-
مصاحبه برهانی
به فكر شكست استيل آذين هستيم
برهانى: مشكل فرهاد مجيدى حل مى شود
آرش برهانى پس از تعويض در بازى با شهردارى ياسوج اظهار داشت:درتعطيلات ليگ استقلال شرايط خوبى را تجربه كرد. ما در جام حذفى مدعى هستيم و در مرحله بعد هم همه توان خود را مى گذاريم تا ملوان را شكست دهيم. وى درباره بازى هفته آينده استقلال در ليگ برتر مقابل استيل آذين عنوان كرد: به دليل سه اخطاره بودن مقابل اين تيم غايب هستم اما مطمئنم بازيكنان استقلال فقط به سه امتياز اين ديدار فكر مى كنند. برهانى درباره مشكل به وجود آمده بين مجيدى و باشگاه استقلال گفت: در هر خانواده اى مشكل پيش مى آيد. هواداران نگران نباشند. اين مسئله به زودى حل مى شود.
-
مصاحبه شریفات
در جام حذفى مدعى اول هستيم
شريفات: حاضرم ميداودى بازگردد اما من بازى نكنم
اسماعيل شريفات زننده گل اول تيم استقلال مقابل شهردارى ياسوج در جمع خبرنگاران گفت: بازى خوبى انجام داديم و با تمريناتى كه پشت سر گذاشتيم در جام حذفى مدعى اول هستيم.وى افزود: در اين مسابقه تلاش خود را كردم و از گلى كه به ثمر رساندم خوشحال هستم. وى در خصوص ميلاد ميداودى و مصدوميت او گفت: اميدوارم ميلاد هر چه سريع تر به ميادين بازگردد حتى اگر منجر به نيمكت نشينى من شود. سلامتى او مهمتر است.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: فدراسيون بايد دايى را حفظ مى كرد
حنيف عمران زاده، مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر فدراسيون على دايى را حفظ مى كرد مى توانستيم نتيجه بگيريم.وى در حاشيه ديدار استقلال و شهردارى ياسوج در حالى كه از روى سكوها بازى را مى ديد، در مورد افشين قطبى اظهار داشت: قطبى فردى دروغگو بود و اين فرهنگ را به مردم ايران ياد داد. وى افزود: او اين قدر جرات ندارد كه در نشست خبرى شيميزو از توت فرنگى صحبت مى كند. فدراسيون فوتبال اگر على دايى را حفظ مى كرد مى توانستيم نتيجه بگيريم. قطبى بعد از جام ملت ها فرار كرد و به ژاپن رفت.
-
مصاحبه مظلومی
مجيدى از امروزبه تمرينات بازمى گردد
پرويز مظلومى: قرعه استقلال در جام حذفى آسان نبود
پرويز مظلومى پس از صعود استقلال به مرحله نيمه نهايى جام حذفى كه با پيروزى ۲ بر صفر مقابل شهردارى ياسوج به دست آمد، اظهار داشت: خدا را شكر توانستيم اين بازى را با نتيجه خوبى پشت سر بگذاريم و به يكى از اهداف مان كه رسيدن به مرحله نيمه نهايى جام حذفى بود دست پيدا كنيم.
وى درباره روند بازى گفت: شهردارى ياسوج تيم باانگيزه اى بود كه با شكست دادن ذوب آهن در مرحله قبل روحيه بالايى گرفته بود و ما كار سختى را مقابل اين تيم در پيش داشتيم. در عين حال بازيكنان مان بازى منظم و بابرنامه اى را انجام دادند و خوشبختانه توانستيم اين بازى را با پيروزى پشت سر بگذاريم.
مظلومى با اشاره به اينكه به دليل حساس بودن بازى بعد از بازيكنان يك اخطاره مانند حنيف عمران زاده استفاده نكرده گفت: معمولا پس ازتعطيلى هاى طولانى اولين بازى رسمى بسيار مشكل مى شود، به همين دليل در بازى امروز هم شاهد بوديم كه تيم ما با شرايط بدنى خاصى بازى مى كرد اما پس از نيمه اول فشار از روى بدن بازيكنان برداشته شد و توانستيم به نتيجه دلخواه دست پيدا كنيم. ضمن اينكه به دليل حساسيت بازى بعدى ريسك نكرديم و به بازيكنانى مانند حنيف عمران زاده استراحت داديم.وى در رابطه با اين موضوع كه قرعه استقلال در جام حذفى بسيار مناسب بود، گفت: خير. ما در بازى هاى قبل دو تيم ليگ برترى را از پيش رو برداشتيم و در بازى بعد هم بايد در انزلى با ملوان بازى كنيم كه ديدار سختى است.سرمربى استقلال همچنين درباره آخرين وضعيت فرهاد مجيدى افزود: فكر مى كنم مشكل مجيدى حل شده است و ان شاءالله امروز بر سر تمرين ها حاضر مى شود تا تمام مسائل به وجود آمده، پايان يابد.
-
حجازی: به تمرین پرسپولیس نرفتم
ناصر حجازی در خصوص حضورش در تمرین پرسپولیس طی گفت و گویی اعلام کرد: بنده در تمرین پرسپولیس حضور پیدا نکردم بلکه در مدرسه فوتبالم حاضر شدم و از آنجا که محل تمرین پرسپولیس در محل تمرینات مدرسه فوتبال ما بود این تداخل باعث شد تا با یکدیگر دیدار داشته باشیم.
حجازی در ادامه گفت: پرسپولیسیها از من خواستند ده دقیقه بیشتر در زمین حضور داشته باشند که من بر اساس همکاری با درخواست آنها موافقت کردم در نهایت بعد از تمرین قرمزها، بچههای مدرسه فوتبالم وارد زمین شدند.
حجازی در پایان اعلام کرد: من هیچ وقت در تمرین پرسپولیس حاضر نشدم و این اتفاق، تصادفی صورت گرفت تا در نهایت فقط یک صحبت کوتاه با هم داشته باشیم و به تمرین بپردازیم.
-
طالبلو: روند رو به رشدی داریم
سایت رسمی باشگاه استقلال- وحید طالبلو دروازهبان تیم استقلال گفت: خدا را شکر ما در تعطیلات با تیم کامل تمرین کردیم و حالا شرایط خوبی داریم. به شخصه معتقدم نسبت به نیم فصل اول روند رو به رشدی داشتهایم.
وی در خصوص بازی مقابل استیلآذین هم گفت: استیلآذین در حال حاضر شرایط خاص خود را دارد اما ما برای اینکه از کورس صدرنشینی عقب نمانیم به سه امتیاز این بازی نیاز داریم هر چند کار آسانی پیشرو نداریم.
طالبلو در پایان تصریح کرد: امیدوارم هواداران مثل همیشه با حضورشان موجبات دلگرمی ما را فراهم کنند و ما نیز تلاش میکنیم با یک برد خوب جواب محبتهای آنها را بدهیم.
-
مبعلی: باید استیلآذین را شکست دهیم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، ایمان مبعلی در خصوص بازی استقلال مقابل استیلآذین میگوید: بعد از دو بازی مقابل فولاد و ذوبآهن که با شکست استقلال همراه بود این سومین بازی حساس ما در نیم فصل دوم است که باید حتما نتیجه را از آن استقلال کنیم. البته استیلآذین تیم پرمهره و خوبی است و انگیزههای زیادی با توجه به شرایط خاصشان دارند ضمن اینکه آنها چیزی برای از دست دادن ندارند اما تلاش ما این است تا با ارائه فوتبال منطقی و باهوش به سه امتیاز برسیم چون به آن احتیاج داریم.
مبعلی در پایان افزود: تلاش میکنم تا در نیم فصل دوم عملکرد بهتری برای تیمم داشته باشم. مطمئنم که در نیم فصل دوم برای استقلال گلزنی میکنم. ضمن اینکه خدا را شکر این روزها همه تیممان وضعیت خوبی دارند و هدفمان کسب سه امتیاز در هر بازی است.
