اره دیگه خدا رو شکر فعلا خبرای خوش میاد بازگشت کاکا
حالا هم که کریس خیالمونو راحت کرد
دیگه با تمام قوا اماده ایم
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دیگه خدا رو شکر فعلا خبرای خوش میاد بازگشت کاکا
حالا هم که کریس خیالمونو راحت کرد
دیگه با تمام قوا اماده ایم
نه داداش به خوزت بگو علی رضا تو دربی سرش شلوغه.ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امکانش هست با لوانته مساوی کنه.هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hp2011 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره خبرای خوبی بود ولی هنوز آربلوا و کارواریو موندننقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم واسه کارواریو تنگ شده :nishkhand:
اونم میرسه ایشالله تا جنسمون جور شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما داریم لحظه شماری میکنم برای ال کلاسیکو
بارسایی ها دارن دعا میکن اون روز نرسه
رئال با برد مقابل بارسلون دیگه قهرمانیشووو تا حدی قطعی میکنه / هر چند که زوده برای قهرمانی صحبت کنیم ولی این رئالی که من امسال میبینم بارسلون که چه عرض کنم / تیم منتخب جهان هم جلوش زانو میزنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]روز تا El Clasico
نه دیگه ! ما با برد در مقابل بارسا نصف قهرمانیمون رو تثبیت نمیکنیم بلکه کلش رو تثبیت میکنیم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1.سلام
2.ایشالا ببرید که اگه نبرید بارساییها رو سرتون خراب و فکر کنم محرومان سایت زیاد..
3 تولد گیگز بود و یاد اصطوره ها افتادم.....
اول از میلان شروع کردمو حالا اومدمو رسیدم به رئال
یاد فرناندو هیرو.رائول گونزالز.و گوتی گرامی........
ایشالا قهرمان بشید حتی اگه ببازید مهم نیست مهم اینه که قهرمان بشید و بعد از چند سال بشید قدرت برتر اسپانیا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیقا درسته.
ولی نباید تیم حریف رو دست کم گرفت چه با بارسا چه با تیم های دیگر ولی من از این مطمئنم که رئال ال کلاسیکو رو میبره.:eyvalla: