احسان پایه هست .........میشناسمش ........خوبه:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaRaL JooN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان پایه هست .........میشناسمش ........خوبه:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaRaL JooN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میخواهم تو را
در این شبِ نقطهچینْ !
تا طاعونیترین ترانهی من ،
ـ از نگاهِ هاشورْ خوردهی شبْ ـ
در ستایشِ نفسهای تو باشد !
به دیاریْ که عشقْ را
مصیبتیْ همهْگیرْ میدانند !
تا طاعونیترین ترانهی من ،
ـ از نگاهِ میرْسایهْها ـ
مدیحهی دستهای تو باشد ،
آن دستها که ایمنَم میکنند
از تُندْبادِ بی مُروّتِ کینه
به شهری که در آن
گیسوی سپرده به باد را
پرچمِ عصیانْ میدانند !
و طاعونیترین ترانهی من ،
نخستینْ درودِ ما بود ،
که بدرودِ واپسین را
به افسانهیی مُبَدَلْ کرد !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنون
سیاوش
ترانه سرا : محسن شیرالی
خیلی ممنون انقد آسون منو داغون کردی
واسه احساسی که داشتم دلمو خون کردی
تو که هیچ حسی به این قصه نداشتی واسه چی
منو به محبت دو روزه مهمون کردی
همه عالم می دونستن که بری میمیرم
اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی
خیلی ممنون واسه هرچی که آوردی به سرم
خیلی ممنون ولی من هیچ وقت ازت نمی گذرم
من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا
با همین سر به هواییت منو ویرون کردی
من که با نگاه شیرین تو فرهاد شدم
مگه این کافی نبود که منو مجنون کردی؟
همه عالم می دونستن که بری میمیرم
اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی
خیلی ممنون واسه هرچی که آوردی به سرم
خیلی ممنون ولی من هیچ وقت ازت نمی گذرم
مگه دربی جای مسخره بازیه اولا که لطف کن این عکس زننده کاربری تو بردار یا عوض کن. دوم اخه مسخره بازی هم تا یک حدیش خوبه.:ey babaaa:نقل قول:
داداش باهات موافقم ولی خب هرکسی یک سلیقه داره.نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم.شما هم خودتو ناراحت نکنroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط queen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اشعار رو خوب coppy و past میکنی :khandeeeee bahal:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه که بقیه شاعرنlol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط 158-315 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
paste فکر کنم درست باشهlol:-lol:-lol:-
در کنسرت محسن یگانه : علی دایی به جای شیث و نصرتی متلک شنید !
در این لحظه علی دایی هم که به همراه همسرش در سالن حضور داشت به نشانه تاسف سرش را تکان داد
2011/11/16 15:37:00
یکشنبه شب ، محسن یگانه روی سن سالن برج میلاد وقتی که می خواست میهمان ویژه کنسرت خود را به حاضرین معرفی کند اتفاق ناخوشایندی رخ داد . یگانه با جملاتی مثل « ستاره همیشگی فوتبال » و « بازیکن همیشه بزرگ » در حال معرفی اسطوره فوتبال ایران بود که یک لحظه مکث کوتاهی کرد تا پس از آن علی دایی را صدا بزند .
به گزارش سایت گل و به نقل از روزنامه تماشا ، در هنگام همین مکث کوتاه یکی از حاضران در کنسرت با صدای بلند گفت : « ول کن این فوتبالیست ها رو . آخرش همه میشن شیث و نصرتی ! خود تو عشقه ! »
عجیب آنکه عده ای از حاضران هم شروع به تشویق این فرد کردند . محسن یگانه هم که مدیریت سالن را از دست داده بود برای لحظاتی توانایی هیچ کلامی را نداشت .
او انگشتش را مقابل دهانش قرار داد و از ان فرد خواست که سکوت کند ! در این لحظه علی دایی هم که به همراه همسرش در سالن حضور داشت به نشانه تاسف سرش را تکان داد !
ثانیه هایی بعد بقیه حاضران در سالن با تشویق شدید دایی سعی کردند که این بی احترامی را از دل او در بیاورند و دایی پس از دیدن واکنش مثبت و استقبال مردم باه احترام علاقه مندانش بلند شد و برای همه دست تکان داد .
علی دایی در زمان مربیگری اش در پرسپولیس دو بار به دلایل غیرفنی شیث رضایی را از تیم اخراج کرده بود
چمنی برای پیکنیک
کوچه بیرنگی
گلی زیبا از باغچه
کوچه سنجاقکها
میکده همرنگی
نیمکت نشینان
دروازه آزاد
سخن کاشته
فوتبال بدر
بین دونیمه
شوتی برای آسمان
بکش زیرش
خاله بازی
نخود خورون
خاله زنکا
اردوی تفریحی
آینم یه سری اسم از من که شاید یکم در باز شدن مخ کمک کنه..