مصاحبه ژنرال امير قلعه نويى
مجيدى اگر شرط نمى گذاشت،كاپيتان بود
قلعه نويى:محبت هايى به او كردم كه به كمتر بازيكنى مى كنم
امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال ضمن تبريك به خاطر فوتبال ۲ تيم گفت: اين بازى يك فوتبال زيبا بود كه من را به ياد بازى فرانسه و برزيل انداخت.
قلعه نويى تاكيد كرد: بازيكنانم را ستايش مى كنم چون اگر دقت كنيد تيمى داشتيم كه از لحاظ روحى و روانى در شرايط خوبى قرار نداشت. چند بازيكن مصدوم داشتيم و صبح فهميدم كه اكبرپور هم نمى تواند بازى كند. با اين شرايط فوتبال خوبى انجام داديم ودردقايق آخرتغييراتى داديم كه مى توانستيم گل هاى بيشترى هم بزنيم كه اگر برهانى دقت مى كرد به هدف مان مى رسيديم. سرمربى اسبق تيم سپاهان افزود: سپاهان تيم خود من است و باز هم تاكيد مى كنم اين تيم، تيم من است چون ۲ سال در اين تيم آرامش داشتم و واقعا يكى از كسانى كه مخالف رفتن من از سپاهان بود، همسرم بود. لياقت قهرمانى با اين تيم را داشتم اما حرف هايى به من زدند كه برايم قابل تحمل نبود. سرمربى اسبق تيم سپاهان در ادامه صحبت هايش گفت: در ۷ بازى مقابل بزرگان آسيا ۱۷ گل زديم چون سپاهان مديريت خوبى داشت و حالا هم دارد. اينها را مى گويم چون از اين تيم رفته ام. به بازيكنان استقلال گفتم هنگامى كه با سپاهان به خارج از كشور مى رفتيم بدون هيچ كنترلى ما را از فرودگاه رد مى كردند و تمام آسيا به سپاهان احترام مى گذاشت. من خاطرات خوبى با سپاهان دارم اما برخلاف ميلم از اين تيم رفتم و ساكت شاهد است كه سال دوم از ۸۰۰ ميليون تومان گذشتم. پس از پايان نيم فصل ساكت به من گفت قرارداد را تمديد كن اما از او خواستم كه فصل تمام شود و فرداى قهرمانى سپاهان گفتم كه در اين تيم مى مانم. حتى در سال سوم ليست دادم اما آقايان مقابل من گفتند كه مى خواهيم پاك قهرمان شويم.وى تاكيد كرد: در جلسه هيات مديره هنگامى كه اين حرف زده شد رو به ساكت كردم و گفتم چرا ساكت هستى اما يكى از آقايان عضو هيات مديره گفت ما بيشتر از گذشته خرج كرده ايم. همان جا بود كه عطاى كار را به لقايش بخشيدم. ماموريت اينها اين است كه فوتبال را عقب بيندازند. آيا لياقت مردم اصفهان اين است كه استاديوم نقش جهان به اين روز بيفتد؟ اين آقايان مثل موريانه فوتبال را نابود مى كنند و در همه جا هم حضور دارند.قلعه نويى با تاكيد بر اينكه يكى از اعضاى هيات مديره سپاهان عامل جدايى وى بود، گفت: حافظه من مثل شما جوانان قوى نيست و نزديك به ۵۰ روز است كه شرايط روحى خوبى ندارم اما شك نكنيد كه آن شخص مقدمات جدايى من را فراهم كرد.سرمربى استقلال در خصوص داوى مسابقه گفت: داورى بازى خوب بود ولى فكر مى كنم نكونام نبايد اخراج مى شد. البته مظفرى زاده به سرعت بازى خيلى كمك كرد و اعتقاد دارم او لياقت حضور در جام جهانى را دارد. امير قلعه نويى در ادامه صحبت هايش در خصوص اينكه مشكلات تيم ملى روى ضربات ايستگاهى و خروج هاى رحمتى است، گفت: ما به رحمتى شعاع حركتى داده ايم و آنجايى كه او خروج نمى كند را به شخصى سپرده ايم كه پوشش دهد. روى كاشته ها هم يارگيرى مى كنيم و هم فضاگيرى. هر چند من نبايد اين مسائل را بگويم.وى ادامه داد: كارشناسان قلعه نويى و دايى را محاكمه مى كنند در حالى كه دايى اسطوره فوتبال ما است و بايد كمكش كنيم تا رئيس afc شود، من قلعه نويى كه كوچك هستم. با اين حال همان زمان هم كارشان به خواهش و تمنا رسيد تا من سرمربى تيم ملى شوم گفتم مى خواهم با استقلال به آسيا بروم اما آنها گفتند ايران را از اين گروه بالا بياور بعد به جام جهانى فكر كن. من با تيم ملى به عنوان صدرنشين از آن گروه صعود كردم در مالزى هم تيم من صدرنشين بود.وى ادامه داد: آدم هاى سياسى به فوتبال مى آيند، آنها بهتر است بروند. اين آقايان اگر در صنعت و كارهاى نظامى كارشان را بلد بودند در همان عرصه فعاليت مى كردند چرا صنعتى ها و نظامى ها را به فوتبال آورديد؟ مگر من را مديرعامل سايپا و يا ايران خودرو مى گذارند؟ قلعه نويى با انتقاد از تركيب هيات مديره برخى باشگاه ها عنوان كرد: اين اعضاى هيات مديره ازكجامى آيند؟ مى گويند آنها قدرت سياسى دارند ما اين قدرت سياسى را نمى خواهيم دولت ۹۸ درصد پول فوتبال را مى دهد اين پول را به دست اهل فن بدهد. اگر به غير از رحيمى، فرد ديگرى مديرعامل سپاهان شده بود اين مجموعه نابود مى شد. زيرا او خودش ورزشى است و تجربه مديريت ورزش را دارد و توانست اين مجموعه را حفظ كند. وى در مورد وضعيت فرهاد مجيدى گفت: برخى بازيكنان مانند على كريمى، ابراهيم صادقى، سمبل يك باشگاه هستند. فرهاد مجيدى را هم من خودم خواستم كه به استقلال بيايد كه اگر توانست كمك كند و اگر نتوانست خداحافظى كند. منصوريان در زمان من خداحافظى كرد. من دنبال تسويه حساب و سرمايه سوزى نيستم اكنون كه استقلال در صدر جدول است اين حرف را مى زنم اگر در رده پايين تر بوديم اين حرف را نمى گفتم در استقلال به روى فرهاد مجيدى باز است و اگر مى خواهد بيايد و كمك كند. ما بايد براى مجموعه استقلال مربى سازى كنيم.منصوريان هست فرهاد مجيدى هم مى تواند باشد.قلعه نو يى تصريح كرد: با فرهاد مجيدى اختلاف زياد داشتم اما در زمان بازيگريش محبت هاى زيادى به او كردم كه در حق كمتر بازيكنى اين محبت ها را انجام مى دهم او را از بهمن به استقلال آوردم در زمان برانكو از تيم ملى كنار گذاشته شد. او را دوباره به چرخه ملى آوردم. من خودم به فتح الله زاده در ابتداى فصل پيشنهاد دادم كه مجيدى به استقلال بيايد او آن زمان در دبى بود اما يك روز قبل از پايان فصل نقل و انتقالات گفت بايد كاپيتان باشم اگر مجيدى مى آمد حتما كاپيتان بود ولى اينكه بازيكن شرط مى گذارد نظم كار به هم مى ريزد.
آرش برهانی:طلسم ۱۱ ساله خیلی ناراحت مان کرده بود/کاری کردند که نمی خواستم از زمین بیرون بیایم
آرش برهانی مهاجم سرعتی استقلال در بازی با سپاهان یکی از چهره های ویژه اینمسابقه بود.
