-
تیکی تاکا در تمرین پرسپولیس/پرسپولیس بارسلونا می شود و کریمی ژاوی!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کانون هواداران پرسپولیس:پيرمرد پرتغالي اصرار داشت هر تيم در فوتبال دستگرمي حداقل 45 پاس تا رسيدن به دروازه بدهد. ژوزه به بازيکنانش ميگفت نميخواهد داخل محوطه جريمه حريف شويد و فقط پاس بدهيد.
روز سوم تمرينهاي مانوئل براي بازيکنان پرسپوليس روزي متفاوت از ساير تمرينها بود. مانوئل تاکيد داشت بازيکنان در فضاي محدود فوتبال دستگرمي مدام به همديگر پاس بدهند و سرعت پاسها و تعداد پاسهايشان را زياد کنند.
در آن جلسه تمريني کار تا جايي شدت يافت که بازيکنان بعد از پايان تمرين به شوخي به يکديگر ميگفتند: «امروز بارسلونا شده بوديم».
اين اصرار مانوئل در روزهاي بعد هم ادامه داشت و پيرمرد پرتغالي اصرار داشت هر تيم در فوتبال دستگرمي حداقل 45 پاس تا رسيدن به دروازه بدهد. ژوزه به بازيکنانش ميگفت نميخواهد داخل محوطه جريمه حريف شويد و فقط پاس بدهيد. وي بعضا سوسا و نوري را از ارسال پاس به جلو منع ميکرد و خواستار گردش سريع توپ در زمين بود.
اين اتفاق در ديدار تدارکاتي با آلومينيوم هم تکرار شد و پرسپوليسيها در پاسکاري سريع فوقالعاده کار کردند. سرخپوشان در بازي عصر دوشنبه بيشتر از 80 درصد مالکيت توپ را در اختيار داشتند اما در مجموع 7 موقعيت گل به دست آوردند که 3 تاي آن روي ضربات ايستگاهي بود و يکي از آنها هم با پاس به جلوي کيا، پريدن قاضي از روي توپ و ضربه نهايي انصاريفرد گل شد. با تمام اين برتريها - هر چند با اشتباهات گردان و تغييرات زياد در ترکيب - پرسپوليس به تيم ميثاقيان باخت تا مالکيت زياد سرخها بر توپ به چشم نيايد.
با اين حال به نظر ميرسد ژوزه پرتغالي شيفته مالکيت توپ و سيستم بازي اسپانيا باشد حتي اگر حفظ توپ منجر به خلق موقعيت نباشد. بايد ديد مانوئل تا کجا روي اين تاکتيک اصرار ميکند.
-
آخرین تمرین سرخپوشان قبل از مصاف با فولاد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كانون هواداران پرسپوليس: در ادامه تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، سرخپوشان چهارشنبه بعدازظهر زیر نظر کادر فنی تمرینات خود را پیگیری کردند.
به گزارش كانون هواداران پرسپوليس؛ تمرینات روز چهارشنبه با حضور احمد ناجی مربی دروازه بانان تیم فوتبال پرسپولیس برگزار شد.
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از گرم کردن به انجام حرکات تاکتیکی تیم پرداخته و برنامه های کادر فنی را با دقت انجام دادند.
گفتنی است؛ تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز در سومین دیدار تدارکاتی خود به مصاف تیم فولاد اهواز می رود.
-
كريم انصاري فرد: مانوئل بزرگترين تهديد براي ساير تيم هاست
كانون هواداران پرسپوليس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: كارنامه خوب مانوئل ژوزه به عنوان سرمربي پرسپوليس باعث شده است كه از حالا شخصيت قهرماني پيدا كنيم.
كريم انصاري فرد مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس افزود: اين قوت قلب در تيم فوتبال پرسپوليس زياد شده است كه با سرمربي جديد فصل را آغاز كنيم مانوئل ژوزه كارنامه خيلي خوبي در فوتبال دنيا دارد و از همين حالا با اين سرمربي بزرگ ترين تهديد براي ساير تيم ها ليگي خواهيم بود.
وي ادامه داد: مانوئل ژوزه مي تواند پرسپوليس را براي قهرماني هدايت كند و حالا با ژوزه شخصيت قهرماني پيدا كرده ايم.
انصاريفرد در مورد تمرينات پرسپوليس و شرايط بدني اش تاكي كرد: در بهترين شرايط تمريني قرار داريم و تمرينات با نظم و انسجام خوبي انجام مي شود و تيم فوتبال پرسپوليس با تدابير مانوئل ژوزه و كادر فني به ساختار مناسبي براي آغاز ليگ دست پيدا كرده است و هم اكنون در شرايط بدني خوبي به سر مي برم و تمرينات را به بهترين نحو انجام مي دهم تا از آمادگي بالايي بر آغاز ليگ برخوردار شوم.
وي درمورد ناكامي فصل قبل پرسپوليس گفت: با يك تيم خوب و سرمربي كار بلد قرار نيست كه ناكامي فصل قبل براي اين تيم خوب تكرار شود.
انصاريفرد خاطرنشان كرد: اين فصل باشگاه پرسپوليس توانسته است بازيكنان بزرگي را براي مسابقات ليگ برتر جذب كند و همه آمده اند تا اين فصل پس از مدت ها پرسپوليس قهرماني را تجربه كند.
وي در مورد آغاز ليگ برتر تصريح كرد: به آغاز ليگ برتر مدت زيادي باقي نمانده است و بايد هواداران تيم پرسپوليس را به بهترين شكل حمايت كنند تا اين فصل را با قهرماني پشت سر بگذاريم.
انصاريفرد در پايان تاكيد كرد: به هواداران پرسپوليس اطمينان مي دهم كه اين فصل قهرماني و موفقيت دور از دسترس نيست و شك نكنيد تمام بازيكنان براي موفقيت تيم تمام تلاش خود را خواهند كرد.
-
سيد جلال حسيني: ژوزه روحیه جنگندگی به بازیکنان داده
كانون هواداران پرسپوليس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: هدف پرسپوليس قرار گرفتن بر بام فوتبال ايران است تا آرزوي هواداران را برآورده كنيم.
سيد جلال حسيني مدافع تيم فوتبال پرسپوليس، افزود: از روزي كه سرمربي پرتغالي به تمرينات اضافه شده روحيه جنگندگي به بازيكنان تزريق شده است، جاه طلبي و كسب موفقيت به وضوح در چهره مربي تيم ديده مي شود.
وي ادامه داد: ژوزه براي موفقيت تيم يك هدف براي كل تيم طراحي كرده و آن نشستن بر بام فوتبال ايران است.
حسيني تصريح كرد: با بازيكناني كه امسال جذب پرسپوليس شده اند و مربي بزرگي كه در رأس هرم فني آن گماشته شده است همه بايد بدانند كه پرسپوليس تصميم به قهرماني در ليگ را دارد و در هفته اول مقابل صنعت نفت آبادان قدرت خود را به رخ ديگران خواهد كشيد.
وي ادامه داد: خيلي خوشحالم كه به تيمي آمده ام كه هواداران بي شماري دارد و لحظه شماري هرچه سريعتر بازي هاي ليگ فرا برسد تا بتوانيم براي هواداران بي نظير پرسپوليس به ميدان بروم و آرزوي آنها را كه قهرماني در ليگ است را اجابت كنيم.
-
کفاشیان:رویانیان بخواهد با پرسپولیس بیزینس میکنیم
کانون هواداران پرسپولیس : دیدار علی کفاشیان با رویانیان اینقدر سوژه داشت که به خاطر آن با رئیس فدراسیون گفتوگو کردیم.
کفاشیان که این روزها خیلی سخت به موبایلش پاسخ می هد، در گفت و گو به ابهامات اخیر و همچنین بحث دلالی در فدراسیون فوتبال جواب داد. کفاشیان تاکید می کند رویانیان در جلسه با او، به هیچ وجه این بحث را مطرح کرد ولی توضیح می دهد، این مسئله سفت و سخت جای پیگیری دارد. بخوانید مابقی حرف های رئیس کم پیدا را...
*رویانیان روز چهارشنبه هفته گذشته مصاحبه ای علیه فدراسیون فوتبال کرد. ظاهرا دوباره رابطه تان شکر آب شده، درست است؟
اتفاقا یکشنبه آقای رویانیان به دفتر من آمد. با هم نشستیم حرف زدیم و یک ناهار خوشمزه ای خوردیم. خیلی هم خوش گذشت. یکسری برنامه داشتند که به ما ارایه کردند و در کل جلسه خیلی خوب بود.
*چه شد ایشان آمدند؟ چون به نظر می رسد خیلی از دست شما شاکی هستند.
خوبی این جلسات همین است. آدم کدورت ها را کنار می گذرد. وقتی یک مدیر عامل بیاید پیش من، در واقع می توانیم بین فدراسیون و باشگاه یک هماهنگی ایجاد کنیم. هم ما می توانیم نظراتمان را بگوئیم و هم آنها. در این چند روز یکسری ناهماهنگی بین ما پیش آمده بود. یکسری مسایل ناشناخته هم بود که برای دو طرف روشن شد و الان دیگر مشکلی نیست. جلسه مهمی برگزار کردیم که خوب بود. من همان جا به ایشان گفتم که نظر ما روی مدیریتش بسیار مثبت است و با کارهایی که دارد می کندبه پیشرفت فوتبال کمک کرد. حالا یکسری شبهاتی این وسط بود که از بین رفت.
*چه شبهاتی؟
شبهه نداشتند که!
*همین الان گفتید. آخر جمله تان. گفتید شبهاتی این وسط بود که از بین رفت.
نه بابا، شبهه ای نبود. یکسری بحث بود درباره مصاحبه هایی که صورت گرفته. ایشان می گفتند نباید یکسری حرف ها زده شود من هم گفتم بابا زیاد روی این مسایل و مصاحبه ها حساس نباشید چون کار همین خبرنگارها از جمله خود شماست!
*ایشان ظاهرا می گویند نباید بازیهای اول فصل شان بدون حضور تماشاگران برگزار شود. ماجرا سر همان بازی معروف با داماش است.
اتفاقا به من هم این را گفتند. حالا ما پرونده را دوباره به کمیته انضباطی فرستاده ایم تا بررسی شود.
*ولی رای برگردد، شما عملا قانون را زیر پا گذاشته اید. قبول دارید جالب نیست که این اتفاق بیفتد؟
هنوزکه هیچ اتفاقی نیفتاده است. فقط قرار شده برای بررسی به کمیته انضباطی برود. بعید است رای برگردد.
*دیگر سر چه مسایلی با آقای رویانیان بحث کردید؟
درباره نحوه قرعه کشی. ایشان سوالاتی داشت. به من گفت چرا قرعه کشی به این شکل بود و به ضرر پرسپولیس؟من هم گفتم قرعه کشی لیگ برتر که دیگر دست من نیست. دست هیچکسی نیست. قرعه کشی، اتفاقی است. ظاهرا ایشان به بازی های خارج از خانه شان اعتراض داشتند که چرا اینطوری است. ما هم هر سوالی بود جواب دادیم و گفتیم مسولان فدراسیون نقشی در این مسئله ندارند.
*سر مسایل مالی هم با آقای رویانیان حرف زدید؟
من به ایشان گفتم خیلی خوشحال هستیم که شما دارید کار خوب در پرسپولیس انجام می دهید و باشگاه تان را اینقدر تقویت کرده اید. گفتم خوب دارید برای تیم درآمدزایی می کنید...
*با وضع مالی بد فدراسیون، قرار نیست با آقای رویانیان که ظاهرا بیزینس من خوبی است همکاری کنید؟
ایشان از من نخواستند که مشارکت مالی با پرسپولیس کنیم ولی اگر بخواهد، حتما قبول می کنم و با پرسپولیس یک بیزینس خوب به راه خواهیم انداخت.
*مصاحبه اخیر رویانیان هم بسیار پر سر و صدا بود. ایشان در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفتند که منشور اخلاقی به آنها دلال معرفی کرد و چون با دلالشان کار نکرده اند، ماجرای اکبر محمدی را مطرح کردند.
کی این حرف را زد؟
*تیتر اغلب روزنامه ها بود و روی سایت رسمی باشگاه پرسپولیس هم وجود دارد.
جدی اینطوری گفته؟ من ندیدم و واقعا خبر ندارم.
*انصافا خبر ندارید؟ شما که همه روزنامه ها را می خوانید. یعنی آقای رویانیان در جلسه با شما این مسئله را مطرح نکردند؟
اصلا. یک کلمه هم درباره معرفی دلال از فدراسیون به پرسپولیس حرف نزدیم. اگر بود، قطعا ایشان چنین چیزی را جلسه با من می گفتند ولی نگفتند، جای سوال دارد.
*موضوع مهمی است. نباید روی ستاد منشور اخلاقی نظارت باشد؟
قطعا ما این ماجرای معرفی دلال ها را پیگیری می کنم. به آقای آیت الهی هم می گویم تا ته این ماجرا را در بیاوریم.
-
اولادی: با ملوان به توافق نرسیدم/ اختلاف مالی ما زیاد بود
کانون هواداران پرسپولیس : مهرداد اولادی مهاجم فصل گذشته پرسپولیس که بسیار بدشانس بود، دوست داشت سال آینده برای ملوان بازی کند ولی با مسئولان این باشگاه به توافق نرسید.
اولادی در مورد این موضوع می گوید: «چند روز پیش گفتم که خیلی دوست دارم برای ملوان بازی کنم و بعد از پرسپولیس این تیم را از صمیم قلب دوست دارم. من مذاکراتی را با مسئولان این باشگاه داشتم ولی متاسفانه با آنها به توافق نرسیدم و اختلافاتی در مورد مبلغ قرارداد و برخی بندها وجود داشت که در نهایت حضورم در ملوان را منتفی کرد.»
او ادامه می دهد: «ما در مورد مسائل مالی حرف زدیم ولی به توافق نرسیدیم چون اختلاف مالی ما زیاد بود. از طرفی می خواستم قرارداد طوری تنظیم شود که اگر پیشنهاد خارجی داشتم بتوانم جدا شوم ولی در این خصوص هم به توافق نرسیدیم. من مردم انزلی و طرفداران ملوان را دوست دارم و خیلی تلاش کردم به این تیم برگردم ولی متاسفانه نشد و باید از هواداران ملوان عذرخواهی کنم. من برای ملوان آرزوی موفقیت دارم. در ضمن هنوز با پرسپولیس تسویه حساب نکردم و باید تا فردا با تیم دیگری به توافق برسم.
-
احمد ناجی در تمرین پرسپولیس حضور یافت
کانون هواداران پرسپولیس : مربی دروازهبانهای پرسپولیس در تمرین این تیم شرکت کرد.
احمد ناجی که سابقه همکاری با مانوئل ژوزه در مصر را دارد، به عنوان مربی دروازهبانهای پرسپولیس در تمرین امروز حضور یافت و کار خود را در این تیم آغاز کرد.
-
پرونده نقل و انتقال لیگ دوازادم بسته شد، خارجی ها تا اول مرداد فرصت دارند
کانون هواداران پرسپولیس : پرونده نقل و انتقالات لیگ دوازدهم بازیکنان داخلی فوتبال دقایقی پیش بسته شد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشی حاضر در محل؛ پرونده نقل و انتقالات لیگ دوازدهم بازیکنان داخلی فوتبال دقایقی پیش بسته شد.
براساس این گزارش بازیکنان خارجی نیز تا اول مرداد فرصت دارند قرارداد خود را به ثبت برسانند.
این گزارش حاکیست در آخرین روز از نقل و انتقالات لیگ دوازدهم تیم راه آهن بیشترین ثبت قرارداد ها را به خود اختصاص داد./
-
ستاره های پرسپولیس این فصل چه شماره ای می پوشند؟
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپولیس بدون شک با توجه به جذب بازیکنان ملی پوش، برنده ی نقل و انتقالات این فصل لیگ برتر فوتبال می باشد، بازیکنانی که هر کدام بهترین در پست خود می باشند.اما نکته ای که می تواند جالب باشد این است که این ستاره ها چه شماره ای بر تن می کنند؟
به گزارش کانون هواداران پرسپولیس، شماره ی بازیکنان پرسپولیس در لیگ دوازدهم به شرح زیر می باشد:
شهاب گردان 1
مهدی مهدوی کیا 2
سید جلال حسینی 4
سامان آقازمانی 5
محسن بنگر 6
حمیدرضا علی عسگری 7
علی کریمی 8
کریم انصاری فرد 9
غلامرضا رضایی 10
محمد قاضی 11
ایمون زاید 12
حسین ماهینی 13
محمد نوری 14
روبرتو سوسا 15
مهرداد پولادی 16
جواد کاظمیان 17
محمدرضا خانزاده 19
رضا نورمحمدی 20
امیرحسین فشنگچی 23
هادی نوروزی 24
افشین اسماعیل زاده 31
مسعود داستانی 32
-
قاضی: خبرهای خوشی برای هواداران در راه است
کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم پرسپولیس گفت: روز به روز بهتر میشویم و در آینده خبرهای خوشی در انتظار هواداران است.
محمد قاضی پس از برتری دو بر یک مقابل فولاد خوزستان در دیداری تدارکاتی گفت: از گلی که زدم بسیار خوشحالم و شادی که پس از آن گل انجام دادم کار خودم بود و هیچ ارتباطی به حرکات محسن خلیلی نداشت. گفته بودم روز به روز بهتر میشویم و در آینده خبرهای خوشی در انتظار هواداران است.
مهاجم پرسپولیس عنوان کرد: استقبال هواداران بینظیر بود و با این کار غافلگیرمان کردند. امیدوارم بتوانیم مقابل نفت آبادان در هفته اول لیگ بازی روانی انجام دهیم و به پیروزی برسیم.
-
پرسپولیس در نقل انتقالات چه کرد؟بیست و دو بازیکن ثبت کردند/سردار خسته نباشی...
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپولیس پرسروصدا ترین فصل سالهای اخیرش را درنقل و انتقالات پشت سر گذاشت. آنها 19بازیکن بزرگسال در لیست خود دارند و دو جای خالی خود را برای گلرخارجی و یک بازیکن دیگر خالی کرده اند
در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر علی كریمی، مهدی مهدوی كیا، امیرحسین فشنگچی، محمد قاضی، مهرداد پولادی، شهاب گردان، جواد كاظمیان، محسن بنگر، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، غلامرضا رضایی، علیرضا نورمحمدی، محمد نوری، ایمون زاید، سامان آقازمانی، هادی نوروزی، محمدرضا خانزاده، حمیدرضا علی عسگری، روبرتو ده سوسا، كریم انصای فرد، افشین اسماعیل زاده و روح الله سیف اللهی قراردادهای جدیدی را با باشگاه پرسپولیس ثبت كردند.
قرارداد فشنگچی، آقازمانی، خانزاده، انصاری فرد، اسماعیل زاده و سیف اللهی با باشگاه پرسپولیس سه ساله، قاضی، پولادی، ماهینی، رضایی، نوروزی، علی عسگری و ده سوسا دو ساله و قرارداد كریمی، مهدوی كیا، گردان، كاظمیان، بنگر، حسینی، نورمحمدی، نوری و زاید نیز یكساله است.
هنوز قرارداد 'مانوئل ژوره' سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس و دیگر اعضای كادر فنی سرخ پوشان در هیات فوتبال استان تهران به ثبت نرسیده است.
بر اساس اعلام رییس هیات فوتبال استان تهران در آیین نامه نقل و انتقالات لیگ برتر، مهلتی برای ثبت قرارداد اعضای كادر فنی تیم ها تعیین نشده است و بر این اساس 'مانوئل ژوزه' و دستیاران این مربی پرتغالی در روزهای آینده نیز می توانند قرارداد خود را با تیم پرسپولیس به ثبت برسانند.
-
غریب: اگر میخواستیم خلعتبری را هم به راحتی جذب می کردیم/ادبيات خوروش در شان باشگاه سپاهان نيست
کانون هواداران پرسپولیس : مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: ادبيات سرپرست سپاهان در شان چنين باشگاه بزرگي نيست.
حميدرضا غريب با اشاره به صحبتهاي اخير خوروش سرپرست سپاهان درباره جذب خلعتبري اظهار كرد: متاسفانه الفاظي كه ايشان به كار ميبرد اصلا در شان باشگاه بزرگي چون سپاهان نيست چرا كه سپاهان باشگاه اخلاق مداري است و خيلي خوب نيست كه سرپرست اين باشگاه نسبت به مسئولان باشگاههاي ديگر چنين الفاظي را به كار برد.
وي ادامه داد: آيا تا به حال شما به ياد داريد كه مديريت باشگاه پرسپوليس از خود سردار رويانيان گرفته تا ساير مديران و معاونان باشگاه از چنين ادبياتي درباره باشگاههاي ديگر استفاده كند؟ باشگاه پرسپوليس همواره براي همه باشگاههاي ديگر احترام خاصي قائل بوده و جوانمردي و مردانگي را سرلوحه كار خود قرار داده است.
غريب افزود: همانطور كه مديرعامل باشگاه در مصاحبه اخيرش گفت، هدف پرسپوليس در اين فصل اين است كه شخصيت قهرماني داشته باشد و كاپ اخلاق را ببرد. مديران، مربيان، بازيكنان و هواداران پرسپوليس امسال به دنبال قهرماني در احترام و اخلاق هستند.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: خلعتبري مبارك سپاهانيها باشد. او يكي از بزرگترين بازيكنان ايران است اما جذب اين بازيكن دليل نميشود سرپرست سپاهان با اين ادبيات زشت باشگاههاي ديگر را خطاب كند. باشگاه پرسپوليس يك ماه پيش مذاكرات خود با خلعتبري را انجام داده بود و اگر باشگاه پرسپوليس ميخواست ميتوانست او را هم مانند ساير بازيكنان بزرگي كه جذب كرده به پرسپوليس بياورد. ضمن اينكه ما از ريز قرارداد خلعتبري با سپاهان مطلع هستيم و ميدانيم كه اين بازيكن با چه مبلغي به تيم جديدش رقته است.
-
نقل و انتقالات لیگ برتر از پنجره کانون
کانون هواداران پرسپولیس:فصل نقل و انتقالات دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال کشور روز گذشته در شرایطی به پایان رسید که در روز آخر اتفاقات عجیبی از جمله فسخ قرارداد ایمان مبعلی و پیوستن او به پیکان رخ داد.
به گزارش کانون هواداران پرسپولیس در زیر اسامی بازیکنانی که تیمهای لیگ برتری جذب کردند را مشاهده می کنید:
پرسپوليس:
سرخپوشان پايتخت جنجاليترين تيم در نقل و انتقالات بودند و اين تيم را ميتوان به عنوان كهشكاني اين فصل ملقب كرد. محمد رويانيان در حالي كه هنوز سرمربي تيمش را انتخاب نكرده بود به دنبال اصليترين گزينههاي نقل انتقالات رفت و اغلب در جذب آنها موفق بود. او بازيكناني را جذب كرد كه از قرارداد اغلب آنها به عنوان قراردادهاي ميلياردي نام برده ميشود اما خود رويانيان اين مساله را قبول ندارد و اين بازيكنان هم معمولا در مصاحبههايشان، هواداران و خود رويانيان را دليل پيوستنشان به پرسپوليس ميدانستند.
مهمترين خريد پرسپوليس كريم انصاريفرد بود كه خيليها از جمله استقلال به دنبال او بودند و سرانجام به پرسپوليس پيوست. محسن بنگر، سيد جلال حسيني، محمد قاضي و حسين ماهيني هم از بازيكناني بودند كه رويانيان با جذب آنها هواداران پرسپوليس را به داشتن تيمي مقتدر در فصل دوازدهم اميدوار كرد. آنها همچنين با مهرداد پولادي كه فصل گذشته به عنوان بازيكن كمكي در ليگ قهرمانان برايشان به ميدان ميرفت نيز قرارداد بستند. روبرتو سوساي برزيلي نيز خريد خارجي پرسپوليس است كه سابقه پوشيدن پيراهن تيم ملي اميد برزيل را در كارنامه خود دارد.
شهاب گردان نيز به عنوان سنگربان سرخپوشان انتخاب شد تا شايد در فصل جديد با بودن اين بازيكن درون دروازه بتوانند شكستهاي 4 گله را فراموش كنند. ايمون زايد هم كه در فصل گذشته با گلزنيهاي متعددش - به ويژه در داربي - به «آقاي هتتريك» معروف شده بود، در اين تيم ماندني شد. محمد خانزاده از راهآهن و افشين اسماعيلزاده نيز به عنوان سهميه زير 23 سال پرسپوليس جذب شدند.
اما اين عملكرد موفق پايان، نگرانيهاي پرسپوليسيها نبود تا اينكه سرانجام فرآيند طولاني انتخاب سرمربي پرسپوليس با انتخاب مانوئل ژوزه پرتغالي به پايان رسيد.
استقلال:
علي فتحاللهزاده كه آوازه بلندي در نقل و انتقالات دارد هر چند كه نتوانست بازيكناني مانند كريم انصاريفرد را جذب كند اما با توجه به يارگيري فصل گذشته عملكرد نسبتا خوبي را از خود به جا گذاشت.
مديرعامل باشگاه استقلال بيشتر تمركزش را روي اين مساله گذاشت كه با ستارههاي فصل گذشتهاش تمديد كند. او قرارداد تمام بازيكنان فصل گذشته تيم را كه به قول قلعه نويي در چارچوب تيم بودند تمدید كرد و تنها از پس آندرانيك تيموريان بر نيامد كه با قرارداد چند ميلياردي راهي ليگ قطر شد.
استقلاليها علاوه بر تمديد بازيكنان فصل گذشته چند بازيكن ديگر را هم جذب كردند.آنها محمد محمدي را به عنوان ذخيره مهدي رحمتي به جمعشان اضافه كردند تا ديگر مانند سال گذشته دغدغه پست دروازهباني را نداشته باشند، اما پس از اینکه دیدند فابیو جانواریو با سپاهان به مشکل خورده است تصمیم گرفتند که این لقمه حاضر و آماده را از دست ندهند. از آنجایی که سهمیه لیگ برتری استقلال پر شده بود، آنها باید یک نفر را از لیست خود خارج می کردند و در نهایت محمد محمدی با راه آهن تهران به توافق رسید تا این فصل را در جمع شاگردان علی دایی بگذراند.
علاوه بر جانواریو، سياوش اكبرپور، ميثم بائو، هاشم بيگزاده، اميرحسين صادقي و ايمان مبعلي نيز ديگر استقلاليهايي بودند كه دوباره به اين تيم بازگشتند. هر چند که بازگشت مبعلی تنها چند روز طول کشید و در شرایطی که جباری در روز آخر قراردادش را ثبت کرده بود این بازیکن ترجیح داد قراردادش را فسخ کند و به تیم پیکان بپیوندد. همچنين رودريگو توسي كه در تراکتورسازی سابقه كار با قلعهنويي را داشت به جمع آبی پوشان پایتخت ملحق شد.
سپاهان اصفهان:
این نماینده همیشه مدعی اصفهان در ابتدای نقل و انتقالات عملکرد خوبی نداشت و چند بازیکن خوب خود را از دست داد، امامسوولان این تیم در روزهای پایانی توانستند محمد رضا خلعتبری را که از الوصل امارات جدا شده بود و سرخآبیهای پایتخت هم به دنبالش بودند جذب کند.
زردپوشان اصفهانی از موقعیت نه چندان مناسب همشهریشان، ذوب آهن نیز استفاده کردند و محمد باقر صادقی، علی احمدی و فرشید طالبی را از ذوب آهن به جمع خودشان اضافه کردند. سپاهانیها ميلاد زنيدپور و محمد غلامي را از داماش و عادل کلاه کج را از مس کرمان به اصفهان آوردند. محسن ايران نژاد نیز پس از سقوط شاهين بوشهر به درخواست مسوولان سپاهان پاسخ مثبت داد.
جلوويچ از امكار روسيه نیز بازیکن خارجی سپاهان در لیگ دوازدهم لقب گرفت.
ذوب آهن اصفهان:
در شرایطی دوباره سکان هدایت ذوب آهن به رسول کربکندی رسید که این تیم اوضاع مالی خوبی نداشت و مسوولان این تیم تلاش کردند تا بازیکنانی که در گذشته سابقه بازی در این تیم را داشتند به اصفهان بازگردند. ذوبیها مهدی رجبزاده، محسن مسلمان، سپهر حیدری، قاسم حدادی فر، مسعود همامی و فرشاد بهادرانی را برای فصل آینده جذب کردند.
همچنین رسول کربکندی نیمنگاهی به بازیکنان جوان داشت و ابراهیم محمدی، احمد محمدپور، سعید عبدالله پور، آرش بارانی، و میلاد ترابی را به تیمش اضافه کرد. دارکو بوژوویچ نیز جزو بازیکنان خارجی است که این فصل به ذوب آهن پیوسته است.
سایپا:
تیم فوتبال سایپا که با سرمربیگری مجتبی تقوی وارد مسابقات لیگ میشود این بازیکنان را به خدمت گرفته است: جونيور تورتا - کاوه رضايي، ارزاني - شاه وراقي، سليمان نژاد، لطف الله نژاد، رياحي، رحمان احمدي، شکوري، منصور تنهايي، دقيقي ، محسن يوسفي، سعيد نوروزي، وحيد براتي، خوزه نارسيو، حسین اسلامي، کاظم برجلو، ابراهیم شکوری و سعید دقیقی.
ملوان انزلی:
فرهاد پورغلامی که حالا تیمش با داشتن حسین هدایتی به عنوان رییس هیات مدیره باشگاه از نظر مالی احساس کمبود نمیکند هم روندی مانند ذوب آهن را پیش گرفت و تعدادی از بازیکنان قدیمي ملوان از جمله پژمان نوری، جواد شیرزاد و مازیار زارع را به این تیم برگرداند.
حسین بادامکی و سیامک کوروشی هم دیگر خریدهای ملوان در این فصل بودند و سرگئی پاشینکو، دروازهان مولداویایی هم خرید خارجی ملوان در این فصل بود.
صبای قم:
پس از اینکه هدایت این تیم به یحیی گلمحمدی سپرده شد مسوولان باشگاه با حفظ استخوانبندی اصلی تیم با اضافه کردن چند بازیکن تلاش کردند تا همچنان ترکیبی از جوانان با انگیزه و بازیکنان با تجربه را در تیم خود داشته باشند.
قمیها علاوه بر محسن خلیلی که جایگزین عنایتی شد، میثم خداشناس، سعید لطفی، فرشاد قدیری، مهرداد طهماسبی، بهمن طهماسبی، ابوالفضل ابراهیمی، مسعود حقجو، محمد آرام طبع، مهدی مومنی، فرید بهزادکریمی و دیوید کالدروم را به جمع خود اضافه کردند.
آلومینیوم هرمزگان:
آلومینیوم هرمزگان که با اکبر میثاقیان برای نخستینبار به لیگ برتر صعود کرده است، برای تقویت تیم خود توجه زیادی به بازیکنان تیمهای سقوط کننده فصل گذشته داشت و از همین رو رضا ناصحی، امجد شکوهمقام و محسن حمیدی را از تیم شاهین بوشهر و بهنام داداشوند، مهدی محمدزاده، جعفر بذری و رسول پیرزاده را از شهرداری تبریز به این تیم هرمزگانی اضافه کردند. داوود دانشدوست نیز پس از جدایی از جمع تراکتورسازان تبریزی به هرمزگان سفر کرد. محمد استانبولی مدافع تیم ملی سوریه بازیکن خارجی فصل آینده آلومینیوم خواهد بود.
فجر سپاسی شیراز: محمود یاوری هم با توجه به شرایط تیمش بیشتر به بازیکنان لیگ یکی و تیمهای سقوط کرده به لیگ يك توجه کرد و ترشیز و محمد خزایی را از مس سرچشمه به تیمش اضافه کرد. بابک لطیفی را هم از شاهین بوشهر گرفت. جابر انصاری و عباس محمد رضایی از سایپا به فجر اضافه شدند. رضا جلالی، علی لطیفی، جلال علی محمدی، حسین خسروی، هادی دغاغله، فرشید اسماعیلی، علي مولايي، دیهگو ماکسیمو دیگر بازیکنان این تیم هستند.
تراکتورسازی تبریز:
تراکتورسازی تبریز که یکی دیگر از تیم هایی است که از مربی پرتغالی استفاده می کند قبل از آمدن تونی به عنوان سرمربی به دنبال جذب بازیکن رفت و با آنسلمو گنزالس، ژائو ویلا، ایران پوریان، محمد نصرتی، سید مهدی سید صالحی، قریشی، عبادزاده، مهدی کریمیان، قاسم دهنوی و علی رضا جلیلی به توافق رسید.
داماش گیلان:
مدیر عامل این تیم امسال با تمام مشکلاتی که داشت توانست با هرندی به عنوان سرمربی توافق کند و پس از آن به دنبال جذب بازیکن رفت و افرادی همچون مهدی کیانی، دنی اولروم، امین متوسل زاده، ابوالفضل حاجی پور، مر تضی ابراهیم و هادی سهرابی را به تیم اضافه کرد.
گهر دورود:
مسولان تیم فوتبال گهر که این روزها بر سر نوع میزبانی بازیهایش بحثهای زیادی وجود دارد ابتدا با مهدی تارتار به عنوان سرمربی به توافق رسیدند و پس از آن به دنبال جذب بازیکنان مورد نیازشان رفتند که نیکبخت واحدی را می توان از جمله مهم ترین آنها دانست. حمید فتحی، مجید باجلان، علی رضا محمد، امین ترکاشوند، هادی رکابی، فرید عابدی، محمد فعال و علیرضا بیرانوند نیز سایر بازیکنانی هستند که این نماینده لرستانی برای حضور در لیگ آنها را جذب کرده است.
مس کرمان:
مسوولان مس کرمان تصمیم گرفتند که فصل جدید را با ابراهیم قاسمپور ادامه دهند و پس از ماندن او در کرمان، آنها تصمیم گرفتند که تیم قدرتمندی را ببندند در میان گزینههای این تیم کرمانی نامهایی همچون رحمتی، مجیدی و جباری دیده میشد. اما آنها در نهایت توانستند غلامرضا عنایتی و حسین کاظمی را جذب کنند و در کنار آن نیز ایوان پتروویچ و مسعود نظرزاده را از شاهین بوشهر به جمع خود اضافه کردند. مهدی محمدی و شهرام گودرزی نیز از دیگر تیم سقوط کرده، یعنی شهرداری تبریز به کرمان آمدند.
مسی ها همچنین حمید کاظمی، محسن روشنگر، آرش روشنیپور و پوریا سیفپناهی را به عنوان سهمیه لیگ یکی جذب کردند. استفان بارتا، میلان میاتوویچ و میلاد جهانی هم دیگر بازیکنان این فصل مس کرمان هستند.
فولاد خوزستان:
فولاد خوزستان امسال پس از مجید جلالی به حسین فرکی رسید که او برای تقویت تیمش بازیکنانی همچون مهدی امیرآبادی، اسماعیل شریفات، ارشاد یوسفی، عباس پورخسروانی، مهدی نوری، لئوناردو پاروانی، لوسیانو مندز، کلویو یونسکو و شهاب کرمی را به این تیم اضافه کرد.
نفت تهران:
نفتیها نیز پس از اینکه با منصور ابراهیم زاده به توافق رسیدند و سکان هدایت تیم را به این مربی اصفهانی سپردند تا ثانیههای آخر فصل نقل و انتقالات بی کار ننشستند. وريا غفوري، ابوالفضل قرباني ، وحيد حمدينژاد، مهدي خيري، هادي شکوري ،مگنا باتيسيتا، سامان نريمانجهان، بهمن کاملي، حسين بابايي، مصطفي سيفي و علي واغب بازیکنانی هستند که این فصل به جمع نفتیهاي تهران پیوستند و احمد آلنعمه نیز در ساعات پایانی نقل و انتقالات، قراردادش را با این تیم ثبت کرد.
پیکان:
عبد الله ویسی پس از اینکه هدایت پیکان را بر عهده گرفت با همان روندی که در صبا پیش گرفته بود به جذب بازیکن پرداخت و با زیر نظر گرفتن لیگهای پایینتر سعی کرد که بازیکنان جوان مستعد را به تیمش بیاورد. هر چند که در کنار آنها از چند بازیکنان خارجی و با تجربه هم سود برد.
رضا طاهري، عيسي آل کثير، نادر احمدي، علي ميرشفيعيان، جلال کاملي مفرد، رضا معقولی، بهرام دباغ، مسعود ميکائيلي، صادق گشني، حسين شهبازي، مصطفي عامري، رضا يادگاري، ريکاردو کارواليو و ايمان مبعلي افرادی هستند که برای فصل دوازدهم به جمع یاران ویسی پیوستند.
البته نکته جالب درباره ایمان مبعلی این است که او پيش از اين از طرف پیکان پیشنهاد داشت اما با استقلال قرارداد بست و حتی این قرارداد در هیات فوتبال ثبت شد. اما این بازیکن در ساعات پایانی قراردادش را فسخ کرد و به تیم فوتبال پیکان پیوست.
صنعت نفت آبادان:
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان امسال هم با هدایت ژوزه آلبرتو کاستا پا به رقابت های لیگ میگذارد و آنها برای تقویت تیم خود این بازیکنان را به صنعت نفت آبادان اضافه کردند: مهدي دغاغله، ابوذر رحيمي، محمد الهايي، مارکو شيميچ، ديگو مِلو، محمد مختاري، نبی الله باقري ها و الياس شهنوازيپور.
راه آهن:
تیم فوتبال راهآهن نیز وضعیت عجیب و غریبی داشت و دوباره این باشگاه فروخته شد و در این میان، تنها زمان بود که برای این تیم از دست رفت و همه تا روزهاي آخر در بلاتکلیفی بودند. اما سرانجام این باشگاه فروخته شد و علی دایی دوباره سکان هدایت راه آهن را بر عهده گرفت. او در چند روز پایانی لیگ سعی کرد که نقاط ضعف راه آهن رابپوشاند و از همین رو جهانگير عسگري، فرزاد آشوبي، علي حسيني، محمد محمدي و قرباني را جذب کرد.
درباره محمد محمدی لازم به ذکر است که او با استقلال تهران قرارداد داشت و پس از اینکه نام او از لیست بازیکنان استقلال خارج شد تا آنها بتوانند فابیو جانواریو را جذب کنند این دروازهبان دوباره در سازمان لیگ حاضر شد تا این بار قراردادش را با راه آهن ثبت کند.
-
رضایی: گفته بودم پرسپولیس مرا نخواهد، در هیچ جا بازی نخواهم کرد
کانون هواداران پرسپولیس : مدافع فصل گذشته پرسپولیس گفت: همان طور که به هواداران قول داده بودم، اگر با پرسپولیس به توافق نرسم در هیچ جا بازی نخواهم کرد.
شیث رضایی در خصوص بیرون ماندش از لیگ فصل جاری اظهار داشت: در طول فصل گذشته بارها گفته بودم بدون هیچ گونه بازار گرمی اگر در فصل جاری پرسپولیسیها به من پیشنهاد ندهند دیگر به هیچ پیشنهادی فکر نمیکنم اما همه به من خندیدند.
وی افزود: امروز همه چیز را ثابت کردم و به عشق پیراهن پرسپولیس بیرون از گود هستم، فقط خواستم ثابت کنم که حرفم از ته قلبم بود.
رضایی در خصوص منشوری بودنش نیز گفت: نمیدانم این ماجرا را چه کسی بر سر زبانها انداخته، اما به من هیچ مسئلهای اعلام نشده من یک حرکت بد در فصل گذشته انجام دادم و 100 بار تاوان اشتباه خودم را پس دادم. محروم شدم قرار دادم کسر شد و در اوج بدنی خانهنشین شدم.
وی افزود: من بازیکن خبیثی نیستم، اما همانطور که آقای بهروان اعلام کرد در فصل جاری اصلا بازیکن منشوری نداریم و اگر افرادی هستند که جزء منشوریها هستند بخشیده شدند.
رضایی در پاسخ به سؤالی که از تیمی پیشنهاد داشت یا خیر، گفت: 3 تیم شهرستانی و یک تیم تهرانی با من حرفهایی زدند، اما من منتظر پرسپولیس ماندم چون غیر از این تیم به تیم دیگری فکر نمیکردم اما صلاح این بود که در این فصل بازی نکنم. من به هواداران پرسپولیس اعلام میکنم که به عشق این تیم حاضر نشدم پیراهن تیم دیگری را بپوشم.
مدافع پیشین پرسپولیس همچنین درباره حضورش در تیمهای حاشیه خلیج فارس نیز گفت: خیر، هیچ پیشنهادی ندارم. اصلا نمیدانم تیمهای حوزه خلیج فارس بازیکن ایرانی جذب میکنند یا خیر. در ایران هم گفتم فقط برای پرسپولیس بازی میکنم. اگر فصل بعد هم نتوانم به این تیم برگردم شاید از فوتبال خداحافظی کردم و این خواسته قلبی من است.
وی افزود: البته من به رویانیان حق میدهم و برای او و هواداران پرسپولیس آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم که این تیم بتواند قهرمان شود. این آرزوی قلبی من است تا هواداران پرسپولیس را شاد ببینیم.
رضایی تاکید کرد: باید از علی پروین اسطوره پرسپولیس تشکر کنم، چون شاهد بودم تلاش زیادی برای بازگشت من انجام داد، اما باشگاه نخواست. من شب گذشته تا ساعت 11 و 59 دقیقه منتظر پرسپولیس بودم اما اتفاق تلخی برایم افتاد و این بود که پرسپولیسیها به من پیشنهادی ندادند. نزدیک به 9 و 10 سال است که در پرسپولیس توپ میزنم اما شب گذشته تلخترین دقایق زندگی فوتبالیام را سپری کردم اما طرف حساب من هواداران هستند. امیدوارم که همیشه سربلند و شاد در محافل فوتبال آنها را ببینم. من امروز فقط یک هوادار پرسپولیس هستم و به عشق این تیم پس از موفقیتهایش شاد میشوم و پس از شکستهایش اشک میریزم
-
اخبار کوتاه از پرسپوليس
دروازه بان 36 ساله برزيلي تيم فوتبال گيمارش پرتغال امشب براي قرمز پوش شدن به ايران ميآيد.
تيم فوتبال پرسپوليس براي انتخاب دروازه بان دوم خود با چند گزينه خارجي وارد مذاکره شد که بالاخره با يک دروازه بان برزيلي که در تيم فوتبال گيمارش پرتغال عضويت داشته و 36 سال سن دارد به توافق رسيد.
اين دروازه بان امشب به ايران ميآيد و فردا بعد از ظهر قرار داد خود را در هيئت فوتبال استان تهران ثبت خواهد کرد.
همچنين مهرزاد معدنچي که مذاکراتي را با باشگاه پرسپوليس داشته است قرار است 3 جلسه در تمرينات اين تيم شرکت کند و در صورتي که مورد تاييد کادر فني قرار گرفت با تيم فوتبال پرسپوليس قرار داد ببندد.
معدنچي امروز نيز در ورزشگاه درفشي فر به تمرينات اختصاصي پرداخت.
-
رئيس کميته پزشکي باشگاه پرسپوليس:
معدنچي کاملا معاينه شد
رئيس کميته پزشکي باشگاه پرسپوليس از معاينه کامل مهرزاد معدنچي براي حضور در پرسپوليس خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پروفسور فريد رئيس کميته پزشکي باشگاه پرسپوليس گفت: عقد قرارداد با بازيکنان جديد پرسپوليس پس از معاينات پزشکي انجام ميشود و از اين جهت همه چيز تحت کنترل است.
به نقل از فارس ،وي در ارتباط با شرايط پزشکي بازيکنان جديد اين تيم که نسبت به جذب آنها اقدام شده است، تصريح کرد: کليه بازيکنان پرسپوليس چه آنهايي که از قبل در تيم حضور داشتهاند و چه نفراتي که قرار است به تيم ملحق شوند کاملا از نظر پزشکي کنترل ميشوند.
فريد درباره شرايط بازيکناني مثل معدنچي، سوسا و زايد گفت: من شخصا معدنچي را معاينه کردم و مدارک پزشکي وي کنترل شد. در مجموع همه چيز در قالب گزارش پزشکي براي مديريت باشگاه ارسال شد که بر همين اساس نسبت به انعقاد قرارداد، اقدام خواهد شد، ضمن آنکه کادر فني هم در حال ارزيابي اين بازيکن است. ايمون زايد هم که از سال قبل عضو تيم بود و شرايط پزشکي او مشخص است.
رئيس کميته پزشکي باشگاه پرسپوليس افزود: در ارتباط با آقاي سوسا کارها توسط فدراسيون پزشکي ورزشي انجام شده است و طبق آئين نامه ليگ، بازيکنان خارجي که براي اولين بار با باشگاه هاي ايراني قرارداد ميبندند بايد مجوز پزشکي داشته باشند. بر همين اساس از همه جهات از جمله آسيب ديدگيها معاينه ميشوند و ثبت قرارداد پس از دريافت اين مجوز انجام شد، البته جداي از اين مساله گروه پزشکي تيم هم بررسيهاي خودش را دارد.
-
تشکيل جلسه کانون پيشکسوتان پرسپوليس
کانون پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس تشکيل جلسه داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کانون پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس تشکيل جلسه داد. در اين نشست پيرامون مسائل روز پرسپوليس و پيشکسوتان بحث و تبادل نظر شد.
به نقل از فارس ،در اين جلسه از روساي سابق فدراسيون فوتبال مانند هادي طاووسي و حسن عابديني و مربيان سابق تيم ملي مانند علي پروين و رضا وطنخواه حضور داشتند. ديگر حاضران در اين نشست عبارت بودند از؛ ابراهيم آشتياني، کاظم سيد عليخاني، فريدون معيني، دکتر زادمهر، عباس کارگر، ناصر محمدخاني، ايرج پازوکي، بهروزي رهبري فرد و سعيد ترابي.
ترابي دبير اين کانون، درباره اهداف تشکيل اين جلسه گفت: اين نشست به منظور بررسي مسائل روز پرسپوليس و پيشکسوتان انجام شد و هدف از آن اعلام حمايت از باشگاه بود تا ضمن قدرداني از تلاشهاي رويانيان، تا آنجا که ميتوانيم به باشگاه خودمان کمک کنيم. در اين جلسه همچنين درباره وضعيت تيمهاي پايه صحبت شد که پيشنهادهاي خود را به رويانيان ارائه خواهيم کرد.
پرسپوليس براي برگزاري اولين ديدار خود در ليگ برتر فوتبال (جام خليج فارس) چهارشنبه عازم آبادان ميشود.
کاروان سرخپوشان پايتخت ساعت 19:15 روز چهارشنبه هفته جاري تهران را به مقصد آبادان ترک ميکند. پرسپوليس پس از ورود به شهر آبادان، در هتل کاروانسرا اسکان خواهد يافت.
ديدار پرسپوليس و صنعت نفت آبادان ساعت 20:45 پنجشنبه در ورزشگاه تختي آبادان برگزار ميشود و سرخپوشان پس از پايان اين مسابقه ساعت 23:50 آبادان را به مقصد تهران ترک ميکنند.
-
دليل عدم امضاي قرارداد ژوزه با پرسپوليس
مديرعامل باشگاه پرسپوليس دليل عدم امضاي قرارداد با مانوئل ژوزه را اعلام کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]محمد رويانيان در خصوص اتفاقات بازي دوستانه پرسپوليس و فولاد خوزستان گفت: به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس معتقدم به هيچ عنوان نبايد در فوتبال ما بيحرمتي وجود داشته باشد. براي ما مسائل فرهنگي در اولويت است. به همين دليل از فولاديها عذرخواهي ميکنم. ما ميزبان تيم خوب فولاد بوديم و کاري به باخت و برد اين بازي نداريم اما به هيچ عنوان نبايد به عزيزان خود در تيم فولاد بياحترامي ميکرديم.
به گزارش فارس ،وي ادامه داد: به هواداران خوب و خونگرم پرسپوليس گوشزد ميکنم که مراقب باشند. بعضي تماشاگرنماها دنبال اين هستند تا پرسپوليس را وارد حاشيه کنند. جا دارد از تک تک هواداراني که استقبال خوبي از اين بازي دوستانه داشتند تشکر کنم. هواداران واقعي که بازي تيم خود را ديدند، لذت بردند و در انتهاي بازي بسيار خونسرد و آرام همراه با شادي ورزشگاه را ترک کردند اما به فولاديها حق ميدهم.
رويانيان درباره حرکت اسماعيل شريفات تصريح کرد: کاري ندارم شريفات چه کاري انجام داده اما فولاديها مهمان ما بودند. شريفات بازيکن خوبي است و ما بايد در مقابل ايشان همه چيز را رعايت ميکرديم. من از هواداران خونگرممان ميخواهم هميشه اين موضوع را سرلوحه کار خود قرار دهند.
مديرعامل پرسپوليس تأکيد کرد: بايد از کار زيباي علي کريمي و مهدويکيا و تمام بازيکنان پرسپوليس که در پايان بازي به فولاديها کمک کردند تا از ورزشگاه خارج شوند تقدير کرد. از هواداران ميخواهم مراقب و فقط به فکر حمايت از پرسپوليس باشند و اجازه ندهند افرادي تيم را به حاشيه ببرند.
رويانيان در ادامه درباره وضعيت مهرزاد معدنچي گفت: ايشان در مراحل پاياني تست است. چند نفر که شامل دستيار ژوزه نيز هستند، مشخص کرديم تا معدنچي را به صورت دقيق تست کنند. بهترين تصميم را درباره اين بازيکن ميگيريم که به نفع پرسپوليس هم باشد.
رويانيان در پاسخ به اين سؤال که چرا قرارداد ژوزه هنوز امضا نشده و همين موضوع باعث ناراحتي اين مربي شده ، گفت: نميدانم ايشان چرا ناراحت است. کار در حال پيشرفت است و مشکلي وجود ندارد. جلساتي با يکديگر برگزار کرديم و اصلاحيههاي تايپي انجام داديم. قرارداد او مشکل تايپي داشت که برطرف شد. با وکيل ايشان هماهنگيم و مشکل خاصي در اين بين وجود ندارد و به زودي طرفين قرارداد را امضا ميکنند. در حال حاضر هم ميبينيد که ايشان با قدرت در تمرينات کار خود را جلو ميبرد.
وي درباره اينکه برخي ميگويند ژوزه از حضور هواداران در تمرين ناراحت است، اظهار داشت: ناراحتي او از حضور همه روزه هواداران نيست. ژوزه معتقد است که ميخواهد تمرينات تاکتيکي و تيمي خود را اجرا کند تا وارد ليگ برتر شود اما نميتواند. به او حق ميدهيم که خواستههايش را در زمانهايي که نياز دارد پياده کند.
-
رویانیان: بدون شک، احمدرضا عابدزاده از بزرگان تاریخ فوتبال ما بوده، امیدوارم پسر برومندش بتونه جاشو پر کنه.
امیر: از حسن نیت رویانیان تشکر میکنم. پدرم مثل خودم خیلی خوشحاله. امیدوارم بتونم جای پدرم رو پس بگیرم.
-
تیم، 54 کاپیتان / معرفی مردان اول تا سوم همه ی تیم ها
کانون هواداران پرسپولیس : هميشه عنوان ميشود بازوبند كاپيتاني يك تكه پارچه بيشتر نيست، اما همين يك تكه پارچه ميتواند يك تيم را برهم بريزد و شرايط را بحراني كند. در خيلي از مواقع پيش آمده درگيريها برسر همين يك تكه پارچه ابعاد گستردهاي پيدا كند. حتي در بعضي از مواقع كار از درگيري لفظي به درگيريهاي فيزيكي هم ميكشد.
به گزارش کانون هواداران پرسپولیس، لبته فقط در ايران نيست كه بازوبند كاپيتاني ميتواند جنجالساز شود و حتي پيش آمده در ليگهاي مطرح اروپايي هم بازيكنان برسر همين يك تكه پارچه با هم اختلاف پيدا كنند. خيلي از بازيكنان تمايل زيادي دارند با بستن بازوبند، به نفر اول تيم تبديل شوند و جلوتر از همه وارد زمين شود.
در اين ميان خيلي از بازيكنان با شرط كاپيتاني قرارداد امضا ميكنند كه در نوع خود واقعا جالب است. البته بازيكناني هم هستند كه تمايل چنداني به بستن بازوبند ندارند و سعي ميكنند از اين يك تكه پارچه فرار كنند. اين دسته از بازيكنان اعتقاد دارند بازوبند كاپيتاني مسووليت ميآورد و هركسي نميتواند از پس اين مسووليتها بربيايد.
در سالهاي دور بازوبند كاپيتاني حتما بايد بر بازوي قديميترين بازيكن تيم بسته ميشد اما در حال حاضر مدتي است قضيه فرق كرده و اين سرمربي است كه با توجه به تفكراتش كاپيتان را مشخص ميكند. بهطور مثال عدهاي از مربيان به هيچعنوان بازوبند را به دروازهبان نميدهند، چرا كه معتقدند كاپيتان تيم بايد در ميانه زمين حاضر باشد. در فوتبال ايران خيليها هنوز با اين مساله كنار نيامدهاند. در ليگ برتر بازيكناني كه كسوت بيشتري دارند، هرطورشده بازوبند را ميخواهند و اين مساله جنجالهاي بزرگي را رقم ميزند. براي ليگ دوازدهم هم از اين جنجالها كم نداشتهايم. حالا با شرايط موجود در آستانه شروع فصل جديد مروري بر كاپيتانهاي تيمهاي مختلف خواهيم داشت.
پرسپوليس
1 - مهدي مهدوي كيا
2 - علي كريمي
3 - جواد كاظميان
در نيم فصل اول ليگ يازدهم علي كريمي كاپيتان اول پرسپوليس بود و با توجه به فيكس بودنش در تركيب، در اغلب بازيها بازوبند را در اختيار داشت. با بازگشت مهدوي كيا به پرسپوليس در نيم فصل دوم، حرف و حديثهاي زيادي در مورد كاپيتاني قرمزپوشان مطرح شد. در ابتدا مهدوي كيا عنوان كرد بازوبند كاپيتاني را نخواهد بست چون برايش خوش يمن نيست اما علي كريمي در اولين بازي نيم فصل دوم در انزلي به زور بازوبند را بر بازوي او بست.
شكست پرسپوليس در انزلي باعث شد مهدوي كيا يكبار ديگر از بستن بازوبند پشيمان شود اما اتفاقات داربي همه چيز را تغيير داد. كاپيتان سابق تيم ملي در اواخر بازي وارد زمين شد و با اصرار كريمي بازوبند را بست. قرمزپوشان در آن بازي باخت 2 بر صفر را با پيروزي 3 بر 2 عوض كردند تا مشخص شود كاپيتاني مهدوي كيا خيلي هم بد يمن نيست. با توجه به نيمكت نشينيهاي مهدوي كيا در نيم فصل دوم، علي كريمي در اكثر بازيها كاپيتان تيم بود مگر اينكه موشك در جريان بازي به زمين ميآمد. در ليگ يازدهم 2 بازيكن ديگر هم كاپيتاني پرسپوليس را تجربه كردند. وحيد هاشميان و محمد نصرتي بازيكناني بودند كه فصل گذشته خيلي كوتاه بازوبند كاپيتاني پرسپوليس را بر بازو بستند. با تمديد قرارداد مهدوي كيا و كريمي حالا اين 2 بازيكن در ليگ دوازدهم هم كاپيتانهاي اول و دوم قرمزپوشان هستند. با توجه به جدايي هاشميان، در فصل آينده جواد كاظميان كاپيتان سوم پرسپوليس خواهد بود. حميدرضا عليعسگري و هادي نوروزي هم كاپيتانهاي بعدي قرمزپوشان خواهند بود.
استقلال
1 - مهدي رحمتي
2 - مجتبي جباري
3 - پژمان منتظري
استقلال در ليگ يازدهم كاپيتان ثابتي نداشت. در نيم فصل اول بازوبند در اختيار فرهاد مجيدي بود. با رفتن شماره 7، اميرآبادي كاپيتان اول استقلال شد اما چون مهره فيكس تيم نبود در اغلب بازيها جباري بازوبند ميبست. با مصدوميت جباري بازوبند براي چند بازي به محسن يوسفي رسيد اما با نيمكت نشيني او بازهم كاپيتان استقلال تغيير كرد.
پژمان منتظري، آرش برهاني و مهدي رحمتي هم بازيكناني بودند كه كاپيتاني استقلال در ليگ يازدهم را تجربه كردند. جالب اينكه در فصل گذشته حتي شريفات هم كاپيتاني استقلال را براي چند دقيقه تجربه كرد. در پايان ليگ يازدهم اميرآبادي استقلال را ترك كرد و جباري هم در آستانه جدايي از جمع آبيپوشان قرار گرفت. در اين ميان چند استقلالي قديمي هم مثل اميرحسين صادقي و سياوش اكبرپور به تيم سابقشان برگشتند تا جنجالي اساسي بر سر بازوبند شكل بگيرد. از طرفي صادقي و اكبرپور براي گرفتن بازوبند ادعا داشتند و در مقابل بازيكناني مثل منتظري و رحمتي هم با توجه به جايگاهشان، خود را براي كاپيتاني مستحق ميدانستند. در اردوي آمادهسازي استقلال در تركيه حرف و حديث فراواني بر سر بازوبند به وجود آمد. در ابتدا از تركيه خبر رسيد امير قلعهنويي، پژمان منتظري را به عنوان كاپيتان اول تيمش براي ليگ دوازدهم انتخاب كرده، اما اين خبر از سوي سايت باشگاه تكذيب شد.
مسوولان باشگاه استقلال در تهران اعلام كردند رحمتي به عنوان كاپيتان اول تيم انتخاب شده است تا مشخص شود درگيريها سر بازوبند در استقلال جدي است. بعد از اين مساله بود كه داستان شرط كاپيتاني رحمتي براي تمديد قرارداد رسانهاي شد تا ماجرا وارد فاز جديدي شود. با بازگشت استقلال از تركيه، امير قلعهنويي و علي فتحا...زاده مصاحبههاي زيادي انجام دادند و اعلام كردند منتظري خودش تصميم گرفته بازوبند را به رحمتي بدهد. اين حرف و حديثها كماكان ادامه داشت و حتي در اين ميان اكبرپور هم مصاحبهاي انجام داد و عنوان كرد اگر به كسوت باشد، كاپيتان واقعي او است نه منتظري. جالب اينكه در اين ميان جباري هم به استقلال بازگشت تا يك مدعي جديد براي كاپيتاني پيدا شود.
البته بعد از بازگشت جباري شنيده شد كماكان رحمتي كاپيتان اول آبيها است. اين ماجرا ادامه داشت تا اينكه بحث حضور نكونام و مجيدي هم در استقلال جدي شد. حالا به نظر ميرسد هر كدام از اين دو بازيكن به استقلال بيايند، بازوبند را در اختيار ميگيرند و در صورتي كه هر دو بازيكن استقلالي شوند، بازوبند به مجيدي ميرسد. در صورت منتفي شدن حضور نكونام و مجيدي، بازوبند استقلال در ليگ دوازدهم در اختيار رحمتي خواهد بود و او كاپيتان اول تيم است. بعد از رحمتي، جباري كه فصل گذشته با حضور رحمتي بازوبند را ميبست، كاپيتان دوم تيم است و در غياب او بازوبند به منتظري خواهد رسيد. صادقي و اكبرپور، كاپيتانهاي بعدي استقلال خواهند بود.
سپاهان
1 - محرم نويدكيا
2 - حسين پاپي
3 - مهدي جعفر پور
در سالهاي اخير محرم نويدكيا هميشه و هميشه كاپيتان اول زردپوشان بوده و تنها مصدوميت بازوبند را به بازيكنان ديگر رسانده است. فصل گذشته هم نويدكيا كاپيتان اول زرد پوشان بود و خيلي كم روي نيمكت نشست. در غياب محرم اين محسن بنگر بود كه با توجه به سابقهاش در سپاهان بازوبند كاپيتاني را بر بازو ميبست. در طول فصل بازيكناني مثل حسين پاپي و مهدي جعفرپور هم كاپيتاني سپاهان را تجربه كردند. براي ليگ دوازدهم كماكان نويدكيا كاپيتان اول پرافتخارترين تيم تاريخ ليگ برتر خواهد بود. اين بازيكن قراردادش را با زرد پوشان اصفهاني تمديد كرده و سال آينده هم در همين تيم توپ خواهد زد.
بعد از نويدكيا حسين پاپي با سابقه ترين بازيكن سپاهان است و به اين ترتيب او كاپيتان دوم سپاهان در فصل پيش رو خواهد بود. بعد از نويدكيا و پاپي، مهدي جعفرپور كاپيتان سوم زردپوشان است.در غياب اين 3 بازيكن اولويت براي بستن بازوبند با احمد جمشيديان خواهد بود.
به نظر ميرسد در ليگ دوازدهم جنجال خاصي بر سر بازوبند كاپيتاني سپاهان شكل نگيرد و اين در حالي است كه در سالهاي نه چندان دور جنگهاي شديدي سر بازوبند در تيم اول اصفهان شكل ميگرفت. با حضور بازيكناني مثل نويدكيا، عقيلي و بنگر هميشه حرف و حديث در مورد كاپيتاني سپاهان مطرح بود، اما حالا با رفتن ستارهها، اوضاع حسابي آرام شده است.
تراكتورسازي
1 - مرتضي اسدي
2 - محمد نصرتي
3 - مهدي كياني
فصل گذشته امير قلعه نويي تصميم گرفت بازوبند كاپيتاني تراكتورسازي را به مرتضي اسدي بدهد. در طول فصل اسدي مهره فيكس تراكتورسازي بود و در اكثر بازيها بازوبند كاپيتاني را بر بازو بست. فصل گذشته كاپيتان دوم تراكتوريها مهدي كياني بود كه به دليل محروميت و مصدوميت در اغلب بازيها غايب بود و از همين رو محمد ابراهيمي كاپيتان دوم تراكتوريها به حساب ميآمد. ماجراي كاپيتاني تراكتورسازي براي ليگ دوازدهم كمي پيچيده شده اما به نظر ميرسد كماكان اسدي كاپيتان اول تيم باشد. با بازگشت نصرتي به تبريز كه در ليگهاي نهم و دهم كاپيتان اول تراكتورسازي بود، حرف و حديثهايي در مورد كاپيتاني اين تيم براي فصل پيش رو مطرح شد. در اين بين بود كه نصرتي رسما اعلام كرد بازوبند را به هيچ عنوان از اسدي نميگيرد و او را به عنوان كاپيتان قبول دارد. به اين ترتيب در فصل آينده اسدي كاپيتان اول و نصرتي كاپيتان دوم تراكتورسازي خواهند بود. مهدي كياني با توجه به سابقهاش در تبريز، كاپيتان سوم تراكتورسازي است و ابراهيمي هم بعد از او در اولويت قرار دارد.
صبا قم
1 - مرتضي كاشي
2 - محسن خليلي
3 - بهمن طهماسبي
فصل گذشته سهراب بختياري زاده كاپيتان اول تراكتورسازي بود و در غياب او مرتضي كاشي بازوبند را ميبست. با توجه به تجربه رضا عنايتي، در نبود بختياري زاده و كاشي او كاپيتان صبا ميشد. حالا با توجه به تغييرات در صبا تمام اين معادلات بر هم خورده است. رفتن بختياري زاده باعث شده مرتضي كاشي كاپيتان اول صباييها در ليگ دوازدهم باشد.
ساير بازيكنان كمتجربه هستند و شرايط كاپيتاني ندارند، به جز محسن خليلي و بهمن طهماسبي. گلمحمدي كاپيتانهاي دوم و سوم خود را معرفي نكرده، اما به نظر ميرسد خليلي و طهماسبي گزينههاي مناسبي براي كاپيتاني صبا در غياب كاشي باشند.
مس كرمان
1 - فرزاد حسينخاني
2 - رضا عنايتي
3 - فرهاد سالاري پور
حسينخاني چند فصلي است كاپيتان اول مسيهاست و براي ليگ دوازدهم هم اين عنوان را در اختيار خواهد داشت. او براي به دست آوردن بازوبند كاپيتاني با افراد زيادي جنگ داشته كه اصلي ترين آنها كسي نبوده جز عباس محمدي. فصل گذشته در غياب حسين خاني اين قاسم دهنوي بود كه بازوبند كاپيتاني را بر بازو ميبست اما حالا بارفتن او معادلات كاپيتاني مس كمي پيچيده شده است. بر اساس شنيدهها قاسمپور تصميم گرفته با توجه به تجربه عنايتي او را كاپيتان دوم تيمش كند تا در غياب حسين خاني مس به مشكل نخورد. اين طور كه به نظر ميرسد فرهاد سالاري پور هم كاپيتان سوم مسيها در ليگ دوازدهم خواهد بود.
ملوان انزلي
1 - پژمان نوري
2 - مازيار زارع
3 - بابك پورغلامي
فصل گذشته بابك پورغلامي در اكثر بازيها كاپيتان ملوان بود و در غياب او بازيكناني مثل سعيد سالارزاده و عليرضا رمضاني بازوبند را بر بازو ميبستند اما حالا براي ليگ دوازدهم قضيه كاملا فرق كرده است. پژمان نوري و مازيار زارع كه هر كدام در مقطعي كاپيتان اول ملوانان بودهاند حالا به اين تيم بازگشتهاند تا پورغلامي كاپيتان سوم تيم بندر انزلي شود. با توجه به سابقه پژمان نوري، بدون هيچ ترديدي او كاپيتان اول ملوان در ليگ دوازدهم خواهد بود و در غياب او اين مازيار زارع است كه بازوبند را بر بازو ميبندد. بر اساس شنيدهها فرهاد پورغلامي روي كاپيتاني حسين بادامكي هم نظر مثبت دارد و هيچ بعيد نيست او را كاپيتان سوم تيمش بكند.
راهآهن
1 - حسين پاشايي
2 - ابراهيم كريمي
3 - مهدي زارعي
در ليگ يازدهم حسين پاشايي كاپيتان اول راهآهن بود و در اكثر بازيها هم به عنوان بازيكن فيكس به ميدان ميرفت. حسن رودباريان هم كاپيتان دوم تيم علي دايي بود كه در غياب پاشايي بازوبند كاپيتاني را بر بازو ميبست. ابراهيم و فرشيد كريمي هم كاپيتانهاي سوم و چهارم راه آهن فصل گذشته بودند.
حسين پاشايي براي فصل آينده در راهآهن ماندني شد تا كماكان كاپيتان اول تيم علي دايي باشد. با رفتن رودباريان، بعد از او ابراهيم كريمي كاپيتان راهآهن خواهد بود. بعد از ابراهيم كريمي از لحاظ كسوت، كاپيتان سوم فرشيد كريمي است، اما با توجه به اينكه او هيچ وقت حاضر نيست بازوبند ببندد، بايد مهدي زارعي را كاپيتان سوم طلاييپوشان دانست.
ذوب آهن
1 - محمد صلصالي
2 - مهدي رجب زاده
3 - سپهر حيدري
فصل گذشته محمد صلصالي كاپيتان اول ذوبآهن بود و در اغلب بازيها بازوبند كاپيتاني را بر بازو بست. در غياب او قاسم حدادي فر در نيم فصل اول و فرشيد طالبي در نيم فصل دوم كاپيتاني ذوب آهن را تجربه كردند. ذوب آهن براي ليگ دوازدهم با تغيير و تحولات زيادي رو به رو شده، از بازيكن گرفته تا مربي و همين مساله معادلات كاپيتاني ذوب را حسابي پيچيده كرده است. مهدي رجب زاده و سپهر حيدري كه هر كدام سابقه كاپيتاني در ذوب را در كارنامه دارند حالا به اين تيم بازگشتهاند و جزو با سابقهها به حساب ميآيند. بر اساس شنيدهها كاپيتان اول ذوبيها در ليگ دوازدهم همان محمد صلصالي خواهد بود و كربكندي هنگام تمديد قرارداد به او قول بازوبند را هم داده است. بعد از صلصالي رجب زاده كاپيتان دوم تيم خواهد بود و حيدري هم در غياب اين 2 بازيكن بازوبند كاپيتاني را خواهد بست.
داماش
1 - محمدرضا مهدوي
2 - سيد رضا چاووشي
3 - مرتضي ابراهيمي
محمدرضا مهدوي يكي از با سابقه ترين بازيكنهاي داماش به حساب ميآيد و چند سالي است بازوبند كاپيتاني اين تيم را بر بازو ميبندد. فصل گذشته حضور بازيكني مثل مهدوي كيا هم باعث نشد كاپيتان داماش تغيير كند. از همين رو پيش بيني ميشود در ليگ دوازدهم هم كماكان مهدوي كاپيتان اول داماشيها باشد. بعد از مهدوي چاووشي كاپيتان داماش بوده و در فصل آينده هم كاپيتان دوم تيمش خواهد بود. بعد از اين 2 بازيكن اولويت كاپيتاني با عليرضا نظيف كار است كه سالها در داماش توپ زده است و كاپيتان سوم اين تيم به حساب ميآيد. البته مرتضي ابراهيمي در آخرين روزهاي فصل نقل و انتقالات به داماش پيوست تا او كاپيتان سوم داماش در ليگ دوازدهم شود.
نفت آبادان
1 - روحا... عرب
2 - عباس مرداسي
3 - علي ممبيني
فصل گذشته اميد شريفي نسب كاپيتان اول نفتيها بود اما در نيم فصل دوم نيمكت نشين شد. در غياب شريفي نسب اين علي ممبيني بود كه بازوبند كاپيتاني را بر بازو ميبست. با خداحافظي شريفي نسب از فوتبال حالا معادلات كاپيتاني نفت هم برهم خورده است. براي ليگ دوازدهم روح ا... عرب كاپيتان اول نفتيها خواهد بود و در غياب او علي ممبيني بازوبند را خواهد بست. عباس مرداسي هم كاپيتان سوم نفت به حساب ميآيد. بعد از اين بازيكنان رسول نويدكيا براي بستن بازوبند در اولويت خواهد بود.
نفت تهران
1 - هادي شكوري
2 - ميثم آقابابايي
3 - سوشا مكاني
در دو فصل گذشته حميدرضا فتحي، كاپيتان اول نفت تهران بود و خيليكم پيش آمد نيمكتنشين شود. حالا با جدايي او به نظر ميرسد بازوبند به سوشا مكاني برسد، اما مخالفت اين بازيكن باعث شد هادي شكوري كاپيتان اول نفت تهران در ليگ دوازدهم شود. در غياب شكوري، ميثم آقابابايي و سوشا مكاني كاپيتانهاي بعدي نفت تهران خواهند بود.
پيكان، آلومينيوم و گهر زاگرس
تيمهاي تازه صعود كرده به ليگ برتر وضعيت مشخصي در رابطه با بحث كاپيتاني خود براي ليگ دوازدهم ندارند. در پيكان محمدرضا طهماسبي كه فصل گذشته كاپيتان اول تيمش بود، قراردادش را تمديد كرده اما به نظر نميرسد مهره فيكس ويسي باشد و از همينرو كاپيتان ثابت پيكان هنوز مشخص نيست. آلومينيوم و گهر هم در تركيب خود تغييرات فراواني داشتهاند و حالا بايد ديد با چه كاپيتانهايي در ليگ شركت ميكنند. در گهر عليرضا نيكبختواحدي بازيكن باسابقه تيم نيست، اما سابقه ملي فراواني دارد و حالا بزرگتر تيم محسوب ميشود، اما تارتار بازوبند را به او خواهد داد.
سايپا
1 - ابراهيم صادقي
2 - مجيد ايوبي
3 - مجيد غلام نژاد
همانند سالهاي گذشته صادقي در ليگ يازدهم هم كاپيتان اول نارنجي پوشان بود. در غياب صادقي، كريم انصاري فر بازوبند كاپيتاني را بر بازو ميبست و كاپيتان دوم سايپا به حساب ميآمد. براي ليگ دوازدهم كماكان خود صادقي كاپيتان اول سايپا خواهد بود اما با رفتن انصاري فر كاپيتان دوم تغيير ميكند. بر اساس سابقه مجيد ايوبي كاپيتان دوم سايپا در ليگ دوازدهم خواهد بود. در غياب صادقي و ايوبي اين مجيد غلام نژاد خواهد بود كه بازوبند كاپيتاني را بر بازو ميبندد و رهبر نارنجي پوشان در زمين ميشود.
فولاد
1 - بختيار رحماني
2 - اسماعيل شريفات
3 - مهدي امير آبادي
فصل گذشته جلال كاملي مفرد كاپيتان اول فولاد بود و در غياب او بختيار رحماني بازوبند را بر بازو ميبست اما حالا با رفتن كاملي مفرد اوضاع كمي فرق كرده است. بر اساس سابقه بختيار رحماني كاپيتان اول فولاد در ليگ دوازدهم به حساب ميآيد و بعيد است فركي بازوبند را به بازيكني غير از او بدهد. جدايي بازيكنان با سابقه فولاد باعث شده در غياب رحماني بازوبند به اسماعيل شريفات برسد. البته فركي براي كاپيتاني تيمش يك گزينه ديگر را هم مد نظر دارد و او كسي نيست جز مهدي امير آبادي. كاپيتان فصل گذشته استقلال، يكي از گزينههاي فركي براي كاپيتاني فولاد در ليگ يازدهم خواهد بود.
فجر سپاسي
1 - رضا حقيقي
2 -؟
3 -؟
در ليگ يازدهم مهدي رجب زاده كاپيتان اول فجريها بود و در غياب او مهرداد كريميان بازوبند را بر بازو ميبست اما با رفتن اين 2 بازيكن محمود ياوري براي انتخاب كاپيتان تيمش با ترديدهاي رو به رو شده است. ياوري هنوز براي انتخاب كاپيتان تيمش به نتيجه نهايي نرسيده اما اين طور كه به نظر ميرسد گزينه اول و آخر او رضا حقيقي شانديز است. او در حال حاضر جزو با سابقههاي فجر به حساب ميآيد و حضورش در تيم ملي هم به او كمك خواهد كرد تا در ليگ دوازدهم كاپيتان اول نماينده شيراز باشد.
-
مشکل روادید حل شد / دروازهبان برزیلی پرسپولیس فردا به ایران میآید
کانون هواداران پرسپولیس : پس از حل مشکل روادید، نیلسون گزینه مدنظر دروازهبانی برای تیم پرسپولیس فردا شب به ایران میآید.
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای اینکه جایگزین خوبی برای شهاب گردان داشته باشند، با یک دروازه بان برزیلی که سابقه حضور در گیمارش پرتغال را دارد، وارد مذاکره شدند و با او به توافقات خوبی نیز رسیدهاند.
این دروازهبان جمعه شب ایران به ایران آمد، اما به دلیل صادر نشدن روادیدش پس از 3 ساعت حضور در فرودگاه امام خمینی(ره) به کشورش بازگشت، اما با تلاش رویانیان و رفع مشکل روادید قرار است نیلسون فردا شب به ایران بیاید.
قرار است پس از جلسهای با رویانیان و عقد قرارداد رسمی در تمرینات پرسپولیس شرکت کند.
این در شرایطی است که امیر عابدزاده نیز با عقد قراردادی 3 ساله تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
-
هوشیار:به خاطر آمدن گردان رفنم/چند ماهی که در پرسپولیس بودم مثل یک عمر گذشت
کانون هواداران پرسپولیس : گلر فصل پیش پرسپولیس گفت: اگر در این تیم می ماندم باید ذخیره گردان می شدم که اصلا دوست نداشتم این طور شود.
حسین هوشیار اظهار داشت: جدایی ام از پرسپولیس کاملا به صورت توافقی و با رضایت کامل بود. هیچ غرامتی بابت قرارداد 3 ساله ام نگرفتم. البته از این که جدا شدم ناراحتم چون دوست داشتم بیشتر در تیم محبوبم باشم.
وی افزود: قسمت نبود بیش از این در خدمت پرسپولیس باشم. البته 20 درصد جریمه جام باشگاه های آسیا از مبلغم کم شد ولی 10 درصد جام حذفی چون نبودم، کم نشد. اگر می بینید بازیکنانی که در تیم ماندگار شدند، جریمه آنها کم شده این چیز طبیعی است چون قضیه آنها با ما که جدا شدیم فرق می کند. بالاخره هر باشگاهی سیاست خود را دارد و ناراحتی ندارد.
گلر فصل پیش پرسپولیس تصریح کرد: خودم خواستم که از این تیم جدا شوم. من قرارداد داشتم و می توانستم بمانم. باشگاه به من نگفت تو را نمی خواهیم ولی از نوع بازیکن گرفتن آنها معلوم بود که مرا نمی خواهند. من نیز به خاطر آمدن شهاب گردان رفتم چون اگر می ماندم باید ذخیره او می شدم که اصلا دوست نداشتم. می خواستم جایی باشم که بازی کنم. رفتنم از این تیم به خاطر ترس رقابت با گردان نبود.
هوشیار گفت: در 4، 5 ماهی که در پرسپولیس بودم زیاد فرصت بازی پیدا نکردم. از دید خودم این چند ماه به اندازه یک عمر گذشت و تصور می کنم به اندازه کل دورانی که بازی کردم در این تیم بودم. خاطرات تلخ و شیرین با هم رخ داد. دوست دارم روزی برگردم ولی طبیعی است که شرایط گذشته را نخواهم داشت. در شرایط سخت و بحرانی به این تیم پیوستم ولی پشیمان نیستم چون تجربه خوبی بود.
وی تاکید کرد: تمام طلبم را از پرسپولیس گرفتم و امیدوارم این تیم قهرمان شود. باید جام بگیرند چون امسال هدفشان همین است. از طرف من هیچ آهی پشت سر این تیم نیست چون من پرسپولیسی واقعی هستم و دوست دارم تیم محبوبم دل هوادارانش را شاد کند. حتی اگر طلبم را نمی گرفتم هم آه نمی کردم.
هوشیار در خصوص پیوستن به ابومسلم افزود: این تیمی است که به فوتبال معرفی ام کرد. الان آمدم دینم را به آن ادا کنم. مدعی صعود به لیگ برتر هستیم ولی از الان زود است بخواهیم در مورد آن حرفی بزنیم. واقعا شرایط لیگ یک با لیگ برتر زمین تا آسمان فرق دارد و چیزی مشخص نیست.
-
بازگشت مجيدي به استقلال غيرممكن است!/اسطوره دوپينگي ها در روز هاي آخر نقل و انتقالات همچنان به دنبال تيم
كانون هواداران پرسپوليس : با وجود اينكه مديرعامل استقلال از بازگشت فرهاد مجيدي تا پايان هفته صحبت ميكند، اما قوانين سازمان ليگ نشان ميدهد اين مهاجم نميتواند به ليست استقلال اضافه شود.
فرهاد مجيدي كه در نيمفصل سال گذشته استقلال را به مقصد الغرافه ترك كرد، در صورت بازگشت به استقلال سهميه ليگ برتري محسوب شده و مجاز به عقد قرارداد با اين باشگاه نخواهد بود. اين در حالي است كه جواد نكونام تا روز اول مردادماه ميتواند به عنوان بازيكن ازاد با استقلال قرارداد ببندد.
ساعتي قبل، عابديني دبير هيات فوتبال تهران اعلام كرد اگر قرارداد مجيدي با الغرافه به عنوان بازيكن قرضي بسته شده باشد او همچنان بازيكن استقلال است و ميتواند در ليست اين تيم براي فصل جديد قرار بگيرد. اما اگر فرهاد با قرارداد قطعي از استقلال جدا شده باشد بازگشتش به اين تيم غيرممكن خواهد بود.
در همين زمينه يكي از مسئولان باشگاه استقلال توضيح داد: قرارداد مجيدي با باشگاه قطري به صورت قطعي بوده، اما در اين قرارداد بندي گنجانده شده كه بر اساس آن او در صورت بازگشت به ايران بازيكن استقلال محسوب خواهد شد. اگر هيات فوتبال تهران اين بند را در قرارداد او قبول كند، مجيدي بازيكن استقلال محسوب ميشود و هيچ سهميهاي را هم اشغال نخواهد كرد.
اما دبير هيات فوتبال تاكيد ميكند هيچ بندي در قرارداد مجيدي مورد تاييد هيات فوتبال نيست و در صورتي كه اين مهاجم قرارداد قطعي بسته باشد، با شرايط موجود نميتواند به استقلال برگردد. به اين ترتيب به نظر ميرسد بازگشت مهاجم شماره 7 استقلال به اين تيم منتفي است و استقلاليها بايد روي جواد نكونام به عنوان آخرين خريد خودشان حساب باز كنند.
-
هیئت واگذاری،اساسنامه سرخآبیها را اصلاح کرد
كانون هواداران پرسپوليس : اعلام یک مقام مسئول مبنی بر بررسی اساسنامه استقلال و پرسپولیس توسط هیئت واگذاری عملی شد ولی همچنان خبری از نامه مکتوب وزیر ورزش نیست.
درحالی سه شنبه پیش یک مقام مسئول از بررسی اساسنامه دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در هیئت واگذاری خبر داده بود که این اقدام دیروز عملی شد اما همچنان خبری از نامه مکتوب وزیر ورزش نیست. نامه ای که هئیت واگذاری با آن می تواند در مورد زمان و نحوه واگذاری و فروش خرد یا بلوک این دو باشگاه تصمیمگیری کند.
براساس این گزارش،عرضه مجدد سهام شرکتهای پتروشیمی جهرم، فسا و داراب با قیمت و شرایط قبلی، واگذاری مجدد 68.39 درصد سهام بالاست از طریق فرابورس به صورت نقد و اقساط ، تعیین قیمت و شرایط واگذاری عرضه مجدد 100 درصد دو نیروگاه چابهار و هسا از طریق مزایده به صورت نقد و اقساط و عرضه 100 درصد نیروگاه شهید زنبق یزد و واگذاری 20 درصد سهام دو شرکت عمران و مسکن سازان استان ایلام و چهارمحال و بختیاری از دیگر مصوبات هئیت واگذاری در روز گذشته بود.
-
بیانیه باشگاه پرسپولیس در خصوص برگزاری مسابقات لیگ برتر در ماه مبارک رمضان
کانون هواداران پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس با صدور بیانیه ای اعلام کرد: این باشگاه همچنان بر این موضوع اصرار دارد که طبق نظر علما و با توجه به ارج نهادن به ایام مبارک ماه رمضان، شرایطی فراهم آید تا با برگزاری مسابقات لیگ برتر خلل و نقصانی در انجام اعمال دیدنی بوجود نیاید.
به گزارش کانون هواداران پرسپولیس و به نقل از سایت رسمی، باشگاه پرسپولیس با ابراز تاسف از طرح پاره ای مسائل انحرافی از سوی بعضی رسانه ها و همچنین شخصیت ها در ادامه اعلام کرد: این روزها از سوی برخی افراد مطرح می شود که هدف باشگاه از اعلام نظر در مورد حفظ شئون ماه مبارک رمضان، خریدن زمان برای آماده سازی بیشتر تیم است. متاسفانه بعضی عزیزان بدون در نظر گرفتن مسائل اجتماعی و دینی به بررسی موضوع پرداختهاند.
در پاسخ این افراد، باید گفت: باشگاه پرسپولیس چگونه به دنبال خریدن زمان است که در عمل با سفر به آبادان و انجام اولین بازی، رقابت های لیگ برتر را آغاز میکند و از سوی دیگر نیز، اگر چنین هدفی وجود داشت، باشگاه از ابتدا آن را دنبال میکرد.
اظهار نظر مدیر عامل باشگاه در مورد تعطیلی لیگ در ماه مبارک رمضان پس از آن ابراز شد که مشاهده گردید بدون انجام بررسی های لازم جام حذفی که می توانست باعث ایجاد رقابت، مشارکت و فرصت حضور تیم های دسته یکی باشد پس از سال ها برگزاری مداوم، تعطیل شد، حال چگونه است که به احترام ماه مبارک رمضان، رقابت های لیگ برتر با یک ماه تاخیر برگزار نمی شود. سوال این است که چرا آن می شود و این نمی شود؟
به هر حال پرسپولیس اگر به دنبال خرید زمان بود، اصلا بازی ها را آغاز نمیکرد.
با توجه به برنامه ریزی انجام شده از سوی سازمان لیگ 36 بازی در ایام مبارک برگزار می شود. این گونه توجیه می شود که انجام بازی ها در شب مانع از روزه خواری است اما تکلیف تیم هایی که به خانه حریفان می روند چه می شود؟ آنها که از نظر شرعی نمی توانند روزه بگیرند.
بازیکن تیمی که برای انجام یک مسابقه از شهرش خارج می شود بین دو تا سه روز نمی توانند روزه بگیرند. تیم ها باید روز قبل از مسابقه راهی شهر مقصد شوند. روز دوم بازی انجام می شود و با توجه به برگزاری دیر هنگام بازی ها، تیم ها روز سوم هم در سفر خواهند بود. وادار کردن بازیکنان به مواجهه با این شرایط نوعی بی توجهی به این ماه مبارک است.
به هر تقدیر باشگاه پرسپولیس در صورتی که مراجع محترم نظر به برگزاری مسابقات در ماه مبارک رمضان نداشته باشند، به هیچ عنوان در این ماه عزیز بازی های خود را برگزار نخواهد کرد، اما در صورت اجازه و موافقت مراجع عالیقدر و یا احراز صحت مطالب اعلام شده از سوی مقام های فدراسییون مبنی بر دریافت اجازه علما، در مسابقات لیگ شرکت می کند. در غیر ابن صورت باشگاه بر مواضع خود مبنی بر عدم حضور در بازی ها اصرار دارد.
-
از رقابت با معدنچی نمی ترسم
کانون هواداران پرسپولیس:با حضور مهرزاد معدنچی در پرسپولیس، امیرحسین فشنگچی در جناح چپ رقیب تازه ای پیدا کرده است.
فشنگچی برای لیگ دوازدهم انگیزه زیادی دارد و می خواهد پس از رسیدن به جایگاه ثابت در ترکیب ژوزه، پیراهن تیم ملی فوتبال ایران را هم دوباره به تن کند. به همین بهانه به سراغ شماره 23 سرخپوشان رفتیم:
* بازی مقابل فولاد خوزستان چطور بود؟
_ بهتر از 2 بازی قبلی بود. فولاد هم از صبا و آلومینیوم هرمزگان قوی تر بود و بازیکنان ما هم بیشتر با هم هماهنگ شده بودند. در این بازی بازیکنان پرسپولیس بیشتر سعی کردند با یار کناری شان هماهنگ تر شوند و خوشبختانه توانستیم در پایان بازی را ببریم تا برای بازی مقابل نفت آبادان آماده شویم.
* خودت به آمادگی رسیدی؟
_ بله هم از نظر بدنی و هم از نظر روحی شرایط بسیار خوبی دارم، بعد از اینکه قراردادم را با پرسپولیس تمدید کردم با خودم قول و قراری گذاشتم.
* چه قول و قراری؟
_ با خودم عهد کردم بهترین بازی هایم را برای پرسپولیس به نمایش بگذارم و بازیکن ثابت تیم ملی بشوم. قهرمانی با پرسپولیس خیلی برایم مهم است چون سال گذشته خیلی بد شروع و تمام کردیم ولی امسال فرصت داریم که همه چیز را جبران کنیم.
* فکر می کنی ژوزه می تواند یک تیم آماده را به آبادان بفرستد؟
_ ژوزه یک مربی حرفه ای و کاربلد است، البته هواداران هم نباید روی بازی اول خیلی حساس باشند. اگر در اولین بازی ضعف هایی وجود داشته باشد طبیعی است چون ژوزه فرصت زیادی نداشته است. ضمن اینکه او هنوز شناخت کافی از نفرات تیم ندارد و ممکن است در هفته های اول یک جور ناهماهنگی وجود داشته باشد اما با همه این ها ما باید از همین بازی با نفت امتیازات کامل را جمع آوری کنیم و در تمرینات باقی مانده هم نهایت تلاشمان را انجام می دهیم.
* نظرت در مورد حضور مهرزاد معدنچی در پرسپولیس چیست؟
_ من هم خوشحالم که معدنچی به پرسپولیس آمده و از رقابت هم نمی ترسم چون رقابت باعث بالا رفتن انگیزه بازیکنان می شود. از حضور معدنچی استقبال می کنم، او قبلا در پرسپولیس بازی کرده و تجربه اش می تواند برای ما مفید باشد.
* به این ترتیب جناح چپ پرسپولیس هم تقویت می شود!
_ هر چه قدر قوی تر باشیم بهتر است. در حال حاضر هم تیم خوبی داریم و می توانیم یکی از مدعیان اصلی قهرمانی باشیم.
-
رویانیان:تمام مواردی که در رسانه ها درج شده است کذب محض است
کانون هواداران پرسپولیس:محمد رويانيان اظهار داشت: تمام مواردی که در رسانه ها درج شده است کذب محض است و به زودی قرارداد رسمی مانوئل ژوزه ثبت می شود.
محمد رویانیان پس از جلسه امروز با مانوئل ژوزه پرتغالی گفت:
قرار داد ژوزه مانوئل به زودی در هیئت فوتبال تهران ثبت می شود و ما با این مربی اختلاف نداریم و ژوزه از امکانات باشگاه پرسپولیس راضی است و در این مدت مربي اين فصل پرسپوليس از عملکرد بازیکنان نیز رضایت کامل دارد.
-
احتمال پخش نشدن بازی های لیگ قوت گرفت/بازی های لیگ گران تر از بازی های جام جهانی
کانون هواداران پرسپولیس:رئیس شورای هماهنگی ورزش صداوسیما گفت: به اعتقادمن اگر مطالبات فدراسیون فوتبال معقول باشد به طور حتم مشکلی بابت پخش مسابقات لیگ برتر فوتبال وجود ندارد.
علی اصغر پورمحمدی گفت: لیگ برتر فوتبال از مسابقات جام جهانی فوتبال گران تر نیست پس به طور حتم اگر خواسته های مالی معقول باشد معاونت مالی سازمان مشکلی از بابت پخش مسابقات ندارد.
وی خاطرنشان کرد: ما آماده پخش رقابت های لیگ برتر فوتبال هستیم اما تعامل وتوافق باید بین مسئولان فوتبال و معاونت مالی ایجاد شود.
پورمحمدی درپایان گفت: به اعتقاد من مشکلی بین مسئولان وجود ندارد و این تراوشات و گمانه زنی ذهنی رسانه هاست و به طور حتم توافق حاصل می شود.
-
محمدي: تمرين تيم ها در شب تازگي ندارد
کانون هواداران پرسپولیس:رييس سابق سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: الزام فدراسيون فوتبال براي برگزاري تمرينات تيم هاي ليگ برتر بعد از مراسم افطار در ماه مبارک رمضان، تازگي ندارد چرا که سال هاي قبل نيز اين الزام به باشگاه ها داده مي شد و باشگاه ها نيز به آن عمل مي کردند.
''عزيزالله محمدي'' که در خصوص الزام فدراسيون فوتبال براي برگزاري تمرينات تيم ها در شب افزود: بهتر است باشگاه هاي ليگ برتري، تمرينات خود را پس از مراسم افطار انجام دهند تا براي انجام ديدارهايشان در شب با مشکل روبه رو نشوند.
وي ادامه داد: همانطور که در برنامه مسابقه هاي ليگ برتر نيز آمده است، تمامي بازي ها در ماه مبارک رمضان ساعت 10 شب برگزار مي شود، از اين رو تيم ها نيز براي تطبيق شرايط بدني بازيکنان بهتر است تمرينات خود را در اين ساعات برگزار کنند.
رييس اتحاديه فوتبال ايران گفت: خوشبختانه تمامي ورزشگاه هاي ما در حال حاضر نور کافي داشته و شب ها به راحتي مي شود در آن ها تمرين کرد، از اين رو نبايد مشکلي براي برگزاري رقابت هاي ليگ برتر ايجاد شود.
-
پیشكسوتان استقلال و پرسپولیس با یكدیگر دیدار می كنند
کانون هواداران پرسپولیس:تیم های فوتبال پیشكسوتان استقلال و پرسپولیس تهران، روز چهارشنبه هفته جاری به مناسبت 'هفته بهداشت و سلامت' با یكدیگر مصاف خواهند كرد.
در این دیدار كه ساعت 10 صبح روز چهارشنبه در سالن ورزشی شهید مقدم شهرری برگزار می شود، پیشكسوتان و مربیان فعلی و گذشته این دو باشگاه با یكدیگر بازی خواهند كرد.
امیر قلعه نویی، كریم بوستانی، رضا رجبی، ستار همدانی، ایمان عالمی، میرشاد ماجدی، مجید صالح و شاهرخ بیانی از جمله بازیكنان تیم استقلال هستند كه در این دیدار بازی حاضر خواهند بود.
در تیم پرسپولیس نیز تا كنون حضور محمد پنجعلی، ضیاء عربشاهی، مرتضی فنونی زاده و ناصر محمدخانی قطعی شده است.
این بازی به مناسبت 'هفته بهداشت و سلامت' برگزار می شود.
-
مهدوي کيا: گرما مشکل اصلي ما است
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: زمان لازم است تا تفکرات مانوئل کاملا اجرا شود، هواداران اگر صبور باشند، تيم با اين کادر فني نتيجه مي گيرد ولي از همين شروع بازي ها دنبال جمع آوري امتيازات هستيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدوي کيا گفت: تيم در حال حاضر شرايط خوبي دارد. در اين مدت با فشردگي بيشتري کار کرديم تا جبران شود. مانوئل يک مربي با تجربه است. برنامه هاي آماده سازي را با جديت دنبال کرديم ولي او به زمان بيشتري نياز دارد.
وي ادامه داد: قطعا شرايط ما بازي به بازي بهتر خواهد شد اما قصد داريم از شروع ليگ امتيازات را ذخيره کنيم. در بازي با نفت مساله اصلي شرايط آب و هوايي خواهد بود اما سعي مي کنيم با چيره شدن به آن به نتيجه دلخواه برسيم.
-
شکايت مهاجم پرسپوليس از باشگاه ذوب آهن
بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس از باشگاه ذوب آهن بابت طلبش شکايت کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آرش شکريز وکيل محمد قاضي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: محمد قاضي از باشگاه ذوب آهن به دليل پرداخت نشدن طلب 230 ميليون تومانياش شکايت کرده است. فردا ساعت 14 در کميته انضباطي جلسه رسيدگي به شکايت قاضي از اين باشگاه برگزار ميشود.
وي ادامه داد: اميدواريم مسئولان باشگاه ذوب آهن مطالبات قاضي را پرداخت کنند زيرا در غير اين صورت مجبور به پيگيري مسئله از طريق کنفدراسيون فوتبال آسيا خواهيم شد.
وکيل بازيکن پرسپوليس تصريح کرد: مسئولان باشگاه ذوب آهن مدعي هستند 20 درصد از مبلغ قرارداد قاضي به دليل اينکه يکي از بازيکناني اعتصاب کننده در فصل گذشته بوده کسر کرده که اين مسئله به هيچ عنوان صحت ندارد. اميدواريم باشگاه ذوب آهن مطالبات حقوقي و قانوني قاضي را پرداخت کند.
-
بنگر:پرسپوليس باهدف قهرماني بسته شده است
مدافع پرسپوليس گفت: اکنون صحبتي فقط حرف است اما آخر فصل معلوم ميشود چه کسي جام ميگيرد و رو سياهي به چه کساني ميماند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محسن بنگر گفت: کاري نداريم که ساير تيمها چگونه بسته شدهاند و چه نفراتي در اختيار گرفتهاند. آنچه اهميت دارد اين است که پرسپوليس با هدف قهرماني بسته شده است. ما به بازيها و عملکرد خودمان نگاه ميکنيم. الان هر صحبتي فقط حرف است اما آخر فصل معلوم مي شود چه کسي جام مي گيرد و رو سياهي به چه کساني مي ماند.
وي با اشاره به برخوردهاي متفاوت با رويدادهاي نقل و انتقالات گفت: نميدانم اين تبعيضها از کجا ناشي ميشود. وقتي ما با پرسپوليس قرارداد ميبستيم طوري برخورد شد که گويي اين پول حرام است اما حالا نقل و انتقالهاي ميلياردي حلال است. احتمالا هر کس بر اساس سقف پول بگيرد، محکوم ميشود.
بنگر در ارتباط با شرايط تيم با توجه به نزديکي اولين مسابقه ليگ برتر تصريح کرد: همه چيز خيلي خوب پيش رفته است. تمرينات تاکتيکي خوبي داشتيم و تقريبا آماده هستيم. به هر حال همه تيمها بعد از هفتههاي دوم و سوم تازه جا ميافتند و اين مساله براي پرسپوليس هم وجود دارد، چون تغييرات زيادي داشتهايم، اما اين بدان معني نيست که از همين بازي اول دنبال کمتر از سه امتياز باشيم. با حضور آقاي مانوئل همه چيز خوب پيش ميرود.
-
گرما مشکل اصلي ما در آبادان است
مهدويکيا: ژوزه نياز به زمان دارد
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي اجراي تفکرات مانوئل ژوزه به زمان نياز داريم و هواداران صبور باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدوي کيا گفت: زمان لازم است تا تفکرات مانوئل کاملا اجرا شود. هواداران اگر صبور باشند، تيم با اين کادر فني نتيجه ميگيرد ولي از همين شروع بازيها دنبال جمع آوري امتيازات هستيم.
وي ادامه داد: تيم در حال حاضر شرايط خوبي دارد. در اين مدت با فشردگي بيشتري کار کرديم تا جبران شود. مانوئل يک مربي با تجربه است. برنامههاي آماده سازي را با جديت دنبال کرديم ولي او به زمان بيشتري نياز دارد.
مهدويکيا عنوان کرد: قطعا شرايط ما بازي به بازي بهتر خواهد شد اما قصد داريم از شروع ليگ امتيازات را ذخيره کنيم. در بازي با نفت مساله اصلي شرايط آب و هواي گرم خواهد بود اما سعي ميکنيم با چيره شدن به آن به نتيجه دلخواه برسيم.
-
جلسه رويانيان با ژوزه
تمرين بعدازظهر پرسپوليس تعطيل شد
تمرين عصر امروز تيم فوتبال پرسپوليس تعطيل شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بحث امضاي قرار داد ژوزه اين روزها سوژه اصلي شده است. اين مربي پرتغالي پرسپوليس به دليل مشکلاتي در دو بند از قراردادش دارد هنوز قرارداد خود را امضا نکرده از همين رو وکيل ژوزه و رويانيان در حال حل اين مشکل هستند.
شب گذشته جلسهاي بين رويانيان و ژوزه برگزار شد اما فعلا قرارداد سرمربي پرسپوليس امضا نشده است.
خبر ديگر از پرسپوليس ژوزه مانوئل سرمربي پرسپوليس تصميم گرفت تمرين بعد از ظهر امروز را تعطيل کند. قرمز پوشان پس از تعطيلي تمرين امروز فردا در دو نوبت تمرينات خود را ادامه خواهند داد.
-
با پرسپوليس قرارداد داخلي بستهام
معدنچي: ژوزه مرا تأييد کرد
مهرزاد معدنچي از عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس خبر داد و گفت: مانوئل ژوزه مرا از نظر فني تاييد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرزاد معدنچي در خصوص آخرين وضعيتش اظهار داشت: پس از اينکه روز پنجشنبه با سردار رويانيان ديدار داشتم همراه شيريني معاون باشگاه و سرپرست موقت تيم و زايد به ورزشگاه درفشيفر رفتم تا بازي با فولاد را ببينم. پس از اين اتفاقات قرارداد داخليام را بستم و هيچ مشکلي نبود.
وي افزود: پس از اين اتفاق، سعيد شيريني به من گفت با توجه به اينکه بازيکن آزاد هستم مشکلي براي ثبت قراردادم وجود ندارد و با خيال راحت تمرينم را شروع کردم. روز گذشته پس از اينکه همه چيز امضا شده بود سرپرست پرسپوليس به من گفت به دليل گرفتاري امروز قرارداد من در هيئت فوتبال ثبت ميشود. امروز شيريني را در تمرين ديدم اما ديگر با او حرفي نزدم چون قرارداد داخليام را امضا کردم و تا اول مرداد وقت است که قراردادم را ثبت کنم. هر موقع صلاح بود براي ثبت قراردادم آمادهام.
معدنچي خاطرنشان کرد: وقتي در بازي فولاد وارد ورزشگاه درفشيفر شدم و لطف هواداران را ديدم به اين واقعيت پي بردم که يکي از بهترين انتخابهاي خودم را انجام دادم. در پرسپوليس دو سال بازي کردم و خاطرات خوبي دارم و اکنون هم با تمام انگيزهام ميخواهم دوباره در اين تيم سال موفقي داشته باشم. رابطه من و پرسپوليس قلبي است. من يک سال در شرايط فوتبالي نبودم اما حالا آمدهام که جواب مثبتي به اعتماد باشگاه، کادر فني و هواداران خونگرم اين تيم بدهم.
وي در پاسخ به اين سؤال که ميگويند مصدوم هستي، گفت: واقعاً نميدانم اين حرفها از کجا آمده و چرا زده ميشود. پس از جلسه امروز و بعد از اينکه قراردادم را بستم ديداري خصوصي با ژوزه داشتم. او حرفي به من زد که واقعاً من را سورپرايز کرد. به من گفت واقعاً در تمرين امروز که پا به توپ شدي، با نشاط و با انگيزه بودي. حتي در فوتبال امروز دو گل زدم و ژوزه از من راضي بود.
اين بازيکن افزود: بايد به آمادگي بدني لازم برسم، حتي روز جمعه که تمرينات تعطيل بود من و زايد تمرينات اختصاصي انجام داديم. مطمئن باشيد از نظر پا هيچ مشکلي ندارم و ژوزه نيز آنقدر حرفهاي است که ميداند چه بازيکناني را لازم دارد.
معدنچي تاکيد کرد: ژوزه به من گفت تو را آرام آرام ميخواهم، عجله نکن و راحت به شرايط آرماني برس. من تو را در هفته دوم و سوم با توجه به اينکه تأييدت کردهام لازم دارم.
معدنچي با اشاره به تماس يک ماه پيش رويانيان اظهار داشت: حدود يک ماه پيش از پرسپوليس با من تماس گرفتند و گفتند در ليست دنيزلي جاي داري. دکتر فريد زحمت کشيدند و از من تست پزشکي گرفتند، 10 جلسه هم با چيذري تمرين کردم و عکسهاي مختلفي هم از پايم گرفته شد و خدا را شکر مشکلي نداشتم اما شرايط طوري شد که دنيزلي به ايران نيامد.
معدنچي با تشکر از رويانيان تأکيد کرد: جا دارد از مردانگي رويانيان تشکر کنم چون سر حرفش ماند. رويانيان به من گفت اگر در تست پزشکي خوب باشي تو با مايي. عليرغم اينکه دنيزلي رفت او مردانگي کرد و به قولش عمل کرد. خيلي از مديران هستند که نظرشان ساعتي تغيير ميکند اما من به رويانيان يک قول ميدهم و آن هم اينکه با تمام وجودم به پرسپوليس خدمت خواهم کرد.
-
شرايط زادمهر براي همکاري با پرسپوليس
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس با اعلام اينکه براي ادامه همکاري بايد برخي از مسائل حل شود،گفت: مهمترين مسئله به عدم دخالت و حضور بيش از حد بعضي افراد در کنار تيم مربوط ميشود به طوريکه آنها حتي به راحتي در رختکن و اتوبوس تيم حضور پيدا ميکنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] زادمهر در خصوص اينکه آيا در دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر نيز به عنوان سرپرست پرسپوليس به همکاري خود با اين باشگاه ادامه خواهد داد گفت: در حال حاضر تازه به ايران بازگشته ام و مشغول انجام يکسري کارهاي شخصي هستم و قرار شده در خصوص همکاري و يا قطع همکاري خود به عنوان سرپرست تيم، تا پايان هفته نشستي با مدير عامل باشگاه داشته باشم.
وي در پاسخ به اين پرسش که به نظر او بهتر است سرپرست تيم فوتبالي بوده و يا از جنس فوتبال نباشد اظهار داشت: در فوتبال روز دنيا تمام نفرات درون زمين و کنار آن با هماهنگي سرپرست تيم فعاليت مي کنند و سرپرست وظيفه دارد که ضمن دور کردن حاشيه ها، آرامش را به تيم منتقل کند.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس افزود: سرپرست همچنين بايد آگاه به همه مسائل و امور تيم بوده و از همه مهمتر بازيکنان نيز اورا قبول داشته باشند، ضمن اينکه يک سرپرست خوب بايد تعامل خوبي با کادر فني داشته و رابط بين باشگاه و تيم باشد. در مجموع فکر مي کنم در فوتبال حرفه اي اگر خود سرپرست از جنس فوتبال باشد بهتر بوده و شرايط و اشراف بيشتري برروي مسائل تيم دارد.
وي در خاتمه تاکيد کرد: قرار است در نشستي که با رويانيان دارم برخي از مسائل را با وي مطرح کنم و در صورت حل آن مسائل با همه وجود در خدمت تيم پرسپوليس خواهم بود و اگر نه براي اين تيم آرزوي موفقيت مي کنم چون خود من جزو خانواده پرسپوليس هستم.
زادمهردر پاسخ به اين پرسش که مهمترين مسائلي که قرار است در نشست با مديرعامل باشگاه پرسپوليس مطرح کنيد، چيست، گفت: مي خواهم مسائل مختلفي را مطرح کنم اما مهمترين آن به عدم دخالت و حضور بيش از حد بعضي افراد در کنار تيم مربوط مي شود به طوريکه اين افراد در مواقعي که تيم و کادر فني نياز به تمرکز دارند، حتي به راحتي در رختکن و اتوبوس تيم حضور پيدا مي کنند.
-
با عقد قرارداد سه ساله
امير عابدزاده به پرسپوليس پيوست
امير عابدزاده با عقد قرارداد سه ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] امير عابدزاده امروز در جلسهاي با رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس شرکت و با عقد قراردادي سه ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
وي پسر احمدرضا عابدزاده است و سابقه بازي در ليگ آمريکا را دارد. عابدزاده از فردا در تمرينات پرسپوليس شرکت خواهد کرد.
-
رويانيان: به آينده عابدزاده اميدوارم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس مدت قرارداد امير عابدزاده با پرسپوليس را نامحدود خواند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان درباره قرارداد سه ساله با امير عابدزاده گفت: مدت زيادي بود که وضعيت امير عابدزاده را مانند جوانان جوياي نامي که جذب کرديم زيرنظر داشتيم. ايشان موقعيت بسيار عالي داشت و انشاءالله بتواند در پرسپوليس هم جاي پدر خود را پر کند.
وي افزود: امير عابدزاده سن زيادي ندارد و قرارداد او با باشگاه ما نامحدود است و انشاءالله تا سن 35 سالگي در خدمت او باشيم. خوشحالم که اين اتفاق براي باشگاه بزرگ پرسپوليس افتاده و اين موفقيت را به هواداران تبريک ميگويم. بايد قبول کنيم احمدرضا عابدزاده از بزرگان فوتبال ما بوده و پسر او با توجه به موفقيتهايش در چند سال آينده ميتواند جاي او را پر کند.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا احمدرضا عابدزاده در هنگام تمديد قرارداد پسرش حضور داشت يا خير عنوان کرد: عابدزاده در مسافرت است اما ميدانم دل او که يک پرسپوليسي اصيل است نيز شاد است. اميدوارم اين جوان برومند در پرسپوليس موفق باشد.
-
عابدزاده: از اعتماد رويانيان تشکر ميکنم
دروازهبان جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از خيلي وقت پيش آرزويم اين بود که در بزرگترين تيم ايران بازي کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] امير عابدزاده پس از عقد قرارداد سه ساله با پرسپوليس گفت: امروز روز خوبي در زندگي فوتبالي من بود. در جلسهاي با مديرعامل باشگاه پرسپوليس شرکت کردم و به او گفتم دلم ميخواهد به خانه خودم برگردم.
اين دروازهبان افزود: رويانيان نيز با حسن نيت صحبتهاي من را گوش کرد و خوشبختانه روي من نظر مثبتي داشت. اگر هر جاي دنيا ميرفتم آرزو و هدفم اين بود که در بهترين و بزرگترين تيم ايران يعني پرسپوليس بازي و پيشرفت کنم. خدا را شکر ميکنم که امروز اين اتفاق افتاد. قطعا پدرم از شانسي که به من داده شده بسيار خوشحال است.
عابدزاده خاطرنشان کرد: به پرسپوليس آمدم تا انشاءالله جايگاه پدرم را پس بگيرم. احمد رضا عابدزاده هميشه افتخار ميکند که در پرسپوليس بوده و با شاديهاي اين تيم خوشحال و با اتفاقات ناخوشايند اين تيم ناراحت شده و امروز که من را در پرسپوليس ميبيند بسيار خوشحال است.
وي عنوان کرد: از حسن نيت رويانيان و نگاه او به جوانان و از لطف بزرگي که به من کرد تشکر ميکنم. حالا وظيفهام سنگين است و انشاءالله بتوانم با تلاش و کوشش نظر ژوزه را جلب کنم.