خوبه اینم باز بهتر سیاه و سفید ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه اینم باز بهتر سیاه و سفید ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رسول گفت چون قراره خودت بزنی اسمشم خودت بذار.دیگه شرمنده شماهاییم.
باید ببخشید خخخخخخخخ
وای دیگه اخرای کمپ رسید باز باید هی کل کل بکنید ببینید کی جلد بعدیو میزنه lol:- ما که دفعه قبل این همه زحمت کشیدیم اخرشم بی ثمر بود om::
رسول داداش دو تا پستهای من نیست نمیدونی کجا رفته؟eterza::-
ایشالا هدفهایی دارم به موقش به حسابت میرسمbinamheee::
پ.ن: کمپم من میزنم بی خود پست ندید........:teeth:
وقتی کمپ تموم شده و قفل شد خودش میزنه ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بذار ایکر مقدس 2008 :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شوما برو اثار معرق کاری مردم رو بخر بگو مال خودمه:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هییییییییییی گذشت اون موقعی که ستاد حمایت از عبدل راه مینداختین و منم هیچ کاری نمیتونستم بکنمki::نقل قول:
این که رفت بعدیش هم که مشخص شده بعدتری رو تو بزن یعنی یه سال دیگه صبر کن:death:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه پستایی که تو بخش متفرقه ارسال میشه جزء ارسالات حساب نمیشه که بخواد با حذف کردن من چیزی ازشون کم بشهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاری نکردم رفتم 15 تا پست نیم خطی و اسپم رو پاک کردمki::
روسیه 3-0 برزیل(فینال)
ایتالیا 3-2 بلغارستان (رده بندی)
ردهبندي نهايي اين مسابقات به شرح زير است:
1- روسيه
2- برزيل
3- ايتاليا
4- بلغارستان
5- کانادا
6- آرژانتين
7- آلمان
8- صربستان
9- ايران
10- فرانسه
11- لهستان
12- آمريکا
13- کوبا
14- هلند
15- کرهجنوبي
16- فنلاند
17- پرتغال
18- ژاپن
موسوي بهترين دفاع جهان شد:yes:
بهترين مدافع روي تور:
1-سيد محمد موسوي عراقي از ايران با ميانگين 1.15
2-مارکو پودراسکانين از صربستان با ميانگين 0.84
3-امانوئل بيرارلي از ايتاليا با ميانگين 0.83
بهترين دريافت:
1- اروين انگاپد از فرانسه با ميانگين 62.30
2- کرمينن از فنلاند با ميانگين 60.31
3-جولين لينل از فرانسه با ميانگين 59.39
بهترين پاسور:
1- هان سون از کره جنوبي با ميانگين 9.54
2- ميکو اسکو از فندلاند با ميانگين 8.90
3- زيگادلو از لهستان با ميانگين 8.31
بهترين اسپکر
1- کويسترا از هلند با ميانگين 59.18
2- کوانگ جئون از کره جنوبي با ميانگين 53.18
3- ايوان زايتسف از ايتاليا با ميانگين 52.12
بهترين توپ گيري
1- اريک شوجي از امريکا با ميانگين 3.03
2- داسيلوا از برزيل با ميانگين 2.79
3- گونزالس از آرژانتين با ميانگين 2.67
امتيازآورترين بازيکن
1- اوان زايتسف از ايتاليا با مجموع 215 امتياز
2- سوکولوف از بلغارستان با مجموع 209 امتياز
3- نيکولاي پائولوف از روسيه با مجموع 201 امتياز
سلام دوباره بعد از مدت ها ...خوبین همگی؟؟من یه سوال داشتم .رایانم خیلی اذیتم میکنه.اولا این که گزینه ی تسک منیجر غیرفعال شده .و خیلی کارهای دیگه ی مربوط به ویندوز الان با اخطار روبه رو میشه.دوما هروقت به اینترنت متصل میشم رایانم سرعتش کند شده و مثلا پوشه های درایو ها رو به هزارزحمت باز میکنه.و یه نکته این که دوسه تا درایوم (به جز درایور سی) تقریبا پره.میگم این کندی ویندوزم از چیه؟عوضش کنم؟یا به خاطر حجم زیاد اطلاعات موجود تو هارد دیسکه؟؟
ببخشید مدیر محترم این پست و خوندم پسس از کلی خنده نکته ای به ذهنم اومد که ذکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هی روزگار بچه ها خیلی از شما ها نبودین یه پسره بود :
تو همین کمپ جلدای قبلیش بعد از هر پست یه نفر یه چرندی شکلکی چیزی میزاشت که صرفا ابراز وجود کنه
بگم اسمشو ...بگم...
اون کسی نبود جز رسول اسپمر حالا میبینم پسرم چه بزرگ شده پستای نیم خطی و اسپم پاک میکنه:nishkhand:
چندتا نکته جالب دیگه هم هست بعدا میگم الان کار دارم:luuugh:
بچه ها نظرتون راجع به این گوگل چیه؟؟ دی: »»»»»»»»»»»»»»»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]«««««««««