او یک اخطار گرفت تا بازی بعدی را از دست بدهد ولی نکته جالب در مورد برهانی این بود که هنگام تعویض با بازیکنان سپاهان درگیری کوچکی پیدا کرد که البته خودش آنها را مقصر می داند.برهانی ابتدا در مورد اینکه استقلال بازی حساس و سرنوشت سازی را برد حرفمی زند و می گوید:«بازی خوبی را بردیم. سپاهان یکی از رقیبان اصلی ما است و این برد کمک زیادی به ما خواهد کرد. البته این برد باعث می شود که بازی مقابل پیکان سخت تر شود، به نظر من اگر این بازی را نبریم هیچ فایده ای ندارد و پیروزی مقابل سپاهان هم به درد نمی خورد.»
او در پاسخ به این سوال که آیا قبل از بازی می دانستی استقلال ۱۱ سال در اصفهان مقابل سپاهان برنده نشده بود می گوید:«من دو روز قبل از بازی این موضوع را متوجه شدم و خیلی ناراحت بودم. بازیکنان دیگر هم چنین حسی داشتند و انگیزه زیادی داشتیم تا این طلسم را بشکنیم. راستش را بخواهید به خودم می گفتم چرا استقلال باید این همه مدت در اصفهان پیروز نشده باشد. »
برهانی در پاسخ به این سوال که موقع تعویض چه اتفاقاتی افتاد که با بازیکنان سپاهان درگیر شدی می گوید:«شاید در تصاویر تلویزیونی چیزی به طور کامل معلوم نبود ولی یکی از بازیکنان سپاهان محکم دستم را گرفته بود و فشار می داد و یک نفر دیگر هم هل می داد. مطمئن باشید اگر کارت زرد نداشتم جواب آنها را می دادم. اصلا کاری کردند که دوست نداشتم بیرون بیایم.»
بائو:پس از بازی با سپاهان نای راه نداشتیم/پیکان را دست کم نمی گیریم
میثم بائو درباره برد استقلال در برابر سپاهان اظهارداشت:آنقدر در این بازی دوندگی بازیکنان زیاد بود که پس از بازی دیگر نای راه رفتن هم نداشتیم.
فکر می کنم تمام بازیکنان هر چه در توانداشتند در زمین به کار بردند.البته در دقیقه ۹۰ توپی را نتوانستم دفع کنم و انتقاداتی به من وارد آمد که آنها را می پذیرم زیرا می توانستم در آن صحنه بهتر عمل کنم. در کل بازی سخت و نفس گیری بود .
وی افزود:برد سپاهان در شرایطی حاصل شد که ما نیمی از بازیکنان خود را در اختیارنداشتیم و در واقع وجود امیر قلعه نوعی روی نیمکت که برای هر تیمی یک نعمت است باعث برد ما بود.
بائو با اشار به بازی استقلال برابر پیکانعنوان کرد:هر تیمی مقابل استقلال قرار میگیرد انگیزه اش بالا می رود. به هیچ وجه آنها را دست کم نمی گیریم ،به شخصه امیدوارم بتوانم در این بازی کار مثبتی برای تیم انجام دهم.
قلعه نويي: کفاشيان مظلوم واقع شده است
سرمربي تيم فوتبال استقلال انتقادهايي را به بي برنامگي در فوتبال ارائه کرد و با اشاره به اينکه قوانين مان قائل به فرد شده گفت: رئيس فدراسيون در مقابلهجمه هاي مطرح شده مظلوم واقع شد.
امير قلعه نويي در نشست خبري تيمش پيش از ديدار با پيکان قبل از اين که سئوالات خبرنگاران مطرح شود گفت که مي خواهد در خصوص دو موضوع صحبت کند. وي ابتدا در مورد صحبتهايش در نشست خبري بعد از ديدار با سپاهان گفت: مثل اينکه صحبت هايم به بعضي هابرخورده است. من آنچه به ذهنم رسيد گفتم و الان هم روي حرفم ايستاده ام.
وي با تاکيد مجدد بر اينکه فوتبال جاي فوتبالي هاست تصريح کرد: نبايد به کسي بر بخورد. شايد برخي ها چه افرادي نظامي چه سياسي و چه صنعتي همانند جعفري، هاشمي، عزيز محمدي و غيره براي فوتبال زحمت کشيدند اما منظورم اين است هر کس بايد جاي خودش باشد.
سرمربي استقلال با اشاره به اينکه با تقدير از زحمات رويانيان که در اين مدت زحمات زيادي براي پرسپوليس کشيده و آنچه مدير بايد از لحاظ کار اقتصادي و آينده نگري انجام مي داد را در اين باشگاه انجام داده است تصريح کرد: جايي که 98 درصد بودجه آن توسط دولت ارائهمي شود بايد در اختيار اهل فن آن قرار بگيرد. ورزش بايد دست ورزشي ها باشد همانطور که هنر بايد دست هنرمند و برج سازي دست مهندس باشد.
وي افزود: هر کس بايد در جايگاه خودش بنشيند. به نظرم حرفهايم براي بعضي ها سوءتفاهم ايجاد کرد و به من زنگ زده يا پيغام داده اند. من روي حرفهايم ايستاده ام اما در کل منظورم اين بود که بايد فوتبال دست فوتبالي ها باشد.
وي با اشاره به اينکه امروز شاهديم نفراتي مثل مصطفوي، دادکان و غيره بيروننشسته اند و اين آقايان داخل گود هستند در ادامه در خصوص انتقادات شديد عليه کفاشيان اظهار داشت: چون کفاشيان موضع اش را اعلام کرد من بايد بگويم او مظلومواقع شده. شما از يک مدير چه مي خواهيد. مردم خواستند او مربي خارجي بياورد و آنطور که امروز آيت اللهي گفته قبل از بازي هم پول اين مربي را دادند بگذريم از اينکه هنوز ما پولهايمان را از سپاهان، تراکتورسازي و استقلال نگرفته ايم.
قلعه نويي اين هجمه ها را اصولي ندانست وادامه داد: کفاشيان ايراد فني زياد دارد که اين بر مي گردد به همان بحث اولم در مورد حضور غير فوتبالي ها در فوتبال هر چند او از مديران ورزشي بوده و تجربه هايمختلفي در فدراسيون دو و ميداني و کميتهملي المپيک داشته است اما در فوتبال ايرادات بسياري دارد. مانند من که اگر دو تا حسن داشته باشم صد ايراد دارم اما پس از باخت به ازبکستان نبايد اين همه حمله عليه او صورت مي گرفت.
وي صحبتهايش را اين گونه ادامه داد: کفاشيان چه کار بايد مي کرد؟ اگر مدافعاناشتباه نمي کردند و مانند دو هفته قبل که کره را برديم حالا او مدير خوبي شده بود.
قلعه نويي با اشاره به اينکه خودم تجربه چنين باخت هايي را داشته ام اضافه کرد: ما در باران بسيار شديد مالزي باختيم و محاکمه شديم اما مربي خارجي مي بازد و مي گويد استوک خراب است. اين تفاوت ما با مربيان خارجي است. کفاشيان کارهايستادي لازم براي اين بازي انجام داد. کره را برديم اما در اين بازي باختيم و حمله هاي غيرمنصفانه اي به او شد.
وي در مورد ديدار تيمش مقابل پيکان هم خاطرنشان کرد: ويسي از دوستان خوب من واز سرمايه هاي آينده مربيگري فوتبال کشور است. طبيعتا روز سختي برابر اين تيم پيش رو داريم اما خوشحالم با تيمي بازي مي کنيم که نگرش مربي و بازيکنان آن ارائه فوتبال در زمين است.
وي با ستايش مجدد بازيکنانش در ديدار با سپاهان که از لحاظ معرفتي، فني و تاکتيکي مردانه بازي کردند ادامه داد: پس از آن بازي به سپاهاني ها هم تبريکگفتم. آنها هم مي توانستند پيروز شوند. اين بازي را دو بار ديده ام و هنوز از ديدن آن لذت مي برم. اميدوارم بازي با پيکان هم مانند آن مسابقه زيبا شود.
سرمربي استقلال با اشاره به اينکه با مشکلاتي که تيم دارد ممکن است در اين بازي چهار دروازه بان ذخيره روي نيمکت بگذارد تصريح کرد: شب گذشته جلسه خوبي با آقاي فتح الله زاده داشتم و طبيعتا يک سري مشکلات وجود دارد که اميدوارم آنها را در نيم فصل با جذب بازيکنان جديد حل کنيم.
خبرنگاري در مورد اينکه به نظر مي رسد در اين روزها مي خواهند به قلعه نويي تحميل کنند حتما سرمربي تيم ملي شودخاطرنشان کرد: بحثي در اين خصوص با من نشده و کفاشيان هم موضع اش را اعلامکرده. تمام فکر و ذکرم امروز با استقلال است و با تعهد کارم را انجام مي دهم. آدمي هم نيستم که کار را نيمه کاره ول کنم و تا آخرش با استقلال هستم.برنامه هايم را هم به فتح الله زاده داده ام تا در نيم فصل دوم با قدرت بيشتري در مسابقات شرکت کنيم.
خبرنگاري در مورد انتقادهاي غير منطقي بعضي از گزارشگران تلويزيوني در زمان بازيها از تيم ها سئوال کرد که قلعه نويي اين گونه به اين سئوال پاسخ گفت: آدمي که مسئوليتي مي گيرد بايدخدا را در نظر داشته باشد. من در مورد قلم هم اين حرف را زدم اما برخي ها مفهومآن را نفهميدند. يک آقايي خود را جلو انداخت و خيلي ها هم که خبرنگار نبودند از من شکايت کردند. شما ببينيد گزارشگربازي ملوان - پيکان چقدر خوب گزارش کرد. آدم از آن لذت مي برد اما برخي هادر گزارش يا تيم مقابل را مي کوبند و يابدتر از آن. تيم شهر خود را تخريب مي کنند. اين کارها خوب نيست. آدم بايد هميشه خدا را در نظر بگيريم.
وي گفت: آن روز که با تيم ملي نتيجه نگرفتم شايد 12 برنامه در کانال هاي مختلف عليه من گذاشتند حتي در فراکسيون ورزش من را محاکمه کردند. اين معلوم است که گروهي مي خواستند قلعه نويي را بزنند. دوست دارم آقايان شکايت کنند و من آرشيو آن روزهاي صدا و سيمارا آورده و در دادگاه نشان دهم. قلعه نويي هميشه خدا را در نظر گرفته و سالم کار مي کند نه به مديري زنگ مي زنم و نه در دفتر مديري نشسته ام . توکلم هميشه به خدا و اهل بيت بوده و پاي همه چيز نيز ايستاده ام.
وي خاطرنشان کرد: بايد واقعيت ها را گفت. چرا امروز سه هزار تماشاگر به ورزشگاهمي رود. با اين همه هزينه و توجه به فوتبال و اينکه جوانان برنامه هاي تفريحي آنچناني نداشته و پارک هم که مي خواهند هزار مشکل دارند براي ورزش هم بايد خيلي هزينه کنند. فکر نمي کنيد ورود همين آقايان با برنامه باعث شده توجهتماشاگران به فوتبال کاهش يابد.
سرمربي پيشين تيم ملي با اشاره به اينکه بارها تاکيد کردم نبايد در تلويزيونقداست ها را شکست، بازيکن، مربي و مدير را در يک کفه ترازو قرار دهد و از همه مهمتر بايدجايگاهها را حفظ کرد ادامه داد: اين مشکلات دردي را دوا نمي کند. آيا داوران را به جان هم بياندازند مشکلي حل مي شود. بايد فوتبال را از اين فضا خارج کرد و فقط فوتبالي ها که رنج مصدوميت، درد شکستن و تجربه قهرماني را داشتند مي توانند اين کار را انجام دهند. متاسفانه آقايان هر چه دلشان مي خواهد مي گويند. از اين کانال به آن کانال مي روند تا خود را مطرح و مشهور کنند اما محبوبيت مهم است. خيلي ها مشهورند اما محبوب نيستند.
قلعه نويي با اشاره به اينکه علاوه بر چشم انداز 20 ساله ، سند راهبردي و برنامه ريزي بايد کار دست فوتبالي ها باشد ادامه داد: اينکه يک خبرنگار جوان بيايد و در حالي که اصلا در بازيها تمرين هاو اردوهاي استقلال و پرسپوليس حضور ندارد عليه اينها بنويسد درست نيست. من در مجموع حرف بدي نزده ام که به آقايان برخورده است. آقايان نظامي، سياسي و صنعتي وارد فوتبال شده اند و برخي کارهاي خوب کرده اند اما من پاي حرفم ايستاده ام.
وي اضافه کرد: در اين مملکت جوانان برنامه اي ندارند. چگونه مي شود آباداني ها که عاشق فوتبال هستند براي بازيهايتيم خود بيش از 2 ، 3 هزار نفر به ورزشگاه نروند. اگر تلويزيون فضا را باز نگذارد که هر اهانتي به فوتبالي ها نشود اين مشکلات حل خواهد شد.
وي به موضوع جالب ديگري هم اشاره کرد: من به عنوان سرباز حاضرم هر کاري که از دستم بر مي آيد براي تيم ملي انجام دهم. در گذشته يک روز کيومرث هاشمي يک ساعت به من اصرار کرد کهسرمربي تيم ملي شوم در حالي که مي خواستم با استقلال به آسيا بروم. آقاي علي آبادي هم به من گفت شما را با اينگروه براي جام جهاني آورده ام اما بعد ديديد چه معامله اي با من صورت گرفت. من کاري براي اين فوتبال نکرده ام اما مردم بسيار شريفي داريم که براي آنها حاضرم هر کاري انجام دهم.
قلعه نويي با بيان اينکه کفاشيان نظر خوبي در حمايت از کي روش داده اما چرا اين حمايت ها در خصوص دايي ها نيست امادر مورد کي روش ها وجود دارد تصريح کرد: من هميشه از تيم ملي حمايت کرده و خواهم کرد اما آخر کدام پيشرفت؟ ما نبايد امروز تغييري در کادر فني تيم ملي بدهيم و همچنين بايد به مديران فوتبال آرامش داده تا تيم ملي را به خوبي هدايت کنند اما اينکه يک ربع جلوي ازبکستان خوب بازي کرديم را بايد پيشرفت ناميد؟ آن هم جناح راست ما خوب بود که بعد از يک ربع سرمربي ازبکستان متوجه شد و با بستن آن جناح مانع از حملات تيم ملي شديم.
وي با تاکيد بر اينکه بايد واقعيت ها را به مردم گفت نه بيان مطالب به صورت دروغ ادامه داد: اينکه جايي منافع مان باشدبگوييم خوب است و اگر منافع مان نباشد بگوييم بد است درست نيست. در اين مدتتنها مقابل بحرين خوب بوديم. تيمي که همه مي دانيد به خاطر مشکلات سياسيو مسائل ديگر 20 درصد توانش را هم ارائه نکرد. من در تيم ملي بازي اي نديده ايم حتي صبح روز ديدار با ازبکستان هم گفتم در کنار توانايي ها قدرتي و سرعتي ازبکها روي ضربات کاشته خطرناک اند. آنها بايد کره را هم مي بردند و همه ديدند روي ضربات ايستگاهي به آنها دو گل زدند.
وي خاطرنشان کرد: رئيس فدراسيون مي گويد تيم ملي خوب بود . نبايد از او خورده گرفت البته ما کره را برديم و دروغ گفتيم. به ازبک باختيم و باز هم دروغ مي گوييم. من خودم جايي که تيم حريف خوب باشد مي گويم آنها مي توانستند ما را ببرند و جايي که تيم مقابل بازي خوبي را انجام نداده مي گويم 5 گل ديگر مي توانستيم بزنيم.
سرمربي استقلال تاکيد کرد: گروهي بدون قرارداد مي آيند کار مي کنند ولي 330 مقاله عليه شان مي نويسند اما امروزهمه چيز برعکس شده است.
وي با اشاره به اينکه فوتبال هم تهديد است و هم فرصت تصريح کرد: اگر فرصتش را در نظر بگيريد براي جامعه جوان ما خيلي خوب است ولي بايد شاخ و برگ آن که برنامه ريزي و آدم هاي اهل فن است را هم در نظر گرفت. شما ببينيد در عربستان روزي که الاتحاد و الاهلي بازي مي کنند فردايش اميدهاي اين دو تيم به ميدان مي رود اما در باشگاه خودمان تيم اميد در مرغوبکاري تمرين مي کند کهاز لحاظ کيفيت زمين، رختکن و دستشويي بسيار پائين است و تبديل به پارکينک شده است.
قلعه نويي با تاکيد دوباره بر اينکه آدمهاي اهل فن را خانه نشين کرده و چشم اندازي هم نداريم ادامه داد: طرح جامع ورزش را مهرعليزاده تدوين کرد اما الان در بايگاني ها خاک مي خورد زيرا قوانين مان قائم به فرد شده است. اميدوارم براي وزارتخانه ورزش و جوانان همقانوني اساسي در نظر بگيرند که اگر فردا روزي عباسي رفت طرحهايش را با خود نبرد و يا اگر نفر جديد آمد سيستم جديدي وارد نکند. همين است که تا الان 30 چارت اداري براي استقلال تدوين شده است.
سرمربي استقلال با اشاره به اينکه امروز نه آدم اهل فن سر کار است و نه برنامهو استراژي داريم خاطرنشان کرد: شما ببنيد در همه دنيا بحث زمين حل شده استاما در ايران بايد براي تمرين بزنيم تويسر خودمان. فکر مي کنم در اندونزي تيمها هم هتل دارند هم ورزشگاه اما در ايران اگر ازادي را کنار بگذاريم ديگر ورزشگاه ها شرايط استاندارد ندارند. همين است که اندارد ندارند. همين است که 36 امتياز از ما براي ليگ قهرمانان دوره بعد کسب کرده اند. ما مي خواهيم با چه اميدي پيشرفت کنيم؟
قلعه نويي با اشاره به اينکه فردوسي پور را دوست دارد اما واقعا بعضي مواقع مطالبي را در برنامه اش ارائه مي دهد که به فوتبال ضربه مي زند تصريح کرد: خدا براي کسي نياورد وقتي در اين برنامهمي بينم پدري به خاطر سهل انگاري و نبود امکانات پسر 16-17 ساله اش را در زمين فوتبال از دست مي دهد. آيا در کشورهاي عربي هم اين اتفاقات مي افتد. همين است که آنها پيشرفت مي کنند امادر ايران تا يک آدمي حرف مي زند سريع او را کنار مي گذارند.
وي در بخش پاياني اين مصاحبه دفاع تمام قدي از علي دايي انجام داد و گفت: بايد همه ايران جمع شويم وعلي دايي را رئيس کنفدراسيون آسيا کنيم . تا 100 سال آينده هم چنين کسي را در اي اف سينخواهيم داشت اما شما ببنيد چه بلايي سرش مي آوريم که دو هفته در ميان در اينجا رگ گردنش بيرون مي زند. ما در ايراننخبه و سرمايه کشي چه مدير و چه مربي داريم.