-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى مطرح كرد؛ عملكرد رئيس فدراسيون دليل ناكامى تيم هاى ايران نيست
سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال كشورمان عملكرد رئيس فدراسيون يا يك سرمربى را دليل ناكامى تيم هاى ملى ايران ندانست و گفت: اينكه تيم ملى در جام ملت هاى آسيا نتيجه نگرفته به فدراسيون فعلى باز نمى گردد چراكه ساختار فوتبال ايران نياز به بازسازى دارد.منصور پورحيدرى در يادداشتى پيرامون دلايل ناكامى فوتبال ايران به مواردى اشاره كرده است. در اين يادداشت آمده است: ناكامى تيم هاى ايران در مسابقات مهمى چون جام ملت ها يا بازى هاى آسيايى به عملكرد رئيس فدراسيون يا يك سرمربى بازنمى گردد زيرا ساختار فوتبال بايد از ريشه بازسازى شود. اينكه برخى از افرادكفاشيان يا قطبى را مقصر اصلى موفق نبودن تيم ملى مى دانند بايد بگويم مگر روساى پيشين فدراسيون چه كرده اند? در كدام مسابقه موفق ظاهر شدند? ۳۵ سال است كه تيم در جام ملت ها نتيجه نگرفته و اكنون هم همان اتفاق ۳۵ سال گذشته رخ داده و اين مشكل به فدراسيون فعلى باز نمى گردد بلكه ساختار فوتبال ايران نياز به بازسازى دارد.سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال كشورمان در ادامه اين يادداشت تاكيد كرده است: برخلاف آنچه مطرح شده بايد مديرى فوتبالى در راس فدراسيون فوتبال باشد تا شاهد عملكرد موفق اين رشته باشيم، بايد بگويم به اين موضوع اصلا اعتقادى ندارم. يك مدير، با درايت و مديريت خود مى تواند با برنامه ريزى و در دست داشتن امكانات شرايط ورزشى موفق را فراهم كند.وى در يادداشت خود نبود بودجه و امكانات مالى را از ديگر عوامل ناكامى فوتبال در ميادين مختلف دانسته و خاطر نشان كرده است: فوتبال ايران و باشگاه هاى آن نياز به حمايت مالى از سوى دولت و ارگان هاى مختلف دارند. دولت بايد بودجه در اختيار باشگاه هاى خود قرار دهد و از آنها برنامه دراز مدت بخواهد. با وجود بودجه يك مدير در راس هر باشگاه يا ارگانى مى تواند برنامه ريزى بلند مدت داشته باشد و با در دست داشتن امكانات و ساختارهاى لازم، روند رو به رشد را طى كند.پورحيدرى در اين مطلب همچنين تاكيد كرده است: هر مديرى اگر بخواهد خود را به اثبات برساند يا در طولانى مدت در راس باشگاه يا فدراسيون و يا هر ارگان ديگرى باشد، بايد با خيال راحت و بدون داشتن استرس و با برنامه پيش رود، نه اينكه تنها به فكر نتيجه گرفتن باشد تا در راس باشگاه يا فدراسيون بماند. در واقع تغيير و تحول در راس مديريت باعث مى شود تا مديران باشگاه هاى ما به روز كار كنند و طبق برنامه بلند مدت پيش نروند. برهمين اساس معتقدم كه بايد ريشه اى به معضلات فوتبال ايران پرداخت و آنها را رفع كرد كه بودجه يكى از عوامل اصلى مشكل فوتبال ايران است.سرپرست پيشين تيم ملى فوتبال ايران در يادداشت خود به عدم سرمايه گذارى در فوتبال پايه اشاره كرده و آورده است: مورد ديگرى كه باعث شده فوتبال موفقى نداشته باشيم، نبود سرمايه گذارى روى تيم هاى پايه در باشگاه هاست زيرا اكثر باشگاه ها فقط هزينه ژهاى ميلياردى را براى تيم بزرگسال انجام مى دهند تا با ۲۵ بازيكن نتيجه كسب كنند اما توجه نداشتن به تيم هاى پايه در باشگاه ها باعث مى شود تنها شاهد موفقيت برخى از تيم ها در كوتاه مدت باشيم.سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال ايران با تاكيد بر انجام كارهاى اصولى در فوتبال كشور خاطر نشان كرده است: خوشبختانه فدراسيون على كفاشيان به تيم هاى پايه اهميت خوبى داده تا در تيم ملى پشتوانه خوبى داشته باشيم. كشورهايى نظير چين، ژاپن و كره چجنوبى به غير از اين كه روى تيم هاى پايه خود سرمايه گذارى مى كنند، حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ بازيكن برتر خود را به كشورهاى صاحب فوتبال اعزام مى كنند تا تيم هاى پايه ژشان را به صورت اصولى تربيت كنند كه در نهايت شاهد قهرمانى اين تيم ها در تمامى رده هاى سنى هستيم.مديرفنى تيم فوتبال استقلال در يادداشت خود خاطر نشان كرده است: متاسفانه نداشتن بودجه باعث مى شود تا اين امكان از ورزش فوتبال ايران براى سرمايه گذارى بر تيم هاى پايه فراهم نشود و نتوانيم به صورت اصولى كار كنيم. معتقدم فدراسيون فوتبال بايد كارى انجام دهد تا باشگاه هاى ليگ برترى و دسته يك، هر كدام دو تيم در رده پايه داشته باشند تا بتوانيم فوتبال موفقى داشته باشيم.وى در اين يادداشت همچنين به اردوهاى تيم هاى مختلف كشورمان اشاره كرده و آورده است: تا آنجائيكه اطلاع دارم اردوهاوبرنامه هاى تداركاتى خوبى براى تيم هاى پايه و بزرگسالان در مدت ۳ سال گذشته صورت گرفته است و نتيجه نگرفتن اين تيم ها با امكانات خوب فقط باز مى گردد به پرورش يافتن بازيكنان در تيم هاى پايه به صورت نه چندان حرفه اى. اگر از پايه روى بازيكنان كار شود مطمئنا مى توان به آينده در خشان فوتبال اميدوار بود.وى با بيان اينكه تيم هاى ملى فوتبال ايران در رده هاى مختلف با توجه به امكانات و زير ساخت هايى كه براى آنها فراهم شده بود، در مسابقاتى كه پيش رو خود داشتند، نتوانستند عملكرد مثبتى را به ثبت برسانند، خاطرنشان كرده است: برپايى اردوهاى تداركاتى، انجام ديدارهاى داخلى و خارجى براى تيم هاى نوجوانان، جوانان، اميد و بزرگسالان نشان از برنامه ريزى فدراسيون داشت اما نتيجه نگرفتن تيم ها به فدراسيون باز نمى گردد بلكه بايد عامل اصلى نتيجه نگرفتن و موفق نشدن را پيدا كرد. سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال ايران در پايان يادداشت خود تصريح كرده است: معقتدم فوتبال از يك بهم ريختگى رنج مى ژبرد و اين امر ناشى از غير حرفه اى بودن فوتبال ايران است زيرا حضور افرادى كه در فوتبال ايران فقط به فكر منافع مالى خود هستند، به خوبى احساس مى شود و اين امر اجازه نمى دهد تا فوتبال به سمت حرفه اى شدن حركت كند.
-
مصاحبه رحمتی
رحمتي: ميتوانستيم بيشتر گل بزنيم
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: موقعيتهاي خوبي داشتيم وميتوانستيم گلهاي بيشتري بزنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، كيانوش رحمتي كه به همراه مهدي اميرآبادي براي انجام تست دوپينگ به سالن آزمايش ميرفت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دو نيمه اول تيم برتر ميدان بوديم و موقعيتهاي خوبي داشتيم. ميتوانستيم گلهاي بيشتري هم بزنيم.
وي افزود: براي شروع بازيها بعد از تعطيلات نيم فصل پيروزي خوبي به دست آورديم. در تعطيلات تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و ميخواهيم كم كم خود را به صدر جدول نزديك كنيم. استيل آذين هم تيم خوبي بود اما بعد از 10 نفره شدن نيروي آنها تمام شد.
* اميرآبادي: در جام حذفي مدعي هستيم
مهدي اميرآبادي نيز در جمع خبرنگاران گفت: به نتايج ديگر تيم ها كاري نداريم و به فكر موفق تيم خود هستيم. امروز هم بازي خوبي انجام داديم و خدا را شكر مي كنيم كه سه امتياز را كسب كرديم.
وي افزود: ما در جام حذفي هم مدعي هستيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: از بازيكنان دلگيرم
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: با وجود برتري برابر استيلآذين از بازيكنان دلگيرم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پيروزي 3 بر يك مقابل استيل آذين اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم اما از بچهها دلگيرم. آنها بعد از گل سوم ميتوانستند از موقعيتهاي خود استفاده بهتري كنند و نتيجه بهتري كسب كنيم. به هر حال مهم سه امتياز بود كه گرفتيم.
وي درباره اينكه رقبا با از دست دادن امتياز اين موقعيت را براي استقلال فراهم كردند تا اينكه بتواند به رده دوم صعود كند گفت: ما جايگاهي را كه از دست داده بوديم پس گرفتيم. اتفاقات هر هفته رقم ميخورد و بايد روي همه بازي ها حساب كرد. دنبال اين نيستيم كه رقباي ما نتيجه نگيرند. در سه هفته استقلال يك امتياز كسب كرد ولي اكنون قضيه برعكس شده است.
سرمربي استقلال درباره حضور فرهاد مجيدي و اينكه اگر اين بازيكن را در اختيار نداشت چه اتفاقي ميافتاد عنوان كرد: ما مجيدي را به راحتي از دست نميدهيم. خوشبختانه هم باشگاه و هم او كوتاه آمدند و او بازگشت خوبي به استقلال داشت. هر تيمي مهره كارآمدي دارد. فرهاد براي ما نعمتي است. مثل تيم بارسلونا كه اگر مسي را در اختيار نداشته باشد نصف نيرويش را از دست ميدهد. فرهاد بازيكن متعصبي است. البته اگر ما بازيكني را در اختيار نداشته باشيم جايگزين ها ميتوانند اين جاي خالي را به خوبي پر كنند.
مظلومي درباره گلي كه دريافت كردند گفت: ما روي صحنه غافلگير شديم. به هر صورت به تيمم تبريك ميگويم.
وي درباره اينكه چرا از عمران زاده و كوشكي استفاده نكرده است گفت: ما روي برنامه نفرات خود را چيده بوديم. بيرون ماندن يك بازيكن نشانه ضعف نيست. سه جام را در پيش داريم و به تناوب از بازيكنان استفاده ميكنيم. پژمان منتظري و اميرحسين صادقي در بازي با شهرداري ياسوج عملكرد خوبي داشتند و از آنها استفاده كرديم.
مظلومي درباره حضور كم تماشاگران گفت: من در اين باره احساس نگراني ميكنم. بازي كه در وسط هفته باشد همين طور ميشود. اكثر تماشاگران يا محصل يا كارمند هستند و بهتر است بازي ها در روز تعطيل انجام شود.
سرمربي استقلال همچنين هوار ملامحمد گفت: ديگر درباره او صحبت نميكنم.
-
مصاحبه سید صالحی
سیدصالحی: از فتحالهزاده و مظلومی تشکر میکنم
، مهدی سیدصالحی زننده گل سوم استقلال در بازی مقابل استیلآذین گفت: خدا را شکر بعد از اردوهای خوبی که پشت سر گذاشتیم هم بازی اول حذفی و هم اولین بازی لیگ را با پیروزی آغاز کردیم. معتقدم با انجام دستورات کادر فنی توانستیم حریف پر مهرهمان را با 3 گل بدرقه کنیم. وی در خصوص گلزنیاش در این بازی نیز تصریح کرد: خدا را شکر میکنم که توانستم زحمات بچهها را به ثمر بنشانم. تشکر ویژهای هم دارم از آقایان فتحالهزاده، نظری و مظلومی که پای من ماندند و همه جوره حمایتم کردند. همچنین از کادر پزشکی استقلال آقایان نوروزی و ستوده و خانم محمدی که نقش کلیدی در بازگشت دوباره من به میادین داشتند تشکر و قدردانی میکنم. تلاش کردم تا مهرهای مفید باشم و با این گل، پاسخ زحمات کسانی را دادم که حمایت قاطع از من داشتند.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: سربلندي استقلال هدف تمام مجموعه استقلال است
منصور پورحيدري سرپرست تيم فوتبال استقلال در گفتوگويي اختصاصي با سايت رسمي باشگاه استقلال پيرامون آخرين مسائل مربوط به تيم استقلال به صحبت پرداخت.
*بازي با استيلآذين را چطور ديد؟
من خودم از نيمه اول رضايت كامل ندارم. البته اين موضوع طبيعي است چرا كه بعد از تعطيلي طولاني مدت برابر تيم خوب استيلآذين قرار گرفتيم و زمان برد تا بازيكنان با هم به هماهنگي برسند، اما در نيمه دوم صاحب مطلق توپ و ميدان بوديم و هرچه از بازي ميگذشت بازيكنان به شرايط ايدهآل نزديك ميشدند. فرصتهاي زيادي را از دست داديم و اگر قدر موقعيتهايمان را ميدانستيم به گلهاي بيشتري هم ميرسيديم تا در جدول تفاضل گل بهتري هم داشته باشيم.
*هفته بعد بازي با پيكان را چطور ارزيابي ميكنيد؟
در نيم فصل دوم تمام بازيها سخت است، هفته بعد در قزوين به مصاف تيمي ميرويم كه در خانه سخت امتياز از دست ميدهد، اما ما براي آنكه به صدر برسيم بايد تمام حريفان را ببريم و براي رسيدن به اين مهم در آمادگي كامل به سر ميبريم.
*به صدرنشيني اميدوار هستيد؟
هدفمان همين است تا با ارائه بازيهاي هجومي به صدر برسيم و شايستگي اين را هم داريم. اگر مثل نيمه دوم بازي با استيلآذين بازي كنيم، ميتوانيم به صدرنشيني اميدوار باشيم.
*فرهاد مجيدي به استقلال بازگشت و دو گل خوب به ثمر رساند در اين مورد صحبت ميكنيد؟
فرهاد بازيكن بزرگي است. از قابليتهاي فني بالايي برخوردار است و به خوبي ميداند در زمين چه ميخواهد. دوري چند روزه فرهاد از استقلال برايمان سخت بود اما خدا رو شكر در زمان خوبي به جمع ما بازگشت و ديروز هم با به ثمر رساندن دو گل باز هم ارزشهاي خود را به عنوان كاپيتان استقلال به اثبات رساند. البته بايد بگويم تمام بازيكنان براي ما يكي هستند.
هفته بعد دربي اصفهان هم هست، نتيجهاش ميتواند براي استقلال مهم باشد.
ما بازي خودمان را انجام ميدهيم و كاري ميكنيم كه همه چيز دست خودمان باشد، اما به هر حال به نتايج ديگر بازيها هم چشم خواهيم داشت و اميدوارم نتايج به نفع استقلال باشد.
*بازگشت ساير مصدومان ميتواند به استقلال كمك كند؟
يقيناً همينطور است. متاسفانه در طول فصل از اين موضوع بسيار اذيت شدهايم، اما بقيه بازيكنان به خوبي توانستهاند جاي مصدومان را پر كنند. پزشكان تيم در تلاش هستند تا هرچه سريعتر مصدومان را به تيم برسانند تا بتوانيم از وجود آنها هم استفاده كنيم.
*در خصوص جام حذفي و بازي با ملوان چه نظري داريد؟
خدا رو شكر هفته گذشته در تهران توانستيم تيم خوب شهرداري ياسوج را پشت سر بگذاريم و با اين برد به مرحله بعد صعود كنيم و حالا بايد به مصاف ملوان انزلي برويم. ملوان در انزلي از حمايت تماشاگرانش به خوبي بهره ميبرد، كار بسيار سختي را پيش رو داريم اما ما نگاه ويژهاي به اين جام داريم. جام حذفي ميتواند مسير خوبي براي كسب سهميه آسيايي باشد و با تمام قوا به مصاف ملوان ميرويم چرا كه ميخواهيم فيناليست جام حذفي باشيم.
*اردوي تركيه چه نقشي در موفقيتهاي دو هفته اخير داشته است؟
در طول تعطيلات، دو اردوي بسيار مفيد را از هر لحاظ برگزار كرديم. در تركيه دوران بدنسازي خوبي را بازيكنان پشت سر گذاشتند كه با توجه به شرايط اول فصل كه بازيكنان نتوانستند بدنسازي مناسبي داشته باشند، اين اردو بسيار به موقع بود. در هر دو اردو تمام بازيكنان زير نظر كادرفني به طور منظم تحت تمرينات فشرده بودند و اعضاي كادرفني هم رضايت كامل ازاين اردوها دارند و اثرات اين اردو را در ادامه فصل خواهيد ديد. جا دارد تشكر ويژهاي از دكتر فتحالهزاده داشته باشم كه اين اردوها را براي تيم مهيا كرد.
*در انتها اگر صحبتي داريد بفرماييد؟
سربلندي استقلال در هر سه جام و شاد كردن دل هواداران آرزوي تمام مجموعه استقلال است و در ادامه مسابقات آنقدر باقدرت به ديدار حريفان، برويم تا هم هواداران را شاد كنيم و هم از زحمات دكتر فتحالهزاده كه خالصانه در حال خدمت به اين تيم هستند، تقدير كنيم.
-
مصاحبه حجازی
مجيدى در هر شرايطى به درد استقلال مى خورد
حجازى: «كرش» اگر مربى خوبى بود كه به ايران نمى آمد
«ناصر حجازى مدير فنى تيم فوتبال استقلال در مورد حضور »كارلوس كرش« در ايران براى هدايت تيم ملى و همچنين وضعيت استقلال صحبتهايى انجام داد كه در زير پيش روى شماست:
•شنيده ايد كه گفته مى شود كارلوس كرش به عنوان سرمربى جديد تيم ملى انتخاب شده است؟
- بله، متأسفانه شنيده ام و نمى دانم چه بگويم!
•مثل اينكه زياد از انتخاب اين مربى راضى نيستيد؟
- چرا بايد راضى باشم؟! او اگر مربى خوبى بود كه به ايران نمى آمد.
•اما كرش در تيم منچستر دستيار فرگوسن بوده است؟
- مشكل كار همين جا است. كشورهاى ديگر به سراغ مربيان كارنامه دار و با سابقه مى روند و ما بايد با مربيانى كه دستيار بوده اند و هيچ كارنامه اى از خود بر جا نگذاشته اند وارد مذاكره شويم.
•پس به نظر شما مربى ايرانى براى تيم ملى بهتر است؟
- مربى داخلى از بازيكنان و شرايط ايران شناخت كافى دارد و از همه مهمتر مقابل نتايج ضعيف پاسخگو خواهد بود.
•پيشنهاد شما براى تيم ملى كدام مربى است؟
- فقط اين را مى گويم كه نبايد به سراغ مربيان درجه دوم و سوم مانند كرش برويم و با اين انتخابها فرصتها را از دست بدهيم.
•بگذريم؛ استقلال برد خوبى مقابل استيل آذين كسب كرد.
- بله نتيجه بسيار خوبى بود و اميدوارم بتوانيم در آينده نيز اين نتايج را ادامه بدهيم.
•نظر شما در مورد عملكرد مجيدى چيست؟
- فرهاد با بازى كه انجام داد به تمام سوالها حرف و حديثها جواب داد. مجيدى عملكرد بسيار خوبى داشت و يكى از بهترين بازيكنان ميدان بود.
•پس معتقديد مشكل او با مسئولان استقلال در بهترين موقع برطرف شد؟
- همينطور است و فرهاد نشان داد مهره تأثيرگذارى براى استقلال است.
•اما بسيار معتقد بودند مجيدى با تيم تمرين نكرده بود و مظلومى نبايد از او در تركيب اصلى استفاده مى كرد.
- مجيدى در هر شرايطى به درد استقلال مى خورد و مى تواند عملكرد مطلوبى به جا بگذارد .
•آينده استقلال را چطور مى بينيد؟
- من آينده استقلال را درخشان تصور مى كنم زيرا اين تيم پتانسيل قهرمانى را دارد و مى تواند به جايگاههاى بسيار بالايى برسد.
-
مصاحبه طالب لو
وحيد طالب لو: بعد از اين همه سال ديگر نگوييد با مدافعان هماهنگ نيستم
وحيد طالب لو، دروازه بان استقلال گفت: در بازى با استيل آذين هيچ اشتباهى بين من و امير حسين صادقى پيش نيامد و آن قدر كنار هم بازى كرده ايم تا در طول اين همه سال هماهنگ باشيم.وى ادامه داد:پاس به عقب صادقى اشتباه نبود و من هم به راحتى آن توپ را به بيرون زدم.طالب لو در مورد بازى با استيل آذين گفت: استيل آذين بالاتر از انتظار ما بازى كرد و با اين عملكرد خوب حق آنها نيست كه در پايين جدول باشند اما تيم فوتبال استقلال بايد به پيروزى مى رسيد كه تا به صدر جدول نزديك شود.
-
مصاحبه صادقی
بازيكنان بزرگ مثل مجيدى بايد كنار تيم باشند
اميرحسين صادقى: مگر ايرادى دارد به سمت خاكپور بروم؟
اميرحسين صادقى، مدافع استقلال اظهارداشت: بازيكنان استقلال تمركز زيادى روى برد در ديدار مقابل استيل آذين داشتند. به همين دليل بدون اشتباه بازى كردند تا ۳ امتياز را از آن خود كنند.وى ادامه داد: استقلال نمى خواست در نيمه اول تهاجمى بازى كند. ما نبايد ريسك مى كرديم. بايد پس از اينكه از استيل آذين شناخت پيدا كرديم نقشه هاى كادر فنى را اجرا مى كرديم.خوشبختانه در اين ديدار از اشتباهات بازيكان كاسته شد و در نيمه دوم هم با دستوراتى كه كادر فنى به بازيكنان دادند فوتبال قابل قبولى را به نمايش گذاشتيم.صادقى درباره رقابت تنگاتنگ تيمها در صدر جدول گفت: استقلال در ۲ بازى آخر ليگ قبل از تعطيلات افتضاح بود. تيمى كه ادعاى قهرمانى دارد نبايد اشتباه كند و امتيازات را به سادگى از دست دهد. بازيكنان استقلال در طول تعطيلات همقسم شدند تا اشتباهات را تكرار نكنند زيرا در نيم فصل دوم ديگر فرصتى براى جبران نيست.وى درباره بازگشت مجيدى به استقلال اظهارداشت: بارها با كادر فنى صحبت كردم و رايزنيهايى انجام شد تا فرهاد به تيم برگردد. ديديم كه بازگشت او صددرصد براى استقلال مفيد بود و به تيم كمك كرد. مجيدى كاپيتان تيم است و بازيكن بزرگى مثل او بايد كنار تيم باشد.صادقى درباره وضعيت استيل آذين گفت: اين تيم مى تواند در ليگ بماند. استيل آذين با بازيكنان باتجربه اى كه دارد از بازيهاى آينده خود حداقل ۱۵ امتياز بگيرد و در ليگ بماند. بالاخره تيمى كه در ليگ چند مربى عوض كند كارش سخت مى شود اما بازيكنان اين تيم بايد حرفه اى باشند و خودشان را جمع كنند تا سقوط نكنند.وى در پايان با اشاره به اعتراض تماشاگران استقلال اظهارداشت: مگر رفتن من به سمت نيمكت استيل آذين و صحبت با خاكپور اشكالى دارد كه كسى به آن اعتراض كند؟ آنهايى كه به اين موضوع اعتراض كرده اند با من مشكل دارند.
