پسر خوب میشه فایل صوتیشو جدا و خودت اپ کنی؟حجمش خیلی زیاده
نمایش نسخه قابل چاپ
پسر خوب میشه فایل صوتیشو جدا و خودت اپ کنی؟حجمش خیلی زیاده
سلام بازم اینجا زلزله شد الان که دارم پست میدم
اینم اهنگ یاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين آمار كمپ تا الانه آقا نزديك به 2 برابر من پست داده بعد ميگه رسول اسپمرmas:-mas:-
طرف شده عين بهداد سليمي كه همون اول مدال طلا رو واسه اون گذاشته بودن كنارmas:-
مدال طلاي كمپ 5 هم همين الان بدين رضا جان سر مدال نقره مسابقه بدين heee::
خیلی ببخشید از همگی ولی کمپ رو به .... کشیدین دیگه
یکمی رعایت کنین بد نمیشه
جایزه که نمیدن نفر اول بشین/سریع دوس دارین کمپ به 100 برسه
الان کاری به مدیر بودنم ندارم فقط به عنوان یه کاربر این چیزا رو گفتم
والا وقتی وارد سایت می شید (البته قبلا که شعر نبود) نوشته ایجاد دوستی های جدید به بهانه یک علاقه
مشترک.اخه این کجاش دوستی هستش که به هم هی ناسزا می گید ؟؟؟؟؟؟ بابا یک ذره هم رعایت کنید
بد نیست به خدا
ki::
یادش بخیر چه دورانی تو کمپ داشتیم شما یادتون میاد من که یادم نمیاد ki::
ولی خداییش یه دستی باید روش کشید به قول معروف خونه تکونی میخواد
باید از همه ی قشر ها اینجا استفاده بشه :yes:
اولا open yuor eyes carefully
خب؟
دوما نگاه کن ببین من اسم ندارم ؟اون چه وضع رفتار با منه ؟اون کاربره دیگه یعنی چی؟تازه من گفتم اون کاربره هفت ***هست مگه ما کاربری به نام (اون کاربره )داریم؟ki:: پس وقتی نداریم پس کل قضیه منتفی میشه دیگه یعنی کسی هم نیست که بخود هفت ****ت بشهki::
ولی در کل درست رفتار کن
واسه من یکی با نام کاربریم درست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درضمن من یه سوال داشتم اینجا به 100 برسه تمومه اخه چرا
مگه تاپیک هم دیدی واسه خودش تموم بشه ki::
اینجا خود به خودی که رسید به ص 100 توسط مهدی ( مدیر سابق یووهki:: ) بسته میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط the miz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و جلد بعدی کمپ زده میشه توسط یکی از بچه ها که باز این رو هم مهدی انتخاب میکنه کی جلد بعدی رو بزنهki::
بابا عبدالله بیخیال داری مراسم چهارشنبه سوری بهش یاد میدی :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط خواهشا از الان نرین تو فاز اسم انتخاب کردن dallliii
فیلم قلاده های طلا رسید برید بگیرید
خیلی باحاله از اخراجی های 3 خیلی بهتره :hehee: