پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
سلام
بچه ها میگم خوب یا بد بازی کردن بازیکن ب ارزش پولیش هم بستگی داره؟
منظورم اینه مثلا دوتا بازیکن با قدرت های مساوی میگیریم تو ی پست یکیش مثلا 2 میلیون یکیش 3 میلیون ایا اونی ک 3 میلیون ارزششه بهتره بازیش؟ اخه برام پیش اومده بازیکن با قدرت عالی با قیمت معمولی گرفتم ولی بازیش اونقدر تو چشم نیست و چ بسا ی بازیکن حتی با قدرت کمتر از اون ولی با ارزش مالی بیشتر بهتر دیده میشه و نتیجه میده تو تیم
حتما تاثیر داره.میتونی مقایسه کنی.دو بازیکن هم پست و هم سن و سال و هم قدرت رو پیدا کن و مقایسه کن.حتی قد و وزن هم توی قیمت بازیکن تاثیر داره.چون بازیکن قد بلند خوب بازی بهتری هم میتونه انجام بده.هر چی قیمت بیشتر باشه حتما اون بازیکن ارزش بیشتری هم داره و بهتر بازی میکنه.چون قیمت بازیکنا رو مربی ها تعیین نمیکنن و خود بازی تعیین میکنه.پس به بازیکنان بهتر قیمت بیشتری هم میده
من لول 7ام...اسمه تیمم هم void crowlers
2تا سوال داشتم...اونم این که شما با یه ترکیب ثابت بازی میکنین یا واسه هر بازی عوضش می کنین؟
اگه آکادمی رو تا ته آپگرید کنم همچنان 50 تا توکن می خواد واسه بستن قرارداد با بازیکن؟
نقل قول:
من لول 7ام...اسمه تیمم هم void crowlers
2تا سوال داشتم...اونم این که شما با یه ترکیب ثابت بازی میکنین یا واسه هر بازی عوضش می کنین؟
اگه آکادمی رو تا ته آپگرید کنم همچنان 50 تا توکن می خواد واسه بستن قرارداد با بازیکن؟
خوش اومدین
من معمولا با یه ترکیب ثابت بازی میکنم. مگر مقابل تیم های بسیار قوی که ترکیب دفاعی میچینم. اما اگه حریف خیلی زیاد قوی نباشه با ترکیب ثابتم بازی میکنم فقط حالت بازیکنان رو تدافعی میکنم
آکادمی ربطی به 50 توکن نداره.ارتقای آکادمی فقط مدت زمانی که سیستم 2 بازیکن به شما میده رو کوتاه میکنه.اون بازیکنای اسکات هستن که 50 توکن میخوان و هیچوقتم کم نمیشه
این خیلی نامردیه ما نمی تونیم توکن زیاد بگیریم...هیچ راهی نداره؟؟!!!
نقل قول:
این خیلی نامردیه ما نمی تونیم توکن زیاد بگیریم...هیچ راهی نداره؟؟!!!
قرارداد بستن با اسپانسر توکن ، انجام دادن آفر ها ، دیدن ویدیو و ..... راه هایی هستن که میشه توکن جمع کرد
من همیشه خودم بازی رو زنده نگاه می کنم...تاثیری هم داره تو نتیجه؟!
نقل قول:
من همیشه خودم بازی رو زنده نگاه می کنم...تاثیری هم داره تو نتیجه؟!
بله خیلی تاثیر داره!!!
آنلاین نگاه کردن کردن بازی 8 درصد مالکیت رو بهتون میده
آقا بازیکنایی که آکادمی میده امروز 12 توکنیشم دیدم! 3 ستاره بود! پس شد 12 ، 15 ، 18 ، 21 ، 24 توکن بر حسب قدرت بازیکن!
بازیکن سه ستاره 12 تا توکن؟ اصلا بازی مارو چی فرض کرده که اینا رو میده.با 12 تا توکن میشه یه بازیکن 5 ستاره خرید.قبلا هم گفتم بازیکنای آکادمی فقط بدرد فروش میخورن به تیم های سطح پایینتر.البته اون بازیکن مجانی هایی که بهمون میده نه این توکنیا.این توکنیا رو باید همون لحظه آزادشون کنیم برن.