-
مصاحبه فریبا
بهتاش فريبا:فرهاد ميراث استقلال است
بهتاش فريبا مربى تيم استقلال گفت: مقابل استيل آذين بازى خوب و فنى به معرض نمايش گذاشتيم در طول زمان بازى صاحب توپ و ميدان بوديم اگر مهاجمان در ضربات نهايى دقت بيشترى مى كردند شكست سنگين ترى نصيب استيل آدين مى شد.وى در خصوص گلزنى مجيدى بعد از اتفاقات پيش آمده براى او افزود: هر تيمى يك بازيكن تاثير گذار دارد فرهاد هم در استقلال اين نقش را دارد فرهاد تلاش زيادى انجام داد و با زدن ۲ گل از سه گل تيم نقش زيادى در برد استقلال داشت.او ادامه داد: فرهاد طى اتفاقات پيش آمده اشتباهاتى داشت اين موضوع به اتمام رسيد و شايعاتى كه در خصوص جدايى فرهاد در فصل آينده شينده مى شود كذب محض است فرهاد مال استقلال است و بهتر از استقلال براى او تيمى وجود ندارد.فريبا در خصوص اختلاف امتياز با ذوب آهن صدر نشين اذعان داشت: اختلاف پنج امتيازى با ذوب آهن قابل جبران است به خصوص اينكه دوب آهن ديدارهاى سخت خود را پيش رو دارد اين موضوع مى تواند فرصتى باشد تا اختلافمان را با آنها جبران كنيم.
-
مصاحبه محمدی
مى خواهند روحيه من را پايين بياورند
محمدى: ۲ ماه كدام است؟ ۱۰ روز ديگر مى آيم
محمد محمدى دروازه بان استقلال پيرو وضعيت خود گفت: تمرين كردن در زمين پوشيده از برف همين است ديگر. يك لحظه آمدم توپ را با بغل پا دور كنم كه تعادلم را از دست دادم.وى افزود: كشاله رانم دچار كشيدگى شديد شده است و فعلا به تمرينات فيزيوتراپى و آب درمانى مى پردازم تا هر چه زودتر به شرايط مطلوب برسممحمدى در مورد شايعات مطرح شده پيرو دورى ۲ ماهه از ميادين فوتبال تصريح كرد: اين حرفها فقط براى پايين آوردن روحيه من است اما به جرأت مى گويم توجهى به اين شايعات ندارم. من فقط بازى با پيكان را از دست مى دهم و پس از ۱۰ روز با رسيدن به شرايط مطلوب به ميادين فوتبال برمى گردم.دروازه بان تيم فوتبال استقلال در پايان گفت: من عادت دارم جواب مخالفانم را با عملكردم در ميدان بدهم و آنهايى كه چشم ديدن من را ندارند را پس از بازگشت به ميادين وادار به سكوت خواهم كرد.