نقل قول:
نوشته اصلی توسط frank lampard [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قدرتش چنده ؟؟؟؟ پتانسيل بالاست يا نه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط frank lampard [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قدرتش چنده ؟؟؟؟ پتانسيل بالاست يا نه؟؟
احتمال داره بیان واسه تست ولی دوست دارم ایران از ترکیه بزنه بالا ( لیگش )نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
87 یا 88 و پتانسیل بالایی هم داره .
بچه ها ى مهاجم يه دروازه بان و يه هافبك دفاعى 70 به بالا بهم معرفى كنيد قيمتشم كم باشه ممنون
سلام خواسم بپرسم کسی می دونه معیار انتخاب مربی در تیم های ملی تو فیفا 14 چیه مثلا خود من با سوییس قهرمان جام جهانی و جام با شگاه های اروپا شدم تو باشگاهی هم که دو فصله 6 جامه می شم سسبک بازی هم legendry پس چرا تیم های بزرگ به من درخواست نمی دند؟
هافبک دفاعی r.boateng خیلی خوبه و دروازبان دخیا از منچستر خوبهنقل قول:
ایـــــــن سایت فوق العاده بــــودنقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسر تو تاحالا کجا بودی!!!!! :/danc
مرسی دمت گرم که گذاشتی
تو این سایت نمیشه فصلتو انتخاب کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دانلود کردم ولی بالا نمیاد متاسفانه :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo]-[amaD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا در تلاشم ببینم میتونم درستش کنم یا نه!
من که همیشه میرم این سایته! همین چند روز پیش یه بازیکن خیلی خوبم تونستم پیدا کنم و بخرم با هزار زحمت!:ohum:نقل قول: