سلام رفیق خوش اومدی.....................نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abieteh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام رفیق خوش اومدی.....................نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abieteh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جمع ما خوش اومدی. امیدوارم با حضور شما بخش استقلال بیش از پیش فعال بشه.:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:نقل قول:
ممنون از همه دوستان اس اسی
خیلی به من لطف دارین
زنده باد استقلال
دوستان خودتون رو برای فتح 3 جام آماده کردین؟
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من طرفدار پر و پا قرص استقلال هستم ولی هیچ وقت استقلال به یوونتوس و بارسا نمیرسه
خدا شفا بده .................:luuugh::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط hos [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اون درد روان فرساست که با این همه حمایت و حق خوري تیمت هیچی نشه :))
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جهان سوم کجاست؟
جایی که یک تیم بی عنوان اسیا و 7 لیگ کشور. بگه از وقتی ما با رئال و میلان مکاتبه داریم اونا رو دور بردن! اصن یک وضعی حسنی باد کلاتو نبره
---------------------------------------------------
از لنگی میپرسن از چه سریالی متنفری ؟
لنگی:24
چرا؟
لنگی:چون 24 بار به اس اس باختن رو برام تداعی میکنه
به نظره شما وقتی لنگیا تو آسیا نیستن , تو روزه مسابقه های آسیایی چیکار میکنن؟!
1- طرفداره عربا میشن
2- مسابقه تدارکاتی با آقتابه سازی شوش
3- دنبالِ اعلامِ جرم
4- شیرینی خوردن
5- دنبالِ سوتِ لنگی زاده
6- سوزشِ دردناک از نبود در رقابت ها
7- در حال عهدنامه نوشتن و امضا کردن
لنگی تو یه ننگی ,,,
به دوسته لنگیم میگم چمن فینال آسیا صورتیه.بنفشه یا سبز؟همینطوری زل زده تو چشام داره منو نیگاه میکنه
یکی از فانتزیام اینه که...
موقعی که فرهاد گل میزنه بشینم کنار یه لنگی زل بزنم تو چشش
یه افتخار که چه عرض کنم یه بازی تو آسیا
حسرت پرسپولیسیا
تا ساعاتی دیگر کفرانس آقای روباهیان : نتیجه برد میلان و رئال مقابل بارسا به خاطر همکاری باشگاه ما با این دو باشگاه بود!!!
چندساعت پیش برنامه ای در manoto1به طورزنده پخش شد که برای شما بازگو خواهم کرد
مصاحبه ی زنده بافرزند بروس لی بازیگری به یاد ماندنی
گزارشگر:سلام خودتونو برای بیننده ها معرفی کنید
ching hang yong هستم یادگار به جا مانده از بازیگری محبوب
گزارشگر:خوب ازخودتون و وضع خانوادتون بگید
من درخانواده ای5نفره بزرگ شدم من ومادروپدرم و2تااز خوهرام
گزارشگر:میشه برای ما یکی از خاطرات خودتون وباپدرتان را برای بینندگان بگید
خوب یک خاطره هست بیاد ماندنی که دوستدارم بگم یکبارکه در باشگاه کاراته ی پدرم بودم از او پرسیدم که تاحالا تونسته با یک حرکت 90000نفرو داغون کنه
گزارشگر:خوب ادامه بدید
پدرم در پاسخ میگه:
نه بابا مگه من فرهاد مجیدی ام!!!
--------------------------------------------------
کل کل کردن با لنگی های بی منطق مثه این میمونه که بخوای رو چرتکه ویندوز نصب کنی...:khelal dandoon:
دوستان عزیزی که جدید شرکت میکنن،خواهشن نظراشون مستمر باشه. از حالا فقط کسانی که مستمر شرکت میکنن،تو جدول اسمشون درج میشه.
اینطوری کار ما هم ساده تر میشه.
شیر فرهاد دلربا ...:daghighan: