منم کاپ الکی حذف شدم . لیگ سوم لیگم خیلی قوی هست 8 تیم فعال توشه و نتایج رو اصلا نمیشه حدس زدو چمپیونز هم رفتم جزو چهارتا
نمایش نسخه قابل چاپ
منم کاپ الکی حذف شدم . لیگ سوم لیگم خیلی قوی هست 8 تیم فعال توشه و نتایج رو اصلا نمیشه حدس زدو چمپیونز هم رفتم جزو چهارتا
دوستان قدیمی تر تاکتیک ها و ارنجشون رو که بیشتر باهاش نتیجه خوب گرفتن رو بذارن دیگران هم استفاده کنند.
من خودم معمولا 4-4-2 کلاسیک میذارم با حمله و حرکت از کنار که قبلا خوب جواب میداد ولی مدتیه خوب نتیجه نمی گیرم
من به شخصه با تاکتیکای زیادی نتیجه گرفتم
مثلا 433خطی با سه تا هافبک مرکزی،همین 442دیاموند که فصلای زیادی ازش استفاده کردم و ترکیب سینوسی بود و چند وقتی هست که از 4132استفاده میکنم که اینم خوب ج داده
با خانواده 352زیاد نتونستم خوب نتیجه بگیرم.
یه چیزی رو یادم رفت بگم
مهمتر از سیستم،داشتن ابزار مناسب در درجه اول و داشتن تاکتیک خوب در درجه دوم هست
یعنی وقتی با یه سیستمی مثلا پاس رو میذاری through the middle الزامی نیست که یه سیستم دیگه با این تاکتیک نتیجه بگیره
ای بابا این چ وضعیه دوباره
دوباره دارم نتبجه های بد میگیرم
سه تا بازی اخرمو یه امتیاز گرفتم
فاصله شیش امتیازیم با تیم دوم رفع شد هیچی امشبم میتونه ازم جلو بزنه
اخه تو یه فصل چند بار باید ترکیب عوض کنم
نمیدونم والا چرا تیمی که داره خوب میبره خوب میره جلو چرا یهو باید انقد افت کنه؟که تو چهار بازی لیگ فقط دو امتیاز بگیره؟؟؟؟
قبلا اینجوری نبود تاپ الون...
امروز تیمم قهرمان لیگ شد....به فینال چمپیونز هم راه پیدا کردم اما بهترین بازیکنم برا فینال محروم شد...تو نیمه نهایی با تیمی بازی کردم که فصل قبل به خاطر گل زده در خونه حریف ازش باختم...اما این بار برعکس شد و تو یه بازی دراماتیک با گل دقیقه نود بازی 3-3 شد و به خاطر گل زده در خانه حریف بالا رفتم...جالبه چهار بار با هم بازی کردیم و همش مساوی شده...
منم چمپیونز رفتم فینال،جالبه با کسی افتادم که فصل پیم باهم فینالو برگزار کردیم و اتفاقا جزو دوستامم هست
خب قهرمان چمپیونز لیگ شدم
دوستمو 0 4 بردم و انتقام باخت 0 3 پارسالو گرفتم!
یه مدت اینجا خیلی خوب و شلوغ شده بود دوباره از رونق افتاده انگار.