-
رويانيان مطرح کرد:
پرسپوليس در ماه رمضان بازي ميکند
مديرعامل باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس امروز بعد از حضور در نماز جمعه قم گفت: تاکيدي براي ترک بازيهاي ليگ در ماه رمضان نشده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مدير عامل باشگاه پرسپوليس که قبلا اعلام کرده بود تيم فوتبال اين باشگاه در ماه رمضان به ميدان نخواهد رفت، بعد از حضور در نماز جمعه قم با بيان اينکه تاکيدي براي ترک بازيهاي ليگ در ماه رمضان نشده، تلويحا از حضور پرسپوليس در مسابقات ليگ در ماه رمضان خبر داد.
وي در اين خصوص افزود: تاکيدي براي ترک بازيهاي ليگ در ماه رمضان نشده است ولي تکليف شده تا رعايت شئونات اين ماه با دقت رعايت شود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين گفت: بر اين اساس ما تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس را پس از افطار انجام داده و تمام سعي خود را براي اجراي شئونات و اعمال نظرات علماي بزرگوار در حفظ شعائر ديني در اين ماه مبارک معطوف خواهيم داشت.
-
يک سايت ترکيهاي فاش کرد
دنيزلي به پيشنهاد تراکتورسازي پاسخ منفي داد
محمد حسين جعفري ميگويد پيش از انتخاب توني اوليويرا قصد داشته مصطفي دنيزلي را به تراکتورسازي بياورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] يک سايت ترکيهاي مدعي شد محمد حسين جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي پيش از انتخاب توني اوليويرا با مصطفي دنيزلي براي سپردن سکان هدايت تيمش به او مذاکره کرده است.
سايت ترکيهاي "بورسا دابوگون" روز پنجشنبه در گزارشي به مذاکره مديرعامل تراکتورسازي با دنيزلي اشاره کرد و نوشت: تيم فوتبال تراکتورسازي که فصل گذشته به رتبه دوم ليگ خليج فارس دست يافته پيش از آغاز دوره جديد ليگ ايران، اردوي 10 روزهاي را در حمام قزل ترکيه برگزار کرده بود.
جعفري در گفتوگو با رسانههاي ترکيهاي با بيان اينکه ترکيه فوتبال سازمان يافتهاي دارد، گفت: باشگاه ما سعي دارد با تيمهايي از روسيه و آذربايجان هم روابط دوستانهاي داشته باشد. اين اردو براي تيم ما بسيار مفيد بود. ما فصل گذشته به رتبه دوم رسيديم و در اين فصل به دنبال قهرماني هستيم. تراکتورسازي بيشترين تعداد هوادار را در ايران دارد.
وي ادامه داد: ما هميشه ليگ ترکيه را دنبال ميکنيم. فوتبال ترکيه جايگاه بسيار خوبي دارد چرا که باشگاههاي اين کشور وضعيت اقتصادي خوبي دارند. اميدوارم فوتبال ايران هم بتواند به اين جايگاه برسد.
مديرعامل تراکتورسازي هچنين به ضرورت گسترش روابط دو کشور در زمينه فوتبال اشاره کرد و گفت: اميدوارم در آيندهاي نزديک تيمهاي ملي ايران و ترکيه بتوانند در يک بازي دوستانه به مصاف هم بروند.
به گزارش ايسنا، سايت "بورسا دابوگون" در ادامه نوشته است، محمد حسين جعفري با اشاره به علاقه اين باشگاه براي همکاري با مصطفي دنيزلي گفت: دنيزلي در ايران مربي شناخته شدهاي است. او مربي پرسپوليس بوده و در فوتبال ايران مورد تاييد همه است. ما به دنيزلي براي هدايت تراکتورسازي پيشنهاد داديم اما او قبول نکرد.
وي ادامه داد: افراد بسيار زيادي در ايران دنيزلي را دوست دارند. ماهم دوست داشتيم که از تجربيات او استفاده کنيم اما نشد. همچنين به غير از او با چند مربي ترک ديگر هم مذاکراتي داشتيم اما به سرانجام نرسيد. با اين حال من دوست دارم روزي دنيزلي را به تراکتورسازي بياورم.
اين سايت در پايان نوشته است که تراکتورسازي در فصل جديد با توني اوليويراي پرتغالي براي هدايت تيمش به توافق رسيده است.
-
ژوزه نور ورزشگاه درفشيفر را تاييد کرد
نور ورزشگاه درفشيفر مورد تاييد سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس قرار گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با توجه به اينکه قرار است تمرينات پرسپوليس در ماه مبارک رمضان بعد از افطار و از ساعت 22 آغاز شود، مانوئل ژوزه، سرمربي اين تيم پس از تمرين امشب نور ورزشگاه درفشيفر را مورد ارزيابي قرار داد و آن را تاييد اما تاکيد کرد برق اين ورزشگاه نياز به تقويت دارد و به همين دليل مسئولان پرسپوليس درصدد هستند اين مشکل را براي تمرين فردا برطرف کنند.
* خبر ديگر اينکه قرار است فردا قرارداد مانوئل ژوزه امضا و ثبت شود. به همين دليل اين مربي پرتغالي امشب يک رونوشت از اين قرارداد را خواهد ديد تا در صورت عدم مشکل قراردادش را امضا و ثبت کند.
-
استراحت يک روزه پرسپوليسيها لغو شد
در صورت اعلام ماه مبارک رمضان پرسپوليسيها فردا ساعت 10 شب تمرينات خود را پيگيري خواهند کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر صنعت نفت آبادان مانوئل ژوزه تصميم گرفت تا تمرينات روز شنبه پرسپوليس تعطيل شود اما وي پس از تمرين امروز نظر خود را عوض کرد و قرمزپوشان فردا تمرينات خود را ادامه خواهند داد.
پرسپوليسيها در ماه مبارک رمضان ساعت 22 تمرينات خود را برگزار خواهند کرد.
-
آخرين شرايط مصدومان پرسپوليس
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس از روشن شدن تکليف مصدوميت غلامرضا رضايي در روز يکشنبه خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دکتر وجيهالله چشمهسري در گفتوگو با خبرگزاري فارس، درباره مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: خوشبختانه وضعيت غلامرضا رضايي بسيار خوب است و تکليف اين بازيکن براي ديدار مقابل فجرسپاسي پس از تست روز يکشنبه مشخص ميشود.
وي درباره مصدوميت جزئي کريمي گفت: مصدوميت او چندان چندي نيست و فقط يک ضربخوردگي ساده بود.
چشمهسري درباره زايد نيز گفت: اين بازيکن دچار سرماخوردگي شده و مشکل گوارشي داشت که با تصميم ژوزه امروز تمرين نکرد و فردا استراحت ميکند. اگر يکشنبه شرايط خوبي داشت همراه با تيم تمرين ميکند.
-
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور تمام بازيکنان پيگيري شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين از ساعت 18 امروز در ورزشگاه درفشيفر آغاز شد. ابتدا بازيکنان 10 دقيقه به صحبتهاي ژوزه گوش دادند و سپس به 3 قسمت تقسيم شدند. دروازهبانها زير نظر حاجي به تمرين پرداختند، بازيکنان ذخيره در ديدار مقابل صنعت نفت به بدنسازي فشرده پرداختند و بازيکنان اصلي ديدار روز گذشته نيز با دويدن ريکاوري کردند.
* ايمون زايد به دليل سرماخوردگي دقايقي در تمرين حضور پيدا کرد و با اجازه ژوزه تمرين را ترک کرد. اين بازيکن امروز وقتي از محل هتل قصد رفتن به تمرين را داشت از سرويس خود جا مانده بود!
* يک هوادار از مازندران که ادعا ميکرد همدوره مرحوم حجازي است، در تمرين حضور داشت. او ادعا ميکرد که آمادگي دستياري ژوزه را دارد. وي در اين مورد با بازيکنان گفتوگو ميکرد.
* علي کريمي با بازيکنان ذخيره تمرين کرد.
* هواداران چندان از بازي روز گذشته پرسپوليسيها مقابل نفت آبادان رضايت نداشتند اما از نتيجه راضي بودند.
* حدود 30 هوادار پشت درهاي بسته تمرين امروز را نظارهگر بودند. چند مامور نيروي انتظامي نيز در اطراف ورزشگاه حضور داشت.
* ژوزه مانوئل در ميانه تمرين با 11 بازيکن بازي مقابل صنعت نفت بيشتر از سايرين به گفتوگو پرداخت.
* غلامرضا رضايي همراه با بازيکنان ذخيره تمرين کرد و تست شد!
* در پايان بازي براي سوسا هافبک برزيلي پرسپوليس جشن تولد گرفته شد.
-
کاظميان:اميدوارم هواداران پرسپوليس راببخشند
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم فدراسيون به خاطر ماه مبارک رمضان محروميت هواداران ما را ببخشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، جواد کاظميان گفت: فوتبال بدون حضور تماشاگران هيچ لطفي ندارد. اميدوارم فدراسيون فوتبال به خاطر ماه مبارک رمضان هم که شده محروميت هواداران پرسپوليس را ببخشد. ماه رمضان ماه رحمت است، اميدوارم به اين مناسبت با لغو محروميت تماشاگران، بازيها از همين ابتدا گرمتر و پر هيجانتر شود.
وي افزود: الان که بازي ها شب انجام ميشود، حضور تماشاگران جذابيت خاصي به ورزشگاه ميدهد. خيلي از هواداران پرسپوليس ميخواهند تيم جديد خود را از نزديک ببينند. بازي هم که شب برگزار ميشود و تماشاگران استقبال زيادي ميکنند. به نظر من، اگر اين اتفاق بيفتد صد هزار نفر به ورزشگاه ميآيند.کاظميان با اشاره به بازي با صنعت نفت، گفت: قبل از بازي گفته بودم که تا رسيدن به فرم ايده آل فاصله داريم اما امتياز از دست نخواهيم داد.
گلزن پرسپوليس در بازي با صنعت نفت تصريح کرد: بازي اول خيلي مهم بود، اين بازي مشخص ميکرد جو رواني تيم چگونه خواهد بود. 4، 5 هفته اول کاملا تعيين کننده است. مثلا سالي که در الشباب بودم هيچ کس روي تيم ما حساب نميکرد وقتي در پنج بازي اول 15 امتياز گرفتيم، همه چيز تغيير کرد. شخصيت قهرماني تيم شکل گرفت و در نهايت قهرمان آن فصل شديم.
کاظميان در ارتباط با بازي برابر فجر سپاسي نيز گفت: قطعا بازي سختي است. نبايد حريف را دست کم گرفت. پيروزي خوبي داشتند اما برابر تيم ما حرفي براي گفتن نخواهند داشت. ما هم اگر روز اول در تهران بازي ميکرديم پيروزي پر گلتري رقم ميخورد. گرما در آنجا بيداد ميکرد. من چند سال در امارات بازي کردهام و به گرما عادت دارم اما پنجشنبه شب گرماي آبادان وحشتناک بود.
وي ادامه داد: بايد از بچههايي که 90 دقيقه بازي کردند، تشکر کرد و به آنها آفرين گفت. حالا هم خودمان را براي بازي با فجر آماده ميکنيم. بايد بتوانيم در دو بازي بعدي 6 امتياز بگيريم.
مهاجم پرسپوليس درباره گلي که زد گفت: من فکر ميکردم که وارد بازي بشوم، البته تصورم اين بود که زودتر به بازي گرفته ميشوم، اما شرايط بازي آنطور پيش رفت. واقعيتش اين است که هر وقت قرار است گل بزنم، حس خوب و خاصي دارم. روز پنجشنبه همان حس به سراغم آمده بود. همان يک توپ هم نصيب من شد. البته بايد از کار بچهها و پاس عالي کريمي تشکر کنم که اين فرصت را براي من ايجاد کردند.
-
نامه رويانيان به کميته فوتسال:
15 روز براي تيمداري به ما مهلت دهيد
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران براي تصميم گيري پيرامون تيمداري در فوتسال و همچنين ارسال مدارک از کميته فوتسال 15 روز وقت خواست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه پرسپوليس تهران پس از تباني تيمهاي گيتيپسند و پرسپوليس در هفته آخر ليگ برتر فوتسال، تيمش را منحل کرد و محمد رويانيان اعلام کرد که ديگر حاضر به تيمداري در اين رشته نخواهد بود. اما محمد رويانيان امروز نامهاي مبني بر حضور پرسپوليس در ليگ برتر را به کميته فوتسال ارسال کرد.
مديرعامل پرسپوليس در اين نامه مهلت 15 روزهاي را خواستار شده تا بتواند مدارک لازم را تهيه و در اختيار کميته فوتسال قرار دهد. اين در حالي است که مهلت ارسال مدارک تا پايان وقت اداري امروز (شنبه) بوده و ترابيان تنها ساعت 24 امشب را آخرين زمان ارسال تعيين کرده است.
طبق گفته رئيس کميته فوتسال، تاکنون بسياري از تيمهاي ليگ برتري مدارکشان را ارسال کردهاند.
همچنين مهلت نقل و انتقالات ليگ برتر نيز تا پايان ساعت اداري امروز در نظر گرفته شده بود اما رييس کميته فوتسال از تمديد احتمالي آن خبر داده است.
-
خلعتبري:
استقلال و پرسپوليس پول بيشتري به من ميدادند
مهاجم تيم فوتبال سپاهان گفت: تيمهاي استقلال و پرسپوليس پول بيشتري به من ميدادند و من سپاهان را انتخاب کردم، اما رقم ميلياردي قراردادم در روزنامهها را رد ميکنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رضا خلعتبري اظهار کرد: من پيش از آغاز فصل جديد ليگ برتر فوتبال با تيمهاي استقلال و پرسپوليس نيز صحبت کرده بودم و در شرايطي که اين تيمها پول بيشتري به من ميدادند من سپاهان را انتخاب کردم.
به گزارش فارس ،وي تاکيد کرد: من در سالهاي گذشته نيز در اصفهان بازي کرده بودم و احساس خوب و راحتي از بازي کردن در اين شهر داشتم و به همين دليل سپاهان را براي ادامه فوتبالم انتخاب کردم.
مهاجم تيم فوتبال سپاهان تصريح کرد: تيمهاي استقلال و پرسپوليس تيمهاي محبوبي هستند اما سپاهان نيز داراي کادر فني و مديريتي قوي و همچنين هواداران بسيار خوبي است که در انتخاب من براي ادامه فوتبالم بسيار تأثيرگذار بود.
وي ادامه داد: به هيچ عنوان رقم قرارداد ميلياردي که در رسانهها از آن صحبت ميشود با سپاهان بستهام صحت ندارد و من به هيچ عنوان آن را تاييد نميکنم.
خلعتبري همچنين به قانون سقف قرارداد اشاره کرد و افزود: به نظر من اين قانون به هيچ عنوان رعايت نميشود و بايد گفت بازيکناني که به طور مثال به تيمهاي استقلال و پرسپوليس ميروند، بسيار بالاتر از سقف قرارداد به اين تيمها پيوستهاند.
وي در پايان گفت: قرارداد من در هيئت فوتبال ثبت شده و ميتوانيد آن را ببينيد، رقم قرارداد من به هيچ عنوان آن چيزي نيست که در رسانهها عنوان ميشود.
-
قاضي به کميته انضباطي فراخوانده شد
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال 'محمد قاضي' مهاجم پيشين ذوب آهن اصفهان و فعلي پرسپوليس را فراخواند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] همچنين نماينده باشگاه ذوب آهن نيز به کميته انضباطي دعوت شد.
به گزارش ايرنا ،در پي مطالبه وجه محمد قاضي از باشگاه ذوب آهن اصفهان جلسه ديگري در 31 مردادماه تشکيل خواهد شد که محمد قاضي و نماينده تام الاختيار ذوب اهن بايد در جلسه حضور يابند.
همچنين کميته انضباطي درباره درخواست مطالبه وجه وحيد نعمتي از باشگاه صباي قم راي خود را صادر کرد.
بر اساس راي صادره باشگاه صباي قم به پرداخت مبلغ 11 ميليون و چهارصد هزار تومان به وحيد نعمتي محکوم شده است.
-
علي عسگري:از نيمکت نشيني ناراحت بودم
من ناراحت بودم که چرا در ترکيب اصلي تيم نيستم ولي سعي کردم در زمين خود را نشان دهم. سعي مي کنم وقتي در ترکيب نيستم و نيمکت نشينم ناراحتي ام را بروز ندهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حميدرضا عي عسگري مدافع پرسپوليس از نيمکت نشيني مقابل صنعت فت آبادان ناراحت است ولي نمي خواهد اعتراض کند.
به گزارش گل ،او ابتدا در مورد بازي با صنعت نفت مي گويد:«درست است زياد خوب بازي نکرديم ولي مهمترين حسن اين بازي اين بود که 3 امتياز را گرفتيم و توانستيم اولين بازي را با برد شروع کنيم. واقعا در آن شرايط بد آب و هوايي خيلي سخت است تيمي بتواند ببرد.هوا خيلي گرم بود و در کنار آن شرجي بودن خيلي بازيکنان را اذيت مي کرد. راه رفتن عادي هم سخت بود. واقعا بازيکنان خيلي زحمت کشيدند و خدا را شکر که تلاش آنها به بار نشست. البته من تجربه چنين شرايطي را داشتم چون 2 سال قبل هم در چنين هوايي با نفت بازي کرديم.»
او که به عنوان بازيکن جانشين در مقابل نفت به ميدان رفت، در اين باره مي گويد:« اين تشخيص کادر فني بود که چنين ترکيبي را انتخاب کند و همه بايد به آن احترام بگذارند. من ناراحت بودم که چرا در ترکيب اصلي تيم نيستم ولي سعي کردم در زمين خود را نشان دهم. سعي مي کنم وقتي در ترکيب نيستم و نيمکت نشينم ناراحتي ام را بروز ندهم.»
علي عسگري در پاسخ به اين سوال که آيا ناراحتي بازيکنان از نيمکت نشيني تيم را به حاشيه نمي برد تاکيد مي کند:« بازيکني که از نيمکت نشيني ناراحت نشود نمي تواند پيشرفت کند و طبيعي است به جايي نمي رسد. البته بازيکنان پرسپوليس همه حرفه اي و ملي پوشند و سعي مي کنند حرفه اي فکر کنند. اميدوارم اين طور ناراحتي ها تيم را وارد حاشيه نکند.»
او در خصوص محروميت تماشاگران پرسپوليس در بازي با فجرسپاسي مي گويد:« نمي دانم دقيقا تماشاگران ما به چه دليلي محروم شده اند چون يادم نيست ولي مسئولان کميته انضباطي به خاطر ماه مبارک و عزيز رمضان بايد هوادارن و باشگاه را ببخشند. بالاخره جوانها و مردم دوست دارند بعد از افطار ساعات خوبي را در استاديوم بگذرانند. قطعا باشگاه هم اين موضوع را پيگيري مي کند تا تماشاگران بخشيده شوند.»
-
مجوز قرارداد نيلسون صادر شد
مجوزعقد قراردادبانيلسون کوره آجونيور دروازه بان برزيلي پرسپوليس صادر شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ITC نيسلون از سوي فدراسيون فوتبال پرتغال صادر شد و از طريق فدراسيون فوتبال ايران به باشگاه پرسپوليس رسيد.
به گزارش ايرنا ،همچنين او بعد از انجام آزمايشات پزشکي، از سوي فدراسيون پزشکي ورزشي مجوز حضور در رقابت هاي ليگ برتر فوتبال ايران را هم دريافت کرده است تا به اين ترتيب عقد قرارداد با وي مجاز باشد.
-
رويانيان : از اول ماه رمضان ديگر مصاحبه نمي کنم
مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت : تصميم گرفته ام از اول ماه رمضان ديگر مصاحبه نکنم و از رسانه ها مي خواهم به اين تصميم من کمک کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان گفت: از خدا مي خواهم کمک کند تا من در ماه رمضان مصاحبه نکنم و پرسپوليس هم با عملکرد خوب در اين ماه هواداران را خوشحال کند.
به گزارش ايرنا ،وي درباره علت اتخاذاين تصميم ادامه داد:مي خواهم ازخيلي مسايل دور باشم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت:روزگذشته بعد از شرکت در نماز جمعه قم تصميم نهايي خود را براي حضور تيم پرسپوليس در ليگ گرفتم و بازيکنان ما از امشب نيز تمرينات خود را بعد از افطار برگزار مي کنند.
رويانيان پيش از اين اعلام کرده بود که تنها با نظر مراجع تيم پرسپوليس در مسابقات ليگ شرکت مي کند.
وي تصريح کرد:ازرسانه هامي خواهم کمک کنندتامن سکوت کنم، زيرا در صورت تماس آنها مجبورم صحبت کنم و اين حرف زدن ها به روح آدم آسيب مي زند.
وي اظهار داشت: هيچ وقت نمي خواستم تا اين حد در رسانه ها قرار بگيرم، اما به هر حال گاهي اوقات به خاطر بعضي دوستان حرف هايي را زده ام.
رويانيان خاطرنشان کرد:به شدت از فوتبال خسته هستم و نااميد از اين وضعيت. اميدوارم هر چه سريعتر وضعيت بد فوتبال بهبود يابد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران درپايان پيروزي اين تيم مقابل صنعت نفت آبادان را به هواداران تبريک گفت و آرزو کرد که موفقيت اين تيم در ليگ ادامه يابد.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران روز پنجشنبه گذشته با نتيجه 1 بر صفر در هفته نخست ليگ برتر فوتبال ايران از سد صنعت نفت آبادان گذشت.
-
دوستي مهر:
صداقت و سلامت باعث دوام آوردن هاشميان شد
مربي اسبق وحيد هاشميان معتقد است کليد موفقيت اين بازيکن در فوتبال صداقت و سلامتش بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي دوستي مهر با توجه به خداحافظي هميشگي وحيد هاشميان از دنياي فوتبال و اختلاف و منش اين بازيکن گفت: فوتبال ايران به تعداد انگشتان دست، بازيکناني مثل وحيد هاشميان را دارد که بتوانند به لحاظ فني و اخلاقي الگو باقي بمانند.
به گزارش ايسنا ،وي در ادامه با بيان اين که در تيم منتخب تهران مربي وحيد هاشميان بوده است، افزود: آن موقع مسابقات فوتبال کشور به صورت منتخب استاني برگزار ميشد و تيمها از هر استاني در قالب مسابقات کشوري بازي ميکردند. وحيد هاشميان در کنار مهدي مهدوي کيا در تيم منتخب تهران از شاگردانم بودند که از آن زمان نشان داد که ميتواند مهد اخلاق باشد. بازيکنان الان تا به جايي ميرسند، نميتوانند جايگاهشان را حفظ کنند، اما وحيد هاشميان و مهدويکيا نشان دادند که پس از گذشت 10 ـ 15 سال از زندگي فوتبالي رنگ عوض نميکنند و هماني هستند که روز اول بودند.
دوستي مهر همچنين با اشاره به لژيونر شدن هاشميان و درخشش او در بوندسليگاي آلمان اضافه کرد: هاشميان در آلمان هم باعث افتخار ايران بود و با درخششاش نام ايران را زنده کرد. من هر چه قدر در مورد بازيکناني مثل هاشميان و مهدوي کيا بگويم، کم گفتهام. اين بازيکنان زمان بازيگري از نظر فني و اخلاقي سرآمد بودند و الان هم که بازي نميکنند، با توجه به هوش بالايشان موفق خواهند شد. از طرفي هم فوتبال بايد از وجود چنين گوهرهايي استفاده کند.
وي در ادامه در پاسخ به اين سوال که راز موفقيت اين بازيکنان چه بوده است؟ تصريح کرد: صداقت و سلامت باعث ميشود بازيکن اصالتش را حفظ کند. به دست آوردن هر چيزي راحت است، اما حفظ آن راحت نيست. هاشميان در بايرن مونيخ بازي ميکرد که شايد 50 درصد براي آن زحمت کشيد، اما براي نگه داشتنش تلاش 100 درصدي کرد. اين دست بازيکنان چون روح حرفهاي داشتند، سلامتشان را حفظ کردند و علت دوام آوردنشان هم سلامت بود که عليرغم چند سال حضور در اروپا هيچ مشکلي نداشتند.
دوستي مهر ادامه داد: بازيکناني مثل هاشميان و مهدوي کيا نبايد مهره سوخته شوند و بايد از آنها به موقع و به جا کار بگيريم. همچنين براي مربيگري بايد از پايه شروع کرده و پلههاي ترقي را به آهستگي طي کنند. به هر حال دانشآموزي که ميخواهد به دانشگاه برود از مقطع ابتدايي و راهنمايي شروع ميکند. کسي را سراغ نداريم که به يک باره سر از دانشگاه در آورده باشد. به اعتقادم بازيکناني مثل هاشميان و بازيکناني از نسل او ميتوانند فوتبال پايه ايران را متحول کنند. اگر ميخواهيم فوتبالمان حرفهاي شود نبايد شعار دهيم. سرمايهگذاري روي تيمهاي پايه بهترين کار است. بازيکنان بزرگ بايد در راس تيمهاي پايه قرار بگيرند و مطمئنا ميتوانند کمک بسياري کنند.
دوستي مهر در پايان نيز با اشاره به اين که نام بازيکنان بزرگ هيچ گاه فراموش نميشود، تاکيد کرد: جوانان مملکت احتياج به الگو دارند . آنها بايد از افرادي مثل هاشميان و مهدوي کيا الگوبرداري کنند تا در آينده الگوي بهتري هم داشته باشيم.
-
مهدويکيا:
افتخار ميکنم روي نيمکت پرسپوليس مينشينم
تصميمگيرنده نهايي درباره ترکيب تيم سرمربي است و من افتخار ميکنم روي نيمکت پرسپوليس مينشينم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدي مهدويکيا درباره برتري يک بر صفر پرسپوليس مقابل صنعتنفت آبادان عنوان کرد: با توجه به شرايط آب و هوايي آبادان در نيمه اول بازي را اداره کرديم. در نيمه دوم هم بچهها توانستند از موقعيت به دست آمده بهترين استفاده را کنند. ميخواهيم فصل گذشته را جبران کنيم و اين برد ميتواند از لحاظ روحي و رواني کمک بزرگي به ما کند.
به گزارش فارس ،وي درباره نيمکتنشينياش گفت: نيمکتنشيني براي هر بازيکني هميشه سخت است ولي سرمربي تصميم ميگيرد چه بازيکني وارد زمين شود و يک بازيکن هم بايد احترام بگذارد.
مهدويکيا اضافه کرد: من با افتخار روي نيمکت پرسپوليس مينشينم و به همين دليل بازيکنان ديگر هم بايد شرايط را درک کنند که سرمربي تصميمگيرنده نهايي است که کدام بازيکن به ميدان برود. اميدوارم پرسپوليس امسال بدون حاشيه رو به جلو برود.
وي درباره دادن بازوبند کاپيتاني به جلال حسيني گفت: با توجه به اينکه من و علي کريمي در ترکيب اصلي نبوديم ژوزه پرسيد کاپيتان تيم چه کسي باشد. اگر بخواهيد بر حسب سابقه حساب کنيد دو بازيکن بودند ولي با توجه به صحبتهايي که با بازيکنان انجام شد به اين نتيجه رسيديم که يک بازيکن مستعد و مليپوش کاپيتان پرسپوليس باشد که به نظرم بستن بازوبند به دستان سيد جلال کار بسيار خوبي بود. او تيم را به خوبي رهبري کرد.
مهدويکيا درباره بازي روز سه شنبه مقابل فجرسپاسي تصريح کرد: تمام بازيها براي ما سخت است و بايد براي برد به ميدان برويم. اميدوارم مسئولان فدراسيون با پيگيريهاي باشگاه کاري کنند که هواداران ما از ديدن بازيهاي پرسپوليس محروم نباشند. هر اتفاقي که افتاده براي گذشته است و انشاءلله ديگر تکرار نميشود.
-
تمرين امشب سرخپوشان با حضور تماشاگران
پرسپوليس امشب (شنبه شب) از ساعت 22 تمرين خود را در مجموعه ورزشي درفشي فر پيگيري مي کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با شروع ماه مبارک رمضان تمرينات پرسپوليس شب ها و بعد از اذان مغرب برگزار مي شود.
به گزارش ايرنا ،گفتني است؛ تمرين امشب سرخپوشان با حضور تماشاگران و نمايندگان اصحاب رسانه هاي گروهي انجام خواهد شد.
-
بنگر: عملکرد خط دفاعي خوب بود
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس اعتقاد دارد عملکرد خط دفاعي اين تيم در بازي با نفت آبادان خوب بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محسن بنگر اظهار داشت: بازي بدي را مقابل صنعت نفت آبادان به نمايش نگذاشتيم. بايد به 3 امتياز ميرسيديم که خوشبختانه اين اتفاق افتاد.
به گزارش فارس ،وي در خصوص اينکه گفته ميشود خط دفاعي پرسپوليس در چند صحنه ضعيف نشان داد، گفت: منظور شما کدام صحنه است؟ در يک صحنه شهاب گردان توپي که از دستش رها شد را خودش گرفت و اين ربطي به خط دفاعي ندارد. وقتي بازي را ميبريم و تيم گل نميخورد يعني اينکه خط دفاعي عملکرد خوبي داشته است.
بنگر تاکيد کرد: روز به روز بهتر خواهيم شد. ما مقابل صنعت نفتي بازي کرديم که فوتبال را بسيار خوب بازي ميکرد. در آبادان يکي از دردسرهاي بزرگ ما گرماي شديد هوا بود که باعث شد فشار زيادي به بازيکنان بيايد.
وي در خصوص جو ورزشگاه گفت: خوشبختانه اين بار جو بسيار خوبي در ورزشگاه آبادان بود و کسي کاري به کار ما نداشت. اين موضوع هم طبيعي بود که تماشاگران حريف تيم خود را بيشتر تشويق کنند. براي رسيدن به شرايط ايدهآل کمي وقت ميخواهيم و بايد چند هفته بگذرد تا همه چيز ايدهآل شود.
-
وحيد هاشميان کفشهايش را آويخت
مهاجم پيشين شماره 9 ايران که نقش مهمي در صعود تيم ملي کشورمان به جام جهاني 2006 آلمان داشت، در روز تولد 36 سالگياش براي هميشه از بازي در مستطيل سبز خداحافظي کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان در سي و ششمين سالروز تولد خود، همزمان با يک ماهگي تولد دخترش النا براي هميشه از عرصه بازي فوتبال خداحافظي کرد.
به گزارش مهر ،اين مهاجم، فوتبال خود را در باشگاه فتح آغاز کرد و سپس به پاس تهران پيوست. بعد از پاس به بوندسليگاي آلمان رفت و بهترتيب در تيمهاي هامبورگ، بوخوم، بايرنمونيخ و هانوفر بازي کرد و بعد از آن بار ديگر به بوخوم بازگشت. هاشميان در پايان فصل 10-2009 از تيم بوخوم جدا شد و به ايران برگشت و يک فصل و نيم براي پرسپوليس بازي کرد.
هاشميان در ترکيب تيم ملي ايران نيز بازيهاي درخشاني ارائه کرد و با گلهاي او به قطر و ژاپن راه صعود تيم ملي فوتبال کشورمان به جام جهاني 2006 هموارتر شد. وحيد در 50 بازي ملي 15 گل به ثمر رسانده است. (چهار گل به قزاقستان، دو گل به قطر، دو گل به ژاپن، يک گل به عمان، توگو، کاستاريکا، بوسني و هرزگوين، کرهجنوبي و جامائيکا)
پس از رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي هاشميان از بازيهاي ملي خداحافظي کرد و گفت که ترجيح ميدهد فضا را براي جوانترها باز کند.
وحيد هاشميان که در دوران بازي همواره در زمره بازيکنان اخلاقمدار فوتبال کشورمان بود و از سوي فدراسيون فوتبال عنوان بازيکن اخلاق فصل 90-89 را نيز از آن خود کرد، بهترين گلزن در ميان لژيونرهاي ايراني بوندسليگا بوده و 38 گل در اين رقابتها بهثمر رسانده است.
هاشميان چندي پيش مدرک مربيگري درجه A يوفا را نيز با شرکت در کلاسهاي مخصوص دريافت کرد و اين اميدواري وجود دارد بزودي شاهد فعاليت اين ستاره باتجربه فوتبال کشورمان در عرصه مربيگري باشيم؛ چراکه اعتقاد بر اين است تجربيات حضور چندين ساله وي در فوتبال ملي و باشگاهي کشور و همچنين 11 سال بازي در بوندسليگاي آلمان که از برترين ليگهاي فوتبال جهان بهشمار ميرود، ميتواند کمک شاياني به پيشرفت فوتبال ايران کند.
-
تمرين امشب سرخپوشان با حضور تماشاگران
پرسپوليس امشب (شنبه شب) از ساعت 22 تمرين خود را در مجموعه ورزشي درفشي فر پيگيري مي کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]با شروع ماه مبارک رمضان تمرينات پرسپوليس شب ها و بعد از اذان مغرب برگزار مي شود.
به گزارش ايرنا ،گفتني است؛ تمرين امشب سرخپوشان با حضور تماشاگران و نمايندگان اصحاب رسانه هاي گروهي انجام خواهد شد.
-
پس از جلسه مديرعامل با سرمربي
امضاي قراردادپرسپوليس باژوزه بازهم بتعويق افتاد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-----------------------------------------------------------------------------------------
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس امروز به ديدار رويانيان رفت اما امضاي قرارداد بار ديگر به تعويق افتاد.
بحث عقد قرارداد ژوزه مانوئل با پرسپوليسيها اين روزها سوژه اصلي رسانهها است. اين مربي عليرغم حضور در تمرينات و حتي بازيهاي پرسپوليس هنوز با اين تيم قرارداد امضاء نکرده و قرار بود امروز قرارداد امضا شود.امروز جلسه اي بين رويانيان و خوزه برگزار شد اما دو طرف، عقد قرارداد را به فردا موکول کردند.
گفته ميشد، امروز شنبه قرارداد رسمي مانوئل با پرسپوليسيها امضا ميشود.
-
اولين تمرين شبانگاهي پرسپوليس برگزار شد
اولين تمرين پرسپوليس در ماه مبارک رمضان زير نور برگزار شد.
اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در ماه مبارک رمضان از ساعت 22:30 ديشب در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد.
در اين تمرين بازيکنان اصلي در ديدار برابر صنعت نفت به حرکات استقامتي پرداختند و بازيکنان ذخيره نيز به حفظ توپ و پرسينگ، پاسکاري و فوتبال دستهگرمي پرداختند.
* حدود 200 هوادار در تمرين ديشب حضور داشتند.
* آنها به شدت جواد کاظميان را تشويق کردند و از سازمان ليگ درخواست داشتند تا درباره قرارداد نکونام بررسيهاي لازم را داشته باشد.
* تمرين ديشب در شرايطي زير نور برگزار شد که عليرغم تقويت برق ورزشگاه درفشيفر باز هم مشکلاتي براي پروژکتورها پيش آمده بود و همين موضوع باعث شد دقايقي برق قسمتهاي مختلف ورزشگاه ضعيف شود.
* غلامرضا رضايي با بازيکنان ذخيره اختصاصي تمرين کرد.
* زايد به دليل سرما خوردگي و براي اينکه بيماري او به ساير بازيکنان سرايت نکند با اجازه ژوزه اول تمرين به هتل رفت.
* شيريني سرپرست پرسپوليس در اقدامي جالب ضمن تشکر از خبرنگاراني که براي تمرين به ورزشگاه درفشيفر رفته بودند دستور داد که از اين افراد پذيرايي شود که در نوع خود جالب بود.
* تمرين پرسپوليس با حضور هواداران و خبرنگاران برگزار شد. دروازهبانها هم از اول تمرين جداگانه زير نظر حاجي مربي دروازهبانها به تمرين پرداختند.
-
با حضور در هيئت فوتبال استان تهران
نيلسون قراردادش را با پرسپوليس ثبت کرد
دروازهبان برزيلي پرسپوليس قرارداد خود را در هيئت فوتبال استان تهران ثبت کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از پاسخ تست پزشکي و صدور ITCنيلسون، اين دروازهبان 36ساله امروز با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت يک سال با پرسپوليس ثبت کرد.
نيلسون کورهآ جونيور سابقه حضور در گيمارش پرتغال را دارد.
-
مهدويکيا به هيئت مؤسسين اتحاديه اضافه شد
بازيکن تيم پرسپوليس به هيئت مؤسسين اتحاديه فوتبال اضافه شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اولين جلسه رسمي هيئت مؤسسين اتحاديه فوتبال بازيکنان از ساعت 11 تا 13 امروز در محل اتحاديه برگزار شد.
در اين جلسه مهدي رحمتي، کريم باقري، مجتبي جباري، مهرداد ميناوند، سعيد رمضاني، عزيزالله محمدي، و محمودي به عنوان کارشناس حقوقي حضور داشتند. ضمن آنکه مهدي مهدوي کيا از امروز رسما به جمع هيئت مؤسسين اتحاديه بازيکنان فوتبال اضافه شد.
در اين جلسه اساسنامه پيشنهادي مورد بحث و بررسي قرار گرفت و ساير بندهاي اساسنامه توسط حاضرين ارزيابي شد.
اين جلسه ساعت 13 به پايان رسيد و برگزاري جلسه آينده اتحاديه فوتبال بازيکنان از طريق همين اتحاديه اطلاع رساني خواهد شد.
-
صالحي: هنوز من نامه پرسپوليسيها را نديدم
رئيس کميته استيناف فدراسيون فوتبال گفت: هنوز نامه درخواست پرسپوليسيها را نديدم و پس از ديدن آن در صورت قانوني بودن درخواست آن را بررسي خواهيم کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عليرضا صالحي در مورد نامه پرسپوليسيها مبني بر بخشش دو جلسه محروميت هواداران اين تيم در ديدارهاي خانگي گفت: ظاهرا پرسپوليسيها درخواستي فرستادند که هنوز من اين نامه را نديدم. با توجه به اينکه جلسات کميته استيناف در روزهاي دوشنبه در فدراسيون تشکيل ميشود فردا اين نامه را ميبينيم و در صورت قانوني بودن درخواست آن را بررسي خواهيم کرد.
وي در مورد اينکه آيا رأي کميته استيناف مبني بر دو جلسه محروميت قطعي بوده گفت: حکمي که کميته استيناف صادر ميکند قطعي است و اگر تيمها همان اعتراض قبلي را ارائه کنند قابليت رسيدگي نخواهد داشت.
صالحي افزود: در ماده 29 آييننامه انضباطي داريم که تيمها ميتوانند نسبت به رأي صادره کميته استيناف سه درخواست کنند. اول اينکه اعاده دادرسي داشته باشند دوم اينکه درخواست عفو و تخفيف کنند و سوم اينکه خواستار تعليق مجازات شوند. در اين صورت اگر درخواست آنها قانوني باشد آن را بررسي ميکنيم و اگر قابليت پذيرش داشته باشند رأي را صادر ميکنيم.
گفتني است، کميته استيناف فصل گذشته باشگاه پرسپوليس را به دليل اتفاقات ديدار با داماش با جريمه برگزاري دو بازي بدون حضور تماشاگر محکوم کرد و قرار است اين جريمه در دو بازي ابتدايي اين فصل اعمال شود.
-
در روز تمرين ميکنند و صداي کسي درنميآيد
رويانيان:براي 2 بازيکن 6 ميليارد هزينه کردند
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: ترجيح ميدهم سکوت کنم تا نبينم چطور براي جذب دو بازيکن 6 ميليارد هزينه ميکنند و صداي هيچکس هم درنميآيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاري فارس، محمد رويانيان که تصميم گرفته بود در ماه مبارک رمضان سکوت کند و مصاحبهاي انجام ندهد پس از تماس خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: به خاطر اين تصميم گرفتهام سکوت کنم که وجدانهاي در خواب بيدار نشوند و همچنان در خواب بماند. ترجيح دادم سکوت کنم تا نبينم چطور براي جذب دو بازيکن 6 ميليارد هزينه ميکنند و صداي هيچ کس هم درنميآيد.
وي ادامه داد: ترجيح دادم سکوت کنم چرا که در ماه رمضان تمرينات در روز برگزار ميشود و صداي هيچکس هم درنميآيد.
رويانيان خاطرنشان کرد: وقتي مسابقات ما جابجا ميشود و کسي صدايش درنميآيد ترجيح ميدهم سکوت کنم. ترجيح ميدهم سکوت کنم در شرايطي که هواداران ما بايد در ماه مبارک رمضان در يک مسابقه فوتبال در کنار تيمشان باشند و شادتر امور را پيگيري کنند اما محروم هستند. فوتبال همين است و چيز ديگري ندارد پس بايد فاتحه اين فوتبال را خواند.
رويانيان در پايان به فارس گفت: در اين شرايط سکوت کافي است.
-
علي کريمي:
هاشميان بايد به بهترين شکل خداحافظي کند
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: وحيد هاشميان سال ها براي فوتبال ايران به عنوان لژيونر و ملي پوش زحمت کشيده است و بايد به بهترين شکل از دنياي فوتبال خداحافظي کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي کريمي يکي از لژيونر هاي سابق فوتبال ايران که به همراه مهدي مهدوي کيا، وحيد هاشميان، علي دايي و کريم باقري سال ها در سطح اول فوتبال آلمان بازي کرده اند،روز يکشنبه درگفتگويي درباره خداحافظي وحيدهاشميان از فوتبال، گفت: اين اتفاق براي هر فوتباليستي يک روز مي افتد و اميدوارم براي هر بازيکني به بهترين شکل اين مهم رخ دهد.
وي با اشاره به خداحافظي هاشميان از فوتبال ادامه داد: بازي کردن يا نکردن يک تصميم شخصي است و به طور حتم هاشميان پس از بررسي اين مساله به اين نتيجه رسيده که بهتر است ديگر به عنوان بازيکن براي هيچ تيمي به ميدان نرود.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ادامه با اشاره به بازيهاي وحيد هاشميان براي فوتبال ايران،افزود: او درطول دوران حضور درفوتبال براي تيم ملي کشورمان زحمات زيادي کشيده وخيلي وقت ها با گل هاي ملي که به ثمر رسانده دل فوتبال دوستان را شاد کرده است.
وي تصريح کرد: هاشميان با حضور در فوتبال آلمان نيز نماينده خوبي براي ما بود و توانست عملکرد موفقي در بوندسليگا داشته باشد که به همين دليل معتقدم بايد از او به بهترين شکل تقدير شود.
ملي پوش باشگاه پرسپوليس در باره برگزاري مراسم خداحافظي با شکوه براي وحيد هاشميان اظهار داشت: در اين مساله نبايد شک کنيم که بازيکن بزرگي چون وحيد هاشميان بايد در بهترين شرايط از فوتبال خداحافظي کند و بايد بدانيم که اين اتفاق براي هر بازيکني تنها يک بار رخ مي دهد.
هم بازي وحيدهاشميان در باشگاه پرسپوليس و تيم ملي ايران،خاطرنشان کرد: اميدوارم با برنامه ريزي دقيق براي اين چهره ارزشمند فوتبال کشورمان يک بازي دوستانه خوب برگزار شود و به طور رسمي از دنياي فوتبال خداحافظي کند.
بازيکن اسبق تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان، گفت: وحيد هاشميان در بهترين کلاس هاي مربيگري شرکت کرده و مدارک معتبري دارد و اميدوارم در صورتي که مربيگري رابراي آينده خودانتخاب کرد، در اين کار نيز همانند دوران بازيکني موفق باشد.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس درخصوص وضعيت اين تيم و همچنين بازي نخست درليگ برترمقابل صنعت نفت آبادان،گفت: وضعيت تيم بسيارخوب است و پيروزي در ديدار مقابل صنعت نفت به بالا رفتن روحيه ما کمک زيادي کرد.
وي ادامه داد: شرايط خوبي براي ديدار با فجر شهيد سپاسي شيراز داريم که اميدوارم در اين بازي نيز بتوانيم سه امتياز را کسب و دل هواداران را شاد کنيم.
وحيد هاشميان بازيکن سابق تيم ملي کشورمان و نماينده فوتبال ايران در آلمان که مدت 12 سال در ليگ اين کشور بازي کرد روز شنبه از دنياي بازيگري خداحافظي کرد.
علي کريمي لژيونر سابق فوتبال کشورمان در باشگاه پرسپولس و تيم ملي ايران با وحيد هاشميان همبازي بوده است و همراه با او روز هاي خوبي را براي فوتبال ايران رقم زده است.
تيم فوتبال پرسپوليس روزسه شنبه در هفته دوم ليگ برتر و در ورزشگاه آزادي بدون حضور هواداران به مصاف تيم فجر شهيد سپاسي شيراز مي رود.
-
رفع مصدوميت رضايي و وضعيت مبهم زايد
باشگاه آمريکايي ازپرسپوليس درخواست پول کرد
مسئولان باشگاه لوسآنجلس بلوز آمريکا از پرسپوليسيها براي صدور رضايتنامه عابدزاده درخواست پول کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاري فارس، امير عابدزاده چندي پيش با عقد قرارداد داخلي سه ساله به پرسپوليس پيوست. قبلاً اعلام شده بود اين دروازهبان با باشگاه لوسآنجلس بلوز آمريکا قرارداد دو ماهه دارد اما سسپس گفته شد دو سال از قرارداد مانده است. از همين رو مسئولان باشگاه پرسپوليس با مسئولان تيم لوسآنجلس بلوز وارد مذاکره شدند و در نهايت به اين نتيجه رسيدند که با پرداخت مبلغي توافقي رضايتنامه امير عابدزاده براي حضور در پرسپوليس صادر شود.
احمدرضا عابدزاده نيز با مسئولان لوسآنجلس بلوز ديداري داشته و رضايت اين باشگاه را براي صدور رضايتنامه پسرش گرفته است.
* غلامرضا رضايي پس از تست شب گذشته مشخص شد مصدوميتش برطرف شده و براي بازي مقابل فجر مشکلي ندارد.
* زايد مهاجم پرسپوليس به دليل سرماخوردگي و مشکل گوارشي قرار است در تمرين امشب تست شود تا مشخص شود به بازي مقابل فجر سپاسي ميرسد يا نه.
* پرسپوليس در دومين ديدار خود در چارچوب ليگ برتر ساعت 22 سهشنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي ميزبان فجر سپاسي شيراز است.
-
دوستيمهر:هاشميان يکي ازبهترين شاگردانم بود
سرمربي تيم فوتبال نوجوانان ايران با اشاره به اينکه در تيم منتخب تهران سرمربي هاشميان و مهدويکيا بود، گفت: وحيد يکي از بهترين و با اخلاقترين شاگردانم بود و همان روزها حدس ميزدم که او و مهدي مهدويکيا بازيکنان بزرگي ميشوند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، علي دوستيمهر در مورد اردوي اخير اين تيم که در اردوگاه باهنر واقع در منظريه تهران برگزار شد، ضمن بيان مطلب فوق گفت: اردوي خوبي بود و در آن ديداري را با اميدهاي پيکان برگزار کرديم که با نتيجه 2 بر 2 همراه شد. حريف در رده سني اميد بود و فشار خوبي به بازيکنان تيم نوجوانان وارد کرد.
وي وضعيت تيم نوجوانان را مناسب ارزيابي کرد و افزود: از سوم تا پنجم مرداد اردويي را در شهر اراک برگزار کرده و در آنجا با يک تيم رده سني اميد بازي خواهيم کرد. سپس اردويي را در کمپ تيمهاي ملي برگزار کرده و شهريورماه هم به ترکيه ميرويم تا در آنکارا با تيم نوجوانان ترکيه يک يا دو ديدار تدارکاتي انجام دهيم.
سرمربي تيم فوتبال نوجوانان ايران در مورد خداحافظي وحيد هاشميان از فوتبال هم اظهار داشت: هاشميان يکي از سرمايههاي ملي فوتبال است و در تيم ملي بازيکن مثمر ثمر بود.
وي اضافه کرد: زماني که من سرمربي تيم منتخب تهران بودم، وحيد يکي از بهترين و با اخلاقترين شاگردانم بود. همان روزها حدس ميزدم که او و مهدي مهدويکيا بازيکنان بزرگي ميشوند و ديديد که هر دو بازيکن در بوندسليگا درخشيدند.
دوستيمهر در پايان با بيان اينکه وحيد به موقع وارد تيم ملي شد و به موقع هم از فوتبال ملي خداحافظي کرد، گفت: مهمتر از همه اخلاق هاشميان بود که از او يک فوتباليست تمام عيار ساخته است. اميدوارم چنين بازيکناني که از رده پايه رشد کردهاند و به بالاترين ردههاي فوتبال رسيدهاند، مربيگري فوتبال را هم از رده پايه شروع کنند.
-
نوري: اميدوارم به ژوزه اطلاعات غلط نداده باشند
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ژوزه تازه به پرسپوليس آمده و اميدوارم درباره من به او اطلاعات غلط نداده باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد نوري درباره غيبتش در بازي مقابل صنعت نفت عنوان کرد: بايد قبول کنيم که ژوزه باتوجه به وضعيت حريف، 11 نفر اصلي را به زمين فرستاد که من در آن جايي نداشتم. خودم فکر ميکردم که در ترکيب باشم ولي بسيار خوشحالم که پرسپوليس موفق شد 3 امتياز حساس را بگيرد.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا به ترکيب اصلي برميگردي گفت: به نظر مربي احترام ميگذارم. ژوزه تازه به پرسپوليس آمده و شناخت چنداني از اين تيم ندارد. احتمال ميدهم به ايشان اطلاعات غلط داده باشند، البته اميدوارم اين اتفاق نيفتاده باشد.
نوري درباره بازي سه شنبه مقابل فجر سپاسي تأکيد کرد: با تيم بسيار خوب و جواني بازي داريم. بازي قبلي آنها را نديدم اما ميدانم در اولين قدم 3 بر صفر تيم خوب ذوب آهن را شکست دادهاند. با اين حال اميدوارم به سه امتياز بازي برسيم.
-
قاضي: 3 امتياز بازي دوم را هم ميخواهيم
مهاجم پرسپوليس تاکيد کرد اين تيم در بازي دوم ليگ برتر برابر فجرسپاسي به دنبال دومين برد خود است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد قاضي اظهار داشت: خدا را شکر ميکنم که در اولين ديدار ليگ برتر به 3 امتياز رسيديم. کارهاي فني را دير شروع کرديم و مربيان نياز به وقت بيشتري دارند تا تيم به هماهنگي لازم برسد.
وي درباره بازي سهشنبه شب مقابل فجرسپاسي گفت: آنها جوان و جنگنده هستند اما ما 3 امتياز بازي دوم را هم ميخواهيم. فقط بسيار بد است که هواداران در کنار ما نيستند. هواداران هميشه و مخصوصا در فصل جديد بايد يار دوازدهم ما باشند و اميدوارم آنها مورد بخشش قرار گيرند.
وي درباره شکايتش از ذوبآهن عنوان کرد: حق و حقوق فصل گذشته را ندادهاند و بايد از حق خودم دفاع کنم. 60 درصد از پول خود را در فصل گذشته نگرفتيم. در حق خيلي از بچهها بدي شد و اميدوارم بتوانيم حقمان را از ذوبآهن بگيريم.
-
تاکيد مهدوي کيا بر بازي خداحافظي براي هاشميان
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه هاشميان يکي از بازيکنان با اخلاق فوتبال کشورمان بوده و الگوي مناسبي براي بازيکنان جوان است، از فدراسيون فوتبال خواست بازي خداحافظي سطح بالا براي اين بازيکن برگزار کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدي مهدوي کيا با اشاره به خداحافظي هاشميان از دنياي بازيکني، تصريح کرد: فوتبال همين است يک روز به عنوان بازيکن در آن کار خود را شروع مي کنيم و يک روز هم بايد خداحافظي کرد.
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس بادرخواست ازمسئولان فدراسيون فوتبال براي برگزاري يک بازي خداحافظي سطح بالا براي وحيد هاشميان، اظهارداشت: از مسئولان فدراسيون مي خواهم براي تقدير از زحمات وحيد هاشميان يک بازي ملي با سطح بالا براي او برگزار کنند زيرا هاشميان شايسته برگزاري چنين بازي است.
هم بازي سابق هاشميان در باشگاه پرسپوليس و تيم ملي در خصوص ويژگي هاي وي خاطرنشان کرد: بزرگترين ويژگي اين بازيکن بي حاشيه بودن او است که جوانان ما بايد او را الگوي خود قرار دهند.
کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران، گفت: هاشميان در بالاترين سطح کلاس هاي مربيگري شرکت کرده و اطمينان دارم مي تواند در مربيگري نيز مانند دوران بازيکني موفق عمل کند و براي کشورمان افتخار آفريني کند.
وحيد هاشميان بازيکن سابق تيم ملي کشورمان و نماينده فوتبال ايران در آلمان که مدت 12 سال در ليگ اين کشور بازي کرد شنبه گذشته از دنياي بازيکني خداحافظي کرد.
-
تمرين روز يکشنبه پرسپوليس پشت درهاي بسته
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام کرد که تمرين يکشنبه اين تيم پشت در هاي بسته برگزار خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيم فوتبال پرسپوليس که با آغاز ماه مبارک رمضان تمرينات خود را پس از افطار برگزار مي کند در نخستين روز ماه رمضان تمرين خود را با حضور هواداران و خبرنگاران برگزار کرد.
300 هوادار اين تمرين را از نزديک مشاهده کردند و در پايان تمرين نيز با اجازه مسئولان حراست ورزشگاه درفشي با علي کريمي عکس يادگاري گرفتند.
سعيد شيريني سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تمرين اين تيم يکشنبه ساعت 22 پشت در هاي بسته برگزار خواهد شد.
وي ادامه داد: با تصميم مانوئل ژوزه سرمربي پرسپوليس به غير از هواداران، رسانه ها نيز اجازه حضور در محل تمرين اين تيم را در روز يکشنبه نخواهند داشت.
-
قرارداد ژوزه فردا ثبت ميشود
مسئولان باشگاه پرسپوليس براي ثبت قرارداد ژوزه مانوئل با اين مربي به توافق رسيدند.
مانوئل ژوزه هنوز قراردادش را پرسپوليس ثبت نکرده است.وي ابتدا قرار بود قرارداد اصلاحشدهاش را روز شنبه يا امروز در هيئت فوتبال به ثبت برساند اما به دليل برخي مشکلات اين کار انجام نشد. با توجه به نشستهايي که بين رويانيان و ژوزه برگزار شد، اين مربي به توافق کامل رسيده و قرار است فردا قراردادش را در هيئت فوتبال ثبت کند. همچنين ژوزه از پرسپوليسيها درخواست کرده آپارتمان براي خودش و دستيارانش گرفته شود.
-
رويانيان بامديرعامل باشگاه آمريکايي واردمذاکره شد
باشگاه لسآنجلس بلوز آمريکا براي صدور رضايتنامه امير عابدزاده درخواست 200 هزار دلار کرد.
امير عابدزاده چند روز پيش با نظر کادر فني و محمد رويانيان با عقد قراردادي 3 ساله به پرسپوليس پيوست اما اين در حالي بود که اين دروازهبان رضايتنامه ندارد.
باشگاه لسآنجلس بلوز آمريکا اعلام کرده براي رضايتنامه امير عابدزاده 200 هزار دلار ميخواهد.
رويانيان با مسئولان اين تيم آمريکايي وارد مذاکره شد تا تکليف امير عابدزاده را مشخص کند.
-
محسن بنگر:
ثابتميکنيم پيروزي مقابلنفت اتفاقي نبودهاست
مدافع پرسپوليس تهران اعتقاد دارد اين تيم بايد فجر شهيد سپاسي را شکست دهد تا کسي فکر نکند پيروزي آنها مقابل نفت آبادان در اولين هفته ازليگ اتفاقي بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محسن بنگر گفت: در ديدار قبلي که مقابل نفت آبادان برگزار کرديم نشان داديم براي تمام دقايق بازي برنامه داريم و با گل دقيقه 89 توانايي خود را به حريف تحميل کرديم.
وي ادامه داد: در مطبوعاتي خواندم آنهايي که چشم ديدن پرسپوليس را ندارند پيروزي ما را اتفاقي قلمداد کرده بودند و اذعان داشتند پيروزي در آبادان شانسي بوده اين موضوع انگيزه ما را براي کسب پيروزي مقابل فجر دو چندان کرده است و شک ندارم پيروزي و سه امتياز ديدار پيش رو به هواداران پرسپوليس تعلق دارد.
بنگر با اشاره به محروميت هواداران پرسپوليس از تماشاي ديدار مقابل فجر افزود: اين محروميت به خاطر فصل گذشته است به خاطر اشتباهي که تعداد کمي از هواداران انجام دادند خيلي بهتر بود فدراسيون از محروميت اين چنيني چشم پوشي مي کرد و اين اجازه را مي داد تا ورزشگاه پر از هواداراني شود که براي ديدن بازي تيم محبوب خود لحظه شماري مي کنند.
-
مانوئل ژوزه:
غيبت هواداران به ضرر تيم پرسپوليس خواهد بود
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: متاسفانه هواداران خود را در ديدار با فجر شهيد سپاسي شيراز در اختيار نخواهيم داشت و اين به ضرر پرسپوليس خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ''مانوئل ژوزه'' روز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتي پيش از ديدار مقابل تيم فجر شهيد سپاسي شيراز گفت: اميدوارم در طول مدتي که در ايران هستم با هم رابطه خوبي داشته باشيم زيرا رسانه ها براي من اهميت فراواني قائل هستند و مي خواهم با شما به طور صحيح کار کنم.
وي ادامه داد: من نمي دانستم قرار است بدون حضور هواداران بازي کنيم و اين براي ما اصلا خوب نيست و کاملا به سود حريف است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي ما پيروزي در نخستين ديدار اهميت زيادي داشت و فکر مي کنم بازيکنان تيم ما به خود باوري رسيده اند.
وي تصريح کرد: در مدت کمي که در تيم پرسپوليس حضور داشته ام نمي توانستم کار زيادي انجام دهم و من از بازيکنان جذب شده فقط در خصوص ''نيلسون'' دروازه بان جديد پرسپوليس نظر داده ام.
وي اظهار داشت: من قبلا هم گفته ام هفته هاي نخست براي ما دشوار خواهد بود و اين را تجربه زياد من نشان مي دهد و بدانيد من شعبده باز نيستم که در اين مدت کم، تيم را درست کنم.
ژوزه گفت: ما مي خواهيم در هر ديدار چه با حضور هواداران و چه بدون حضور آنها پيروز باشيم و بايد تيم خيلي خوبي باشيم و هر بازي که مي گذرد پيشرفت کنيم.
وي ادامه داد: ما در مقابل تيم صنعت نفت آبادان فقط 40 درصد از آن چيزي بوديم که من مي خواستم و اميدوارم روز سه شنبه بهتر باشيم و بتوانيم سه امتياز را که بسيار مهم است بدست آوريم.
وي افزود: من 36 سال است مربي هستم و تيم هايي که من در آنها حضور دارم بايد خوب کار کنند و تيم ما در آينده نزديک بازي خيلي زيبايي به نمايش خواهد گذاشت.
سرمربي تيم پرسپوليس گفت: در آبادان هوا بسيار گرم بود و بازيکنان من دچار مشکل شدند اما تيم حريف به آن شرايط عادت داشت اما از اين خوشحالم که توانستيم اين ديدار را با پيروزي پشت سر بگذاريم.
ژوزه خاطرنشان کرد: تيم بزرگي چون پرسپوليس که مي خواهد قهرمان شود بايد در تمام بازي ها فقط به کسب سه امتياز فکر کند و اي کاش هواداران که يار 12 ما هستند در بازي روز سه شنبه حضور مي داشتند.
وي در خصوص تمرين بعد از افطار گفت: قبلا بازي در ماه رمضان را در کشورهاي مصر و عربستان تجربه کرده و در آنجا نيز اين شرايط بود که بعد از افطار تمرين کنيم.
ژوزه در خصوص دلايل ثبت نشدن قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس تهران خاطرنشان کرد: دلايل اين مساله به من و باشگاه بر مي گردد و تمام مسايل به صورت عادي برطرف خواهد شد و فکر مي کنم فردا هم بتوانم روي نيمکت بنشينم.
وي در خصوص استفاده از بازيکنان جوان در ديدار صنعت نفت آبادان گفت: بازيکنان زيادي در تيم دارم که نامي و با تجربه هستند و هيچگاه خود را ستاره ندانسته اند و براي بازيکنان جوان تر الگوهاي خوبي هستند.
وي تاکيد کرد: استفاده از بازيکنان جوان و فيزيکي در ديدار مقابل صنعت نفت به خاطر گرما بود و در 30 دقيقه پاياني ديديد که بهتر از حريف بوديم و توانستيم بازي را ببريم.
مهم بازي کردن بازيکن خاصي نيست و هدف همه، کسب سه امتياز است و در هر بازي افرادي که به ميدان مي روند بايد توانايي هاي خود را به اثبات برسانند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص ضعف خط هافبک اين تيم گفت: ما فقط 15 روز است که کار خود را آغاز کرده ايم و بايد فرصت دهيد توانايي هاي خط هافبک ما را ببينيد.
وي ادامه داد: ما کار خود را از خط دفاع آغاز کرده ايم و مطمئن باشيد خط به خط جلو خواهيم رفت و خط هافبک خوبي نيز در اختيار خواهيم داشت.
ژوزه اظهار داشت: هواداران حق دارند بدانند ما از نظر دفاعي قوي تر هستيم اما مطمئن باشيد قدم به قدم تمام خطوط خود را خواهيم ساخت.
-
بازتاب خداحافظي هاشميان در رسانههاي آلمان
اعلام بازنشستگي وحيد هاشميان از فوتبال بازتاب گستردهاي در رسانههاي آلماني زبان داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] وحيد هاشميان مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال در 36 سالگي تصميم گرفت کفشهايش را براي هميشه آويخته و از دنياي بازيگري خداحافظي کند.
رسانههاي آلماني خداحافظي هليکوپتر را ناديده نگرفته و به بازتاب آن پرداختند. بخش آلماني پايگاه اينترنتي گل در اين باره نوشت هليکوپتر پيشين بوندسليگا در 36 سالگي کفشهايش را آويخت. اين بازيکن ايراني روي هم رفته 11 سال را در بوندسليگا گذراند و از جمله پيراهن بايرن مونيخ را به تن کرد.
گل همچنين نوشت هاشميان در فاصله سالهاي 1999 تا 2010 يکي از بازيکنان موفق بوندسليگا بود و در سال 2004 با پيوستن به بايرن مونيخ به نقطه اوج دوران بازيگري خود رسيد.
هاشميان اکنون در آلمان در حال گذراندن دورههاي مربيگري است و به زودي روي نيمکت مربيگري تيمها خواهد نشست.
اشپيگل ديگر روزنامه آلماني هم با اشاره به خداحافظي مهاجم فصل گذشته پرسپوليس نوشت: هاشميان در فاصله سالهاي 1999 تا 2010 در بوندسليگا پيراهن تيمهاي هامبورگ، بوخوم، بايرن مونيخ و هانوفر را به تن کرد. وي اکنون ميخواهد تمرکز خود را متوجه گرفتن مدرک مربيگري کند چرا که قصد دارد اين مدرک را در آلمان از آن خود کند.
خبرگزاري آلمان هم با بازتاب خداحافظي وحيد هاشميان از فوتبال آن هم درست در روز تولد 36 سالگياش آورد: هاشميان فوتبالش را با پاس تهران آغاز کرد و در پرسپوليس تهران به پايان رساند.
پايگاه اينترنتي کيکر هم با نگاهي به کنارهگيري مهاجم تيم ملي ايران از فوتبال نوشت: پايان در روز تولد 36 سالگي؛ وحيد هاشميان روز شنبه پايان فوتبالش را اعلام کرد. وي در 208 بازي بوندسليگا براي تيمهاي مختلف توانست 38 گل به ثمر برساند.
Sport1 نيز درباره خداحافظي هاشميان نوشت: هاشميان که به خاطر قدرت سرزنياش هليکوپتر ناميده ميشد، در آلمان پيراهن تيمهاي مختلفي را پوشيده بود.
ولت آنلاين هم در خبري به 50 بازي و 15 گل ملي وحيد هاشميان اشاره داشت.
-
زمان ديدارهاي استقلال و پرسپوليس تغيير کرد
سازمان ليگ از تغيير زمان ديدار تيمهاي استقلال و سايپا و پرسپوليس و فجر سپاسي خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاري فارس طبق اعلام سازمان ليگ ساعت بازي استقلال و سايپا در روز چهارشنبه به جاي ساعت 22 در ساعت 22:30 برگزار ميشود. همچنين ديدار دو تيم پرسپوليس و فجر سپاسي که قرار بود ساعت 22 سهشنبه شب برگزار شود ساعت 22:30 برگزار خواهد شد.
سازمان ليگ اعلام کرده تمام بازي هاي استقلال و پرسپوليس در ماه مبارک رمضان ساعت 22:30 برگزار ميشود.
-
ديدارپرسپوليس وفجر بدون تماشاگر برگزارمي شود
سرپرست سازمان ليگ برتر گفت که بازي پرسپوليس و فجرسپاسي بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، غلامرضا بهروان گفت: بر اساس نامه فدراسيون فوتبال و همچنين راي کميته استيناف، پرسپوليس بايد دو بازي رسمي خود را بدون تماشاگر برگزار کند و به همين جهت دو بازي اين تيم مقابل تيم هاي فجر شهيد سپاسي در تاريخ سوم مرداد و صباي قم در تاريخ 15 مرداد در ورزشگاه آزادي و بدون تماشاگر انجام مي شود.
بهروان در پايان گفت: سازمان ليگ درنامه اي به مديران عامل دو باشگاه پرسپوليس و فجر سپاسي و همچنين دو هيئت فوتبال استان تهران و فارس اين موضوع را ابلاغ کرده است.
ديدار پرسپوليس و فجر فردا شب برگزار مي شود.
-
رضايي و مصاحبه معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس توضيحاتي درباره مصاحبه معاون حقوقي اين باشگاه ارائه کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شيث رضايي پس از اظهارات سالارکيا معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: صحبتهاي آقاي سالارکيا را خواندم اما آقاي رويانيان شما چرا جواب مرا نميدهيد و سکوت کردهايد؟ حتما حرفي براي گفتن نيست. آقاي سالارکيا! من از شما سؤال ميکنم آيا تاوان آن اتفاق تلخ که براي من افتاد را ندادم؟ محروم جريمه نشدم؟ در اتفاقي که براي من افتاد چند درصد من مقصر بودم؟
وي افزود: من همان بازيکني نبودم که يک ماه نميتوانستم از خانه بيرون بيايم؟ شما مي دانيد چه آسيبهاي روحي ديدهام ولي در خلوت خودم تمرين کردم و بسيار آماده براي کمک به پرسپوليس بازگشتم. اگر کسي غير از من بود نميتوانست اين کار را انجام دهد.
رضايي ادامه داد: وقتي تصميم کميته انضباطي مبني بر جريمه و محروميت من گرفته شد آيا يک کاغذ به من ابلاغ کرديد که من بعدا به کميته استيناف باشگاه اعتراض کنم؟ اين موضوع مشخص ميکند که در باشگاه پرسپوليس چه خبر است و فقط همه حرف ميزنند.
مدافع سابق پرسپوليس خاطرنشان کرد: يک نفر را براي يک اتفاق يک بار مجازات ميکنند نه 5 بار. من محروم و جريمه شدم و در بدترين شرايط روحي بودم. باشگاه پرسپوليس نيز هيچگونه تخفيفي به من ندادند و خدا پدر اسطورههايي مثل علي پروين، محمد مايليکهن و دادکان را بيامرزد که حداقل به من گفتند شيث اشتباه کردي و دوباره بلند شو که من با قوت قلب اين عزيزان مستحکمتر از گذشته آمدم و در همان شرايط بود که خيليها من و نصرتي را کمک حال پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا دانستند.
رضايي عنوان کرد: وقتي ديدم از باشگاه خبري نيست خودم وکيل شخصي گرفتم و با پول خودم کارهايم را دنبال کردم. در يکي از مناسبتها باشگاه از فدراسيون فوتبال خواست به هواداران پرسپوليس عيدي داده شود و نصرتي را ببخشند اما يک کلام نگفتيد به شيث رضايي نيز تخفيف دهيد. يعني براي بازيکني که 8 سال در پرسپوليس بوده اندازه يک کاغذ و چند دستخط ارزش نگذاشتيد.