دوست عزیز
خوش اومدی ! بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست !
ما برای هر بخش و یا تایپکی قانون خاصی داریم که بیشترش بر میگرده به طرز تفکر مدیر و کسی که اون بخش رو اداره می کنه !
این بخش فعلا زیر نظر منه و اگه قرار باشه من نظم اینجا رو برقرار کنم ترجیح میدم قوانین من اینجا پیاده بشه ! که خوشبختانه این قوانین هیچ سخت نیست و تا الان هیچ کاربری معترض نبوده چون همه چیزو براش از قبل روشن کردیم ! البته اگر طرف از قوانین انجمن نویسی مطلع باشه می فهمه ! ما تو همین بخش گفتگوی آزاد یه تایپیک رو ایجاد کردیم به نام " اسپم سیتی " !
اگه کسی مایل باشه مطلب یا عکسی چیزی اضافه کنه و از جای دیگه کپی کنه میتونه اونجا قرار بده تا نظم این تایپیک که جایی برای تبادل نظر در مورد مسائل مختلف هست به هم نخوره ! ما توی جلد های قبلی کمپ با این مشکل روبه رو بودیم که دوستانی میومدن عکس و مطلب کپی می کردن و اینجا قرار میدادن و همینجور صفحات کمپ جلو می رفت ولی از شروع این جلد تصمیم بر این بوده که این دو موضوع رو از هم جدا کنیم !
ما با موضوع بحث شما یا دیگر دوستان مشکلی نداریم ولی با نحوه بحث کردنتون مسئله داریم ! قرار نیست هر کی بیاد یه نصفه خط بنویسه و ارسال کنه و همینجور به آمارش اضافه کنه ! دوستان میان 4 تا پست پشت سر هم ارسال می کنند هر پست یک خط ! اصلا جالب نیست !
حرفاتونو جمع کنید و یه جا بگین !
ویرایش:
چقد هم به زحمت های ما ارج نهاده شده ! :nishkhand: این همه زحمت کشیدیم براتون آهنگ آپ کردیم حالا میریم می بینیم تعداد دانلود ها رو ... همه بلا استثنا " صفر " ! :nishkhand: