پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
خوش اومدی پسرم دیگه نری ها :nishkhand:
بابا دارم شدیم یه شبه ... :evaa::luuugh:
نقل قول:
مگه تو شوهر داری ؟ :evaa::luuugh:
:chi migi:ki::
ما که خبر نداریم ... شاید ... خدا میدونه ... :evaa::luuugh:
نقل قول:
من که از هفت دولت آزادم دلتون بسوزه ki::
نمیسوزیم خودت بسوز ...
نقل قول:
راس میگه مصطفی
شما هم ک دیگه رفتین دانشگاه از هفت دولت ازاد میشید هر کاری دلتون خواست یا عشقتون کشید میکنید :death:
من همیشه راست میگم ... dallliii با عشقشون هر کاری خواستن میکنن ... این بهتره ... :death::evaa: :luuugh:
نقل قول:
اصن چه معنی میده دخترا بخوان مجردی جایی برن ؟ دخترا بجا این کارا باس برن سراغ یادگیریه آشپزی - خیاطی - خانه داری - شوهرداری - بچه داری و ... mas:-
عجب چیزی گفتیا ... shikam::-shikam::-shikam::- دقیقا باید این کارا رو انجام بده و یاد بگیره ولی جدیدا فقط بلدن نق بزنن ... mas:-
نقل قول:
دخترا وختی تنها باشن معلوم نیست چی کارا میکنن برخلاف پسرا که کاملا معلومه چه ها خواهند کرد mas:-
به قووووووووووووووووول ابی و رسول و یه نفر دیگه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخ ... :death::evaa: :luuugh:
نقل قول:
یه مدت پیش داییم میخواست با اهل خانوادش بره جایی و دختر بزرگش بخاطر دانشگاش نمیتونست بره , داییم برگشت بهش گفت برو خونه عموت تنهایی خونه نمون آل میاد میبرتت shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
باریک اعتماد ... shikam::-shikam::-shikam::-
نقل قول:
البت پسری که عقل تو کلش باشه ازدواج نمیکنه :hekolah:
کثافت اونایی که الآن ازدواج کردن یعنی عقل ندارن ؟؟؟ :eyyyyy:
نقل قول:
یه سوال : سرعت گشتن تو نت خوبه ولی سرعت دانلود 17 و ایناست قضیه چیه؟
باید در اصل 32 باشه سرعت دانلود
سرعت نت چند روز که کلا اومده پایین نگرانش نباش ... eterza::-
پ ن : مهدی اومد ولی با گله و درد ... om::
نقل قول:
دوستان اومدم مجددا خداحافظی کنمو برم khandeeeee bahal
برو بمیر مردک :luuugh:
نقل قول:
کاملا باهات موافقم.
بدبختیاش مال پسراست.
اما درنهایت اونایی که واسشون دلسوزی میشه پسرا نیستن.
بابا اینقد از دخترا بد نگین همشون میترسن بعد نمیان کمپ :nishkhand: ( ستاد ایجاد انگیزه در دختران برای پست دادن :evaa: )
نقل قول:
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
من چقد از این شعر های با معنی خوشم میاد :hekolah: :luuugh:
نقل قول:
خب دیگه...........داره تموم میشه............:evaa:.
من جلد بعدی رو میزنم هرکی مخالفت کنه جفت پا میرم تو دهنش:luuugh::luuugh::luuugh:
نخیرم همین الان رسول بهم زنگ زد و التماس کرد و 60 بار پیام داد و 70 بار هم پیغام گذاشت که من جلد بعدی رو بزنم :luuugh:
نقل قول:
سرعت نت چند روز که کلا اومده پایین نگرانش نباش ... eterza::-
اره اینو راس میگه
وای الان برنامه ماه عسل داشت نشون میداد...نزدیک بود گریه کنم دیگه:daghon:
کیا دیدن؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یاده محمد ایکون افتادم وقتی گفت گنبد کاووس...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصن فیلم بود واسه خودش...خیلی وحشتناک بود...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نخیرم همین الان رسول بهم زنگ زد و التماس کرد و 60 بار پیام داد و 70 بار هم پیغام گذاشت که من جلد بعدی رو بزنم :luuugh:
جفتتون غلط کردین(شوخی کردم....ناراحت نشیا)
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::l uuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
من دیدم واقعا تاسف بار بود.
این شهر واقعا امنیت نداره نمونه ی اصلیش یه جا هست به اسم پارک داریوش
بچه های ترمینال که همه جا خطرناکن.
سید آباد هم خطرناکه.
فک نکنم دیگه کسی هوس کنه بیاد شهر ما. به خاطر یه عده انسان نما کل شهر ما رفت زیر سوال.
واقعا در حق یه بچه ی 11-12 ساله ظلمه که تقریبا 19 شب از والدینش دور بمونه چه برسه به اینکه اینجوری شکنجش بدن
پدر مبین رو فکر کنم قبلا دیدم یه جایی یادم نمیاد.
خوبه به خاطر این برنامه یک نفر حداقل یاد ما افتاد.
کلا برنامه اش قشنگه از آهنگ تیتراژ ابتدایی با صدای روح نواز فرزاد فرزین :ohum: گرفته تا اجرای علیخانی.
ولی از صد تا فحش بدتر بود که نیم ساعت فکر ممیکرد گنبد تو کدوم استانه.lol:-lol:-
به فری بگم خونه بمونه نیاد بیرون
نقل قول:
آخه مامانا مثل شوهر آدم می مونن همش چک می کنن بعدشم ما دخترا مثه شما پسرا نیستیم که از هفت دنیا آزاد باشن همش چک میشیم:aaaa:
دلتون خوشه ها اگه دخترا یه مدت کوتاه کسی بشون گیر نمیده پسرا اون یه مدت کوتاهم ندارن
بشخصه تا 15 سالگی هیچ سفر مجردی خارج استانی شهری نداشتم
الان که به این سن رسیدم هر سری از یه نقطه ایران میکشنم بیرون
تازه من بچه به این مثبتی جیگری وکلی نکات مثبت دیگه:nishkhand:
وای به حال شماها
نقل قول:
اره واقعا:gijjj:
تا اونجا بودم صد بار مامانم زنگ زده بیا دیگه..دلم برات تنگ شده...اومدم همش سرم دادو هوار میکشه:gijjj:
همون جواب بالایی:daghon:
اره پوچی داره واقعا:daghon:ولی حال میدهlol:-
ی
h
این حربه والدین رو کاملا قبول دارم
فریب نخورید
نقل قول:
منم کلا مجردی میرم مسافرت خیلی فاز میده :nishkhand:
من که از هفت دولت آزادم دلتون بسوزه ki::
اخه اولا هیچی بعدا میگم
دوما روایت داریم پیام نور از 15 تا شوهر گردن کلفتم بدتره خدا صبرت بده
نقل قول:
بعد از غیبتی طولانی ما هم اومدیم ببینیم اینجا چه خبره ... دیدیم نه !
خبری نیست و هیچ تکونی نخورده دربی و همش وعده امروز و فردا !
خدمت کاربرا عرض کنم که اگه به امید این مدیرای پفکی نشتین کور خوندین !
اگه دلتون به حال دربی میسوزه خودتون باید دست به کار بشین و تایپیک تیماتوو سرپا نگه دارین !
خوشبختانه فصل نقل و نباتاته و دروغ و حرف مفت و شایعه زیاده ! تا میتنید بزنید تو سر و کله هم ک این خوبه اون بدهو گرونه و ارزش این همه پولو نداره و جوونه و پیره و میتونه در آینده خوب بشه و از این حرفا ...
خلاصه اینکه میگن خوب میشه و اینا دو ساله که همین وضعه ! :babaa:
پ . ن : احمد اعتیارم تموم شده ! واسه همین نتونستم جواب بدم ! love::
زرشک
نقل قول:
واسه شفاف سازی !
1 - مدیر پفکی یعنی امثال من که میایم و فقط می بینیم چه خبره و بدون یه حرکت مثبت یا از کلید های CTRL+W استفاده می کنیم یا از اون ضربدر قرمزه بالای مرورگرمون ! این میشه مدیر پفکی که فقط از مدیر بودن اسم و پزش هست !
2 - تو جلدای قبلی که حالا اسم های متفاوتی داشته که از خارج از دایره فوتبال شروع شده تا رسیده به جلد ششم کمپ دربی فعالیت من تصاعدی کم شد ! چرا ؟!! من هدفم از زدن این تایپیک بیشتر دوستی و آشنایی بچه های دربی با هم بود و اینکه تصمیماتی که واسه پیشرفت دربی میگیریم رو اینجا واسه هم مطرح کنیم و و انتقاد و پیشنهادی هم اگه هست بررسی بشه ! ولی اینجا بیشتر به یه محلی برای سلام و احوال پرسی و کپی کردن تبدیل شده و به خاطر علاقه ای که بچه ها به این تایپیک داشتند گفتیم بذار بمونه ! واسه همنین من هر از گاهی میومدم ببینممسئله ای چیزی پیش نیاد تا اینکه چند وقت پیش رسول رو مدیر این بخش کردیم و کلا کشیدیم کنار !
3 - نماز و روزه تون قبول ! roz::
مجدد زرشک
نقل قول:
اصن چه معنی میده دخترا بخوان مجردی جایی برن ؟ دخترا بجا این کارا باس برن سراغ یادگیریه آشپزی - خیاطی - خانه داری - شوهرداری - بچه داری و ... mas:-
دخترا وختی تنها باشن معلوم نیست چی کارا میکنن برخلاف پسرا که کاملا معلومه چه ها خواهند کرد mas:-
یه مدت پیش داییم میخواست با اهل خانوادش بره جایی و دختر بزرگش بخاطر دانشگاش نمیتونست بره , داییم برگشت بهش گفت برو خونه عموت تنهایی خونه نمون آل میاد میبرتت shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
یعنی پیش خودم گفتم دایی دهنتو سرویس با این بهونه اوردنت shikam::-shikam::- خب بگو بهت اعتماد ندارم تنها تو خونه ولت کنم دیگه :hehehe:
در ضمن تو زندگی بدبختیاش مال پسراس , از همون اول حساب کن که خرید خونه و نونو و اینجور چیزا بگیر بعدشم که در اوج جوانی باس بریم سربازی که اونجا دهن آدم ^#$%،!#$ میشه . بعدشم اگه زن بگیره باس مهریه و خرج عروسیو کلی آتاآشغال دیگه بده بعدشم که رفت سر خونه زندگی باس نفقه و خرج بچه و زندگی تاااااااااا وختی که بمیره . بعدشم همه میگن بیچاره زنش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البت پسری که عقل تو کلش باشه ازدواج نمیکنه :hekolah:
افرین اینو خوب اومدی
تجربه ثابت کرده پسرایی که اینطوری میگن از همه هول ترن پس الکی عقل و مقل دم به تله نکن که خودت سال دیگه یه بچه بغلته (دوستان مثبت و قانونی به ماجرا نگاه کنیدا)
نقل قول:
من جلد بعدی رو میزنم هرکی مخالفت کنه جفت پا میرم تو دهنش:luuugh::luuugh::luuugh:
ها؟ با منی؟
یه بار دیگه بگووووو!!!!
نقل قول:
خدایا ! باز شروع شد آقا همون عبدالله زحمتش رو میکشه ..
نقل قول:
من دیدم واقعا تاسف بار بود.
این شهر واقعا امنیت نداره نمونه ی اصلیش یه جا هست به اسم پارک داریوش
بچه های ترمینال که همه جا خطرناکن.
سید آباد هم خطرناکه.
فک نکنم دیگه کسی هوس کنه بیاد شهر ما. به خاطر یه عده انسان نما کل شهر ما رفت زیر سوال.
واقعا در حق یه بچه ی 11-12 ساله ظلمه که تقریبا 19 شب از والدینش دور بمونه چه برسه به اینکه اینجوری شکنجش بدن
پدر مبین رو فکر کنم قبلا دیدم یه جایی یادم نمیاد.
خوبه به خاطر این برنامه یک نفر حداقل یاد ما افتاد.
کلا برنامه اش قشنگه از آهنگ تیتراژ ابتدایی با صدای روح نواز فرزاد فرزین :ohum: گرفته تا اجرای علیخانی.
ولی از صد تا فحش بدتر بود که نیم ساعت فکر ممیکرد گنبد تو کدوم استانه.lol:-lol:-
به فری بگم خونه بمونه نیاد بیرون
اره واقعا...بیچاره مامان و باباش چه زجری کشیدن...
حالا تو حواست باشه نزدنت:nishkhand:
توی شهرتون سیستانی زیاد هست؟:eee:
وای یه پسرِ معتاد امروز رفته سره ساختمون داییم...بعد داییم هم بودش...مشغول حرف زدن بودن داییم...با میلگرد یکی میزنه تو سرش...بعد یکی میزنه تو کمرش...که به قولا جیبشو خالی کنه...که کارگره میگیرشو بعدم از زیره دستش فرار میکنهeterza::-
حالا پسر خاله هام در به در دنبالش که آدمش کننeterza::-
عجب دوره ای شده[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن: بذارید مهدی 300 کمپ بعدیو بزنه...داغ تو دلش نذاریدki::ki::
نقل قول:
اره واقعا...بیچاره مامان و باباش چه زجری کشیدن...
حالا تو حواست باشه نزدنت:nishkhand:
توی شهرتون سیستانی زیاد هست؟:eee:
وای یه پسرِ معتاد امروز رفته سره ساختمون داییم...بعد داییم هم بودش...مشغول حرف زدن بودن داییم...با میلگرد یکی میزنه تو سرش...بعد یکی میزنه تو کمرش...که به قولا جیبشو خالی کنه...که کارگره میگیرشو بعدم از زیره دستش فرار میکنهeterza::-
حالا پسر خاله هام در به در دنبالش که آدمش کننeterza::-
عجب دوره ای شده[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن: بذارید مهدی 300 کمپ بعدیو بزنه...داغ تو دلش نذاریدki::ki::
حواسمو بیشتر باید جمع کنم.
سیستانی زیاد هست ولی نه به اون اندازه ای که ترکمن هست. ما خودمون هم سیستانی هستیم.
فک کن محله ی چینیا تو نیونیورک. همچین حکمی داره.
عجب آدمایی پیدا میشن. دیگه نمیشه با غریبه ها هم حرف زد :danc:. پسر خاله هات پیدا کنن میزننش یا قانونی اقدام میکنن؟
کمپ بعدیو باید اون کسی که تو این کمپ بیشتر پست داده بزنه.
البته اگه آمار باشه و اون فرد بیاد دربی.
اگه هم نشد مهدی 300 بزنه.
عبدل خودت بزن ...........
dallliiiمن حوصله ی این جنگولک بازیا رو ندارم