پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
نقل قول:
خوب اینجا که پرنده هم پر نمی زنه همیشه مدیر میومد میگفت حالا من میگم فردا شب بازی های لالیگا شروع میشه بازی رئال و ساراگوسا هم فردا شبه ساعت 23:30خواهش میکنم بیایید نظر بدین تا اینجا از سوت وکوری در بیاد:daghon:
درضمن شبکه ورزش هم نشون میده بازی رو......
نقل قول:
این بازی هم مساوی کردیم اگه بازی های نیم فصل دوم یکم جدی تر بازی می کردیم به بارسا میرسیدیم اما نشدom:: دیگه حالا بیشتر باید رو بازی 4شنبه با گالاتسرای تو چمپیوزلیگ تمرکز کنیم:babaa:
سلام نیلوفر خانوم خوبید چه خبر؟:nishkhand: بابا خوب بقیه هم مثل من در تعطیلات به سر می بردند دیگه!
خوشحالیم که به جمع اضاف شدید.
نقل قول:
خب امشب هم یه بازی حساس برای رئال مادرید هست
این بازی بزرگی هست و میشه گفت جنگ بزرگان فوتبال هست
از رئال: رونالدو و النسو و کاکا و راموس و ...
از گالاتاسرای: اسنایدر و دروگبا و فلیپه ملو و التینتاپ و...
خواستم بگم کسانی که میگن این تیم ضعیفه اشتباه کردن
به امید پیروزی رئال
این تیم هم ضعیف نیست درست اما اگر بخواهیم بین سایر تیم ها مقایسه کنیم این تیم و مالاگا از بقیه تیم ها ضعیف ترن.ما امسال نشان دادیم در مقابل تیم های ضعیف تر خوب بازی نکردیم. ایشالا که خوب ظاهر شیم.
با ساراگوسا هم که مساوی کردیم عیب نداره لالیگا رو از دست دادیم بهتره تمرکز رو لیگ قهرمانان باشه.
آخ آخ فراموش کردم. سال نو همگی مبارک ایشالا سال خوبی برای همگی و پر از موفقیتو خوشحالی باشه.
خب بالاخره بعد از این همه کل کل یه نتیجه خوبی گرفتیم فقط من موندم که این دیماریا چرا توی زدن ضربات آخر دقت نمیکنه.میشد راحت 2 تا گل دیگه حداقل بزنیم
اگه هیگواین بتونه آمادگیشو حفظ کنه خیالمون از بابت مهاجم راحته و همه چی روی دوش رونالدو نمیفته.
به نظر شما بهترین حریف برای نیمه نهایی "ان شا الله" چه تیمی میتونه باشه؟
نقل قول:
یه تیم با داشتن چندتا مهره خوب درجه 1 نمیشههر چند بازی نسبتا سختیه اما مالاگا و گالاتاسرای ضعیفترین تیما بین 8 تیم برترن
درست میگی داداش
با چند تا مهره نمیشه بگی تیم خوبی هست ، ولی من ثابت میکنم که حرفم درسته
مگه همین دروگبا تیم چلسی رو قهرمان اروپا نکرد
حالا از رئال برات مثال میزنم:
وقتی تیم رئال رونالدو و اوزیل رو روی نیمکت میذاشت ، تیم خیلی بد بازی میکرد و مورینو مجبور میشد اون دوتا رو به زمین بیاره ، مگه رئال بهترین بازیکنان رو نداره
پس نتیجه میگیریم با 2 یا 3 مهره هم میشه حرفی زد
منم برد رو تبریک می گم به نظرم بازی با ساراگوسا سخت تر بود تا این ولی ایوال رئال تو سانتیاگوبرنابئو کار رو تموم کرد دیگه مطمئنم به نیم نهایی صعود کردیم
اگه مالاگا نیاد بالا راحت ترین حریف برای رئال بارسلونه
نقل قول:
اگه مالاگا نیاد بالا راحت ترین حریف برای رئال بارسلونه
فک کنم گالاتاسرای هم دیگه سخت تره بارسلونا برا رئال اما من دوست دارم بهبارسا بخوریم چن هم با اقتدار میاییم بالا و به فینال می رسیم و هم انتقام شکست چند سال پیش تو نیمه نهایی رو می گیریم اگه به دورتمند هم بخوریم خوبه
پیش بینی من اینه که به برنده یوونتوسو بایرن می خوریم که به نظر میاد بایرن باشه.
فرداشب هم بازیمون به وقت ایران زود تر برگزار میشه ساعت 20:30 .ایشالا که این بازی رو پر گل می بریم
اگه به بایرن بخوریم برا من فرقی نمی کنه ولی من دوست دارم رئال ببره آخه میدونم بایرن حداقل لیگ رو داره ولی رئال فقط همین جام رو داره ولی ای کاش به بارسا یا دورتمند بخوره رئال
میگم کسی هنوز نمیدونه چرا رونالدو بعد از گلزنی مقابل گالاتاسارای calm down کرد؟!!!!!:fek konam:
منظورش چی بود؟