سلام من طرفدار تیم کهکشانی و آرسنال هستم و روز اول هست که وارد دربی شده ام و خیلی خیلی خوشحال هستم که تو جمع صمیمی شما هستم به امید دهمین قهرمانی رئال تو چمپیونزلیگ امسال
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من طرفدار تیم کهکشانی و آرسنال هستم و روز اول هست که وارد دربی شده ام و خیلی خیلی خوشحال هستم که تو جمع صمیمی شما هستم به امید دهمین قهرمانی رئال تو چمپیونزلیگ امسال
سلام صادق خیلی خوش آمدی من که خیلی خوشحال میشم هر روز به جمع رئالی ها افزوده میشه و تازه جالب اینجا هست که بیشتر بچه های رئال از شهر شیراز هستند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FC@SADEGH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ان شا الله امسال لیگ قهرمانان از ان رعال هست با بازی خوب کریستین
شکست سنگین لوانته برابر رئال رو تبریک می گم واقعا خوب بازی کردیم. بعد از مدت ها در لالیگا خوب ظاهر شدیم. اما باز هم کمی نشون دادیم که کمی به 2 بازیکن وابسته هستیم یکی اوزیل و یکی رونالدو.
کاکا هم داره برمی گرده به زمان خودش اما هنوز خیلی فاصله داره. امشب خیلی خوب ظاهر شد و حالا دوست دارم مقابل تیم های بزرگ ببینمش.
بازی بعدمون هم که باید بریم ترکیه و بازی تشریفاتی انجام بدیم اما نباید دست کم بگیریم حریفو.
به امید پیروزی های پیاپی تا آخر فصل
اغا من چند وقته اینجا پست ندادم دلم تنگ شده ....
این چند بازیه رئال رو هم ندیدم پس نظری ندارم ولی این برد پر گل و روحیه بخش رو به هواداران خوب رئال تبریک میگم :nishkhand:
بازی بعدی یه بازی تشریفاتی با گالا داریم تو ترکیه نباید این بازی رو سر سری بگیریم باید با قدرت ظاهر بشیم و خط نشون بکشیم برای تیمی که مرحله بعدی باهاش رو به رو میشیم
رونالدو هم که توی لیگ قهرمانان گل کاشته امیدوارم هم رونالدو و هم کل تیم تو اوج باشن و به امید خدا چمپیونز لیگ رو بالای سر ببریم ... :flowerysmile:
زنده باد رئال
زنده باد مورینیو
راستی گفته میشه مورینیو قراره مورینیو بره چلسی و رونالدو رو با خودش ببره
به نظرت رونالدو تن به چنین کاری میده ؟
تبریک بابت برد خوب و جدای اون بازی هماهنگ و ترکیبی که اینقد قشنگ فشار مستدام به پا بود از دقیقه 75 به بعد لوانته ای ها دیگه کاملا گیج شدن و بازی رو بطور کامل از دست دادن
اینو میگن قدرت تهاجمی رئال
من که نشد بازی و ببینم ولی به همه تبریک میگم این پیروزی رو و از این جهت هم خوشحالم چند تا بازیه که خط دفاع انگار داره پیشرفت میکنه
زنده باد رئال
دیشب مهاجمای رئال هر دوشون نشون دادن دارن دوباره برمیگردن اون از کارای ترکیبیه بنزما اونم از هیگواین که دیوانه بود
فقط نمیدونم چرا بنزما از شوت پایانی میترسید خیلی جاها نزد الکی پاس میداد بنزما اگه خودش بخواد بشهباشد اون شوتای باحالشو بزنه
اوزیلم دو تا گل زد هنوز نیومده بود دیگه گل دوم خودشم خندش گرفته بود فقط حیف نشد پاس گل بده حقش هست واقعا بهترین پاسوره به نظر من
عجب رسمی شده بین این گزارشگرای ما جدیدا اصطلاحای خارجکی میگن یکیش اینه "یک پاس کات بک به عقب :ahaaaaaa:mas:-" اون یکی ام میگه اینم یک ری اکشن خوب :D والله اینا دیگه دارن زبون مادریشونو یادشون میره mas:-
ایول منم برد رو با تاخیر تبریک می گم همه توش عالی بازی کردن به خوصوص اوزیل که دقیقه 75اومد و 2 تا گل هم زد:jeddiiiii:
منم با تاخیر تبریک میگم برد رو از همه بهتر گل فوق العاده هیگواین بود دمش گرم. اوزیل هم که واقعا گل کاشت مخصوصا تو 10 دقیقه آخر بازی:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]