برنامه هکت چی هست ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه امکان داره بفهمن اونوقت دیگه نمیتونی بازی کنی ....
نمایش نسخه قابل چاپ
برنامه هکت چی هست ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه امکان داره بفهمن اونوقت دیگه نمیتونی بازی کنی ....
دیروز بازی داشتم یادم رفت ببینم بازی رو 1-0 باختم اومدم پنجم جدول:sad: ولی امروز بازی رو دیدم با یک اخراجی و یک مصدوم تیم چهارم رو بردمlay_;; و فعلا با یه بازی بیشتر اولم ....
امیدوارم تیمهای دیگه نتیجه نگیرن تا من اول بمونم entezar::...
تو چمپیونز لیگ هم با یک ایرانی افتادم که متاسفانه تیمش برای بقیه زنگ تفریح هستش و تو چمپیونز لیگ هم تو گروه هم اولم :jeddiiiii:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیتونی که نه ........
یه راهی داره ............
برنامه BlueStacks رو برای کامپیوتر دانلود میکنی ..........
Top Eleven رو روش نصب میکنی و با یه اکانت جدید وارد سایت میشی ...... :ohum:
ولی خودم اصلا به تقلب های اینجوی اعتقاد ندارم .....
دنبال این تقلب ها نگردید :babaa::babaa::babaa::babaa::babaa:
اگه دوستی یا آشنایی تو بازی تو لیست دوستاتون دارین که باهاش در ارتباطین میتونین بهش بگین که لطف کنه یه بسته درمان واستون بفرسته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون دوست عزیزمون فکر کنم خواست بنویسه ( هم ) اشتباهی نوشت ( هک ) !نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این که تقلب نیست ! این فقط یه راهیه که میتونی یه اکانت دیگه بسازی ! ولی نمیدونم مولتی اکانت بودن خلاف قوانینه یا نه ؟!
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ب نظرم اینکارو نکن من اگه جای شما بودم حتی بازی رو هم میباختم اینکارو نمیکردم ، با 6 تا توکن راحت میتونی ی مهاجم خوب بخری و چ بسا بتونی با این 6 تا بیشتر هم بازیکن بخری ، البته ممکنه بودجه ات کم باشه ولی در هر صورت 6 تا توکن رو حروم نکن با خرید بسته قرمز !!!
ب نظرم برو ب همون دوستت ک میگی ایتالیایی هست ی بسته قرمز هدیه کن تا شاید اونم همونو پس بفرسته ( البته اگه امروز از کسی بسته قرمز نگرفته باشی یا اینکه از همین دوستت هدیه دیگه ای نگرفته باشی ) یا ب کل ادد لیستت بسته قرمز بفرست شاید یکیشون پس فرستاد
حیف من نمیتونم کمکی کنم وگرنه با اینکه لول 3 هستم 38 تا بسته قرمز دارم میتونستم بهت بدم ولی خب امکانش نیس
در ضمن شما ک ی دوستت تو لیگته من لول 2 ک بودم کلی از تیمای شاخ و برتر لیگ ها و جام حذفی و اروپا رو ادد کردم بعد تو لیگ بعدی همشون هم گروهم شدن اونم ب خاطر سیستم خود بازی بوده ک انگار با دوستات تو ی لیگ قرارت میده خلاصه اینو گفتم ک حواست ب ادد کردنات باشه هر چند جذابیتش بیشتره ولی خب سخت تر میشه کارت
الان لول 3 باورت نمیشه ولی میانگین قدرت تیمای لیگی ک هستم شاید بیشتر از 22 باشه یا در همین حد و حدود
راست میگی جعبه نمیخرم.شاید بازیکن جدید خریدم شایدم نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم لول 3 هستم ولی جعبه ی قرمزم خیلعی کمه در عوض جعبه ی ابیم تقریبا 50 تاست.
دوست که میکنم میخوام ادد کنم دیگه قویتر از خودمو اد نمیکنم همسطحمو اد میکنم.
چون اگه این دوستم تو لیگم نبود علیگ خیلی کسل کننده میشد.چون همشو میبردم.
الان فقط اینه رقیبم و الان میگم کاش سه چهارتا دوستم هم سطح دیگه داشتم الان تو لیگ باهم رقابت میکردیم.
ممنون برای جوابگویی
خسته نباشی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا خیلی کارت از من سخت تره ..... :ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه دیگه !!! قرار شد شکسته نفسی نکنی محمد جان !:haaa:
من که کاری نمیکنم! این پست مال چند صفحه پیشه!
رفقا بازیکنی ک کارت قرمز مستقیم بگیره از دوتا بازی محروم میشه؟:soal:
اخه بازیکن من دو بازی قبل قرمز گرفت بازی بعدی رو هم از دست داد الانم دوباره جلوش قرمز زده و نمیتونه بازی کنه انگار!!! دلیلش چیه؟
تا جایی که میدونم یه بازی باید محروم بشه! باید توجه کنین که تو چه جامی کارت گرفته...تو همون جام هم یه بازی محرومه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا اگه تو بازی لیگ قرمز گرفت اگه بازی بعدیتون تو جام حذفی بازی دارین میتونه بازی کنه ولی تو لیگ نه! فکر میکنم اینجوری باشه