-
فتح الله زاده: پرونده آلفا با تفاهم براي برگزاري سه ديداردوستانه خاتمه يافت
سرپرست باشگاه استقلال گفت: خوشبختانه پرونده آلفا با تفاهم بين طرفين و قرار برگزاري سه ديدار دوستانه خاتمه يافت. ''''''''علي فتح الله زاده '''''''' با اشاره به حل پرونده آلفا خاطرنشان کرد: رييس دادگاه در جلسه با ما اعلام کرد که اين مسئله وضعيت خاصي نيست و مي توان با تفاهم آن را برطرف کرد. به همين خاطر در حاشيه جلسه با مسئولان پرونده آلفا صحبت هايي را انجام داديم که خوشبختانه اين مذاکرات به شکل مثبتي پيش رفت.
سرپرست باشگاه استقلال يادآور شد: طبق مذاکرات انجام شده ، قرار شد که قرارداد جديدي را با مسئولان شرکت آلفا امضا کنيم و پس از آن براي انجام سه ديدار دوستانه راهي کانادا شويم.
فتح الله زاده افزود: مسئولان اين شرکت به زودي به تهران مي آيند تا در مورد جزييات برگزاري بازي و امضاي قرارداد ، مذاکراتي را با مسوولان تيم استقلال انجام دهند، چرا که بايد نتيجه را تا دو ماه ديگر به دادگاه تحويل دهيم.
وي گفت: هنوز زمان دقيق اين مسابقات مشخص نيست، اما به احتمال زياد در تعطيلات تابستان ، سفري را به کشور کانادا خواهيم داشت.
* اين هفته آخرين موعد هوار ملا محمد است
سرپرست باشگاه استقلال در مورد ماجراي'''''''' هوار ملا محمد '''''''' و تداوم غيبت هاي وي تاکيد کرد: در اين مورد صحبت هاي زيادي انجام شده است ولي تاکيد مي کنم که اين بازيکن با باشگاه استقلال قرارداد دارد و نمي تواند براي تيم ديگري بازي کند.
فتح الله زاده اين هفته را آخرين مهلت حضور هوار در تمرينات استقلال دانست و خاطرنشان کرد: کادر فني درخواست کرده است که تاپايان اين هفته ، تيم را با تمام بازيکنان در اختيار داشته باشد تا برنامه هايش را براي ليگ قهرمانان آسيا و ادامه بازي هاي ليگ برتر به طور کامل پياده کند.
وي ادامه داد: اگر هوار تا پايان هفته نيايد ، برخوردهاي خود را آغاز مي کنيم. اين بازيکن پيش از اين نيز مشکلاتي را براي حضور در ايران داشته است ولي از اين به بعد ديگر هيچ عذر و بهانه اي را قبول نمي کنيم.
سرپرست باشگاه استقلال درمورد امضاي قرارداد هوار با باشگاه قبرسي و درخواست itc اين بازيکن از فدراسيون فوتبال ايران خاطرنشان کرد: هوار پيش از مذاکره با استقلال با باشگاه قبرسي هم مذاکره کرده بود و شايد به همين خاطر آنها در خواست itc اين بازيکن را داشته اند.
فتح الله زاده افزود: مسئولان باشگاه قبرسي پس از استعلام متوجه شدند که وي با استقلال قرارداد دارد و نمي تواند براي اين تيم بازي کند.
* نبود کريمي در استيل آذين فرقي به حال استقلال ندارد
سرپرست باشگاه استقلال همچنين با اشاره به بازي فرداي اين تيم برابر استيل آذين گفت: استيل آذين پس از حضور''''''''علي پروين '''''''' تغييراتي در سيستم بازي خود داشته است و اين تيم از نظر بازيکن يکي از پر مهره ترين تيم هاي حاضر در ليگ به حساب مي آيد. به همين خاطر بازي دشواري با اين تيم خواهيم داشت.
فتح الله زاده يادآور شد: هر چند استيل آذين در نيم فصل اول دچار مشکلاتي بود و حواشي فراواني داشت ولي قطعا در نيم فصل دوم چهره عوض مي کند و مشکلات خود را پشت سر مي گذارد.
وي ادامه داد: البته ما هم استقلال هستيم و از تعطيلات نيم فصل خود به خوبي بهره برده ايم. بازيکنان استقلال آماده و سر حال هستند و تمام تلاش خود را براي قهرماني به کار مي برند.
سرپرست باشگاه استقلال همچنين در پاسخ به سئوالي مبني بر عدم حضور علي کريمي برابر استقلال تاکيد کرد: کريمي بازيکن بزرگ و موثري است ولي هيچ تيمي به يک بازيکن وابسته نيست و حتي در صورت وجود کريمي در استيل آذين، ترسي از وي نداشتيم.
* بايد سرمربي خارجي درجه يک بياوريم
عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال در مورد بلاتکليفي فدراسيون در انتخاب سرمربي جديد تيم ملي گفت: همکاران ما در فدراسيون فوتبال درتلاش هستند تا يک مربي درجه يک خارجي را به کار بگيرند تا کارش را هر چه زودتر در تيم ملي شروع کند.
وي افزود: نظر شخصي من هم حضور يک سرمربي درجه يک است، اما اگر قرار است يک مربي درجه دوم يا سوم خارجي بياوريم همان بهتر که سرمربي داخلي ، هدايت تيم ملي را در اختيار بگيرد.
سرپرست باشگاه استقلال در پايان در مورد عدم قبول سرمربيگري موقت تيم ملي از سوي امير قلعه نويي تاکيد کرد: قلعه نويي مربي بزرگ و کلاسيکي است. اگر قرار است مربيان داخلي هدايت تيم ملي را عهده دار شوند ، بهتر است همان طور که در باشگاه ها حمايت مي شوند ، روي نيمکت تيم ملي نيز از آنها حمايت شود.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى: ناچاريم همچنان منتظر هوار محمد بمانيم
على نظرى جويبارى، قائم مقام باشگاه استقلال مسئول پيگيرى جريان هوار محمد دراين تيم است وى از تاخير اين بازيكن دلخور است و معتقد است كه اين بازيكن پس از حضور در باشگاه استقلال بايد توضيحات لازم را دراين خصوص ارائه كند.وى گفت: هوار محمد بازيكن بسيار خوبى است كه بااستقلال قرارداد رسمى امضا كرده است و پس از اتمام مسابقات قول داد تا شنبه خود را به تمرينات برساند، اما همچنان اين اتفاق رخ نداده و اين بازيكن ما را معطل نگه داشته است.او افزود: پيگير وضعيت هوار هستيم تا هر چه سريعتر شرايط سفر وى به تهران مهيا شود، اما استقلال با وى قرارداد امضا كرده و ما نمى توانيم از حضور اين بازيكن در تيم منصرف شويم وبايد منتظرش بمانيم.قائم مقام استقلال در خصوص صحبت هايى كه در مورد فرهاد مجيدى مطرح شد نيز گفت: من هيچ زمانى عليه بازيكنان استقلال حرفى نزدم و اگر در خصوص مسائل مالى صحبت كردم منظورم به كل تيم بود و چون در باشگاه هستم وظيفه دارم دراين خصوص صحبت كنم.
-
مصاحبه جباری
نمى خواهم دوباره مصدوم شوم
جبارى: آنقدر از خط ميانى انتقاد نكنيد، خسته شديم!
مجتبى جبارى، هافبك تيم استقلال از شرايط ايده آلى برخوردار نيست و به همين علت نمى تواند آبى ها را در بازى آينده اين تيم همراهى كند.جبارى معتقد است شرايط طورى پيش مى رود كه بايد با اين اوضاع خود را وفق دهد و هر زمانى كه پزشكان صلاح ديدند درتركيب قرار بگيرد. وى گفت: پزشكم اجازه حضور در تمرينات جدى و فشرده را نمى دهد و آنها به من اعلام كردند اگر با عجله تمريناتم را آغاز كنم باز هم مجبور مى شوم درخانه بنشينم و از تلويزيون بازى ها را ببينم. دوست دارم هر چه سريعتر اين مشكلات حل شود و به همين علت ناچارم شرايطى كه با آن رو برو شدم را حل و فصل كنم.جبارى ادامه داد: دوست ندارم باز هم رباط زانويم پاره شود و ناچار شوم يك فصل از تمرينات دور باشم. استقلال به يك يا دو مهره نيازى ندارد و اين شرايط باعث مى شود كه من با شرايط بهترى كار كنم و آماده شوم. البته در ميانه ميدان مشكلاتى داريم كه براى نيم فصل دوم اين مسايل و مشكلات را حل مى كنيم تا ديگر در اين پست از ما انتقاد نكنند.