم.
وى درباره بازگشت مجيدى در ديدار با استيل آذين و گلزنى كاپيتان استقلال نيز خاطر نشان كرد: فرهاد يكى از بزرگترين بازيكنان استقلال است و وجودش براى هر تيمى نعمت محسوب مى شود. يك مشكل خانوادگى در باشگاه به وجود آمده بود و خوشبختانه اين قضيه به خير و خوشى پايان يافت. هميشه از مجيدى چنين انتظارى وجود داشته و گلزنى در وجودش نهادينه شده است. پورحيدرى در انتها درباره اين كه گفته مى شود، زمان بازى با پرسپوليس در ايام عيد سال ۹۰ خواهد بود، نيز گفت: فعلا ابلاغيه اى به دستمان نرسيده و اين صحبت ها در حد شايعه است. با توجه به فشردگى رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا و مسابقات ليگ برتر، اميدوارم مسوولان سازمان ليگ بهترين تصميم را بگيرند.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى:هوار محمد مى تواند مقابل پيكان بازى كند
على نظرى جويبارى، قائم مقام باشگاه استقلال گفت: با عقد قرارداد داخلى با «هوار ملامحمد» و آمدن وى پس از ۶۰ روز تأخير از قبرس،قرداد وى تا آخر فصل با استقلال ثبت شد. او گفت: با گرفتن رضايتنامه «هوارملامحمد» از پرسپوليس و رايزنى هاى انجام شده با وى، تصميم به جذب ملا محمد گرفتيم البته وى پس از حذف تيم ملى عراق در جام ملت هاى آسيا به قبرس رفته و براى فصل بعد تيم خود را انتخاب كرده است. وى اظهار داشت:«هوار ملا محمد« سابقه دير حاضر شدن بر سرتمرين پرسپوليس را نيز داشته و همانند ساير عراقى هاى حاضر در ليگ ايران،ديرتر از موعد مقرر بر سر تمرين هاى تيم استقلال حاضر شد.نظرى جويبارى در ادامه گفت: بااضافه شدن »هوارملامحمد« به تركيب تيم احتمال بازى وى در مقابل پيكان قوت گرفته و كارت بازى وى نيز صادر شده است و حضوروى در تركيب اصلى بستگى به نظر كادر فنى و سرمربى تيم دارد. جويبارى درخصوص ادامه ليگ پس از جام ملت ها خاطرنشان كرد:با پيروزى مقابل استيل آذين روحيه تيمى بازيكنان افزايش يافته و با حضور«ملا محمد» اميدواريم كه در جام حذفى و باشگاههاى آسيا نيز موفق عمل كنيم.
-
مصاحبه هوار
ناگفته هايم درباره پرسپوليس را در آينده بازگو مى كنم
هوار ملا محمد:تا آخر فصل در استقلال مى مانم بعد به قبرس مى روم
هوار ملا محمد، بازيكن كنونى استقلال گفت: من براى گرفتن رضايتنامه از پرسپوليس خيلى اذيت شدم و چند بار مجبور به رفت و آمد به كشورم شدم.
وى ادامه داد: من با دايى مشكلاتى داشتم كه براى برطرف شدن آن نياز به فرصت داشتم و با من خوش رفتارى نشد و در آينده حرف هايى را پيرامون پرسپوليس خواهم گفت.هوار ملا محمد افزود: با تمام مشكلاتم، اكنون در تيم استقلال هستم و فكر مى كنم به بازى با پيكان برسم، البته من تا آخر فصل در استقلال خواهم بود و براى فصل بعد به كشور قبرس مى روم البته تيم استقلال با من قرارداد داخلى داشت كه به ثبت رسيد و كارت من براى بازى صادر شده است و منتظر نظر كادر فنى خواهم بود.وى خاطرنشان كرد: من براى جا افتادن در تيم استقلال نياز به فرصت دارم و چون در اردوهاى تيم استقلال نبودم، با تيم هماهنگ نيستم.
-
مصاحبه محمدی
محمدى: هنوز وضعيت مصدوميتم معلوم نيست
محمد محمدى دروازه بان مصدوم استقلال كه گويا در اين تيم با طالب لو به شكل نوبتى مصدوم مى شوند، گفت: هنوز وضعيت مصدوميتم معلوم نيست. وى افزود: من هم اكنون از وضعيت مصدوميتم خبرى ندارم همه چيز به پزشك تيم بستگى دارد.وى افزود:به نظر مى رسد كه من به بازى مقابل پيكان در هفته ۲۲ ليگ برتر نمى رسم.او در پايان خاطرنشان كرد: پيروزى مقابل استيل آذين ما را به جايگاه قبل برگرداند.پيروزى مقابل پيكان كه سرمربى كارآمدى دارد، بسيار سخت است ما مى توانيم با شكست اين تيم به ذوب آهن نزديك شويم.
-
مصاحبه صادقی
حاشيه ها در شأن پيراهن ۲ ستاره نيست
اميرحسين صادقى:مجيدى روى پيراهنش تعصب دارد
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: صحبت ها در مورد فرهاد مجيدى نبايد رسانه اى مى شد چون بحث ها فقط به فتح الله زاده و مجيدى مربوط مى شود و پيراهن ستاره استقلال آن قدر بزرگ است كه اين حاشيه ها در تيم جاى نداشته باشد.وى ادامه داد: فرهاد مجيدى نيز بازيكن بزرگى است كه با تعصب و غيرت براى تيم فوتبال استقلال بازى مى كند و هميشه در خدمت تيم خود است.صادقى خاطرنشان كرد: در بازى با استيل آذين خيلى خوب بازى كرديم و مزد زحمات خود را در اين ديدار گرفتيم و با اين پيروزى به رده دوم جدول صعود كرديم.وى ادامه داد: اميدوارم در بازى هاى آينده روند روبه رشد خود را حفظ كنيم و شرايط طورى باشد كه مصدومان تيم هرچه زودتر به بازى ها بازگردند.
-
مصاحبه صادق ورمزيار
مجيدى بازيكن بزرگى است و در اوج پختگى به سر مى برد
به هر حال بعد از وقفه اى كه در بين مسابقات به وجود آمد استقلال با ۲ پيروزى شروع خوبى داشت و اين نشان از تقويت تيم در اين تعطيلى است، استقلال از اين وقفه به خوبى استفاده كرد و آمدن يورگن گره باعث پيشرفت نسبى تيم شد البته اعتقاد دارم استقلال هنوز در مهره چينى مشكل دارد و با ايجاد تغيير و تحول مى تواند بهتر از اين ها عمل كند. استقلال در خط هافبك مشكل دارد و به خاطر نداشت مهره نتوانستند مانند سال هاى قبل در اين خط مقتدر عمل كند حال كه استقلال نتوانسته مهره هاى كافى جذف كند بايد كمى ريسك پذير باشد و از ساير نفرات در بعضى از پست ها استفاده كند به عنوان مثال، از دسوزا و آشوبى مى توان به عنوان هافبك نفوذى استفاده كرد اما عدم ريسك پذيرى كادر فنى باعث شده تا از آن ها فقط در هافبك دفاعى استفاده كنند و اما در خصوص در خط دفاع تغييراتى را در خط دفاع شاهد بوديم اما نمى توان آن را منحصر به اشتباه مدافعان دانست به هرحال در بازى مقابل استيل آذين، چندين و چند موقعيت را نسيب استيلى ها كرديم اما نمى توان در اين خصوص نظرى قطى دار چرا كه شايد هافبك ها نتوانستند از ابتدا وظايف خود را به خوبى انجام دهند و به آن ها اجازه حمله دادند.آمدن يورگن گره تا حدودى به استقلال كمك كرد و باعث شد استقلال در اين بازى ها كمى روان تر بازى كند و مى توان گفت آمدن وى نقطه مثبتى به حساب مى آيد.در رابطه با فرهاد مجيدى در آخر بايد بگيوم. فرهاد بازيكن بزرگى است و در اوج پختگى به سر مى برد و مى تواند براى استقلال كمك بزرگى باشد به هرحال بايد با بازيكنان ارتباط برقرار كرد و دوست بود و به اين صورت بايد به آن ها گفت كه اگر قوانين باشگاه رعايت نشود، جريمه دارد اگر به اين صورت رفتار شود كدورتى پيش نخواهد آمد و بازيكنان سرپيچى نخواهند كرد.
-
مصاحبه مظلومی
من هم با برگزاري دربي در عيد مخالفم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مخالفت پرويز مظلومي با برگزاري دربي در تعطيلات نوروز علي دايي در كنفرانس مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد كه مخالف برگزاري دربي تهران در تعطيلات نوروز است و نميخواهد عيدش خراب شود. حالا پرويز مظلومي سرمربي استقلال هم نظر دايي را دارد و معتقد است كه برگزاري دربي در عيد تصميم چندان درستي نيست. مظلومي در خصوص اين موضوع ميگويد:« من هم معتقدم كه برگزاري اين بازي در تعطيلات عيد درست نيست چرا كه بازيكنان مربيان و ديگر اعضاي دو تيم دوست دارند كه در تعطيلات نوروز بيشتر در كنار خانواده باشند. من اميدوارم سازمان ليگ اين بازي را در يك زمان برگزار كند. در ضمن هر دو تيم درگير رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا هم هستند ما آخر اسفند بازي داريم و بازيكنان براي انجام ديدار سنگين مقابل پرسپوليس احتياج به استراحت دارند و معتقدم كه برگزار دربي در عيد چندان خوب نيست.» مظلومي كه حالا تيمش را در نزديكي ذوب آهن ميبيند، در پاسخ به اين سوال كه آيا شانس قهرماني داريد، خاطرنشان ميكند:« فكر ميكنم اوضاع تيم ما با اين پيروزي مناسب شد. ما در اين فصل مشكلات زيادي داشتيم و امتيازهايي را از دست داديم ولي اگر در ادامه ليگ راحت امتياز از دست ندهيم صددرصد قهرمان خواهيم شد.» مظلومي درباره اضافه شدن حوارملامحمد به استقلال ميگويد:« مدتها منتظر اين بازيكن بوديم و حالا حوار بايد در تمرينات حاضر شود تا وضعيتش را بررسي كنيم. مطمئناً او ميتواند به استقلال كمك كند .
-
مصاحبه هوار
هوار محمد: ميخواهم با استقلال به يك جام برسم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هوار محمد بازيكن جديد آبي پوشان در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال در خصوص پيوستنش به استقلال به صحبت پرداخت. هوار محمد بازيكن جديد آبي پوشان در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال در خصوص پيوستنش به استقلال به صحبت پرداخت.
*از اينكه به استقلال پيوستي چه احساسي داري؟
من در تمام اين مدت ميخواستم هر چه زودتر به جمع استقلاليها اضافه شوم كه خدا رو شكر بالاخره اين اتفاق افتاد و واقعا از اين موضوع بسيار خوشحال هستم. بازي در تيم بزرگي مثل استقلال برايم افتخار است و ميخواهم از اين فرصت بهترين استفاده را ببرم.
*دليل تاخيرت چه بود؟
خيليها ميگفتند هوار با استقلال به خاطر مسائل مالي مشكل دارد و دليل تاخيرم را اينطور بيان ميكردند، اما من با يكي از تيمهاي ليگ قبرس مشكل داشتم كه نتوانستم به موقع به استقلال بيايم و مطمئن باشيد از نظر مالي هيچ مشكلي با مجموعه استقلال ندارم.
*از نظر بدني در چه وضعي هستي؟
در شرايط نسبتا خوبي قرار دارم. با توجه به بازيهايي كه در تيم ملي عراق انجام ميدادم از لحاظ بدني در شرايط خوبي هستم.
*از استقلال چه شناختي داري؟
استقلال تيم بزرگي است و بازيكنان خوبي در اختيار دارد. اين تيم هم در ايران و هم در آسيا هواداران بيشماري دارد و همانطور كه گفتم خيلي خوشحالم كه ميتوانم براي اين تيم بازي كنم.
*از وضعيت استقلال در ليگ و جام حذفي خبر داري؟
به دليل آنكه در تورنمنت جام ملتهاي آسيا به همراه تيم ملي عراق بودم خيلي نميتوانستم بازيهاي استقلال را دنبال كنم، اما خبر دارم كه اين تيم با برد چند روز قبل در رده دوم جدول قرار گرفته است. در جام حذفي هم آنطور كه به من گفتهاند بايد با ملوان انزلي بازي كنيم و با برد مقابل اين تيم به فينال ميرسيم. خيلي دوست دارم در فينال به همراه استقلال خيلي زود به يك جام برسم و تمام تلاشم را هم براي اين مهم خواهم كرد.
*از كي در تمرينات شركت ميكني؟
تا آخر وقت امروز تمام كارهايم را انجام ميدهم تا فردا (چهارشنبه) حتما در تمرينات شركت كنم.
*در خط هافبك ترافيك بازيكن بسيار زياد است، با اين شرايط چه خواهي كرد؟
بازيكنان خوبي در اين پست براي استقلال بازي ميكنند، اما من هيچ وقت از رقابت هراسي ندارم و با تمام توان در تمرينات شركت خواهم كرد و با جلب نظر كادرفني ميخواهم به صورت ثابت براي استقلال به ميدان بروم.
*با استقلال به چه ميانديشي؟
من در هر تيمي كه بازي كردم اول به موفقيت تيمم فكر كردم. در استقلال هم ميخواهم براي موفقيت استقلال تلاش كنم و تمام توانم را هم به كار خواهم بست. خيلي دوست دارم با اين تيم به يك جام برسم.
*با هواداران صحبت خاصي داري؟
هواداران استقلال مطمئن باشند بهترين بازيهايم را براي اين تيم انجام ميدهم. قول ميدهم انتظارات آنان را برآورده كنم و آنها را شاد كنم
-
مصاحبه روانخواه
روانخواه: خداحافظيام از فوتبال كذب محض است
خبرگزاري فارس: هافبك مصدوم تيم استقلال گفت: براي آنهايي خبر كذب خداحافظي من از فوتبال را نوشتند متاسف هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، اميدرضا روانخواه در مورد آخرين وضعيت خود اظهار داشت: متاسفانه رباط پايم آسيبديده و مشغول فيزيوتراپي هستم. متاسفانه تاوان اولين جراحي خودم را ميدهم چون اعتقاد دارم آن جراحي موفقيتآميز نبود و در آسيبديدگيهاي بعدي من بيتاثير نبوده است. به هر صورت بين يك هفته تا 10 روز آينده براي چهارمين بار از ناحيه رباط پا مورد عمل جراحي قرار ميگيرم.
وي ادامه داد: متاسفانه در روزهاي اخير در برخي از مطبوعات مطالبي را ميخوانم مبني بر اينكه روانخواه قصد خداحافظي از فوتبال را دارد. واقعا براي چنين اظهارات كذبي متاسفم، به جاي آنكه به ورزشكار مصدوم روحيه دهند با چاپ چنين اخباري او را دچار چالش ميكنند.
روانخواه گفت: مثل هميشه آماده مبارزه هستم و مطمئن هستم با لطف خدا بار ديگر به ميادين باز ميگردم. در هر صورت خيلي متاسفم كه امسال ديگر نميتوانم استقلال را در سه جام پيشرو همراهي كنم.