-
مصاحبه جویباری
امروز در مورد مجيدى تصميم مى گيريم
نظرى جويبارى: هوار ملا محمد فردا به تهران مى آيد
على نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال تهران گفت: مشكل خاصى براى حضور هوارملامحمد در استقلال وجود ندارد و اين بازيكن به احتمال زياد فردا(جمعه) به تهران مى آيد.
وى افزود: در آخرين جلسه اى كه صبح ديروز با مدير برنامه هاى هوار داشتيم ، قرار شد اين بازيكن ملى پوش عراقى روز جمعه يا شنبه به تهران بيايد و در تمرينات استقلال حضور يابد.
وى با تاكيد بر اينكه مشكل خاصى براى هوار وجود ندارد، يادآور شد: به اين بازيكن اعلام كرده ايم كه اگر مشكلى با باشگاه پرسپوليس دارد حاضر به حل آن هستيم و مى توانيم بدهى هايش را به باشگاه سابقش بپردازيم و از آن طرف مقدارى از قراردادش كسر كنيم.
قائم مقام باشگاه استقلال در پاسخ به سوالى مبنى برتكليف فرهاد مجيدى كاپيتان آبى پوشان خاطرنشان كرد: بايد دليل غيبت و جريمه ۳۰ ميليون تومانى وى بررسى شود. قرار است پس از بازگشت تيم به تهران و با حضور منصور پورحيدرى و پرويز مظلومى به اين مساله رسيدگى كنيم.
نظرى افزود: در جريان دقيق علت جريمه اين بازيكن نيستم. به صورت تلفنى با مجيدى در تماس بوده ام اما همانطور كه گفتم براى بررسى همه جانبه بايد منتظر بازگشت تيم از اردوى جزيره قشم باشيم.
وى همچنين درباره سفر وحيد طالب لو دروازه بان استقلال به تركيه و احتمال مذاكره اش با يك تيم تركى گفت: تصور نمى كنم چنين چيزى باشد. طالب لو پيش از برپايى اردوى جزيره قشم از ما درخواست مرخصى چند روزه كرد و با اجازه كادر فنى پس از انجام يك بازى در قشم به تركيه رفت.
نظرى ادامه داد: طالب لو براى انجام كار شخصى به تركيه رفته و اين سفر با توافق و هماهنگى كادر فنى انجام گرفته است . قرار است وى روز شنبه به تمرينات تيم در تهران اضافه شود.
قائم مقام باشگاه استقلال در مورد صحبت هاى مطرح شده مبنى بر حضور على كريمى در استقلال يادآور شد: كريمى بازيكن بزرگى است كه هر تيمى آرزوى داشتن چنين بازيكنى را دارد. با اين حال ما فهرست خود را براى بازى هاى آسيايى ارسال كرده ايم و ديگر نمى توانيم در آن تغييراتى اعمال كنيم.
نظرى تاكيد كرد: برخى از افراد نزديك به باشگاه صحبت هايى را پيش از اين با كريمى انجام داده بودند، اما اين درخواست از سوى مظلومى نبود و مذاكره جدى صورت نگرفت.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدرى: فتح الله زاده با بازگشت مجيدى به تمرينات موافقت كرد
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در تعطيلات نيم فصل به خوبى توانستيم ضعف بدنى بازيكنان را برطرف كنيم تا مشكلات بدنسازى بازيكنان در ابتداى فصل، به دليل دير بسته شدن تيم، پايان پذيرد.
وى افزود: در اردوى تركيه صبح و عصر به تمرين مداوم پرداختيم و توانستيم، از اين اردو بيشترين بهره را برده تا هماهنگى بازيكنان براى مسابقات پيش رو به شرايط مطلوب برسد.
وى با مثبت ارزيابى كردن اردوى اين تيم در جزيره قشم ادامه داد: قبل از تعطيلات نيم فصل مصدومان زيادى در تيم استقلال وجود داشت كه خوشبختانه با آغاز اين تعطيلات كادر پزشكى با جديت بيشتر بر كار درمان مصدومان نظارت كرد تا به غير از مجتبى جبارى ساير بازيكنان از بند مصدوميت رهايى يابند.
سرپرست تيم استقلال تهران در خصوص وضعيت فرهاد مجيدى تصريح كرد: تا
۳ ، ۴ روز آينده با موافقت فتح الله زاده، فرهاد مجيدى به جمع ساير بازيكنان ملحق خواهد شد و در اين خصوص مشكلى وجود ندارد. وى اضافه كرد: هوار محمد قول داده است به تيم استقلال ملحق شود. همچنين تا ۴ روز آينده فرصت داريم تا اگر كادرفنى، بازيكنى را براى جام باشگاه هاى آسيا در نظر دارد به تيم اضافه كنيم وگرنه جاى خالى ليست بازيكنان مسابقات داخلى با جذب هوار محمد پايان يافته است.
پورحيدرى در خصوص حذف تيم ملى ايران از مسابقات جام ملت هاى آسيا، گفت: اگر واقع بين باشيم، فوتبال ايران در همين سطح قرار دارد و عملكردمان در دور گروهى نيز موفقيت آميز بود اما اكنون در بين تيم هاى مدعى آسيا حرفى براى گفتن نداريم. مشكلات تيم ملى ريشه اى است و آوردن قطبى و بهترين مربيان خارجى نيز هيچ تفاوتى ندارد و دردى را درمان نمى كند. بلكه بايد از پايه و سطوح مديريتى به برطرف كردن مشكلات بپردازيم.
-
مصاحبه مجیدی
من به خاطر هواداران بازى كنم، نه فتح الله زاده
فرهاد مجيدى: در فضايى كه به من تهمت «بى تعصبى» مى زنند، بازى نمى كنم
آقايانى كه فصل گذشته پس از شكستهاى استقلال به يكديگر پيامك تبريك مى زدند، حالا اطراف مديرعامل را احاطه كرده اند
فرهاد مجيدى كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: بايد به حال اين فوتبال تاسف خورد كه عده اى براى رسيدن به اهداف شان مى خواهند همه را قربانى كنند.
او در واكنش به مشكلات به وجود آمده بين او و باشگاه استقلال اظهار كرد: دوست نداشتم درباره اين مسائل بى ارزش حرفى بزنم اما متاسفانه در اين چند روز اتفاقاتى افتاد كه مجبورم صحبت هايى را داشته باشم. برايم جالب بود چرا آقايان در باشگاه استقلال اين مسائل را در مطبوعات مطرح كردند؛ بهتر بود آن ها واقعيت را مى گفتند.
وى افزود: جمعه شب گذشته على فتح الله زاده (سرپرست باشگاه استقلال) با يكى از دوستانم تماسى گرفت و با الفاظى ناشايست مسائلى را در مورد من مطرح كرد. وى به دوستم گفته بود كه «فرهاد براى ما فوتبال بازى نمى كند. فرهاد رفيق واعظى آشتيانى است، دارد توى كار ما مى گذارد» و يكسرى حرف هاى نامربوط ديگر كه از عنوان كردن آن ها خوددارى مى كنم. در پايان هم گفته بود فرهاد از فردا سر تمرين نيايد تا تكليفش را معلوم كنم.
مجيدى ادامه داد: پس از انتقال اين صحبتها به من، سه بار با فتح الله زاده تماس گرفتم كه ايشان در هر سه مرتبه تلفن همراهش را جواب نداد. پس از آن با منصور پورحيدرى (سرپرست تيم فوتبال استقلال) تماس گرفته و تمامى مطالب را به وى منتقل كردم و ايشان هم از تمام ماجرا باخبر شد. جالب بود كه پس از تمرين فرداى آن روز در ساعت ،۱۲ آقايان ۳۰ ميليون تومان من را جريمه كردند! اصلا دوست نداشتم اين موارد در مطبوعات عنوان شود چرا كه اعتقاد داشتم، اين يك مساله خانوادگى است. حتى در چند روز گذشته هم صحبتى با هيچ رسانه اى نداشتم. پس از آن ديدم آقايان مسئله برگشت خوردن چكم را علت عدم حضورم در تمرين ها اعلام كردند كه متاسفانه اين دور از واقعيت بود.
كاپيتان تيم استقلال افزود: حتى آن ها با كمال وقاحت اعلام كردند كه من ۷۰ درصد مبلغ قرارداد اين فصل را گرفته ام. واقعا بايد به خاطر اين فوتبال افسوس خورد. با توجه به اينكه مى دانم آقايانى كه فصل گذشته پس از شكستهاى استقلال به يكديگر پيامك تبريك مى زدند، حالا اطراف مديرعامل را احاطه كرده اند. در جوابشان بايد بگويم كه مبلغ قراردادم در سه سال گذشته كمترين مبلغ را در ميان قراردادهاى بازيكنان بزرگسال اين تيم داشته است. قرارداد من در سال اول مبلغ ۱۷۰ ميليون تومان داشت كه در سال دوم هم با همين رقم تمديد شد و سال سوم هم تنها به رقم ۱۹۰ ميليون تومان رسيد. اين در شرايطى است كه طبق قانون فدراسيون بازيكنان مى توانند ۲۰ درصد از مبلغ قرارداد هر ساله شان را به رقم قرارداد سال بعد اضافه كنند كه من اين اضافه را هم دريافت نكردم. در ابتداى اين فصل هم پيشنهادى داشتم كه در نهايت با ۳۵۰ ميليون تومان زير آن پيشنهاد با تيم استقلال قرارداد بستم.
مجيدى تصريح كرد: اين كمال بى انصافى است كه آقايان برگشت خوردن چك را علت عدم حضورم در تمرين تيم استقلال بيان مى كنند. زمانى كه ما براى اردو در تركيه بوديم، چك من برگشت خورده بود و اگر مى خواستم به اين علت در تمرين ها نباشم، همان موقع تمرين نمى كردم! با توجه به اينكه بدهى سال گذشته تيم را پرداخت كردند، بخشى از مبلغ پرداختى مربوط به سال گذشته من را جزو دريافتى هاى امسالم محاسبه كردند كه با احتساب اين مبلغ، باز هم مجموعه دريافتى هاى من ۷۰ درصد نمى شود. من به عشق استقلال و هوادارانش به اين تيم آمدم و آقايان بدانند كه در انگيزه بازى كردن من در استقلال هيچ نقشى ندارند كه من بخواهم به خاطر آن ها در تيم بازى كنم يا نكنم.
كاپيتان استقلال گفت: پس از چندين سال بازى كردن در استقلال كه با تمام وجود بازى كردم؛ اين جواب من نبود كه به من تهمت بى تعصبى مى زنند و مرا منتسب به اشخاص كنند. من اگر در اين ۴ روز صحبت نكردم به احترام مظلومى، فريبا و بچه هاى تيم بوده است. اكنون هم كه صحبت مى كنم، به دليلى است كه آقايان مواردى مطرح كردند كه مجبور شوم حقيقت را براى هواداران بازگو كنم. براى من استقلال، هوادارانش و عشقى كه به اين تيم دارم مهم است، چرا كه هر چه دارم از استقلال است. واقعا متاسفم كه اين مساله را مى شنوم. من با پارگى۲۰ سانتى مترى پايم براى استقلال بازى كردم، پس چطور مى توانم در كار تيمم بگذارم؟ چطور مى توانم در كار تيمى كه كاپيتانش خودم هستم بگذارم؟! بايد به حال اين فوتبال تاسف خورد كه عده اى براى رسيدن به اهداف شان مى خواهند همه را قربانى كنند، اكنون هم بازى نمى كنم تا خيال آقايان راحت شود. من در فضايى كه به من تهمت بى تعصبى مى زنند بازى نمى كنم.
وى در پايان خاطرنشان كرد: حالا هواداران بدانند كه چرا در ابتداى فصل گفتم شرايطم براى حضور در استقلال مهيا نيست. حالا هم استقلال بازيكنان بزرگ و لايق زيادى دارد كه مطمئنم نتايج مطلوب را خواهد گرفت. براى تيم محبوبم آرزوى موفقيت دارم و به عنوان يك برادر كوچكتر از هواداران اين تيم كه همواره يار و ياور من بوده اند عذرخواهى مى كنم.
-
مصاحبه شریفات
جام حذفى براى استقلال است
شريفات: تيمى كه نايب قهرمان آسيا را حذف كرده، ضعيف نيست
اسماعيل شريفات مهاجم جوان تيم فوتبال استقلال اميدوار است همبازيانش بازى اين تيم مقابل شهردارى ياسوج در جام حذفى را جدى بگيرند تا مبادا از اين جام، حذف شوند.وى اظهارداشت: اردوها و بازيهاى تداركاتى خوبى در تعطيلات ليگ داشتيم اما نمى دانم الان در شرايط مسابقه قرار داريم يا نه.
او ادامه داد: تمرينات خوبى در تعطيلات ليگ داشتيم. در بازيهاى دوستانه هم نتايج خوبى گرفتيم كه اين نشان مى دهد بازيكنان در شرايط خوبى قرار دارند. اردوهايى كه باشگاه براى تيم در نظر گرفت به موقع و مفيد بود و تمرينات بدنى و تاكتيكى خوبى را در اين اردوها پشت سر گذاشتيم كه اميدوارم تأثير خود را در ليگ نشان دهد.شريفات در پاسخ به اين سوال كه چرا استقلال حريفان ضعيفى را براى بازيهاى دوستانه در نظر گرفته، اظهار داشت: اين حرف را قبول ندارم. اگر منظورتان به تيم منتخب آزاد قشم است بايد بگويم اين تيم ضعيف نبود بلكه استقلال قوى بود كه توانست ۱۳گل به ثمر برساند زيرا همين تيم از صباى قم فقط ۳گل خورد.وى درباره ديدار روز دوشنبه استقلال مقابل شهردارى ياسوج گفت: جام حذفى براى استقلال است. هرگز نبايد تيمى را كه ذوب آهن، نايب قهرمان آسيا را حذف كرده دست كم بگيريم. ما برنامه هاى زيادى براى جام حذفى داريم و اصلا شهردارى ياسوج را دست كم نمى گيريم. اطمينان دارم كه شهردارى ياسوج را مى بريم.شريفات درپايان درباره شرايط خود اظهارداشت: آمادگى خوبى دارم و اميدوارم در بازى جام حذفى براى استقلال گل بزنم.
-
مصاحبه برهانی
آرش برهانى: احساس خاصى از نبودن در تيم ملى نداشتم
آرش برهانى مهاجم تيم استقلال تهران گفت: در ابتداى فصل به واسطه فرصت كم تا آغاز مسابقات ليگ برتر فرصت چندانى جهت انجام كارهاى بدنسازى نداشتيم و همين موضوع باعث بروز مشكلاتى در تيم شده بود. وى افزود:خوشبختانه در اردوى تركيه به خوبى دوران بدنسازى را سپرى كرديم و در اردوى قشم با بازيابى روحيه از هر لحاظ براى انجام بازى آماده ايم و اميدوارم با پيروزى هايمان بتوانيم دل هواداران خود را شاد كنيم. او ادامه داد: تيم استقلال اكنون در شرايط ايده آلى قرار دارد و با تمرينات صورت گرفته به مرز هماهنگى مورد نظر كادرفنى رسيده ايم كه مى توان اين نويد را داد كه استقلال براى رسيدن به قهرمانى هيچ كم و كاستى ندارد. مهاجم سابق تيم ملى ايران در باره عملكرد تيم ملى در مسابقات جام ملت هاى آسيا، اظهار كرد: عملكردمان در حد متوسط بود، به نوعى كه در دور گروهى خوب، اما در مرحله حذفى نتوانستيم آروزهايمان را عملى كنيم. برهانى با اعلام اينكه ديدن مسابقات تيم ملى از تلويزيون به هيچ وجه باعث ناراحتيش نشده است، گفت:هميشه در قلبم موفقيت تيم ملى از مهمترين خواسته هايم بوده، اما در اين دوره احساس خاصى از نبودم در تيم ملى نداشتم.
-
مصاحبه مجیدی
مجيدى ناراحت نباشد، چون حقوق ما هم عقب افتاده است
مظلومى: اگر قطبى شيميزو را قهرمان كند مربيگرى راكنار مى گذارم
سرمربى تيم فوتبال استقلال كه يكى از منتقدان افشين قطبى است در تازه ترين اظهار نظر خود در مورد سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال ايران گفت: اگر قطبى بتواند تيم شيميزو را قهرمان ژاپن كند بنده مربيگرى را كنار مى گذارم. پرويز مظلومى عصر ديروز در حاشيه تمرين استقلال ضمن بيان انتقاداتش به عملكرد افشين قطبى در جام ملت هاى آسيا گفت: اينكه برخى ها مى گويند قطبى فرهنگ جديدى را وارد فوتبال ايران كرد براى من قابل قبول نيست. به نظر من فرهنگ قطبى فريبكارانه بود و او تنها وعده و شعار مى داد.مظلومى ادامه داد: ما در فوتبال كشورمان بزرگانى چون دهدارى داشته ايم كه اخلاقش سرآمد همه بوده و حالا چطور برخى ها معتقدند كه افشين قطبى فرهنگى جديدى را وارد فوتبال ايران كرده است.وى در ادامه به انتقادات فنى از سرمربى پيشين تيم ملى پرداخت و گفت: در حالى كه قطبى ادعا كرده بود كره را مثل كف دستش مى شناخت اما معتقدم كه او حتى تيم ملى ايران را هم نمى شناخت. نيمكت تيم ملى ايران براى مربى چون قطبى بزرگ بود. فوتبال ايران مربى مى خواهد كه شناخت خوبى از بازيكنان و شرايط آنها داشته باشد.سرمربى تيم فوتبال استقلال در ادامه براى آنكه ثابت كند افشين قطبى توانايى فنى بالايى ندارد گفت: اگر قطبى بتواند شيميزو را قهرمان باشگاه هاى ژاپن كند من مربيگرى را براى هميشه كنار مى گذارم. ايشان فقط حرف مى زند و در عمل چيزى براى ارائه كردن ندارد. پرويز مظلومى خاطرنشان كرد: در چنين شرايطى نمى دانم چرا وقتى ما قبل از جام ملت ها از قطبى انتقاد مى كرديم ما را به برهم زدن جو تيم ملى متهم مى كردند و مى گفتند اينها نمى خواهند تيم ملى نتيجه بگيرد. حالا همه ديدند كه حرف هايى كه ما مى زديم درست بود و تيم ملى با قطبى نتيجه نگرفت.مظلومى در مورد شرايط سرمربى آينده تيم ملى گفت: به نظر من سرمربى آينده چه ايرانى باشد و چه خارجى بايد شخصيت بالايى داشته باشد و دانش كافى براى هدايت تيم ملى ايران را داشته باشد. مربى آينده تيم ملى بايد از نظر فنى در جايگاهى باشد كه بتواند به بازيكنان تيم ملى چيزهاى جديدى ياد بدهد.سرمربى تيم فوتبال استقلال با ابراز رضايت از آخرين وضعيت اين تيم گفت: پس از دو اردويى كه داشتيم تمريناتمان را در تهران پيگيرى مى كنيم. مصدومان ما به تمرينات رسيده اند و تنها ميداودى و مجيدى در تمرينات نيستند. اميدوارم روز دوشنبه بتوانيم برابر شهردارى ياسوج به پيروزى برسيم.مظلومى در مورد وضعيت فرهاد مجيدى گفت: فرهاد بازيكن بزرگى است اما ما از او انتظار بيشترى داشتيم. به هر حال با توجه به شرايطى كه وجود داشت او را در اختيار باشگاه قرار داديم. نمى دانم چه كس شيطنت كرد كه مجيدى با تيم اينگونه رفتار كرد. هواداران هم مى خواهند او تا پايان فصل در استقلال بماند. او ناراحت نباشد چون حقوق ما هم عقب افتاده است
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: فتح الله زاده مى خواهد استقلال در قلب مردم نفوذ كند
سرمربى تيم استقلال تهران با اشاره به عملكرد سرپرست باشگاه گفت: فتح الله زاده مى خواهد استقلال در قلب مردم نفوذ كند. پرويز مظلومى خاطرنشان كرد: فتح الله زاده از زمانى كه مديريت استقلال را به عهده گرفته تلاش كرده تا مشكلات اين تيم را مرتفع نمايد.وى ادامه داد: او زحمات زيادى را در اين مدت انجام داده و مى خواهد تا استقلال در ليگ و رقابت هاى جام ملت هاى آسيا بهترين شرايط را داشته باشد.وى افزود: او علاقه زيادى به هواداران دارد و هميشه تلاش كرده تا خواسته هايى را كه آنان از استقلال دارند را برآورده سازد كه تاكنون در تحقق اين امر موفق عمل كرده است.مظلومى گفت: وضعيت تيم بسيار خوب است و مديريت باشگاه نيز مى خواهد تا استقلال در قلب هواداران نفوذ كند و ما هم در اين راستا تلاش مى كنيم.سرمربى تيم استقلال تهران درخصوص مجيدى عنوان كرد: بحث مجيدى مربوط به باشگاه مى شود اما من اميدوارم مشكل اين بازيكن هر چه زودتر حل شود و مجيدى به تمرينات اين تيم بازگردد.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: جام حذفى مسير كوتاه آسيايى شدن است
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران اميدوار است تيمش از جام حذفى براى رسيدن به آسيا استفاده كند. فرزاد آشوبى درباره آخرين وضعيتش اظهار داشت: شرايط خوبى دارم و همراه ديگر بازيكنان تمرينات خوبى را انجام مى دهم و از لحاظ آمادگى نه صددرصد ولى با توجه به تمرينات منظمى كه در اين مدت انجام داده ام كم كم به شرايط ايده آل خواهم رسيد.آشوبى در خصوص اردوهاى برگزارشده استقلال گفت: در تركيه اردوى بسيار خوبى داشتيم. تمام امكانات براى برگزارى يك اردوى باكيفيت مهيا بود و توانستيم در اين مدت از لحاظ جسمانى و فنى به مرز آمادگى برسيم. هافبك استقلال با اشاره به ديدار با شهردارى ياسوج اظهار داشت: بازى با شهردارى از اهميت بالايى برخوردار است و مى تواند تكميل كننده دو بازى قبلى مان با پاس همدان و شاهين بوشهر باشد.وى در پايان گفت: كار بسيار سختى را پيش رو داريم و به نظرم جام حذفى مى تواند يك مسير كوتاه باشد براى كسب عنوان قهرمانى و هم كسب سهميه آسيايى و اميدوارم از اين فرصت به بهترين شكل استفاده كنيم.
-
مصاحبه مظلومی
فرهاد هميشه متعصب است
غلامحسين مظلومى:مجيدى بايد حرف هايش را به باشگاه مى زد
عضو كميته انضباطى باشگاه استقلال گفت: مجيدى نبايد مى گذاشت ناراحتى اش به حاشيه كشيده شود و بايد حرف هايش را به باشگاه مى زد.غلامحسين مظلومى در مورد جلسه كميته انضباطى فرهاد مجيدى عنوان كرد:هنوزاطلاعى در مورد تشكيل جلسه نداده اند اما اميدوارم اين موضوع هر چه زودتر حل شود.وى افزود: مجيدى بازيكن بزرگ و عزيز ماست. او هم به لحاظ اخلاقى و هم فنى مورد تاييد همه است اما چون در يك جلسه تمرينى شركت نكرده بود كادرفنى از باشگاه خواست از او توضيح بخواهند. مظلومى ادامه داد: مجيدى نبايد حرف هايش را در مصاحبه با رسانه ها مى گفت. اومى توانست صحبت هايش را در باشگاه مطرح كند. اين اتفاقاتى كه افتاده نه به نفع خودش است و نه باشگاه استقلال. تيم در اين شرايط نياز به آرامش دارد. من هميشه حامى مجيدى بودم و از طرفداران پروپاقرص او هستم اما نبايد به حاشيه برود. او بايد الگوى اخلاقى كل تيم باشد. اين عضو كميته انضباطى باشگاه استقلال در مورد اينكه مجيدى مدعى شده باشگاه به او اتهام بى تعصبى زده است، گفت: مجيدى هميشه با تعصب و با غيرت بوده است. از طرف بعضى ها شيطنت مى شود و اين خاصيت تيم هاى بزرگ است كه حاشيه دارند.
-
مصاحبه برهانی
آرش برهانى: مجيدى وزنه روحى استقلال است
آرش برهانى مهاجم استقلال در خصوص ۲ اردوى پشت سر گذاشته استقلال گفت: اردوهاى خوبى را پشت سر گذاشتيم و از تعطيلات به دست آمده نهايت استفاده را برديم. در شرايط خوبى به سر مى بريم و تنها مشكل اين روزهاى استقلال بازى نكردن است، بازيكنان تشنه بازى هستند و اطمينان دارم اگر در شرايط بازى قرار بگيريم مى توانيم خيلى بهتر شويم. اميدوارم هواداران به استاديوم بيايند و از استقلال حمايت كننده ما تيم خوبى شديم و حرفهاى زيادى در بازيهاى آتى داريم وى در خصوص غيبت فرهاد مجيدى در آخر خاطر نشان كرد: فرهاد مجيدى بازيكن خوبى است و براى استقلال بسيار مفيد است البته اتفاق پيش آمده به بازيكنان ربطى ندارد و من نمى توانم در اين خصوص نظرى قطعى اما اميدوارم هر چه زودتر مشكل وى پايان يابد و به تمرينات بازگردد چرا كه فرهاد وزنه روحى استقلال محسوب مى شود و براى ما بسيار مفيد است.