اره رفقا منم هنوز فرقی حس نکردم شما چی؟ اگه تفاوتی کرده ب مام بگید
در ضمن من با گوگل پلی ک میرم دان کنم خیلی از برنامه ها مثه همین بازی رو میگه در گشور شما قابل دسترس نیس کسی نمیدونه چ جوری این مشکلو میشه رفع کرد؟:sad:
نمایش نسخه قابل چاپ
اره رفقا منم هنوز فرقی حس نکردم شما چی؟ اگه تفاوتی کرده ب مام بگید
در ضمن من با گوگل پلی ک میرم دان کنم خیلی از برنامه ها مثه همین بازی رو میگه در گشور شما قابل دسترس نیس کسی نمیدونه چ جوری این مشکلو میشه رفع کرد؟:sad:
توکنا رو ببینید دلتون آبki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید و بگید چطور میتونم offers رو فعال کنم و ویدو ببینم و تکون بگیرم ؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چطور این همه تکون بدست اوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازی رو هک کردی ؟؟؟؟
اگه هک بود که 99999 میکردم چرا فقط هزارتاش کنم.نه دادم واسم خریدن.هر کی میخواد بگه بدم واسش بخرن ولی باید به فیسبوک وصل باشه که اکانتش رو بده.با گوشی اگر باشید باید خود گوشی دست خریدار باشه که مشخصات رو وارد کنه.
مثلا چقد پول دادی و چنتا خریدی؟
آشنا بود ازم چیزی نگرفت.ولی 1000 توکن میشه 100 دلار.حدود 400 هزار تومنی میشه.ولی توکن های کمتر هم هست.500 توکن 176 توکن 80 توکن.
با گوشی هیچ راهی وجود نداره برای این کار؟
با گوشی نمیشه چون اکانتتون فقط روی گوشیتونه و خودتون فقط میتونید بخرید.کسی نمیتونه واستون بخره
ینی اون اشناتون 100 دلار داده برای شما و 1000 تا توکن گرفته ؟ :soal: