سلام
بچه ها تورو خدا اگه ميتونين منو كمك كنيد.
من درسهام خيلي خوب بود و تو راهنمايي شاگرد اول بودم.اومدم اول دبيرستان بازم خوب بودم! حالا شاگرد اول كه نبودم ولي معدلم 18 بود , اصولا زياد درس نميخوندم ! بيشتر فقط موقع امتحانات ميخوندم و نمره خوبي هم ميگرفتم ! ولي رسيدم به انتخاب رشته لعنتي ! خودم به رياضي علاقه داشتم ! بعضي ميگفتن برم فني و كاردانش و داداشم ميگفت برم تجربي ! هركي يه دليلي رو مياورد ! خودم به خاطر اين ميخواستم برم رياضي كه واقعا تو اين درس قوي بودم و معلماي رياضيمون هم بهم توصيه كرده بودن برم رياضي ! اونايي كه ميگفتن برم فني و كاردانش (كامپيوتر) نظرشون اين بود كه اينجوري زودتر كار پيدا ميشه ! داداشم ميگفت تو كه درستهات خوبه ولي زياد وقت نميزاري واسه درس خوندن اگه بري رياضي و نخوني امكان داره خراب كني و رشته رياضي رو بايد زياد وقت بزاري ! اگه هم بري كاردانش واست حيفه ! يعني ميتوني تو رشته تجربي رشته خوبي قبول بشي ! منم اون زمان هرچي فكر كردم نتيجه اي جز رفتن به تجربي بدست نياوردم !
سال دوم تجربي رو نسبتا خوب شروع كردم ولي در ادامه كم كم دچار افت تحصيلي شدم ! مشكلاتي در اين بين واسم به وجود ميومد و منو بيشتر از درس جدا ميكرد ! چند بار درگيري با معلم ها هم باعث شد يه خرده از درس متنفر بشم ! معلم زبانمون هم كه قول داده بود منو بندازه و اينكارو كرد و من دوم رو با يك تژديد تموم كردم ! واقعا شايد تو كل سال 20 ساعت هم نخوندمlol:-معدل هم شده بود حدود 14 !!!!!!!!!!
سال سوم اوايلش تصميم گرفتم حسابي بخونم ! هرچي گذشت بيشتر به اين فكر ميفتادم كه اومدنم به اين رشته اشتباه بوده و اصلا علاقه اي به زيست و .... ندارم ! از يه طرف ناراحت بودم كه هيچ راه برگشتي ندارم و از يه طرف فشار رواني ناشي از درس نخوندن خيلي اذيتم ميكرد ! به جايي رسيدم كه روز 1 دقيقه هم نميخونم و امتحانات نوبت اولمو در كل 2 3 ساعت نخوندم ! 5تا افتادم !
حالا امروز ديگه دلو زدم به دريا و نرفتم مدرسه ! با پدرم رفتيم مدرسه كاردانش تا ببنيم ميشه كاري كرد يا .... ؟!
مدير اونجا بهم گفت الان كه نميشه ! بايد بري امسالو تو همون تجربي بخوني و دروس عمومي رو هم اگه قبول بشي كه خيلي خوبه ! در كنارش 2تا درس تخصصي هست كه مال سال دوم رشته كامپيوتره ! اونارو هم بايد خودم بخونم ! شهريور بيام اون 2تارو امتحان بده اگه قبول شدم بيام سال ديگه سوم كاردانش ! تازه دروس عمومي رو هم كه امسال پاس ميكنم و سال بعد راحته ! داشتم از خوشحالي بال درمياوردم !
بعدش رفتيم مدرسه خودمون و با مديرمون صحبت كرديم ! ريد تو حالمون:gijjj: ميگه كسي كه بياد سوم ديگه هيچ راهي براي تغيير رشته نداره ! تو هيچ مدرسه روزانه ديگه اي جز همين جا نميشه درس بخونه ! بهمون پيشنهد كرد تا از طريق موسسه هاي كامپيوتر برم يه مهارت به دلخواه بخونم و سال بعد ديپلوم بگيرم و تو كنكور شركت كنم ! واقعا ديگه گيج شدم ! در ادامه مديرمون گفت ولي از من ميشنوي تجربي خيلي خيلي بهتره و چون ميدونم ميتوني همين جا بمون و درس بخون! ولي اگه خيلي به كامپيوتر علاقه داري همون كه گفتم !
اي كاش ميشد زمان به عقب برگرده ! نميدونم چيكار كنم ! از طرفي نميدونم حرف مدير كاردانش درست بود يا مدير خودمون ! يعني ميشه تغيير رشته بدم يا نه ! و از طرفي ميدونم اگه نشه تغيير رشته بدم و اگه بخوام ازطريق موسسه ها ادامه بدم زياد خوشم نمياد و دوست دارم تو مدرسه باشم.
حالا هركي اطلاعي,پيشنهادي, تجربه اي داره به من منتقل كنه كه به خدا دارم ديوونه ميشم:chemidonam: