به قول ياس از چي بگم برات
واقعا نميدونم چي بگم
بازي راه آهن را ديديم جدا از سايپا و تراكتور كه به انها هم ميرسيم
ايا اين پرسپوليسه؟پرسپوليسيكه هر تيمي از دفاعش ميترسيد؟پرسپوليسي كه مجتبي محرمي وانصاريان ورهبري فردسر خودشون را جلو توپ مي اوردن
خداوكيلي نميخوام مقايسه كنم ولي ديشب تو بازي با ميلان واينتر ديدم كامبياسو يه شوت زد پرينس بواتنگ سرشو جلو توپ گرفت وتوپا راهي كرنر كرد حالا توبازي با تراكتور سازي يه بازيكن كه نميدونم از كدوم ده كوره اي پيداش كردن اومده هر چي شوت ميزنه ميره تو گل يا بازي با راه اهن اين بهادر عبدي كه تا 3فصل پيش به خاطر بازيهاي افتضاحخش همه هوووش ميكردن اومده هتريك ميكنه اخه يكي نيست بگه علي عسگري پسرم تو كه خير سرت تو تيمهاي پايه ي پرسپوليس رشد كردي غيرت بزرگاني چون محرمي را نديدي چطور سرشون را جلو توپ ميزاشتن با كمترين دستمزد كه اين عبدي را ولش كردي ازاد واين راحت از يه نقطه 3بار گل ميزنه؟
برخلاف خيلي ها اصلا ميثاق را در اين باخت شريك نميدونم
چون واقعا دفاع تيمي مشكل داشت
تو اين بازي كريمي مهاجم سايه بود وزايد مهاجم نوك وبقيه برگ چغندر
والا به خدا تيم اميدش هم پرسپوليس ميومد بازي ميكرد با اين راه اهن 4تا گل نميخورد چون راه اهن در اصل تاكتيكي نداشت ميومدن از طرف شكوري كه ضعيفه سانتر ميكردن از سر همه رد ميشد ميفتاد جلو عبدي ميزد تو گل بگذريم دوتا توپهاش به پاي حريف خوردا گل شد واصلا پنالتي نبود كه گل زدن وبازهم به قول كاپيتان باغيرتمون خدا دايي را بغلش كرد
پ.ن تو اين بازي با راه اهن دونفر فقط براي پرسپوليس وبرا هوادارها بازي كردن كاپيتان علي كريمي وايمون زايد همينو بس
آخه يكي نيست به شيث بگه تو كه ادعاي غيرت داري شماره 13 ونشان پرسپوليس رو بازوت خالكوبيه بايد اينجوري دفاع كني؟ي
كي نيست به نصرتي بگه نزديك 90تا بازي ملي داري جدا از حاشيه هات كه ابروي تيمو بردين انقدر ادعا داري اين وضع دفاع ؟
از شكوري هم كه بگذريم اين بشر اصلا بي خبرو الدلوست[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميرسيم به مازيار زارع كه واقعا وقتي به اين ميگن قايقران بدن من ميلرزه ديگه چه برسه به بدن مرحوم قايقران تو قبر اين كه انقدر ادعا داشت كه كاپيتان ملوان بوده فلان بوده و...نگم بهتره با اين هيكل مثل گاوش چيكار ميكنه تو زمين؟والا ما كه ديگه حتي شوتهاي قله ي اورستشو هم نميبينيم
سامان آقا زماني هم كه به قول يكي از بچه ها ميگفت من بازيم از اين بهتره گفتيم چطور گفت هم دريپل ميخورم هم لايي ميخورم هم بلد نيستم پاس بدم هم بلد نيستم شوت بزنم هم بلد نيستم سانتر كنم هم بلد نيستم حمل توپ كنم تازه از همه مهمتر خوب بلدم تيمو به فنا بدم فقط پارتي سامان را ندارم...
