-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یووه بخواهد مشکلی برای ترانسفر فابیانو نیست
26 دی 1389
اگر یوونتوس لوئیس فابیانو را می خواهد شرایط پیوستن مهیاست، این بازیکن امادگی ترک سویا و پوشیدن پیراهن سیاه و سفید یوونتوس را دارد و این تیم نیز می تواند با پرداخت 10 میلیون یورو وی را خریداری کند.
هر چند که پیش از این خبر از فروش امائوری و حتی معاوضه وی بر سر زبان ها بود اما با مخالفت مهاجم بانوی پیر مسولین و مدیربرنامه های فابیونا اظهار داشتند مشکلی نیست و این برزیلی با 10 میلیون یورو یوونتوسی خواهد شد.
اما به نظر نمی رسد ماروتا قصد خرید این بازیکنان را در حال حاضر داشته باشد و در خصوص جذب فابیونا پاسخی نمی دهد. در صورتی که یووه این بازیکن را خریداری کند یک مهره نسبتا نزدیک به 31 سال را در اختیار خواهد داشت که مطمئنا انتقادات هواداران را به همراه می اورد زیرا خریدهای اخیر باشگاه بازیکنانی نیستند که توان همراهی قدرتمند در کنار بانوی پیر را داشته باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
280 گل با پیراهن زیبای یوونتوس
26 دی 1389
چند ضربه ایستگاهی زد تا سرانجام در دقیقه 43 بازی توانست گل زیبایی را از روی ضربه ازاد وارد دروازه باری کند تا یکی از موفق ترین بازیکنان حاضر در سری ا در به ثمر رساندن گل از روی ضربه ایستگاهی شود.
الکس که 280 گل خود را با پیراهن سیاه و سفید به ثمر رساند پیروزی در این بازی را اینگونه توصیف می کند " بهترین بازی ما نبود اما توانست خواسته خروج از بحران را برای مان براورده کند. "
برتری با شرایطی مانند تیم ما اسان نیست، به این بازی با تنها یک امتیاز از سه بازی اخیر امدیم و مطمئنا این برتری برای بازگشت دوباره ما مهم و ارزشمند بود.
اینده کاپیتان یوونتوس از هم اکنون مورد توجه است " مطمئن هستم که تصمیم خوبی برای اینده من گرفته خواهد شد، در این لحظات نیز می تواند اتفاق بیافتد، در ذهن من ماندن یووه وجود دارد. همکاری و ارامش خوبی با مدیران و مجوعه هست و هیچ مشکلی نیست. "
اما دل پیرو از ماندن به طور کامل و صد در صد مطمئن نیست و در پاسخ به این سوال که مطمئنا می مانید گفت: نه، این مسئله را یک قرارداد تعیین می کند.
حضور و بازگشت بوفون نیز مسئله بعدی ست، مطمئنا در گروه مسائل مهمی وجود دارد و بازگشت بوفون یکی از بهترین اتفاقات است. من واقعا از بازگشت جیجی خوشحالم اما در کنار وی، استوراری و منینگر نیز شایسته تشویق و حمایت زیادی هستند زیرا بسیار خوب کار کردند.
-
اوضاع برای سیسوکو دگرگون شد
27 دی 1389
در روزهای اخیر بحث فروش مومو سیسوکو ستاره ی مالیایی باشگاه یوونتوس بیش از بقیه ی بازیکنان بانوی پیر مطرح بود و پس از جنگ لطفی ماروتا و سیسوکو همگان بر این باور بودند که سیسوکو یوونتوس را ترک خواهد کرد اما اکنون شرایط فرق کرده است.
بعد از بازی درخشان سیسوکو در دیدار مقابل باری و رضایت دل نری سرمربی یوونتوس از نحوه ی بازی وی اوضاع تغییر پیدا کرد و سیسوکو یوونتوس را ترک نخواهد کرد.
در طرف دیگر بعد از جلسه ی ماروتا مدیر نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس و انیلی موضوع فروش سیسوکو با توجه به نبود فلیپه ملو و بازی خوب وی در دیدار گذشته منتفی شد.
گفتنی است تیم های زیادی از جمله ولفسبورگ - شالکه - لاتزیو - جنوا - فیورنتینا و ... برای جذب وی با مبلغ 8 میلیون یورو موافقت کرده بودند.
-
با یووه خوشبخترین مرد دنیا هستم
27 دی 1389
زمانی که پیراهن سیاه و سفید یوونتوس را بر تن کردم به خودم گفتم که میلوش، تو خوشبخت ترین مرد دنیا هستی و حالا نیز هیجان ان روز را به خوبی حس می کنم. هافبک صربستانی بانوی پیر که با پیوستنش روزهای خوبی را در زندگی شخصی و فوتبالی خود سپری می کند تاکید دارد که بهترین تیم دنیا را انتخاب کرده و خود نیز از همه شرایطش در این تیم راضی و خشنود است.
هیجان زده بودم و به خودم گفتم میلوش تو خوشبخترین مرد دنیا هستی، باور کردنی نیست هیجان را به خوبی حس می کنم به یاد دارم زمانی که نخستین برخورد را کاپیتان دل پیرو داشتم، زمانی که دستان دل پیرو را در دستم حس کردم در وجودم لبخند زدم واقعا الساندرو شخصی ویژه و شایسته است و می دانم که زمانی که از شخصی مانند او پند و راهنمایی هایی در زمینه فوتبال می گیرم این پندها تا چه اندازه برای زندگی ام نیز تاثیرگذار و مثبت است.
کراسیچ به دیگر ستاره یووه، بوفون نیز اشاره می کند، بوفون بزرگ است، 11 سال سن داشتم که بوفون به یوونتوس امد سنگربانی محکم با واکنش هایی عالی.
اما رابطه با دل نری، او واقعا حرفه ای ست، یک شخص اگاه که رابطه خوبی با ما دارد. ما همه کار خواهیم کرد تا او نزدمان بماند. من واقعا خوش شانس هستم که در پستی که علاقه دارم بازی می کنم و مربی نیز وظایفم را به خوبی به من می گوید.
خانواده انیلی نیز به عقیده این بازیکن صرب بسیار مشهور و بزرگ اند، در صربستان و مسکو بودم که می دانستم خانواده انیلی یکی از مشهورترین و مهم ترین خانواده های کشور ایتالیا هستند، با اندره ا انیلی صحبت شخصی نداشتم اما می دانم که او یک مدیر جوان است که می داند چه می خواهد و همیشه در کنار یوونتوس بوده او سکان دار ماست.
اینده کراسیچ، برای 4 سال با یوونتوس قرارداد دارم و می خواهم همراه این تیم هر جامی که امکان دارد را فتح کنم. تبدیل به یک حرفه ای تمام عیار شوم و بیش از هر چیز یک انسان واقعی و باارزش. می دانم که یک انسان بدون روح و انسانیت هیچ چیز نیست.
خواسته ام حضور در یووه است، همه چیز خوب پیش می رود و من از ان خوشحالم اما هیچ کس فردای خود را نمی داند. برای بهتر شدن زندگی یاد گرفتم که هر روز باید بهتر باشم.
-
یوونتوس باید خوشحال باشد ! دل پیرو هنوز زنده است
27 دی 1389
موجی مدیر ارشد باشگاه یوونتوس در گذشته ای نه چندان دور بعد از درخشش الکس دل پیرو در دو دیدار گذشته در مقابل کاتانیا و باری لب به ستایش وی گشود و در سخنانی کوتاه گفت:
"یوونتوس در دو بازی اخیر خود مقابل باری و کاتانیا به دو پیروزی بسیار ارزشمند دست پیدا کرده و این پیروزی ها بر روی درخشش دل پیرو کاپیتان انها به دست امده، بانوی پیر باید بسیار خوشحال باشد که همچنان الکس دل پیرو را در اختیار دارد و می تواند از خلاقیت و قدرت وی استفاده کند تا بتواند به پیروزی دست یابد."
گفتنی است دل پیرو در دیدار مقابل کاتانیا و باری دو نمایش فوق العاده را از خود به نمایش گذاشت و همگان را مجبور به تحسین خود کرد.
-
28 دی 1389
یک مدافع، یک هافبک و یک مهاجم بیانکونری در تیم مدافع و مربی سابق یوونتوسی برای حضور در تیم زیر بیست و یک ساله های ایتالیا حضور خواهند داشت. چیرو فرارا که هدایت تیم امید ایتالیا را به عهده گرفته در لیست انتخابی خود سه یوونتوسی را برگزید.
به این ترتیب وینچنزو کامیلری، مانوئل جاندوناتو، میکولو جانتی برای همراهی اتزوری های زیر 21 سال به تیم ملی دعوت شدند. جانتی که عصر یکشنبه در کنار دل پیرو زوج حمله بانوی پیر را تشکیل می دادند در خصوص این انتخاب و دیدار برابر باری گفت:
این دیدار نمایش خوبی از من نبود و خوب ظاهر نشدم، خیلی تلاش کردم که انچه که دل نری از من خواسته بود را انجام دهم و به دنبال فضا سازی برای دل پیرو بودم، در دقایق نخست هیجان زیادی داشتم اما این هیجان در تصمیم گیری و عملکردم تاثیر نگذاشت.
دل پیرو به من راهنمایی لازم را داشت که برایم بسیار ارزنده بود و مرا خوشحال کرد. الکس سرشار از تکنیک و شادابی ست، شوت ها، ضربات ایستگاهی و نمایشش در زمانی که برای بازی ازادی عمل دارد فوق العاده است، او یک قهرمان واقعی ست که پیش از این نیز نوع تمریناتش را در جلسات تمرینی دیدم، همیشه اماده و پرتوان حاضر می شود.
اما کامیلری مدافعی که به تیم ملی زیر 21 ساله ها راه یافته، کیه لینی را الگوی خود نام برد و گفت نمایش و طرز بازی کیه لینی را مد نظر می گیرم و دنبال می کنم. البته خصوصیاتم به بونوچی شباهت بیشتری دارد.
جاندوناتو نیز نمایش و بازی خود را نزدیک به اکوئیلانی می داند اما الگویش کسی نیست جز فرناندو ردوندو هافبک سال های گذشته رئال مادرید.
-
یوونتوس علاقه ی چندانی به فابیانو ندارد
28 دی 1389
طی چند روز اخیر اخباری مبنی به احتمال پیوستن لوئیس فابیانو به یوونتوس مطرح شد اما گویی سران بانوی پیر تصمیمی به خرید این بازیکن ندارند زیرا تا این لحظه تماسی برای رسمی شدن مذاکرات از سوی مدیران بیانکونری برقرار نشده، با این حال مدیر برنامه های این بازیکن تمایل لوئیس را برای یوونتوسی شدن پنهان نکرد.
بله یوونتوس برای خرید لوئیس فابیانو تمایل دارد و من نیز از شنیدن این خبر بسیار خوشحال شدم زیرا یوونتوس تیمی بسیار مشهور و محبوب در دنیاست، یکی از تیم های باکلاس و باشخصیت فوتبال محسوب می شود اما تا تلفن و تماس رسمی از تورینو به ما نشود نمی توانیم اظهار نظری داشته باشیم، تماس از ماروتا و یا هر مدیری از این باشگاه که ما را به مذاکره دعوت کند.
لوئیس در سویا احساس راحتی می کند اما زمانی که تیم بزرگی درهای خود را به سوی او باز کرده حتما استقبال خواهد کرد.
در این میان مونچی مدیر ورزشی باشگاه سویا در خصوص تمایل بیانکونری به این بازیکن گفت: لوئیس فابیانو بازیکن مهمی و ما خوشحال می شویم که او نزد ما بماند و مطمئنا طی یک ماه اینده مذاکرات را برای تمدید قرارداد او اغاز می کنیم.
-
تشکر اله از تیفوسی ها
28 دی 1389
یوونتوس به تمرین بازگشت و کاپیتان پس از استراحت یک روزه در خصوص شادی پس از گلی که از روی ضربه ازاد به ثمر رساند و عکس العمل تیفوسی ها در کنار ارسال پیام های تبریک از انان تشکر ویژه ای کرد و نوشت
دیروز استراحت کردیم و امروز به وینوو برمی گردیم و تمرینات خود را برای دیدار برابر سمپدوریا که مطمئنا سفری اسان نخواهد بود از سر می گیریم. من اماده هستم و بسیار جدی، دیداری که پشت سر گذاشتیم و گلی که به ثمر رساندن نمی تواند مانع از ادامه گلزنی ام شود. می خواهم به گلزنی برگردم به ویژه از روی ضربات ازاد زیرا همیشه خوشحالی و رضایت زیبایی را به من هدیه می دهد.
هواداران زیادی به من پیام ارسال کردند و این گلزنی و برتری را جشن گرفتند البته در کنار انتقاداتی که از من می شود تبریک های تیفوسی ها بسیار برایم ارزشمند است، ممنونم از همه کسانی که پس از بازی و طی دیروز برایم پیام فرستادند، شما شایسته زیباترین ها هستید. ( عکس پیام تشکر الکس عکس ویژه ژست او پس از به ثمر رساندن هر گل است )
-
مومو می ماند، موتا می رود
28 دی 1389
از ابتدای زمان نقل و انتقالات زمستانی منتظر بود تا شاید مذاکره مسولین یووه با باشگاه های مورد نظر مثبت و نتیجه بخش شوند و او راهی تیمی دیگر شود اما با قوانینی که در فوتبال سرزمین چکمه ای وجود دارد خرید ژکو غیر ممکن شد تا سیسوکو همچنان در کنار یووه بماند.
پس از اتمام این پروژه اخباری مبنی بر فروش سیسوکو در صورتی که این تیم بتواند گزینه هایی بعدی خود را خریداری کند منتشر شد و با عدم جذب فلورس و لوئیس فابیانو به نظر می رسد این موضوع نیز منتفی ست و با توجه به نمایش خوب مومو و تاکید ماروتا این هافبک اهل مالی بانوی پیر این تیم را ترک نخواهد کرد.
ماروتا در گفتگویی تاکید کرد که در حال حاضر به فروش محمد سیسوکو فکر نمی کنیم، همان طور که از پیش نیز گفته بودیم تنها حاضر به فروش او به تیم های خارج از ایتالیا هستیم، مومو نزد ما خواهد ماند.
اما موتا، مارکو کمی ناراحت و دلگیر است زیرا نتوانسته انتظارات را براورده نماید، دل نری به او توجه دارد اما می توانیم بگوییم که مارکو موتا می تواند یوونتوس را ترک کند.
-
یووه همیشه در قلب من جای دارد
28 دی 1389
به ایتالیا بازگشته اما نه برای حضور در میادین بلکه برای شرکت در مراسم فروشگاه مشهور جورجو ارمانی در شهر میلانو، دیوید ترزگه که سال های زیادی را در کنار بانوی پیر زندگی کرد از بازگشت به ایتالیا خرسند است تاکید دارد که در اسپانیا نیز خود را به خوبی یافته و زندگی خوبی دارد اما علاقه به یووه در او همچنان بر قوت خود باقی ست.
همیشه یوونتوس را در قلب خود دارم و این تیم را با خود می بینیم اما در اسپانیا نیز خوب هستم. تجربیاتی که به دست اوردم در این لحظه در زندگی ام تاثیر گذاشته، مطمئنا خیلی زود به تورینو برمی گردم تا با تیفوسی هایی که سال ها مرا حمایت کردند سلامی داشته باشم و از نزدیک با انان ارتباط خود را تجدید کنیم.
متاسفانه نتوانستیم خداحافظی خوبی داشته باشیم، می خواهم در کنار یکدیگر جشن بگیریم. می خواهم یوونتوس را همیشه در صدر جدول ببینم و مطمئن هستم که برنامه ای که مدیران در دست دارند به زودی نتیجه بخش خواهد شد.