دو تا پست گذاشتم دوتاش پا کردید
نمایش نسخه قابل چاپ
دو تا پست گذاشتم دوتاش پا کردید
سلام من دو ماهه این بازی رو شروع کردم تقریبا با سیستم بازی آشنا شدم ولی یه سوال داشتم با اینکه بازيکنا رو تو هر سه مدل تمرین میدم اما تاثير کمی روشون داره تا آخر فصل یه ستاره بهشون اضافه میشه و دوباره واسه فصل بعد یه ستاره که کم میشه انگار هیچ که هیچ میخواستم بدونم باید به روش خاصی بازيکنا رو تمرین داد یا کلا تو این بازی از تمرین خوب ستاره نمیگیرن بازيکنا ؟
سلام خدمت دوستان من یهس الی هست که تو این بازیم و الان لول لیگم 11 هستش
اسم تیمم espadana هست.
به نظر من مشکل اساسی که این بازی داره اینه که نمیشه بین کاربرا رابطه برقرار بشه .مثلا من نمیتونم به تیم هایی که باهاشون دوستم پیام بدم و ...
بعد از مدت ها گشت و گذار تونستم یه تیم ایرانی هم تراز با خودم تو این بازی پیداکنم که اسمش تاج کبیره.چون همینطور که میدونیم پیدا کردن یه تیم هم کشوری اونم تو لولای بالا خیلی سخته.
بهر حال من برای این تیم تاج کبیر درخواست دوستی فرستادم و اونم قبول کرد و حالا چند وقتیه که هر روز برام چیزای مختلف میفرسته مثل بسته پزشکی و ... ولی به هیچ وجهی نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم.لطفا اگر یکی از دوستان این انجمن مدیر اون تیم هست بگه با هم آشنا بشیم.ممنون
آره کلا توی بازی همینطوره نهایت تمرینی که میتونی بدی اینه که بشه تا آخر فصل یه ستاره به بازیکنت اضافه بشه ولی شما یه چیزیو دقت کن اینکه فقط ستاره مهم نیست چون مثلا توی یه لولی ممکنه قدرت 20 و 24 هر دو 5 ستاره باشن ولی در واقع خیلی باهم فرق دارن پس به قدرت بازیکن هم باید توجه بشه هم موقع خرید و هم هنگام تمرین دادن.چون ممکنه قدرت یه بازیکن اولش 20 باشه و شما مدام تمرینش بدی که نهایتا قدرتش میشه 24 ولی همون پنج ستاره میمونه که شما احساس نمیکنی ولی بازیکنت قوی تر شده.ولی در نهایت به نظر من هر فصل سعی کن بازیکن جدید بخری و به نهایت قدرت هم توجه کن.بازیکنایی که هر فصل میخری رو بذار تو ترکیب اصلیت و بازیکنای فصل قبلت رو بفرست رو نیمکت ذخیره.من تجربه زیادی تو این بازی پیدا کردم که اگه دوستان تمایل داشته باشن میتونم راهکارهای مدیریتی و اقتصادی خوبی بهشون بدم که بدردشون بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 85Neymar85 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام نزدیک یک ماه هست که بازی رو شروع کردم
معتاد شدم رفت
نام تیم پرسپولسی ( perspolis )
لول 2
قدرت تیم 23.9
ارزش تیم 19.000.000
استادیوم 13000 نفری
چند تا سوال :
1- در چه زمانی میتونم بازیکن 18 ساله خودم داشته باشم و تعلیم بدم ؟
2- زمین تمرین چه تاثیری توی تمرین داره مثلا امتیاز تمرین بیشتری میده یا چیزه دیگه ؟؟
تو لیست اسکات الان این بازیکن هست
علیرضا عبادی از ایران 22 ساله :ohum:
دوستان اين فصل بازيكن هام هميشه خسته هستند حتي با يك روز استراحت ريكاوري نميشن براي شما هم همينطوري شده ؟؟
به نظر من اینکه نمیشه بیش از 22 تا بازیکن داشته باشی خیلی بده
همیشه بازیکنام خسته ان و تو سه تا کاپ هم حضور دارم و هر روز حذاقل دو تا بازی دارم که با این تعداد بازیکن کم نمیتونم زیاد موفق باشم!
سلام دوستان
من تیمم لول 11 هست، اسم تیمم teractor fc
انصافا لول های بالا سخته
سلام دوستان لگه تونستین بیاین گروه تلگرام تاپ الون
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]