سلام به همگی
خسته نباشید از این زندگی
یه سوال داشتم ممنون میشم اگه جوابمو بدید
من میخوام گوشیمو عوض کنم چطور تیممو سر گوشی جدید بیارم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
خسته نباشید از این زندگی
لطفا جواب بدید........................................نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi1370 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام. من مدت هاست بازی نمیکنم ولی باید قاعدتا داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi1370 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه آفر هارو درست انجام بدید باید توکن بده
البته همون موقع ها هم بگیر نگیر داشت. بعضی وقتا میداد بعضی وقتا نه !
سلام به همگی
خسته نباشید از این زندگی
سلام. اگه اشتباه نکنم میتونید بازیتون رو به اکانت گوگل پلاس وصل کنید. و تو گوشی جدید موقع ورود sign in رو بزنید و از طریق اکانت گوگل پلاس بازیو بالا بیارید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mottahed dez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من متاسفانه بازی رو گوشیم نابود شد واسه همین نتونستم ادامه بدم
سلام دوستان من تازه این تاپیک رو پیدا کردم خوشحالم که فعالان زیادی وجود دارند کم کم تاپیک رو دنبال خواهم کرد
سلام ...
من level 5 هستم چهار لیگ قبلی همشو قهرمان شدم اما این لیگ چون زیاد بازی نکردم هشتم هستم که خیلی افتضاحه ..
امیدوارم تو خیلی مسائلی که مشکل دارم کمکم کنید ...
سلام دوستان من تازه وارد بازی شدم :whistle3:چندتا سوال=ممنون مشم ج بدید...........1-چطوی بازی دوستانه بدیم.............2-میخوام مثلا شما رو ب عنوان دوست اد کنم چطوری--------3-بعد اینایی ک گفتین مال قرمزه و مال استراحت واینا من ازشون استفاده کردم حالا نیست چطوری بدستشون بیارم:(م میشم جوابم رو بدیدashem:-
ل
ط
ا
ف
ا
ج
و
ا
ب
د
دد
:hooora2:
درود من تازه وارد بازی شدم چند تا سوال دارم خوشحال میشم جوابشو بهم بدید:yes:1.چطور بازی دوستانه بدم 2-چطور پرچم تیمم رو عوض کنم 3-چطوری عکس مربی رو عوض کنم 4-بازیکنام بعدهربازی همه خسته میشن بعضی هاشونم ک علامت خسته گی شدید اون ب الاوه میاد چ کنم خسته گیشون بره.................:delgarmi:هرچه سریع ترج بدید بهترهlove::یا علی