مهدی تخم گذاریو ول کن بگو بچه پسره یا دختره هر دوشون خوبه فقط سالم باشه بقیش مهم نی :khandeeeee bahal:
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی تخم گذاریو ول کن بگو بچه پسره یا دختره هر دوشون خوبه فقط سالم باشه بقیش مهم نی :khandeeeee bahal:
به به سلام بر پرنده آبستن
lagh::lagh::lagh::
اینم از لقب مجتبی
پرنده ی آبستن shikam::-
چقدم بهت میاد :hihi:
بچه ها جمله من خیلی باحال در اومد :
من بوس کردم یک ته تغاری رو به خاطر این که این شعار روز قدسه shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
ای بابا چرا مسخره میکنید .
مگه پرنده ابستن بده ؟ خیلی هم دلتون بخواد . ki::
یه بچه ناز نازی اوردم اگه بهتون دادم باهاش بازی کنید !!!heee::
بچه ها سلام من امروز دوباره ADSL ام رو بعد از حدود5 ماه دوباره راه انداختم تا بتونم مدت زمان بیشتری کنار دوستانم گلممممممممم باشم بچه ها من امروز خیلی خوشحالم:ookk::danc::danc::bia baghalam:
همه تون رو رو دوست دارم ==========I LOVE YOU
اینم جمله ی منmas:-dallliii:jeddiiiii:
من خوشحال کردم یک ته تغاری رو به خاطر این که من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم
بچه ها کی رنگ سبز رو دوس داره؟؟؟mas:-:evaa::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
پ.ن:آقای مهدی خان جملتو بگوeterza::-:rooz:
من ترکوندم یک شیلنگ رو بخاطر اینکه دوس داشتم بکنم . ا فضول mas:-mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نکته:من هر گونه ای حاشیه و خبری که ممکن توسط برخی سران فتنه در روزهای اخیر در مورد من داده بشه رو به طور قطع و حتم تکذیب میکنم و لعنت هم نثارشون میکنمki::
بده ایالت باهاش بازی کنه مجتبی جان با بچت ما وقتمونو از جوب نیوردیم ما مجردیم تو متاهلي تو باید به قانون زن و مرد احترام بذاری مال من از همتون قشنگتر شد
راستی بچه ها به منم لقب بدید نگران نباشید ناراحت نمیشم آخه منم لقب میخوام!
اوه بعد چقدر تونستم بالاخره بیام سایت
جملم:من عقد کردم یه پرس سیراب شیردونی رو چون خانوادم فک می کنند من یه احمق به تمام معنام
خنده دارترین فوتبال تاریخ، بخونید و بخندید :))
-------------------------------------
سال 1925 آرسنال با اسپارتاک مسکو در ورزشگاه وایت هارت لین در لندن بازی داشت، مه خیلی غلیظی زمین چمن رو پوشانده بود در حدی که چشم چشم رو نمیدید، اما عو
امل تیم روس به داور گفتند که ما از طریق دریا اومدیم و کلی تو راه بودیم، حتما باید بازی رو برگزار کنی. بههرحال بازی شروع شد و در دقیقه 5 بازیکن آرسنال بخاطر خ
طا از بازی اخراج شد، اما 3 دقیقه بعد از پشت دروازه دوباره وارد زمین شد و کسی به خاطر مه غلیظ متوجه نشد، در میانه نیمه اول اسپارتاک مسکو تعویضی انجام داد و هنگامی که بازیکن تعویضی وارد زمین شد ، بازیکنی که تعویض شده بود که دوباره به زمین برگشت :)) دیگه واقعا کسی چیزی رو نمیتونست ببینه، در دقیقه 70 اسپارتاک داشت با 15 بازیکن بازی میکرد، مربی آرسنال گفت بود که من فهمیده بودم که یه چیزی درست نیست ولی نمیدونستم اون چیه :)) ، سوژهترین اتفاق بازی وقتی بود که دروازهبان آرسنال به خاطر برخورد سرش با تیر دروازه مصدوم شده بود ولی بازی در سوی دیگر زمین در جریان بود و کسی متوجه نمیشد، به همین خاطر یکی از تمشگرها به داخل زمین میاد ، دروازهبان آرسنال رو به بیرون زمین میبره و خودش به جای دروازهبان درون دروازه وایمیسته، و جالب اینکه تا آخر بازی به خاطر مه هیچکس متوجه این نمیشه :))، فقط نتیجه بازی رو نمیدونم چند چند شد خدا وکیلی.... :))
mas:-mas:-من سوار کردم یه تحتقاری رو به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است
خیلی بامزه و باحال بود دمت گرم...