سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم
شما قیمت بلیط های بازیاتونو بر چه اساسی تنظیم میکنید؟
اگه میشه با جزییات برام مثال بزنید؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید.
یاعلی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم
شما قیمت بلیط های بازیاتونو بر چه اساسی تنظیم میکنید؟
اگه میشه با جزییات برام مثال بزنید؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید.
یاعلی
بر اساس امکانات استادیوم-سطح تیم-میزان برد و باخت ها-نوع تورنومنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mottahed dez [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممکنه استادیوم کامل باشه و سطح مثلا 20 باشه.بزاریم روی 16 پر نشه علتش این باشه که بازی های قبلی باختیم.یه بازی ببریم بعد با قیمت 16 پر بشه.باید با آزمون و خطا اون سطحی که باعث میشه استادیوم کامل پر بشه و اگر یکی زیادتر بشه استادیوم کامل پر نمیشه رو پیدا کنیم.چون اگه زیاد بزاریم پر نمیشه و هم پول کمتر میده و هم درصد مالکیت کمتری. قیمت چمپیونز لیگ و کاپ رو میشه 1 دونه فقط بیشتر از لیگ گذاشت.مثلا اگه لیگ با 15 پر بشه با 16 یکم خالی باشه اونا با 16 پر میشن. اگه قیمت رو لب مرزی که پیدا کردید بزارید اگه یه وقت بازی رو ببازید بازی بعدی احتمال زیاد پر نمیشه پس بهتره بازی بعدی ریسک نکنید و یدونه کمش کنید تا پر بشه بعد اگه بردید دوباره برش گردونید به قبل
قیمت بازی دوستانه خیلی باید کمتر از بازی های دیگه باشه چون خیلی سخت پر میشه استادیوم که اونم با آزمون و خطا میشه پیداش کرد
بعد از پیدا کردن قیمت مناسب بعد از هر فصل صعود میشه 1 تا 2 دونه زیادش کنید.اگر استادیوم رو پیشرفت دادید توی این مدت میشه 2 تا 3 تا هم زیاد کرد
هیچکدوم ! این بازی مخصوص گوشی های موبایل هست و همچنین تحت وب نیز میشه بازی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط kingpouya [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمالا شما قرارداد بازیکنتون رو تمدید نکرده بودید و به صورت اتوماتیک از تیم شما حذف شده. متاسفانه دیگه راهی ندارید واسه برگردوندنش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza.pn fc [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان توجه داشته باشن به این مورد
دیگه همین تیم متعلق به شماست. و باید به بازی ادامه بدید. مگه اینکه خودتون بخواید تیمتون رو عوض کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط taha0067 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستمون به صورت کامل و شفاف توضیح دادن و دیگه نیازی نیست من بخوام توضیحی بدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HardDays [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مطمئن باشین خارجی هایی که ازشون اسم بردید همه پولدارن و توکن میخرن. و البته اونا خیلی ارزون تر پاشون در میاد
در ضمن بهتره از ادبیات بهتری استفاده کنید !
ممنون که جوابمو دادیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من دو ساله بازی میکنم و امسالم مثل پارسال قهرمان لیگا شدم ،ولی تو کوپا و لیگ قهرمانان زیاد موفق نیستم،۸۰تا ام تکن دارم میخوام بدونم که میشه بازیکن فروخت
سلام من دو هفته هست که نصب کردم خیلی بازیه قشنگیه.چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
درباره اسپانسر ها و گرفتن توکن از اونها یکم توضیح بدید
ایا میشه از یه تیم دیگه که مثلا توی لیگ هست بازیکن خرید
و بهتره چه بازیکنایی و با چه سنی بخریم
سلام من یه ماهه که نصب کردم چن تا سوال داشتم ممن.ن میشم جواب بدید
به نظرتون با بازیکنای اکادمی قرارداد ببندیم یا نه
بازیکن ها تو چند سالگی بازنشسته میشن مثلا من الان یه بازیکن سی و دو ساله دارم میخ.ام بدونم تا کی توی تیمم دارمش
و یه سوال دیگه به نظرتون با تیم هایی که قدرتشون از تیم ما بیشتره دفاعی بازی کنیم یا نه:ogh:
رسیدم لول 10 فصل قبل لیگ رو اول شدم :danc:ولی این فصل هنوز بازیکنای خوبی نگرفتم و اوضاع خرابهashem:-
سلام دوستان
بازی دیگه توکن مجانی نمیده؟ من دیروز چیزشکن خریدم و چند تا از برنامه ها رو نصب کردم ولی هیچ توکنی بهم نداد
حتی بهشون پیام هم دادم ولی هیچ خبری نشد
چیکار کنم؟ لطفا جواب بدید
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahdi1370 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]