-
عاشق پالرمو هستم اما برایم تنها یوونتوس وجود دارد
24 دی 1389
روز گذشته اخباری مبنی بر علاقه زامپارینی به جذب مجدد امائوری در رسانه های ایتالیا منتشر شد، مدیر پالرمو که همواره از امائوری یاد می کند در سوالی در خصوص خرید مجدد این مهاجم گفت که در این باره خیلی زود پاسخ خواهم داد. این اظهار نظر موجب شد تا از مهاجم یووه در خصوص احتمال ترک یووه سوال شود اما امائوری در پاسخ گفت برای من تنها یوونتوس وجود دارد.
بازگشت به پالرمو؟ هرگز در این باره صحبت نکردم هرگز. مطمئنا در فوتبال هر اتفاقی ممکن است روی دهد، من برای زامپارینی همچنان مانند پسرش هستم و او به من علاقه دارد و رابطه خوبی میان ما وجود دارد که برای من بسیار خوشایند است. من گفتم شاید روزی به این تیم بازگردم اما هرگز پاسخ مثبت ندادم. اگر باید با قلبم پاسخ بدهم می دانید که پاسخ مثبت مرا خواهید شنید. من پالرمو با تمام قلبم رها کردم و عاشق این تیم، شهر و تیفوسی هایم هستم. در حال حاضر تنها یوونتوس در زندگی من وجود دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
رد فرجام خواهی باشگاه یوونتوس برای فلیپه ملو
24 دی 1389
کمیته انظباطی فدراسیون فوتبال ایتالیا درخواست باشگاه یوونتوس ایتالیا برای فرجام خواهی در مورد محرومیت سه جلسه ای فلیپه ملو که به دلیل اخراج در دیدار مقابل پارما به علت حرکت غیر ورزشی انجام شد را رد کرد و اعلام کرد محرومیت ملو به قوت خود باقی خواهد ماند.
ملو که در دیدار مقابل پارما با حرکت غیر ورزشی با لگد به صورت بازیکن حریف ضربه ای را وارد کرد بود از سوی کمیته انظباطی با محرومیت سه جلسه ای مواجه شد و بدین ترتیب بعد از محرومیت از دیدار مقابل ناپولی دو دیدار دیگر بانوی پیر در مقابل باری و سمپدوریا را از دست خواهد داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
اله و 18 سال زندگی در کنار یووه
25 دی 1389
ستاره شدن در دنیای فوتبال هر چند چندان اسان نیست اما بیش از ستاره شدن ستاره ماندن و تبدیل به اسطوره و پرچم دار یک باشگاه بزرگ و مشهور شدن دشوار است. فوتبالیست ها برای رسیدن به خواسته های فراوان خود سخت تمرین می کنند اما تمرین، گلزنی و حتی درخشیدن به تنهایی انان را نزد علاقه مندان فوتبال محبوب و دوست داشتنی نمی کند. در کنار نمایش های دیدنی، فانتزی، رساندن تیم به جایگاهی ارزشمند و خوشحالی هواداران خصیصه دیگری نیز وجود دارد که برخی از ستاره های دنیای توپ گرد را ماندنی و نزد کلیه دوست داران فوتبال قابل احترام و ارزشمند نشان می دهد.
خصوصیات اخلاقی و شخصی یک بازیکن در داخل و خارج از میدان و رفتارهایی که از این بازیکن در شرایط مختلف سر می زند در کنار وفاداری به باشگاه و طرفداران، این گروه از بازیکنان را از ستاره شدن به اسطوره شدن سوق می دهد و در نهایت این بازیکنان نه تنها نزد تیفوسی های خود بلکه کلیه علاقه مندان فوتبال دوست داشتنی و محترم می شوند و لقب تک پرچم دار و اسطوره را یدک می کشند و برای همیشه در تاریخ باشگاه شان ماندگار.
الساندرو دل پیرو با 18 سال زندگی در یووه از معدود فوتبالیست های حال حاضر است که وفاداری خود را در شرایط مختلف، در بهترین و ناخوشایندترین زمان به تیفوسی های بانوی پیر ثابت کرده تا برای انان الگوی مثال زدنی ای شود و انان با قدرت فریاد زنند " هرگز هیچکس مثل تو نیست "
کاپیتان اله در گفتگویی از زندگی در کنار بیانکونری، رویدادهای تلخ و شیرین و تمایلش به ادامه دوران بازیگری گفت.
تیمی کاملا متفاوت و قابل احترام نسبت به فصل و سال گذشته هستیم. برای من نیز پیشگویی در خصوص اینکه بگویم انتی میلان هستیم یا خیر دشوار است زیرا دو مسئله متفاوت وجود دارد، نخست اینکه هیجان زیادی نسبت به نیم فصل دوم احساس میشود و نکته دوم اینکه سختی های زیادی نیز وجود دارند اما انچه که بیش از هر چیز به ما کمک خواهد کرد نیم فصل دوم و دیدارهای اتی ست که پیش روی ماست.
الکس اینگونه لحظات حساس کنونی تیمش را توصیف می کند و در ادامه به داستان بیانکونری بودن، جام جهانی، کالچوپولی و ناکامی هایی در کنار یووه در اخرین لحظات می پردازد.
" با موفقیت بزرگ و پرسر و صدایی همراه لیپی از المان به ایتالیا برگشتیم، مسائل کالچوپولی مطرح شد. یک سال با انچلوتی تنها با یک امتیاز فاصله پس از کسب دو قهرمانی متوالی در سال های قبل قهرمانی را از دست دادیم، یک مرتبه نیز با تساوی 2 بر 2 برابر رم در خانه این تیم اسکودتو را از دست دادیم که بیشتر شبیه یک خودکشی بود، و البته تنها افسوس برای لیگ قهرمانان و فینالی که درسال 2003 از دست رفت و قهرمان نشدیم. "
" اما سری ب و تابستان 2006؛ در سال 2006 زمانی که در باری باید جشن قهرمانی و فتح اسکودتو را برپا می کردیم فضای خیالی و غیرواقعی ای حکم فرما بود. حال و هوایی ناگوار که بیشتر شبیه فرورفتن بود و نمی توانستیم پنهان کنیم. شخصیت و قدرت ما در زمین کاملا روشن بود و همه قدرت و توان بازیکنان تیم ما می شناختند. به هر حال ما تاوان زیادی دادیم و حالا برایم دوباره مرور کردن ان جذاب نیست، من دو اسکودتوی خودمان را اینجا احساس می کنم درست مانند سالی که در سری ب بودیم. "
"مطمئنا 18 سال حضور در کنار بانوی پیر و زندگی همراه یوونتوس معنای ویژه ای خواهد داشت و الکس این دوران را اینگونه توصیف می کند. داستان فانتزی و زیبایی ست، حکایتی عظیم و غرور افرین و یکتا که برایم ارزشمند است. داستان یک خانواده، خانواده انیلی که سالهای طولانی ان را روایت می کنند و شبیه ان در دنیا نیست، به ویژه پیروزی هایی که به دست امده و تیمی همیشه برنده در فوتبال ایتالیا با ستاره های همچون پلاتینی، سیووری، بونیپرتی که نشان میدهد یوونتوس همیشه پیروز همه داستان ها و حکایت هاست. "
" در یووه به زودی بازیکنان مصدوم به ترکیب بازخواهند گشت درست مانند امتیازاتی که پیشروی مان است بازیکنانی که به تیم می ایند و مدیرانی که در کنارمان هستند فرم و روش پیروزی را می شناسند. برای من یوونتوس تیمی ست که رویایش را دارم و در رویایم می پروراندم و از کودکی به دنبالش بودم، پسربچه ای بودم که هوادار پلاتینی بودم و پوستر او را به اتاقم می زدم. "
" 18 ساله که اینجا هستم و هر روز در ان زندگی می کنم، بیشترین زمان زندگی من در اینجا رقم می خورد و گذشته ای که در این تیم دارم. برای اینده نیز مطمئنا پیش از ماه ژوئن تصمیم خواهیم گرفت، نمی توانم تا پایان منتظر بمانم و یا حالا تصمیم بگیریم، من با استرس زندگی نمی کنم خوب هستم و دوست دارم همچنان بازی کنم. "
-
فابیانو - فلورس - فورلان یا امائوری ؟
25 دی 1389
مهاجم برزیلی سویا اماده سفر به تورینو و پیوستن به بیانکونری ست اما این انتقال با عدم تمایل امائوری به ترک یووه حتی در شرایط معاوضه با مشکلاتی روبروست. مهاجم ایتالیایی – برزیلی بانوی پیر هیچ علاقه ای به بازی در لالیگا و ترک یوونتوس ندارد و مطمئنا تا پایان فصل در کنار این تیم خواهد ماند و بارها تاکید کرده یوونتوس تنها تیم اوست و در صورتی که این تیم را ترک کند راهی تیمی ایتالیایی که به احتمال بسیار زیاد پالرموست خواهد شد.
از سوی دیگر خبر می رسد لوئیس فابیانو اماده پیوستن به یوونتوس است تنها موافقت امائوری را نیاز دارد اما از ان جایی که سویا به هیچ عنوان قادر به پرداخت دستمزدی که وی در یووه دریافت می کند نیست او نیز راهی این تیم اسپانیایی نخواهد شد. با این حال اگر یووه نتواند فابیانو را خریداری کند شاید او راهی رئال مادرید شود.
اما طی روزهای گذشته اخباری نیز از پیوستن احتمالی فلورس مطرح شد و در برخی منابع نیز از قطعی شدن بیانکونری بودن وی اخباری منتشر شد اما در کنار او همچنان نام دیه گو فورلان شنیده می شود و برادر این بازیکن یکبار دیگر تاکید کرد که دیه گو از پیشنهاد یووه استقبال خواهد کرد.
دیه گو فورلان نیز در اظهار نظری گفت: مطمئنا اینده من از اتلتیکو دور خواهد بود، شاید به اروگوئه بازگردم زیرا کشورم هست، در انجا خانواده اما حضور دارند و خانه خواهم داشت، اما به دلایل مشکلات اقتصادی باشگاهی در این کشور به من پیشنهاد نمی دهد. اما در اروپا شایعاتی در خصوص یووه مطرح می شود، من نیز این اخبار را شنیده ام، برایم جذاب است به این دلیل که اماده قبول پیشنهاد و حضور در سری ا هستم. رقابت های ایتالیا را به خوبی می شناسم زیرا از کودکی این مسابقات را دنبال می کردم و یوونتوس که یک تیم بسیار بزرگ است، یک باشگاه قدیمی و تاریخی که از هر نظر حرفه ای ست اما تا این لحظه مذاکره ای صورت نگرفته و مدیربرنامه های من باید تمام مسائل را انجام دهد.
به این ترتیب به نظر می رسد یوونتوس با تمام شایعات مطرح شده پیشنهاد رسمی برای خرید فورلان ارائه نکرده و منتظر نهایی شدن مذاکرات برای خرید فلورس و شاید فابیانو ست تا سرنوشت مهاجم اروگوئه ای اتلتیکو نیز مشخص شود.
-
انتخاب دل نری احتمالا بوفون است
25 دی 1389
در یووه این طور به نظر میرسد که تصمیم برای شماره یک شدن و ایستادن درون دروازه این تیم مشخص شده، پس از هفت ماه بار دیگر سنگربانی اماده به ترکیب بازگشته و با بهبودی کامل به موفقیت در کنار بانوی پیر می اندیشد. غیبت 213 روزه با نمایش و واکنش های خوب از سوی جیجی بوفون پاسخ داده شد تا امروز را روز انتخاب او به عنوان دروازه بان اصلی یووه بدانیم.
