زیاد دل به این تیم نبندید ایشاالله فصل بعد
امثال میلان و بارساو پرسپولیس بدشانس بودن om::
نمایش نسخه قابل چاپ
زیاد دل به این تیم نبندید ایشاالله فصل بعد
امثال میلان و بارساو پرسپولیس بدشانس بودن om::
آره ! بی شوخی میگم واقعا دارن حقه مارو علنی میخورن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلان تا الان حذود 9 امتیاز ( اینجوری که من فک میکنم ) رو به خاطر داور از دست داده ! اگه میذاشتن الان ما با اختلاف زیاد اول بودیم ! واقعن نمیتونم این موضوع رو حضم کنم !
ولي اگر مصدومامون اينقدر زياد نبودند شايد الان با اختلاف اول بودم. البته تيم يونتوس هم انصافا حقش بوده كه تا الان توصدر هستش با اين بازيكنان- به اميد خريد هاي بسيار خوب كاري به بزرگ و كوچكي خريد ندارم فقط به درد تيم بخوره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم لباس فصل بعدمون به زلاتان میاد
امیدوارم خوش یوم باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به اون بزرگی عکس اون بالا هست که نمیبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم سرعت اینترنتت امده پایین بالا نمیاد
نه داداش !!! نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرعت عالیه ! عکست رو یه بار دیگه آپ کن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اپ کردم این بار
راستی یه تاپیک باید باز شه تمام لباس های فصل بعد تیم ها رو توش گذاشت
خوبه ! خیلی قشنگه , این طرح اصیل تره ! :yes:نقل قول:
آره اگه یه تاپیک با این موضوع راه بیفته عالیه ! راش بنداز :ohum:
نیمه اول بدون گل مساوی شد
تنها بازین خوبمون الشاراوی بود باید تیم واسه فصل بعد ریکاوری بشه
باگل بواتنگ این بازی رو بردیم متاسفانه یووه هم برد
:afarin: