بازتاب خداحافظی هاشمیان از فوتبال در رسانه های آلمان.
اعلام بازنشستگي وحيد هاشميان از فوتبال بازتاب گستردهاي در رسانههاي آلماني زبان داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وحيد هاشميان مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال در 36 سالگي تصميم گرفت كفشهايش را براي هميشه آويخته و از دنياي بازيگري خداحافظي كند.رسانههاي آلماني خداحافظي هليكوپتر را ناديده نگرفته و به بازتاب آن پرداختند. بخش آلماني پايگاه اينترنتي گل در اين باره نوشت هليكوپتر پيشين بوندسليگا در 36 سالگي كفشهايش را آويخت. اين بازيكن ايراني روي هم رفته 11 سال را در بوندسليگا گذراند و از جمله پيراهن بايرن مونيخ را به تن كرد.گل همچنين نوشت هاشميان در فاصله سالهاي 1999 تا 2010 يكي از بازيكنان موفق بوندسليگا بود و در سال 2004 با پيوستن به بايرن مونيخ به نقطه اوج دوران بازيگري خود رسيد.هاشميان اكنون در آلمان در حال گذراندن دورههاي مربيگري است و به زودي روي نيمكت مربيگري تيمها خواهد نشست.اشپيگل ديگر روزنامه آلماني هم با اشاره به خداحافظي مهاجم فصل گذشته پرسپوليس نوشت: هاشميان در فاصله سالهاي 1999 تا 2010 در بوندسليگا پيراهن تيمهاي هامبورگ، بوخوم، بايرن مونيخ و هانوفر را به تن كرد. وي اكنون ميخواهد تمركز خود را متوجه گرفتن مدرك مربيگري كند چرا كه قصد دارد اين مدرك را در آلمان از آن خود كند. خبرگزاري آلمان هم با بازتاب خداحافظي وحيد هاشميان از فوتبال آن هم درست در روز تولد 36 سالگياش آورد: هاشميان فوتبالش را با پاس تهران آغاز كرد و در پرسپوليس تهران به پايان رساند.
پايگاه اينترنتي كيكر هم با نگاهي به كنارهگيري مهاجم تيم ملي ايران از فوتبال نوشت: پايان در روز تولد 36 سالگي؛ وحيد هاشميان روز شنبه پايان فوتبالش را اعلام كرد. وي در 208 بازي بوندسليگا براي تيمهاي مختلف توانست 38 گل به ثمر برساند.
Sport نيز درباره خداحافظي هاشميان نوشت: هاشميان كه به خاطر قدرت سرزنياش هليكوپتر ناميده ميشد، در آلمان پيراهن تيمهاي مختلفي را پوشيده بود.
پروین: اگر الان علی پروین بازی می کرد، 5 میلیارد می ارزید.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: پروين در مورد دريافت حقوق هاي فوتباليست ها گفت: اگر من در حال حاضر بازي ميكردم 5 ميليارد تومان پول مي گرفتم اين مسائل به سرنوشت و قسمت فرد بستگي دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي پروين عضو كميته فني تيم فوتبال پرسپوليس افزود:
بازي اول هميشه براي هر تيمي سخت است و حتي زمان خودمان نيز مساوي يا باخت حاصل كار ما ميشد، در هر صورت ما در آبادان خوب بازي نكرديم ولي 3 امتياز آبادان در اولين بازي براي پرسپوليس حائز اهميت بود و اميدوارم اين روند تا پايان فصل ادامه داشته باشد تا امسال پرسپوليس قهرماني را براي هواداران به ارمغان بياورد.
* شيريني، كارهاي هماهنگي انجام ميدهد
وي در مورد شيريني، سرپرست جديد پرسپوليس گفت: الان شيريني، سرپرست موقت است اين هفته با رويانيان جلسه خواهيم گذاشت واگر امكان داشت يكي از پيشكسوتان را به عنوان سرپرست انتخاب كنيم. شيريني در اطراف تيم حضور دارد ،مسائل مالي تيم در اختيار شيريني است و مربي خارجي نيازي به سرپرست ندارد.
* مربي خارجي سرپرست نميخواهد
پروين اضافه كرد: درگيري دنيزلي و خوردبين به خاطر اعتقاد نداشتن به سرپرست بود و مربي خارجي يك هماهنگ كننده را ميخواهد كه تيم را از تهران به شهرستان ببرد و ارهايي از اين دست را انجام دهد تا كارها نظم داشته باشد. نظر ما مربيان ايراني هميشه اين بوده است كه يك سرپرست در كنار تيم باشد و در صورتي كه قرار بر اين كارها باشد اين كارها را شيريني انجام ميدهد.
* خوردبين پرسپوليس را به اينجا رسانده است
پروين در مورد قديميهاي پرسپوليس و خوردبين گفت: خوردبين كار سرپرستي را سالهاي متمادي انجام ميداد او جزء افرادي در پرسپوليس است كه زحمت زيادي براي پرسپوليس كشيدند و اين خوردبينها بودند كه پرسپوليس را تا به اينجا رساندند تا سربلند باشد.
* هر فردي پيشكسوت تر باشد كاپيتان است
وي در مورد كاپيتاني حسيني در بازي صنعت نفت ابادان افزود: من اعتقاد دارم كه اگر بازيكني يك روز زودتر پيراهن پرسپوليس را تن كرد او كاپيتان پرسپوليس است، تعجب كردم كه حسيني بازيكن ملي پوش و با اخلاقي است ولي بايد هميشه به پيشكسوت و با سابقه تيم احترام بگذاريم. فشنگچي و آقازماني بايد در بازي نفت آبادان كاپيتان ميشدند و نميدانم به چه دليلي اين حركت در تيم صورت گرفت. عاشوري بايد در مورد كاپيتاني پرسپوليس اين مسائل را به مانوئل گوشزد ميكرد.
* شايد امير عابدزاده يك روز مثل پدرش شود
وي در مورد حضور امير عابدزاده در پرسپوليس تاكيد كرد: تمرينات اميرعابدزاده را چندين جلسه در استيل آذين ديدهام، ممكن است در آينده جاي پدرش را بگيرد. نبايد هميشه انتقاد كرد كه چرا به پرسپوليس آمده است شايد اين دروازه بان خوب باشد.
* براي محمد پروين چند اشتباه داشتيم
محمد پروين استعداد خوبي در فوتبال داشت ولي ما چند اشتباه كرديم، يكي از اين اشتباهات جدا كردن او از تيم فوتبال استيل آذين بود و ديگري پيوستن به پرسپوليس بود كه به يكباره رباط پاره كرد و هم اكنون در گهر درود بازي ميكند. اگر در تهران باشد سايه من بالاي سرش سنگيني مي كند و يك مقدار از اين بابت اذيت ميشود.
* علي پروين حالا بازي ميكرد 5 ميليارد ميارزيد
پروين در مورد پرداخت حقوقهاي كلان به فوتباليستها گفت: اگر من در حال حاضر بازي ميكردم 5 ميليارد تومان پول ميگرفتم اين مسائل به سرنوشت و قسمت فرد بستگي دارد. در اين شرايط امثال بهزادي، كاشاني، كلاني، وطنخواه و آشتياني كساني بودند كه برترين فوتباليستهاي ايراني بودند ولي آن زمان اين جوري بود كه من نفر اول پرسپوليس و تيم ملي بودم ولي 2 هزار تومان حقوق ميگرفتم و 2 هزار تومان آن موقع به اندازه 100 ميليون تومان الان ارزش داشت.
* عشقم واليبال بود
وي ادامه داد: عشق دوم من پس از فوتبال واليبال است و هفتهاي چند بار با دوستان واليبال بازي ميكنيم تا تنمان سالم باشد، پينگ پنگ را هم خيلي خوب بازي ميكردم ولي فوتبال چيز ديگري بود.
* به پسرم هم مي بازم تعصب دارم
پروين در مورد تعصبش خاطرنشان كرد: چند روز پيش در مسابقه واليبال به محمد پروين باختيم، نشستم عضه خوردم كه چرا به محمد باختهام. ما قديميها اينگونه تعصب داريم كه چرا به پسرمان باختهايم و من بايد هر طور شده ببرم حتي با دعوا و تقلب آن بازي را به نفع خودم به پايان برسانم.
* علي پروين با آبگوشت مادرش علي پروين شد
پروين در مورد آبگوشت و ديزي افزود: جمعهها هميشه آبگوشت در خانه خودمان داريم تا ساعت 5 بعدازظهر افرادي كه به خانهمان ميآيند حتي به خاطر ديد و بازديد يا واليبال به آنها آبگوشت ميدهيم. مادرم هميشه ميگفت علي پروين را با آبگوشت علي پروين كرديم و سنت در خانه ماست كه قبل از ماه رمضان هفتهاي يك روز آبگوشت داريم.
* غصه خوردم كه چرا بازي پخش نمي شود
پروين در مورد عدم پخش بازيهاي ليگ برتر گفت: روز پنجشنبه خيلي غصه خوردم كه چرا بازيها را پخش نميكنند ولي به يكباره زيرنويس كردند كه مثل سالهاي گذشته بازيها پخش ميشود. سازمان صدا و سيما بايد درآمدي را براي اين فوتبال در نظر داشته باشد و بايد فدراسيون فوتبال و سازمان صدا و سيما با يكديگر كنار بيايند.
بهروان: بازی فردا شب پرسپولیس - فجرسپاسی، قطعا بدون حضور تماشاگر برگزار می شود.
نایب رییس و سرپرست سازمان لیگ فدراسیون فوتبال گفت: دیدار تیم های پرسپولیس تهران و فجر شهید سپاسی شیراز در ورزشگاه آزادی بدون حضور تماشاگران برگزار می شود.
غلامرضا بهروان افزود: براساس نامه فدراسیون و همچنین رای كمیته استیناف، پرسپولیس باید دو بازی رسمی خود را بدون تماشاگر برگزار كند و به همین دلیل بازی های این تیم مقابل فجرسپاسی و صبای قم در ورزشگاه آزادی بدون تماشاگر انجام می شود.وی اضافه كرد: سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در نامه ای به مدیران عامل دو باشگاه پرسپولیس و فجر سپاسی و همچنین دو هیات فوتبال استان تهران و فارس این موضوع را ابلاغ كرده است.تیم فوتبال پرسپولیس تهران ساعت 22 فردا (سه شنبه) در هفته دوم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی میزبان تیم فجر شهید سپاسی شیراز است
ساعت بازی های سرخابی ها تغییر کرد/ پرسپولیس - فجرسپاسی ساعت 22:30.
سازمان لیگ از تغییر زمان دیدار تیمهای استقلال و سایپا و پرسپولیس و فجر سپاسی خبر داد.
