ارههههههههههه ایول ب غیرت ایرانیا منک همجا تبلیغ کردم ایشالله اول میمونیم و سال دگ با استقلال میریم کریر:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ارههههههههههه ایول ب غیرت ایرانیا منک همجا تبلیغ کردم ایشالله اول میمونیم و سال دگ با استقلال میریم کریر:jeddiiiii:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliiiifaaaaaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا یک بدی فیفا داره اینه وقتی بازیکن ناراضی باشه با اولین پیشنهادش میره مثلا اردا توران که دارمش تو اتلتیکو با 20 تاااااا فقط رفته لیورپول
خوب این خیلییی مسخرس
راستی
اگه میخوای بهترین دفاع وسط داشته باشه =واران
راستی برای دروازه بانی خیلیاتون دچار شکید نگاه کن دوست من هر دروازه بانی تو هر لیگی جواب نمیده مثلا تراشگن فقط تو ایتالیا و المان خوبه تو انگلیس خوب نیست
پیشنهاد من دیگو لوپز دروازه بان رعال هست اگه دروازه بان جوون هم میخواید ژسنی دروازه بان ارسنال هم خیلی خوبه
اگه دروازبان زیر 25 سال میخواین نمیدونم
ولی guaita عالیه 26 ساله 80
تا 85 هم پیشرفت میکنه با لورکوزن خریدمش
بالاتر از نویر با 24 کلین شیت اول شد:babaa:
اینم تیم من فصل اواخر فصل 2014-15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتما حتما حتما حتما حتما jese رو بخرید فوالقعلادست
سابه یا(سرمربی آرژانتین)میگفت با مسی همه چیز ممکنه من میگم با jese همه چیز ممکنه
لیگ ایران اگه خیلی با اختلاف زیادی هم اول بشه شاید نذارن ،چون من از یک سایت انگلیسی دلیل هاشو فهمیدم که :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-اول اینکه تحریمه 2-اگه بخاطر تحریم هم نباشه بخاطراینکه فیفا رو تو ایران کرک می کنن ونمی خرن(قیمت واقعیش بالای 100000 تومنه)ashem:-
واینا کافیه برای فیفا که لیگ ایران رو نذاره ولی خدا کنه درست نباشه این خبر
دوستان عزیز کسی بهم کمک میکنه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فک نکنم دادا آخه اگه اینجوری بود دیگه فیفا برای چی اسمه ایران رو گذاشته؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad.izanlo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من یه سوالی که فکرم رو درگیر کرده اینه:
1- اگه ایران بر فرض اول شد و بخوان که لیگ ما رو بزارن مگه نباید تیم فیفا تست بگیره و قدرت بازیکن ها رو معلوم کنه و رو قیاقه هاشون کار کنه؟؟؟
من یک کلیپ در سایت ورزش 3 دیدم که مال بیل بود بود بعد داشتن از صورتش عکس برداری می کردن و یک سری سنسور بهش وصل کرده بودند که با زدن توپ به پاش قشنگ استایل و سبکش مشخص بشه!!!
من فک نکنم اگر هم اول بشیم فیفا ما رو بزاره تو بازی چون همانطور که دوستمون گفت : ما تحریم هستیم و تیم فیفا فک نکنم بیاد ایران از همه ی بازیکن ها تست بگیره!!!!!!!!!
عربستان توی فیفا 14 بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ran [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad.izanlo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فيفا خودش ى سازمان جداست ربطى ب سياست نداره اگه هم سياست روش اثر بذاره و دخالتى داشته باشه فيفا فدراسيون فوتبال رو ب حالت تعليق در مياره مثل نيجريه
مطمئن باشين ميان تا از بازيكنا تست بگيرن