جیجی دل نری امروز باید تصمیم خود را برای انتخاب بوفون یا استوراری بگیرد و انتظار می رود او در پاسخ به این سوال بگوید " بوفون بازی خواهد کرد " اما بوفون در پاسخ به این سوال گفت " من انتظار دارم که همه بازی کنند، چه بر روی نیمکت، چه درون زمین و چه بر روی سکوها، همه برای یووه بازی می کنیم، من برای گروه و هم تیمی هایم احترام زیادی قائلم، یوونتوس باید نتیجه بگیرد و این مربی ست که تصمیم نهایی را اخذ می کند که مطمئنا برای من مشکلی نیست و هرگز نخواهد بود. "
به این ترتیب نمی توان با اطمینان کامل از شماره یک شدن جیجی بوفون صحبت کرد اما نمایش او در کنار خواسته هواداران می تواند دل نری را به انتخاب او نزدیک کند. هر چند که استوراری در زمان غیبت وی نمایش و علک العملی مناسب را ارائه کرد و یکی از بهترین بازیکنان میدان بود.
-
بازی بعدی یوونتوس
یوونتوس - باری
زمان:یک شنبه، 26 دی ۱۳۸۹ ساعت 17:30 به وقت تهران
مکان : ورزشگاه المپیکو تورینو
سری آ ایتالیا
نیم فصل دوم سری ا برای یووه با دیدار برابر باری اغاز می شود، دیداری که در دور رفت نخستین شکست فصل را در نخستین بازی فصل رقم زد. پیش از این دو تیم 69 بار برابر یکدیگر صف ارایی کرده اند که یوونتوس 40 پیروزی، 20 تساوی، 9 شکست، 146 گل زده، 54 گل خورده را از ان خود کرده، 59 رقابت در سری ا انجام شده و 36 پیروزی، 16 تساوی، 7 شکست، 126 گل زده و 42 گل خورده یووه در این مسابقات ثبت شده، در ده دیدار اخیر دو تیم نیز 6 پیروزی، یک تساوی، 3 شکست، 15 گل زده و 8 گل خورده از ان یووه بوده، در دیدار رفت این فصل باری با یک گل بر بیانکونری غلبه کرد، در فصل 2007 زمانی که دو تیم در سری ب بودند برتری 4 بر 2 یووه یکی از پرگل ترین دیدارهای دو تیم را رقم زد. تاکنون یوونتوس 29 بازی را میزبانی کرده که توانسته 24 برتری ( اخرین پیروزی خانگی در تاریخ 25/4/2010 با نتیجه 3 بر صفر )؛ 5 تساوی ( اخرین تساوی خانگی در تاریخ 10/1/1999 با نتیجه یک بر یک )؛ 82 گل زده و 13 گل خورده را به دست بیاورد. به این ترتیب بانوی پیر تاکنون در خانه برابر باری شکست نخورده، در میان بازیکنان نیز پیترو راوا با 9 بازی بیشترین تعداد حضور در این مصاف را به خود اختصاص داده و گولیلمو گالتو با 10 گل زده در صدر جدول گلزنان ایستاده و الکس در کنار یاکوئنتا نیز با دو گل زده تنها بازیکنان گلزن حال حاضر در ترکیب یووه هستند.
-
به اغازی دوباره در این بازی فکر می کردیم
26 دی 1389
فکر می کردیم که دیدار برابر بازی یک حرکت و شروع دوباره مناسب خواهد بود و چنین شد. جیجی دل نری سخنان پس از بازی را با این جمله شروع می کند و با چهره ای امیدوار به رقابت های اتی می نگرد.
خیلی خوب بودیم، بازی را به خوبی در گردش قرار دادیم و در کنترل توپ عالی ظاهر شدیم. تیم خیلی خوب بازی کرد و تمرکز لازم را داشت. البته پنهان نیست که در مسابقات کوپا نیز خوب نتیجه گرفتیم و شروع خوبی داشتیم. در این بازی پس از گلی که دریافت کردیم بازگشت خوبی داشتیم.
در این بازی الساندرو دل پیرو و اکوئیلانی گلزنی کردند و سیسوکو نیز در میدان حاضر شد، دل نری در این باره نیز گفت: بازی مومو را می پسندم و همه کیفیت نمایش دل پیرو را می شناسیم از بازیکنانی نظیر او من انتظار بازی بزرگ و مهم دارم، می دانیم که او الگو و سمبلی برای جوانان است.
حضور بوفون و نیمکت نشینی استوراری دیگر سوال مطرح شده بود. من هیچ مشکلی با استوراری ندارم و تیم نیز هیچ مشکلی با او ندارد، با مارکو صحبت کردیم، برای او احترام بسیار زیادی وجود دارد و می دانیم که او در کنار ما خواهد ماند.
بوفون خوب و اماده است و با قدرت در ترکیب می ماند و فکر می کنم که مارکو این مسئله را می داند، گذشت زمان و نمایش های باکیفیت استوراری او را تبدیل به شماره یک ایتالیا می کند.
-
یک ضربه ازاد شروعی برای بانوی پیر ( یووه 2 - 1 باری )
26 دی 1389
پیچ جنوبی المپیکو محل استقرار تیفوسی های متعصب بانوی پیر با تشویق ها و دست نوشته های خود منتظر برپایی جشن ویژه ای بودند و برای رسیدن به این شادی و تثبیت بازگشت یک ضربه ازاد تماشایی و زیبا از کاپیتان الکس کافی بود تا از سر گیری تغییرات مثبت بیانکونری اغاز رسمی خود را جشن بگیرد.
یک سوپرگل از الکس دل پیرو و سر و صدای عجیب حاضرین در ورزشگاه و موج شادی در پیچ معروف به پیچ شیره ا در اخرین دقیقه نیمه نخست پیروزی را در نخستین دیدار دور برگشت نزدیک تر کرد و در ادامه گل اکوئیلانی توانست تساوی یک بر یک که با گل رادولف به دست امده بود را به برتری ارزشمندی تبدیل و سه امتیاز این بازی را سفید و سیاه کند.
در نیمه اول یوونتوس در قیاس با تیم باری بازی بسیار بهتری را از خود به نمایش گذاشت و تنها در اخرین مرحله یعنی رساندن توپ در نزدیکی دروازه با مشکل رو به رو بود و بازی ضعیف جیانتی به عنوان یکی از دو مهاجم بانوی پیر در نیمه اول بسیار قابل توجه بود.
ترکیب میانی یووه متشکل از سیسوکو - اکوئیلانی در کارهای تدافعی بسیار فوق العاده عمل می کردند اما در فاز تهاجمی بسیار ضعیف عمل می کردند و با دادن پاس های ضعیف روند هجومی یوونتوس را با اختلال مواجه می کردند و همین امر باعث شده بود تا دل پیرو بیشتر در نزدیک خط هافبک بازی کند و به همین دلیل یوونتوس در خط حمله دارای زهر زیادی نبود.
بازی به دقایق پایانی خود در نیمه اول نزدیک می شد که الکس دل پیرو کاپیتان افسانه ای باشگاه یووتتوس با یک ضربه ی ازاد دیدنی دروازه ی تیم باری را باز کرد و با گل کردن این ضربه ی ازاد تنها یک گل از روی ضربه ی ازاد می خواهد تا رکورد روبرتو باجو در گلزنی از روی ضربات ازاد را بشکند و دومین ضربه ازاد زن تاریخ سری آ شود.
در نیمه دوم یوونتوس افت محسوسی را مشاهده کرد و تیم باری جرات بیشتری برای حمله بر روی دروازه ی یوونتوس پیدا کرد تا در 57 دقیقه ی بازی با حرکت دیدنی الوارز بازیکن تکنیکی خود و ضربه ی دیدنی رودولفو بازیکن تازه وارد خود بازی را به تساوی بکشانند.
بعد از این گل یوونتوس باز هم حملات خود را اغاز کرد و تغییرات دل نری در ترکیب میانی خود و جا به جایی های سریع کراسیچ و په په در کناره های زمین باعث شد یوونتوس سرعت بیشتری پیدا کند تا البرتو اکوئیلانی در 79 دقیقه ی بازی با شوت زیبای از راه دور خود دروازه ی تیم باری را باز کند تا شادی به ورزشگاه المپیکو تورین بازگردند.
در 10 دقیقه ی پایانی یوونتوس سه موقعیت مناسب دیگر به دست اورد که با بی دقتی کراسیچ و مارتینز این فرصت ها از دست رفت و در مقابل تیم باری نیز یک موقعیت مناسب گلزنی به دست اورد که شوت از راه دور بازیکن این تیم به بیرون رفت و یوونتوس در یک بازی سخت موفق شد تیم جنگنده ی باری را شکست دهد و موقعیت خود را در جدول رده بندی سری آ مستحکم تر از گذشته کند.
-
این گل برایم ارزش متفاوتی داشت
26 دی 1389
برای او این گل لذت دوچندان داشت، زندگی برگ جدیدی را پیشروی او گذاشته و حالا البرتو پیش از گذشته به موفقیت در کنار یووه می اندیشد. هافبک بانوی پیر گل دوم تیمش برابر باری را در دور برگشت به ثمر رساند و پیروزی تیمش را امضا کرد.
این گل برایم ارزش و اعتباری متفاوت دارد، یک مرحله سخت را با موفقیت پشت سر گذاشتیم، تیم حریف خوب بازی می کرد و ما نمی توانستیم بهتر ظاهر شویم، واقعا این گل خیلی مهم بود، من این گل را به میکلا ( نامزدش ) هدیه می کنم که منتظر به دنیا امدن فرزندمان هستیم.
از او در این خصوص می کنند که ایا از لحظات تیره گذشته اید؟ حقیقت این است که می خواهیم تعادل را به دست بیاوریم و راه خود را از سر گیریم. مشخص است که به اسکودتو در این لحظات نزدیک نیستیم اما تلاش خود را می کنیم.
به عقیده البرتو تیم قدرت خوبی دارد و از کیفیت بالایی برخوردار است. همه یک هدف داریم و تیمی یکدست هستیم. در حال حاضر خیلی خوشحالم واقعا این بازگشت برای من نیاز بود و ارزش زیادی داشت، برخلاف دیدارهای گذشته که با درد بازی می کردم این بازی کاملا اماده بودم و کوچکترین دردی را احساس نکردم.
در حال حاضر به بهتری شدن در نیمه دوم فصل فکر می کنیم و امیدواریم به نتایج خوب در دیدارهای اتی.
-
او بیش از پیش به ما نزدیک شده است
27 دی 1389
بسیاری از منابع خبری در ایتالیا از پیوستن فلورو فلورس به یووه در روز دوشنبه خبر می دهند و جوزپه ماروتا پس از دیدار پیروزی بخش یوونتوس برابر باری در برابر دوربین شبکه اسکای در خصوص نقل و انتقالات زمستانی یوونتوس و احتمال امدن فلورس گفت که او بیش از پیش به ما نزدیک شده و با دقت به این مسئله توجه می کنیم.
اما لوئیس فابیانو و توجه یووه به این بازیکن از نظر ماروتا، ترجیح می دهم در این باره صحبت نکنم، ما برنامه خاص و روشنی در این زمینه داریم و به انجام دادن برنامه های مان فکر می کنیم. در این لحظه این مسئله برای مان مهم نیست.
ماروتا به ارتباط بوفون و استوراری نیز اشاره کرد، میان مارکو و جیجی رابطه عالی برقرار است، خیلی خوشحالیم که دو سنگربان حرفه ای و اماده در اختیار داریم. ما با او صحبت کردیم، مارکو جدی و باانگیزه است و می خواهد در کنار یووه به بازی خود ادامه دهد.