-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انتقاد شدید ماروتا از مومو سیسوکو
21 دی 1389
ماروتا مدیر نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس بعد از شکست سنگین بانوی پیر در مقابل ناپولی به انتقاد از مومو سیسوکو هافبک مالیایی تیم خود پرداخت و غیبت مومو را غیر قابل توجیه دانست.
ماروتا در این رابطه گفت: " امروز ما 6 بازیکن تاثیر گذار خود را در اختیار نداشتیم که سیسوکو نیز یکی از آنها بود ، هیچکس نمی داند که دلیل غیبت سیسوکو در این دیدار چه بوده است ، سیسوکو باید در این مورد توضیح دهد چرا که وی می بایست برای یوونتوس و هوادارانش احترام قائل شود."
"البته ما نیز این وضعیت را بررسی خواهیم کرد ، اگر وی خواستار ترک یوونتوس است ، می تواند باشگاه را ترک کند اما این انتقال تنها بر اساس معیارها و برنامه های مورد نظر ما انجام خواهد گرفت هر چند که تا کنون پیشنهادی به ما ارائه نشده است "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
من به به هیچکس بی احترامی نکردم
21 دی 1389
بعد از انتقاد شدید ماروتا مدیر نقل و انتقلات باشگاه یوونتوس در مورد غیبت غیر موجه مومو سیسوکو در دیدار مقابل ناپولی سیسوکو در گفتگو با یکی از خبرگزاری های فرانسه دربرابر انتقادهای ماروتا از خود دفاع کرد :
" به هیچکس بی احترامی نکردم ، بخصوص به هواداران یوونتوس که همواره من را تشویق کردند و در هنگام مصدومیت نیز از من پشتیبانی کردند ، مدیران باشگاه از ابتدای فصل خواستار فروش من بودند و سعی در وارد کردن من در خریدهای خود داشتند که هیچگاه از این کار آنها رضایت نداشتم ، به من پیشنهاد دادند که بعنوان بخشی از قرارداد ژکو به آلمان منتقل شوم ، من با رقابت برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی مشکلی نداشتم."
"دلنری همواره برای من احترام و ارزش قائل شده است اما بعضی افراد برای من برنامه های دیگری در سر داشتند ، نمی خواهم که بعنوان یک ابزار از من استفاده شود ، اگر بی احترامی وجود داشت از طرف مدیران باشگاه بود ، آنها می دانند که در مورد من اشتباه کردند و اکنون می گویند که من از حضور در دیدار در برابر ناپولی سر باز زده ام."
"دلیل عدم حضور من التهاب در عضله ی ران بود و نمی خواستم خود را به خطر اندازم ، ملو در سه دیدار آینده محروم خواهد بود و من نیز در لیست فروش قرار ندارم ، امیدوارم که برخوردها با من به گونه ای نباشد که به پیشنهاد دیگر تیم ها فکر کنم ، برخورد مدیران تنها به دلیل دو شکست اخیر است که تیم را تحت تاثیر قرار داد "
-
شرایط مصدومین تیم و بهبودی ترائوره
21 دی 1389
شرایط به گونه ای ست که اخبار مصدومیت و اسیب دیدگی بازیکنان یووه بیش از سایر اخبار مورد توجه قرار می گیرد. از رم خبر می رسد فابیو روزهای پس از جراحی را به خوبی پشت سر می گیرد و شرایط جسمی و روحی خوبی دارد و طی روزهای اتی به تورینو بازمی گردد تا تحت معاینه و مراقبت مسولین پزشکی باشگاه یوونتوس قرار گیرد.
اما وضیعت محمد سیسوکو، او که دیدار برابر ناپولی به دلیل مشکلات عضله ران از دست داده بود به بهبودی نزدیک شده و به احتمال فراوان می تواند یوونتوس را برابر کاتانیا همراهی کند. زانوی پای راست این هافبک نیز با مشکلاتی روبرو بود که نسبتا بهبود یافته و می تواند به تمرینات بازگردد.