بريم سراغ محمد نوري از بازي شاهين بوشهر تو دور برگشت بازها بهش خيلي اميدوار شدم با اون ايستگاهيي كه زد
ولي لازمه بهش بگم پسر كرد پرسپوليس كه ادعاي غيرت داري درسته هربازيكني فراز و نشيب داره ولي نه 4تا بازي بد بازي كني يكي خوب
يكم غيرتو از علي كريمي ياد بگير جلو الهلال فقط فكر كنم تو طول بازيش نتونست بازي كنه شرمنده ي هوادارا شد گفت فكر كنم وقت رفتنمه هوادارا محاصرش كردن وبه پاش افتادن نره كه هنوزم ترسش تو دلمه كه كاش نره اونوقت تو اومدي هر وقت دلت بخواد بازيت بگيره هر وقت نخواي نه؟ولي به هر حال نظر مثبتي روي موندنت حداقل دارم
ميرسيم به غلام رضايي كه اين بشر وضعش از محمد نوري بدتره اين را من حساب كردم 10 تا بازي 10 تابازي خوب ميشه تنها بازهاي خوبي كه ازش سراغ دارم بازي با داماش دوره رفته بازي با شاهين دور برگشت وبازي با الشباب والغرافه همين
خير سرشم دوساله تو پرسپوليسه وملي پوشمونه
بربم سر كاظميان وقتي درآخرين لحظات اومدي پرسپوليس
خيلي خوشحال شدم گفتم ايول ضربه ايستگاهي زنمون اومد مهاجمه محبوبمون اومد جواد باغيرتمون اومد
ولي فقط وفقط جلوي صنعت نفت تو تهران خوب بودي جواد بهتره كه بري همون فولاد كه ميگفتي
بريم سر فشنگچي نظرم روش 50به50ست اينم مثل غلام رضا رضايي بازيش بگير نگير داره ولي خداييش بد هم بازي نميكنه يكم قدرت بدنيش كمه چون محصوله خودمونه انتظار دارم نگهش داريم
بقيه را هم كه نگفتم ارزش گفتن نداشتن ولي بايد برن
ولي بريم سر ستاره هايي كه بايد بمونن
داش علي كريمي كه به هيچ وجهي نبايد بزارن بره كه اون هم مثل توتي و دل پيرو وخاوير زانتي تمام نشدنيه هر كي هر چي ميخواد بگه من داش علي را با اون كاپيتان ها مقايسه ميكنم
با تمام وجود داش علي خواهش ميكنيم نرو بمون وتيمو سر و سامان بده
ايمون زايد
همون بهتر كه داداش زبون مارا نميفهمهمي وفقط بازيتو ميكني و بمون كه فصل بعد آقاي گلي
پولادي بدون حاشيه و ساكت بهترين بازيهاشو تو ليگ قهرمانان كرد اميدوارم قرارداد امضا كني
بازيكنهايي كه نظر خوب روشون دارم وميتونن بمونن وموفق باشن
علي كريمي،ايمون زايد ،مهدي مهدوي كيا (اونم تموم نشدنيه)محمد نوري،غلام رضايي[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]امير حسين فشنگچي،شيث رضايي،پولادي،اوودوكويچ(ام �دوارم مشكلش حل بشه)حميد علي عسگري[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نصرتي هم فكر كنم بشه ادمش كرد
بقيه برن گمشن كه يه جو غيرت پرسپوليسي ندارن
ميثاق(اوق)هوشيار(اوق)نورمحم دي،شيري،ممدوتال(اوق)شكوري، مازيار(اوق)بادامكي،اولادي، كاظميان،هادي نوروزي،هاشميان،علي رضا محمد،سامان اقا زماني[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و كسايي كه لازم داريم
محسن بنگر،يه دفاع خوب ديگه كه بعيد ميدونم سيد جلال بياد دفاع راست ذوب آهن اين ملي پوشه كه حالا اسمش يادم نمياد،شهاب گردان يا حامد لك،اميد ابراهيمي يا رضا حقيقي،محسن مسلمان
محمد رضا خلعتبري هم كه نمياد جاش اگه بتونيم ادينهو را بياريم عاليه كه اونم بعيده و ميلاد زنيد پور