الهی رسول تو مار بازی مار نیشت بزنه:nishkhand:
کمپت زود تموم بشه:nishkhand:
و آخرش به دست مهدی و به عمل جعفر بن بشی بری پیش اخراجیها:khandeeeee bahal:
همگی الهی آمین.
پ.ن:مهدی تولدتتم مبارک:ohum:
نمایش نسخه قابل چاپ
الهی رسول تو مار بازی مار نیشت بزنه:nishkhand:
کمپت زود تموم بشه:nishkhand:
و آخرش به دست مهدی و به عمل جعفر بن بشی بری پیش اخراجیها:khandeeeee bahal:
همگی الهی آمین.
پ.ن:مهدی تولدتتم مبارک:ohum:
در غیاب من این کمپ چند صفحه رفته
بابا ایول
عزیزم تو پیام خصوصی اینو برات توضیح میدم چون خیلی مهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا شایعه درست نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوما جام که کلا قرمزه حالا بپرت بالا پایین
سوما .....................
راستی تولدت مهدی مبارک کلی عمره گران بها گیرت بیاد که همش رنگارنگ باشهlove::
ایشاالله سال دیگه تولدت متاهل باشی ki::
حیف ... یعنی واقعا حیف ... حیف که غریبه ام!!! وگرنه انقذه(!) حرف در مورد این سه صفحه آخر کمپ داشتم بزنم که نگووووووووووووووووووووووو وووووووووووو!!!:khahesh:
راستی داش مهدی دل پیه رو! من یه جایی کار میکنم که در روز حداقل پنجاه نفر آشنا میبینم! روز تولدم رو بیست تاشون میدونستن! از اون بیست تا ده تاشون شب قبل تولدم توسط یکی آگاه سازی شدن که تولدمه! و در نهایت هیچکدوم از اون چهل نفر به من هیچ تبریکی نگفت!!! زندگی همینه مرد تولدت مبارک:-shad
اینو از سر دل سوزی و رفاقت میگی یا ... دعای دیگه ای نبود ! من جوونم ! هزار تا آرزو دارم ! متاهلی چیه ؟!!!crying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از همه اونایی که چه اینجا و چه اونجا ( پروفایل ) تبریک گفتن ( البته این تبریک گفتن مزه نداره چون خودم درخواست کردم :nishkhand: (ستاد تو ذوق زدن )) خیلی خیلی ممنون !
ایشالله به همین زودی شام عروسیتونو احمد حساب کنه ! lagh::
هیچکس به پستای من عکس العمل نشون نمیده افسرده شدم!!!crying::-
واقعا عجب ادمایی پیدا میشنا چقد قدرنشناسنbinamخوبیش اینجاست که من اصلا اینطور نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان اینطور میگی بزار 2 سال دیگه اینقد زن ذلیل میشی مهدی خان فقط تو فروم اشپزی فعالیت میکنیki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدم در مورد یه اصفهانی از نوع احمدیش داری صحبت میکنی ها
شام!!!!!!!!!!!!!باید دستی یه چیزم بهش بدی شام نمیخوایم
من قشنگ یادمه روز تولدم ساعت ده از خواب بیدار شدم دیدم پنج تا میس کال از مرتضی مانکن نژاد!!! دارم. اولیش برای 7:15 دقیقه صبح بود! زنگ زدم فحش کشش کنم مگه آزار داری؟ که یهو گفت تولدت مبارک!!! از خجالت آب شدم جون خودم!ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
om::نقل قول:
کف بینی ؟!! طرف باباش پولداره ؟!! :nishkhand:
در ضمن ! احمد شهرضاییه ... میگی نه ؟!! احمد بروبچ دربی رو شاؤز همراه اول و ایرانسل مهمون کن تا ثابتشون بشه !
مانکنو خوب اومدی ... هیکلش کلا به همه چی میخوره غیر از مانکن قربونش بره احمد !نقل قول:
به به عجب پسری چقد بچه باحالیهنقل قول:
ولی من تا حالا 7 صبو یادم نمیاد بیدار شده باشم میگفتی 1 و 2 یا 4 و 5 صبح که هنو.ز نخوابیدم
اما مهم نیته عملمه دیگه
چقد من متواضعم
واقعا چنین جوونایی تو این دوره زمونه کم پیدا میشه
حاجی مانکن کیه پ ؟؟؟؟؟؟؟؟خو منم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگی نه برو ببین
میگی نه از ممد بپرس
قربونم بره احمدki::
راستی حرفت منو شرمنده کرد:احمد قبض هم پرداخت میکنه؟؟؟؟
غريبه چيه بابا خب منو از اون سايت بخاطر مار بازي محروم كردنlagh:: و بعدش هم احمد يه بار كمپ رو ساخته دوباره الان كه نوبت منه دوباره ميگه خودم ميخوام بسازمki:: اين كه غريبگي نداره هر نظري در مورد مار بازي داري بگوki::نقل قول: