من از تک تک شما معذرت میخوام
دوست مون تازه عضو شده و هنوز با قوانین به خوبی آشنا نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
من از تک تک شما معذرت میخوام
دوست مون تازه عضو شده و هنوز با قوانین به خوبی آشنا نیست
دوستان مهم اینه که ارسنال با اینهمه شرایطه سختی که داره اینجوری مردونه بازی میکنه و نتایج بنسبه خوبیم گرفته و بازیکناش از جونه دل مایه میزارن حالا اگرم حذف بشیم یه نتیجه خوب خودش کلیه
باید قبول کنیم شانسمون کمه اما خب امیدوارم
صرف هر نتیجه ای طرفدارای ارسنال همیشه ارسنالین
حالا ...................
داداش بیخیال بابا اصلا توجه نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط r.baggio.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعضی چیزا و حرفا ارزش جواب دادن نداره
خبر خوش برای توپچی ها ...:bia inja:
بالاخره انتقادها جواب داد ...
شبکه 3 بازی ارسنال - میلان را زنده پخش میکند ....
ای بابا
این مدیران محترم سایت هم که فقط بلدن پست ها رو پاک کنن ! ( شوخی کردم ):nishkhand:
ما امروز رسیدیم به ص 101 اما الان ص 99 هستیم !
خو مث اینکه امشب بازی پخش میشه
به نظر من که امشب ما شگفتی میکنیم
نمیدونم چرا اینقد امیدوارم؟
شرایط روحی تیم ما خیلی بهتره و ما میزبان هم هستیم و این دلایل میتونه دئو تا امتیاز خیلی خوب واسه ما باشه
به امید یک بازی قشنگ و زیبا و صعود توپچی ها
من نميدونم تو اين چند ساعت كه ديس بودم چي شده
اما از اين اتفاقها عاديه
ما آرسناليها جنبه مون بالاس بيخيال .........ما اهل كل نيستيم
آقا تبريك ...
هي بگين شبكه سه
من از همينجا تشكر ميكنم آقا دمتون گرم غيرتي شدن .......
حداقل اينجوري كم تر بد و بيرا ميشنون خو (به قول 202:nishkhand:)هميشه بازيهاي رو مثه آدم پخش كنيد كه تحقير نشيد
ولي بازم دمتون گرم غيرتيهها.............
داداش آخه اعصاب که نمیذارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سوال فنی چرا ما که صفحه 104 بودیم الان صفحه شد 96؟؟؟؟؟؟؟؟
:shogh:واقعا..........نقل قول:
آرسنال با حذفش تو بازی امشب هم میتونه با یک بازی زیبا و حداقل کم کردن این باخت سنگینی شکست تو بازی رفت رو کم کنه و با افتخار با جام خداحافظی کنه .
با استفاده از این بازیکنا و بازی دادن به جوون هایی که شاید واسه خیلی از مربی ها یک ریسک محسوب میشه و این شکل بازی با وجود خرجی که تیم داره میکنه نتایجشون عالیه . حتی قهرمان نشدن و نتیجه نگرفتن این تیم توی رقابت های مختلف هم چیزی از ارزشهاشون کم نمیکنه چون بازیکناشون رو باور دارن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باخت تا باخت داريم
آرسنال اگه قراره بازنده هم باشه مردونه ميبازه
نه مثه همه خودشونوو از رقابت خارج كنن و نا اميد بشن
آرسنال اعتماد به نفس داره و بازي زيبا و بردن زيبا و باخت زيبا رو ميپسنده
نه بردن زشت و باختن زشت......
همين
درود بر دوستان عزیز آرسنالی
همونطور که احتمالا متوجه شدید تعدادی از پستهای این تاپیک پاک شد. پستهای پاک شده شامل اینها میشد :
1. گفتگوهای غیر فنی هواداران با همدیگه
2. پست های نیم خطی و بی محتوا که شامل: "در بازی فردا میزنیم لهشون میکنیم یا امیدوارم که ببریم" یا خلاصه از این دست پستها میشد.
و یه نکته ی دیگه اینکه یه قسمت زیادی از پستهای این تاپیک مربوط میشد به پیام های تبریک نیم خطی و یا یه خطی که تنها محتواش همون تبریک بود. من مسلما نمیتونستم این تعداد زیاد پست رو پاک کنم چون تاپیک ظاهر خوشی پیدا نمیکرد اما از این به بعد پستهایی که تنها حاوی پیام تبریک باشن هم پاک میشن.
من میدونم مایل هستید پستهای این تاپیک زیاد باشه و صفحات رو جلو ببرید اما لطفا فقط با ارسال پستهای فنی و پربار به این خواستتون برسیدroz::
چرا !!!!؟نقل قول:
یه سوال فنی چرا ما که صفحه 104 بودیم الان صفحه شد 96؟؟؟؟؟؟؟؟
بازي شروع شد داور سوت زد نه از اول بازي شانس با آرسناله و توپ به ما رسيد
اه اين كيه چه گزارشگري!!!!