ازمان لیگ ساعت بازی استقلال و سایپا در روز چهارشنبه به جای ساعت 22 در ساعت 22:30 برگزار میشود. همچنین دیدار دو تیم پرسپولیس و فجر سپاسی که قرار بود ساعت 22 سهشنبه شب برگزار شود ساعت 22:30 برگزار خواهد شد.سازمان لیگ اعلام کرده تمام بازی های استقلال و پرسپولیس در ماه مبارک رمضان ساعت 22:30 برگزار میشود.
مانوئل: غيبت هواداران به ضرر پرسپوليس خواهد بودlمشکلی با باشگاه ندارم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز خوشحالی از اینکه ستارگان تیمش خاکی هستند و آنها الگوهای بسیار خوبی برای جوانان خواهند بود، گفت: متاسفانه هواداران خود را در ديدار با فجر شهيد سپاسي شيراز در اختيار نخواهيم داشت و اين به ضرر پرسپوليس خواهد بود.
مانوئل ژوزه روز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتي پيش از ديدار مقابل تيم فجر شهيد سپاسي شيراز گفت: اميدوارم در طول مدتي که در ايران هستم با هم رابطه خوبي داشته باشيم زيرا رسانه ها براي من اهميت فراواني قائل هستند و مي خواهم با شما به طور صحيح کار کنم.وي ادامه داد: من نمي دانستم قرار است بدون حضور هواداران بازي کنيم و اين براي ما اصلا خوب نيست و کاملا به سود حريف است.سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي ما پيروزي در نخستين ديدار اهميت زيادي داشت و فکر مي کنم بازيکنان تيم ما به خود باوري رسيده اند.وي تصريح کرد: در مدت کمي که در تيم پرسپوليس حضور داشته ام نمي توانستم کار زيادي انجام دهم و من از بازيکنان جذب شده فقط در خصوص ''نيلسون'' دروازه بان جديد پرسپوليس نظر داده ام.وي اظهار داشت: من قبلا هم گفته ام هفته هاي نخست براي ما دشوار خواهد بود و اين را تجربه زياد من نشان مي دهد و بدانيد من شعبده باز نيستم که در اين مدت کم، تيم را درست کنم.ژوزه گفت: ما مي خواهيم در هر ديدار چه با حضور هواداران و چه بدون حضور آنها پيروز باشيم و بايد تيم خيلي خوبي باشيم و هر بازي که مي گذرد پيشرفت کنيم.وي ادامه داد: ما در مقابل تيم صنعت نفت آبادان فقط 40 درصد از آن چيزي بوديم که من مي خواستم و اميدوارم روز سه شنبه بهتر باشيم و بتوانيم سه امتياز را که بسيار مهم است بدست آوريم.وي افزود: من 36 سال است مربي هستم و تيم هايي که من در آنها حضور دارم بايد خوب کار کنند و تيم ما در آينده نزديک بازي خيلي زيبايي به نمايش خواهد گذاشت.سرمربي تيم پرسپوليس گفت: در آبادان هوا بسيار گرم بود و بازيکنان من دچار مشکل شدند اما تيم حريف به آن شرايط عادت داشت اما از اين خوشحالم که توانستيم اين ديدار را با پيروزي پشت سر بگذاريم.ژوزه خاطرنشان کرد: تيم بزرگي چون پرسپوليس که مي خواهد قهرمان شود بايد در تمام بازي ها فقط به کسب سه امتياز فکر کند و اي کاش هواداران که يار 12 ما هستند در بازي روز سه شنبه حضور مي داشتند.سرمربی پرسپولیس ادامه داد: تیم بزرگی مانند پرسپولیس که قهرمانی میخواهد باید در همه بازیها به قهرمان شدن فکر کند، البته تماشاگران یار دوازدهم تیم هستند و به آنها نیاز داریم، زیرا فوتبال بدون تماشاگر مثل غذایی بی نمک است ولی در این شرایط هم باید برای موفقیت تلاش کنیم.وي در خصوص تمرين بعد از افطار گفت: قبلا بازي در ماه رمضان را در کشورهاي مصر و عربستان تجربه کرده و در آنجا نيز اين شرايط بود که بعد از افطار تمرين کنيم.ژوزه در خصوص دلايل ثبت نشدن قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس تهران خاطرنشان کرد: دلايل اين مساله به من و باشگاه بر مي گردد و تمام مسايل به صورت عادي برطرف خواهد شد و فکر مي کنم فردا هم بتوانم روي نيمکت بنشينم.وي در خصوص استفاده از بازيکنان جوان در ديدار صنعت نفت آبادان گفت: بازيکنان زيادي در تيم دارم که نامي و با تجربه هستند و هيچگاه خود را ستاره ندانسته اند و براي بازيکنان جوان تر الگوهاي خوبي هستند.وي تاکيد کرد: استفاده از بازيکنان جوان و فيزيکي در ديدار مقابل صنعت نفت به خاطر گرما بود و در 30 دقيقه پاياني ديديد که بهتر از حريف بوديم و توانستيم بازي را ببريم.مهم بازي کردن بازيکن خاصي نيست و هدف همه، کسب سه امتياز است و در هر بازي افرادي که به ميدان مي روند بايد توانايي هاي خود را به اثبات برسانند.ژوزه در واکنش به این موضوع که بازی فجر و پرسپولیس را نبرد پیرمردها مینامند، گفت: پیرمردها نبرد نمیکنند بلکه فکر میکنند.وی در خصوص نارضایتی هواداران از خط هافبک تیم پرسپولیس گفت: ما فقط 15 روز است که کار خود را آغاز کرده ايم و بايد فرصت دهيد توانايي هاي خط هافبک ما را ببينيد. تماشاگران حق دارند اما ما قدم به قدم مشکلات را حل می کنیم.وي ادامه داد: ما کار خود را از خط دفاع آغاز کرده ايم و مطمئن باشيد خط به خط جلو خواهيم رفت و خط هافبک خوبي نيز در اختيار خواهيم داشت.ژوزه اظهار داشت: هواداران حق دارند بدانند ما از نظر دفاعي قوي تر هستيم اما مطمئن باشيد قدم به قدم تمام خطوط خود را خواهيم ساخت.
تا زماني كه دوربين در استاديوم باشد، بازي آغاز نميشود/ هیچ کس پرسپولیس - فجر را نمی بیند!
با تصميم هيات رييسه فدراسيون فوتبال، رقابتهاي هفتهي دوم ليگ برتر تنها در شرايطي برگزار ميشود كه هيچ دوربين تلويزيوني در ورزشگاهها حضور نداشته باشد.
سيد محمد هادي آيتاللهي با اعلام اين خبر گفت: اين تصميمي است كه در جلسه عصر امروز (دوشنبه) هيات رييسه فدراسيون فوتبال گرفته شد.به هر حال ما در همان هفته اول هم بر اساس درخواستي كه وزارت ورزش و جوانان از فدراسيون فوتبال كرده بود و اينكه خواستيم مردم از تماشاي اولين هفته ليگ برتر بيبهره نمانند دوربينهاي تلويزيون را به ورزشگاهها راه داديم.وي افزود: پس از آن قرار بود در جلسه مشتركي با مسئولان صداوسيما در اين باره به تفاهم برسيم. بر خلاف واكنشها و انعكاسهاي مثبت فدراسيون مبني بر تعامل با صداوسيما اما مسئولان صداوسيما هيچ واكنشي نشان نداده و سر حرف خودشان ايستادند. سرانجام اعضاي هيات رييسه فدراسيون امروز دور هم جمع شده و به اتفاق آرا تصميم گرفتند تا تحت هيچ شرايطي بازيهاي هفته دوم ليگ برتر از تلويزيون پخش نشود.آيتاللهي تاكيد كرد: دوربينهاي تلويزيوني تحت هيچ شرايطي نبايد به ورزشگاهها راه داده شوند و اگر هم اين اتفاق بيفتد، داور مسابقه تا زماني كه دوربين در استاديوم باشد، اجازه ندارد بازي را آغاز كند. در عين حال باز هم اعلام ميكنيم با وجود اينكه چنين تصميمي را گرفتيم اما همچنان آماده هستيم تا با صداوسيما مذاكره كنيم. با وجود آن كه ساعتهاي مختلفي براي بازيهاي هفته دوم در سايت صداوسيما منتشر شده اما مطمئنا تا توافقي ميان فدراسيون و صداوسيما حاصل نشود بازيها از تلويزيون پخش نميشود.آيتاللهي در پاسخ به اين سوال كه آيا براي گرفتن چنين تصميمي وزارت ورزش و جوانان را هم در جريان گذاشتهايد؟ گفت: هم وزارت ورزش و جوانان و هم برخي نهادهاي ديگر در جريان اين موضوع هستند. به هر حال حقوق فوتبال بايد داده شود، الان بحث فوتبال ملي و باشگاهي ما مطرح است. ما بايد بتوانيم هزينه سنگين باشگاهها و تيمهاي ملي را بپردازيم تا آنها به خوبي خودشان را براي مسابقههاي بينالمللي آماده كنند. متاسفانه برخي باشگاهها در حال انحلال هستند و ما نيز پاي گرفتن حق پخش تلويزيوني ايستادهايم.نايب رييس اول فدراسيون در پاسخ به اين سوال كه آيا بازيهاي هفته دوم ليگ از طريق سي دي به دست مردم ميرسد؟ اظهار كرد: قطعا همين طور خواهد بود، ما با شركتي كه قرارداد بستهايم درباره سازوكار توليد و پخش سيديها توافقاتي داشتيم و حتي اگر هفته دوم از تلويزيون پخش نشود، بازيهاي اين هفته را در قالب سي دي به دست مردم ميرسانيم. فدراسيون فوتبال فردا (سهشنبه) را هم منتظر صداوسيما ميماند تا با آنها مذاكره كند و در غير اين صورت مطمئن باشند كه دوربينهاي تلويزيوني هيچ صحنهاي را از مسابقهها ضبط نخواهند كرد. به این ترتیب و با توجه به محرومیت هواداران پرسپولیس از بازی برابر فجرسپاسی شیراز در صورتی که مسئولان فدراسیون روی حرف خود بمانند و بازی پخش مستقیم نشود ، طی اتفاقی نادر در جهان فوتبال به جز کادرفنی و مدیران دو تیم پرسپولیس و فجرسپاسی هیچ فردی مسابقه این دو تیم را نخواهد دید!آیت الهی در حالی خبر از پخش مسابقات به صورت سی دی برای مردم می دهد که مشخص نیست بدون ورود دوربین به ورزشگاه ، فدراسیون چگونه مسابقات را ضبط خواهد کرد؟
قاضی: نباید در ابتدای فصل شکست میخوردیم/ پنالتی مشکوک بود.
مهاجم تیم پرسپولیس گفت: شکست جزئی از فوتبال است، اما پرسپولیس نباید چنین شکستهایی را در ابتدای فصل تجربه کند.
محمد قاضی پس از مسابقه پرسپولیس برابر فجر سپاسی عنوان کرد: در این دیدار با بدشانسی روبرو بودیم. زمانی که گل نزنیم گل میخوریم و میتوانستیم بازنده نباشیم.وی ادامه داد: داور پنالتی مشکوکی به سود فجر اعلام کرد. به هر حال شکست جزئی از فوتبال است، اما نباید در ابتدای فصل برای پرسپولیس رخ دهدمهاجم سرخ پوشان خاطرنشان کرد: در دقایقی که در بازی حضور داشتم تمام تلاش خود را انجام دادم. امیدوارم روز به روز بهتر شویم و این نتیجه را جبران کنیم.وي افزود: بدشانسي آورديم. يك پنالتي مشكوك به ضررمان گرفتند. ما هم به هرحال بايد براي بازي بعدي آماده شويم تا اين شكست را جبران كنيم. اگر در نيمه دوم به بازي آمدم نظر سرمربي بود. كادر فني دير به تيم اضافه شد اما بازيكنان بايد در بازيهاي آينده بيشتر هماهنگ شوند تا بتوانيم نتايج بهتري بگيريم.
گزارش تصویری : پرسپولیس - فجرسپاسی.
گزارش مسابقه تیم های پرسپولیس و فجرسپاسی در ورزشگاه خالی آزادی با برتری زردپوشان میهمان به روایت عکس:
پروین خواستار برگزاری جلسه اضطراری کمیته فنی باشگاه پرسپولیس شد.
علی پروین به اعضای کمیته فنی باشگاه اعلام کرد برای برگزاری جلسه اضطراری آماده باشند.
پس از شکست شب گذشته پرسپولیس مقابل فجر سپاسی شیراز و انتقاد شدید علی پروین از کادر فنی این تیم رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس به اعضای کمیته فنی باشگاه اعلام کرد که برای تشکیل جلسه اضطراری قبل از دیدارهای هفته سوم آماده باشند.این جلسه قرار است پس از هماهنگی با رویانیان تاریخش مشخص شود اما پروین از تمام اعضا خواسته حتما در این جلسه حضور داشته باشند. احتمال حضور مانوئل ژوزه در این جلسه وجود دارد.
تمرین امروز پرسپولیس بدون تماشاگر و خبرنگار برگزار میشود.
با تصمیم سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز قرمزپوشان بدون هوادار و خبرنگار برگزار میشود.
تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته دوم لیگ برتر شب گذشته در ورزشگاه آزادی با نتیجه 3 بر 2 مغلوب فجرسپاسی شیراز شد.پس از این باخت ژوزه اعلام کرد تمرین امروز پرسپولیس بدون حضور هوادار و خبرنگار و قبل از افطار برگزار میشود.
وطنخواه: ژوزه نیاز به زمان دارد/ من بهتر از سوسا کار میکنم!
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارد باید به سرمربی پرتغالی این تیم فرصت داد.
رضا وطنخواه درباره شکست 3 بر 2 پرسپولیس مقابل فجرسپاسی گفت: واقعا نگران شدم. فکر نمی کنم برای قضاوت زود باشد چرا که اکنون وقت امتیاز جمع کردن است.وی در پاسخ به این سؤال که ایراد کار پرسپولیس کجا بود، عنوان کرد: چون از نزدیک در تمرینات نیستم نمی توانم به طور کامل اشکال کار را بگویم اما فکر می کنم این تیم در مرحله آمادگی جسمانی یا بیش از حد کار کرده و بدن ها دفرمه شده یا کم کار کرده است. فجر سپاسی در این مسابقه دو برابر بازیکنان پرسپولیس دوید و پاس داد.وطنخواه در پاسخ به این سؤال که ژوزه تا چه اندازه می تواند مقصر باشد، گفت: ما نباید عادت بد عرب ها که خیلی زود به فکر تعویض مربی می افتند را اجرا کنیم. مربی یکی از ارکان باشگاه است. هیچ مربیای دوست ندارد مدافع تیم ملی اش در محوطه جریمه آن اشتباه بچهگانه را انجام دهد. فکر می کنم مربی ایرانی که کنار ژوزه کار می کند باید داشته های بیشتری را به او منتقل کند. مثلا شب گذشته از سوسا هافبک برزیلی استفاده شد که من پیرمرد از او کار می کنم. شاید شب گذشته روز خوب این بازیکن نبوده و در روزهای آینده بهتر شود اما آیا بهتر نبود از محمد نوری زودتر استفاده می شد؟عضو کمیته فنی پرسپولیس در خصوص اینکه این کمیته ژوزه را انتخاب کرده و چرا علی پروین با یک شکست انتقادات تندی علیه این مربی انجام داده، گفت: من خودم یکی از افرادی بودم که در حضور ژوزه در ایران تاثیرگذار بودم. در آن جلسه خیلی نفرات بودند و هر کسی هم نظری داشت. اگر مربی ایرانی بود به همین زودی از وی انتقاد نمی شد. اگر باشگاه هم به من زنگ بزند همین را می گویم که پروین یکی از اعضای کمیته فنی است. باید به ژوزه وقت بدهیم. نمی گویم ژوزه مقصر است یا نه اما بازیکن هم باید در زمین کارآیی خود را نشان دهد. این نیست که مربی همه کاره باشد.
مديرعامل لس آنجلس بلوز: به جاي پرسپوليسيها از سازمان ليگ وقت بيشتري خواستهايم!
علي منصوري با بيان اين كه فرصت نقل و انتقالات ليگ فوتبال آمريكا تمام شده است، گفت: سازمان ليگ از ما خواسته مساله عابدزاده را به آنها گزارش دهيم، ولي ما از آنها وقت بيشتري خواستهايم.
مديرعامل باشگاه لس آنجلس بلوز درباره آخرين وضعيت انتقال امير عابدزاده به پرسپوليس گفت: مساله هنوز حل نشده است. قرار بود كه روز گذشته (سه شنبه) با محمد رويانيان صحبت كنم كه موفق نشدم كه احتمالا به دليل بازي پرسپوليس در ليگ بوده است. حالا هم فكر كنم تا حدود ساعت 12:30 به وقت ايران با او تماس بگيرم تا در اين زمينه صحبت كنيم.وي ادامه داد: به نظر من همه در حال تلاش هستند كه كمك كنند تا مساله حل شود. مشكل اصلي اين جاست كه فرصت نقل و انتقالات ليگ ما تمام شده است و طبق قانون ناچاريم مساله عابدزاده را به سازمان ليگ گزارش دهيم تا آنها هم مساله را به فيفا گزارش كنند، اما ما از سازمان ليگ خواستهايم كه وقت بيشتري به ما بدهند. البته اين كار را باشگاه پرسپوليس بايد انجام ميداد، ولي ما اين كار را به جاي آنها ميكنيم تا مساله زودتر حل شود.منصوري همچنين با بيان اين كه ضرب الاجل سازمان ليگ آمريكا به باشگاهش تمام شده، اظهار كرد: سازمان ليگ آمريكا به ما اعلام كرد كه چون عابدزاده بدون اجازه ما به ايران رفته و مذاكره كرده است، بايد مساله را به آنها گزارش دهيم، اما ما گفتيم كه او با اجازه ما رفته و قرارداد هم نبسته است. به هر حال من ايميلي به سازمان ليگ ارسال كردهام كه از آنها وقت بيشتري بگيريم و فكر ميكنم آنها اين وقت را به ما ميدهند. هر چند به دليل اتمام فصل نقل و انتقالات و رفتن عابدزاده از تيم، نتوانستيم بازيكني به جاي او بگيريم و ديگر هم به ما اجازه نميدهند كه كسي را جذب كنيم.مديرعامل باشگاه لس آنجلس بلوز در ادامه با بيان اين كه به اميد خدا اين مساله به زودي حل ميشود، گفت: اميدوارم هم خود امير عابدزاده و هم باشگاه پرسپوليس كمك كنند تا مساله حل شود. درباره مبلغ رضايت نامه امير هم مطالبي در روزنامهها خواندهام كه نميدانم از كجا درز كرده، اما اشتباه است. البته مبلغ فعلي تفاوت زيادي با مبلغ اوليه ندارد، اما سعي كردهايم كه روي قيمت رضايت نامه امير كمي تخفيف بدهيم.منصوري همچنين گفت: قرارداد عابدزاده در پايان سپتامبر سال 2013 به پايان ميرسيد. اگر بخواهم مساله را شفاف بيان كنم بايد بگويم كه ممكن است سازمان ليگ به ما اين اجازه را بدهد كه تكليف انتقال عابدزاده را روشن كنيم، اما مطمئنا ديگر به ما اجازه نميدهند كه در اين فصل كسي را جايگزين او كنيم. به هر حال من ايميل خود را در حدود ساعت 17 به وقت شرق آمريكا و 14 به وقت لس آنجلس ارسال كردهام و فكرميكنم تا حدود هفت يا هشت ساعت ديگر جوابش به دست ما ميرسد.
عسگري: گل اول پرسپوليس و پنالتي فجرسپاسي صحيح بود/ دروازهبان فجر بايد اخطار ميگرفت.
رييس دپارتمان داوري فدراسيون فوتبال گفت: داوريهاي روز اول از هفته دوم ليگ برتر مشكلي نداشت، ولي سعيد بخشي زاده بايد دروازهبان فجرسپاسي را با كارت زرد جريمه ميكرد.
حسين عسگري درباره عملكرد داوران در دو ديدار برگزار شده در چارچوب هفته دوم ليگ برتر در روز گذشته (سه شنبه) گفت: در بازي راهآهن و گهر كه از نزديك ديدم، عملكرد داور خوب بود و مشكلي نداشت.بنيادي فر كه قضاوت اين بازي را بر عهده داشت، جزو داوران جواني است كه يك سال و نيم است روي آنها سرمايهگذاري كردهايم. او اكنون 27 سال دارد و اگر روندش را به همين صورت ادامه دهد، ميتواند 18 تا 20 سال در بالاترين سطح داوري كند.وي درباره ديدار پرسپوليس و فجرسپاسي هم گفت: فيلم اين بازي را نديدهام، اما با مطالعه گزارش ناظر و صحبتهاي دوستانمان در كميته داوران كه فيلم را ديدهآند، بايد بگويم كه اين بازي هم مشكل خاصي نداشت. تنها در يك صحنه كه پرسپوليس به گل اولش دست پيدا كرد، بخشي زاده بايد دروازهبان فجر را با كارت زرد جريمه ميكرد. داور در آن صحنه خطاي دروازهبان بر روي علي عسگر را كه در موقعيت آشكار گل بود، آوانتاژ داد و چون خطاي دروازهبان از دسته خطاهاي معمول بود يك كارت زرد برايش كفايت ميكرد.عسگري همچنين گفت: برخلاف آنچه كه برخي از افراد تصور ميكنند داور براي اعلام آوانتاژ هيچ محدوديت زماني و مكاني ندارد و اگر در محوطه جريمه هم ببيند كه تيم حمله كننده موقعيت بهتري براي گلزني دارد، ميتواند آوانتاژ دهد. تمام تلاش قانون هم اين است كه بازيها جذاب باشند و حقي از كسي ضايع نشود.عسگري در ادامه به پنالتي اعلام شده براي فجرسپاسي اشاره و خاطر نشان كرد: آن طور كه از فيلم بازي و نظر اعضاي كميته داوران بر ميآيد، اين پنالتي صحيح بوده و از نظر قانوني هيچ مشكلي نداشته است.رييس دپارتمان داوري فوتبال همچنين به مساله اختلاف هيات فوتبال استان تهران با داور يكي از ديدارهاي ليگ اميدهاي تهران اشاره كرد و گفت: از آقاي سليماني خواستهايم كه داوران، ناظر بازي، نماينده هيات فوتبال استان تهران و تمام افراد دخيل در اين ماجرا را به جلسهاي دعوت كنند تا موضوع را بررسي كنيم. به هر حال با اطلاعاتي كه داور به ما دا داده كارش صحيح بوده است، اما بايد حرف طرف ديگر را هم بشنويم تا تصميم نهايي را بگيريم.
رویانیان: از کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس قاطعانه حمایت می کنم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: قاطعانه از کادر فنی و بازیکنان حمایت می کنم و معتقدم در سایه حمایت از این مجموعه، آینده روشنی پیش روی پرسپولیس خواهد بود.
محمد رویانیان افزود: این پیروزی را به محمود یاوری و شاگردانش تبریک می گویم و از سرمربی و بازیکنان پرسپولیس قاطعانه حمایت کرده و امیدوارم برخی اظهار نظرها از سر دلسوزی باشد نه مسائل دیگر!مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: برخی اظهارنظرها که پس از پایان بازی مطرح شده یا از نپختگی محض و عجولانه بودن نشأت می گیرد یا ریشه در یک برنامه ریزی هدفمند دارد که خیلی زود خودش را نشان داد. در این باره پس از بررسی های دقیق بیشتر توضیح خواهم داد و در صورت لزوم تصمیم گیری خواهم کرد اما تاکیدم بر این است که همه بدانند حمایت قاطع و کاملی از سرمربی، کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس خواهم داشت و به آینده این تیم بسیار امیدوارم.
پروین: ژوزه راست میگوید که مرا نمیشناسد.
رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: ژوزه راست میگوید که من را نمیشناسد.
علی پروین اظهار داشت: پس از بازی مقابل فجر تمام حرفهایم را زدم و نیازی نیست دیگر همه چیز تکرار شود. من اگر حرفی میزنم دلم برای پرسپولیس میسود که خدای ناکرده اتفاقات گذشته تکرار نشود.وی در خصوص اظهارات ژوزه مانوئل که گفته "من، پروین را نمیشناسم" عنوان کرد: آقای ژوزه راست میگوید، من فقط یک بار ایشان را دیدم و او من را نمیشناسد. یک بار به تمرینات پرسپولیس رفتم و ژوزه دقایقی خیلی کوتاه دیدم. حق با سرمربی پرسپولیس است.پروین در خصوص جلسه کمیته فنی گفت: اگر اتفاق خاصی پیش نیاید انشاءالله یکشنبه یا دوشنبه آینده جلسه کمیته فنی را برگزار خواهیم کرد تا به تیم کمک کنیم. واقعا برای پرسپولیس در فصل جاری رویانیان خوب زحمت کشیده و حیف است که نتیجه نگیرد.
ژوزه و دستیارانش قرار داد خود را با پرسپولیس ثبت کردند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به همراه دستیارانش قرار داد خود را به مدت یکسال در هیئت فوتبال استان تهران ثبت کرد.
ژوزه مانوئل سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از توافقات نهایی با مسئولان باشگاه دقایقی قبل به همراه دستیارنش با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرار داد یکساله خود را به ثبت رساند.وی بخشی از پول خود را نیز باشگاه پرسپولیس گرفته است.
علیعسگر: ترکیب بازیکنان دست ژوزه نیامده است.
بازیکن پرسپولیس گفت: مانوئل ژوزه شناختی از بازیکنان ندارد و هنوز ترکیب دست او نیامده است.
حمیدرضا علیعسگر پس از مسابقه پرسپولیس برابر فجر سپاسی عنوان کرد: بازی بدی انجام ندادیم اما بدشانسی آوردیم. باخت در ابتدای فصل به هیچ عنوان خوب نیست و باید در بازیهای آینده جبران کنیم.وی افزود: باید میبردیم اما متأسفانه نتوانستیم بازی را اداره کنیم. مانوئل ژوزه شناختی از بازیکنان ندارد و هنوز ترکیب دست سرمربی نیامده است.
کاظمیان: داور تحت تاثیر پرحرفی بازیکنان فجر پنالتی گرفت.
بازیکن تیم پرسپولیس گفت: داور تحت تاثیر پرحرفی بازیکنان فجرسپاسی اعلام پنالتی کرد.
جواد کاظمیان گفت: هر زمانی که سرمربی صلاح بداند به میدان میآیم و با تمام توان انجام وظیفه میکنم.وی در مورد پنالتی فجرسپاسی گفت: داور در اعلام پنالتی عجله کرد. فکر میکنم او تحت تاثیر پرحرفی بازیکنان فجر به ضرر ما پنالتی گرفت. بار اول بود كه در استاديوم بدون تماشاگر بازي ميكرديم. کاظمیان تاکید کرد: بد بازی کردیم و شکست خوردیم و بازی برده را باختیم. دنبال بهانهجویی نیستیم. در نیمه اول خوب بازی کردیم اما در نیمه دوم یک پنالتی بادآورده شیرازه تیم ما را بهم ریخت و سه امتیاز را راحت از دست دادیم. بار اول بود كه در استاديوم بدون تماشاگر بازي ميكرديم. انگار كه تمرين بود و متاسفانه داور هم با پنالتي نادرستي كه گرفت شيرازه تيم ما را از هم پاشاند.قول میدهم این باخت دیگر تکرار نشود.وی با اشاره به ورزشگاه خالی از تماشاگر گفت: برای اولین بار بود که در ورزشگاه بدون تماشاگر بازی میکردیم. ما همیشه به حضور هواداران عادت داریم اما در دیدار با فجر گویی بازی نداشتیم و تمرین میکردیم.وي در مورد هزينههاي پرسپوليس گفت: همه جاي دنيا تيمهاي بزرگ هزينه ميكنند اما ما بايد اعتراف كنيم كه مربيمان دو هفته است كه به تيم اضافه شده و از لحاظ بدني آماده نيستيم. به هر حال همان طور كه ما در آبادان سه امتياز را گرفتيم اين جا شكست خورديم. البته متاسفم كه اين طور شد اما هنوز در شروع كار هستيم و مسابقههاي زيادي مانده و ميتوانيم در بازيهاي آينده نتيجه بگيريم. اما باز هم تاكيد ميكنم بخشيزاده اشتباه كرد. يك صحنه 50 ـ 50 را پنالتي گرفت.
حسینی: نباید به یک گل بسنده کنیم.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد که شکست مقابل فجر نقاط ضعف را به آنها گوشزد کرده است.
سید جلال حسینی پس از مسابقه پرسپولیس برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران گفت: بد بودیم و باید بدانیم نباید به یک گل بسنده کنیم. مقابل فجر روز خوب ما نبود و البته داوری هم ایرادهایی داشت.وی افزود: شکست خیلی تلخی خوردیم اما این باخت نقاط ضعف را به ما گوشزد کرد. فجر تیم خوبی است هرچند میتوانستیم بازنده نباشیم.
مهدوی کیا: بدون هواداران چیزی کم داشتیم/ به نیمکت نشینی هم افتخار می کنم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در مورد مسائل فنی سرمربی باید نظر بدهد.
مهدی مهدویکیا در مورد بازی و نیمکت نشینیاش گفت: متاسفانه خوب نبودیم و باختیم. من از بچگی عاشق پرسپولیس بودم و مثل میلیونها هوادار، این تیم را دوست دارم. در این تیم بزرگان زیادی بازی کردهاند و نیمکت نشینی در پرسپولیس هم برایم افتخار است.برای هر بازیکنی نشستن روی نیمکت پرسپولیس افتخار است.
مهدویکیا در مورد دلیل شکست گفت: در مورد مسایل فنی سرمربی باید نظر بدهد. در نیمه اول خوب و متفاوت ظاهر شدیم اما در نیمه دوم شروع بدی داشتیم و اتفاقهای سال گذشته تکرار شد. هر کسی نظری دارد اما فجرسپاسی جوانان با انگیزهای دارد. در فوتبال یک نفر دستمزد زیاد میگیرد و یک نفر کمتر دستمزد میگیرد و این مسایل تاثیرگذار نیست.وی در مورد محرومیت هواداران، گفت: قطعا غیبت هواداران تاثیرگذار بود. ما به حضور آنها عادت داریم و بدون هواداران گویی چیزی گم کرده بودیم.بازیکن پیشین تیم ملی در مورد خداحافظی وحید هاشمیان، گفت: باید بازی خداحافظی خوبی برای او برگزار شود؛ دیداری که در شأن وحید باشد. هاشمیان جسارت، لیاقت و همه فاکتورهای یک بازیکن بزرگ را داشت.مهدویکیا درمورد بازگشت نکونام به فوتبال ایران، گفت: از بازگشت او خوشحالم و لیگ ما داغ میشود اما متاسفانه زمانی فوتبال ایران 15 لژیونر داشت و اکنون دیگر هیچ لژیونری ندارد و این مسئله اصلا خوب نیست.وی در مورد باخت اول پرسپولیس گفت: قول میدهم دیگر این شکست تکرار نشود. مانوئل ژوزه تازه آمده و باید به او فرصت داد.
کريمي: با هيچ رسانهاي صحبت نکردم.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شب گذشته با هيچ رسانهاي مصاحبه نکردم.
علي کريمي در گفتگويي اظهار داشت: مي دانم خبرنگاران براي فوتبال زحمت مي کشند و سه شنبه شب هم بعد از شکست مقابل فجر سپاسي مي خواستند در مورد بازي از من بپرسند اما قادر به پاسخگويي نبودم و با هيچ رسانه اي مصاحبه نکردم.وي افزود: من از خبرنگاران عذرخواهي مي کنم و بدانيد که قصد بي احترامي نداشتم.