ارماند ترائوره نیز که در طول دیدار مقابل ناپولی با درد از ناحیه عضله پای چپ مواجه شده بود نیز به شرایط ارمانی و مناسبش بازگشته و بار دیگر در کنار بانوی پیر خواهد بود.
-
تایید مذاکرات یوونتوس برای خرید مدافع ایتالیایی
23 دی 1389
مدیران باشگاه یوونتوس تصمیم دارند علاوه بر خرید یک مهاجم برای تقویت خط حمله ی خود، یک مدافع میانی مستحکم را به ترکیب تیم خود اضافه کنند و در این راه هدف اصلی سران یوونتوس بارزالی مدافع تیم ولفسبورگ المان می باشد.
البته بر اساس اعلام رسانه های ایتالیا یوونتوس در این انتقال پولی به تیم ولفسبورگ نمی دهد و در عوض تخفیف اندکی در اقساط باقی مانده ی دیه گو بازیکن پیشین یوونتوس به تیم آلمانی خواهد داد.
مدافع ولفسبورگ در رابطه با انتقال خود به تورین گفت: "- یووه گزینه ی خیلی خوبی برای من می باشد و خیلی خوشحال هستم که علاقه ی انها را به خود می بینیم. من اصلا از جزییات خبر ندارم و نمی دانم مذاکرات چگونه پیش رفته فقط می دانم دو باشگاه در مورد انتقال من صحبت کرده اند و باید منتظر مذاکرات نهایی بود.
-
احتمال بازگشت ترزگه به سری آ
23 دی 1389
به نظر می رسد سران تیم هرکولس اسپانیا در پرداخت حقوق دو ستاره ی تیم خود به مشکل بر خورده اند و حتی چند وقتی است هرکولس حقوق ماهیانه و هفتگی دیوید ترزگه مهاجم اسبق یوونتوس را پرداخت نکرده است.
مدیر برنامه های دیوید ترزگه در این رابطه گفت: "همه چیز تا هفته ی اینده مشخص خواهد شد و قرار است اسپانسر جدیدی با هرکولس قرار داد امضا کند و اگر این موضوع اتفاق بیفتد مشکل حل خواهد شد ولی در غیر اینصورت هرکولس مجبور به فروش ترزگه خواهد شد.
وی در پایان گفت: :احتمال بازگشت ترزگه به سری ا باشگاه های ایتالیا بسیار زیاد است اما ناپولی مقصد بعدی وی نخواهد بود.
-
بازگشت پس از 213 روز دوری
23 دی 1389
مرد نخست و ویِژه عصر امروز اوست، همه نگاه ها به او ختم می شود، مردی که 213 روز از میادین دور بود، زمان بازگشت به شمارش انتهایی خود رسیده تا پس از یک دوره طولانی به میدان و درون دروازه تیمش بازگردد، حاضرین در ورزشگاه المپیکو بی صبرانه منتظر دیدنش هستند.
بینندگان تلویزیونی هر لحظه انتظار می شکند تا دوربین های تلویزیونی او را نشان دهند، سکوهای ویژه استادیوم المپیکو نیز میزبان مهمان ویژه ای هستند النا سردووا امده تا از نزدیک پس از ماه ها دوری واکنش های بی نقص جیجی را بار دیگر نظاره کند و در خانه دو تماشاگر کوچک و خاص نیز بی صبرانه انتظار
می کشند تا پروازهای پدرشان را این بار درون دروازه یووه شاهد باشند و به یاد بازی های روزهای حضور جیجی در خانه بیافتند که انان را به مانند توپ به هوا پرتاب می کند و دوباره در اغوشش انان را جای می دهد.
لوئیس توماس و دیوید لی دو پسر کوچک جان لوئیجی بوفون به همراه هزاران تیفوسی شب دیدنی و به یادماندنی ای را برای بوفون و یووونتوس ارزو دارند و می خواهند پس از دو ناکامی نتیجه دلخواه و روحیه بخش از راه برسد.
حالا جان لوئیجی بوفون همه خواسته های 213 غیبت خود را در یک 90 دقیقه حساس می جوید، 90 دقیقه ای که نه تنها برای بازگشت او ارزش و اهمیت خاصی گرفته بلکه بانوی پیر را نیز از فرو رفتن بیشتر در عمق بحران و سیاهی اخیر دور خواهد کرد بنابر این 90 دقیقه ای ارزشمند پیش روی بهترین سنگربان دهه اخیر و تیمش قرار گرفته تا انتظار 213 روزه ای برای بازگشتش منطقی و درست جلوه کند و او یک بار دیگر مهره ای موثر و تاثیرگذار در ترکیب بیانکونری محسوب شود و تیفوسی ها او را همواره شماره یک خود بدانند.
-
صعود شیرین بانوی پیر در کوپا ( یوونتوس 2 - 0 کاتانیا )
24 دی 1389
بعد از به دست اوردن دو نتیجه ی غیر قابل باور یوونتوس در اولین دیدار خود در جام حذفی ایتالیا در مقابل تیم سخت کوش کاتانیا به برتری دو بر صفر دست پیدا کرد تا بانوی پیر با صعود به مرحله ی بعدی بازی ها به مصاف برنده ی دو تیم لاتزیو - رم برود.
یوونتوس که با بازگشت ملو به ترکیب اصلی نظم خاصی را مشاهده می کرد در چهل و پنج دقیقه نخست به مراتب بهتر از دو دیدار گذشته ی خود ظاهر شد و بازگشت بوفون به دروازه ی یوونتوس و امادگی دور از انتظار دل پیرو در این نیمه از نکات قابل توجه نیمه اول این دیدار بود.
در دقایق ابتدایی نیمه اول باز هم بازیکن جدیدی به لیست مصدومان یوونتوس اضافه شد و در حالی که تونی برای دومین دیدار با پیراهن یوونتوس به میدان می رفت در دقایق اولیه ی بازی با مصدومیت رو به رو شد و دل نری سرمربی بانوی پیر همانند نیمه اول مجبور به تعویض شد و اکوئیلانی مرد میانی یوونتوس را به جای تونی وارد بازی کرد تا مشکلات یوونتوس بیش از پیش شود.
در حالی که بازی سی دقیقه ی ابتدایی خود را پشت سر گذاشته بود یوونتوس با حرکت دیدنی دل پیرو و ضربه ی کراسیچ به گل اول خود در این دیدار دست پیدا کرد تا امیدهای بانوی پیر برای موفقیت در کوپا ایتالیا افزایش پیدا کند.
خط دفاعی یوونتوس در این نیمه تحت فشار زیادی قرار نگرفت و بوفون که بعد از مدت ها درون دروازه ی یوونتوس قرار گرفته بود در این نیمه بازی اسانی را پشت سر گذاشت.
در نیمه دوم یوونتوس بازی هجومی خود را ادامه داد و نفوذهای دیدنی دل پیرو و کراسیچ بسیار قابل توجه بود و حرکت های دیدنی دل پیرو و دریبل های ریز وی تماشاگران یوونتوس را به وجد اورده بود و همگان به یاد روزهای جوانی الکس دل پیرو افتاده بودند.
در حالی که 10 دقیقه از نیمه دوم سپری شده بود یوونتوس با کرنر زیبا از الکس و ضربه سر کیه لینی که با همکاری په په به گل دوم خود دست پیدا کرد تا یووه با خیال راحت بازی را ادامه دهد.
بعد از گل دوم یوونتوس بازی شکل عادی به خود گرفت و بازیکنان یوونتوس که به هدف خود در این دیدار رسیده بودند بازی را به صورت ارامی دنبال می کردند و در یک صحنه با حرکت دیدنی دل پیرو یوونتوس به گل سوم خود دست پیدا کرد اما داور به اشتباه افساید اعلام کرد.
در ده دقیقه پایانی تیم کاتانیا فشار حملات خود را افزایش داد و در چند صحنه بسیار خطرناک ظاهر شد اما درخشش جیجی بوفون در یک صحنه مانع از باز شدن دروازه ی یوونتوس شد و در نهایت یوونتوس با انجام یک بازی منسجم و دیدنی موفق شد تیم کاتانیا را شکست دهد و راهی مرحله ی بعدی بازی ها شود.
-
تونی مصدوم تازه یووه !
23 دی 1389
مصدومیت دست از سر یوونتوس و بازیکنانش برنمی دارد، هر بازی و هر دیدار یک مهره اسیب دیده را به ترکیب مصدومین تیم می افزاید. در نخستین دقایق دیدار امشب بانوی پیر بار دیگر با مصدومی دیگر روبرو شد، این بار لوکا تونی مهاجمی که پس از اسیب دیدگی و دوری طولانی مدت فابیو کوالیارلا برای کاستن مشکلات خط حمله یووه به این تیم امده بود پس از احساس ناراحتی از ناحیه عضله پا که پس از دیدار برابر ناپولی و تمرینات دچارش شده بود این بار از ناحیه زانوی پای راست با اسیب دیدگی جدید روبرو شد و ترکیب یووه را ترک کرد تا فردا پس از معاینات دقیق شرایط اتی این مهاجم تازه خریداری شده توسط پزشکان باشگاه مشخص شود.
-
دوری یک ماهه لوکا تونی !
24 دی 1389
یک تیم تا چه اندازه می تواند بداقبال و بدشانس باشد؟ تیمی که برای موفقیت برنامه هایی در سر دارد باید بازیکنان اماده ای نیز در اختیار داشته باشد اما گویی یوونتوس هر فصل در کنار رقبا باید با حریفی به مراتب سرسخت تر یعنی مصدومیت مقابله کند.
پس از بحران به وجود امده در خط حمله مدیران تصمیم به خرید لوکا تونی گرفتند تا کمی از مشکلات برطرف شود اما تنها یک هفته پس از جذب این بازیکن، وی نیز مصدوم شد! شب گذشته در حالی که تنها 15 دقیقه از شروع بازی می گذشت تونی که هفته را با ناراحتی و گرفتگی عضله پشت سر گذاشته بود از ناحیه زانوی پای راست اسیب دید و زمین بازی را ترک کرد.
امروز تونی به همراه الکس دل پیرو به کلینیک فروناکا رفتند و پس از معاینات دقیق مشخص شد مهاجم تازه خریداری شده بانوی پیر برای بازگشت نیاز به 25 الی 30 روز استراحت دارد، به این ترتیب دل نری یک بار دیگر در پست حمله با مشکل و نگرانی مواجه شد.
شرایط دل پیرو و گروسو نیز به زودی اعلام خواهد شد.
-
اسیب دیدگی الکس جدی نیست
24 دی 1389
تونی و دل پیرو دو مهاجم این روزهای یووه صبح امروز در کنار یکدیگر راهی کلینیک فورناکا شدند تا تحت معاینات دقیق پزشکان قرار گیرند و شرایط شان برای روزهای اتی مشخص شود. ابتدا وضیعت تونی که تنها 15 دقیقه در میدان حاضر بود از سوی پزشکان اعلام و مشخص شد با اسیب دیدگی از ناحیه زانوی پای راست برای یک ماه یووه را تنها گذاشته و از میادین دور است.
اما الکس که در دیدار شب گذشته نمایش بسیار خوبی ارائه کرد و دو پاس زیبا نیز برای هم تیمی هایش ارسال کرد پس از به ثمر رساندن گل سوم یووه که توسط خودش زده شد و از سوی داور به اشتباه مردود اعلام شد از ناحیه زانو با مشکلاتی روبرو شد اما تا دقایق انتهایی بازی در ترکیب ماند خوشبختانه مشکل جدی ندارد و تنها با کوفتگی و گرفتگی عضله مواجه شده که می تواند با استراحت یک روز خود را برای دیدار برابر باری که عصر یکشنبه برگزار خواهد شد اماده کند.
فابیو گروسو نیز که از ناحیه ساق پا اسیب دید و نیمه دوم جای خود را به گریگرا داد نیز شرایط سختی ندارد و به زودی در کنار تیم خواهد بود.