پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
اگه مربی دلش با رئال نباشه رفتنش خیلی بهتره
رئال اینقد بزرگ هست که هر کسی ارزوش بودن تو اونه
حالا که اینطور شده اگه حرفایی که در موردش جدی باشه هر چند دوسش دارم اما فکر کنم رفتنش به صلاح تیم باشه
به شخصه الان موافق اومدن ونگر نیستم یکی مثه شوستر که با تیم اشنایی داره و یا یورگن کلوپ
با کمی تاخیر عید رو تبریک میگم به تمامه هوادارای رئالزنده باد رئال
خیلی خوب ابتدا عید رو تبریک می گم حالا میرم سر اصل مطلب بعد یه مدت نیومدن تواین قسمت گفتم بیام تا بردهای ارزشمندی که تو این مدت بدست اوردیم رو تبریک بگم هر چند با تاخیر..........
و خوش شانسی رئال خوردن به گالاتسرای هم تبریک بگم:yes:
خوب اینجا که پرنده هم پر نمی زنه همیشه مدیر میومد میگفت حالا من میگم فردا شب بازی های لالیگا شروع میشه بازی رئال و ساراگوسا هم فردا شبه ساعت 23:30خواهش میکنم بیایید نظر بدین تا اینجا از سوت وکوری در بیاد:daghon:
درضمن شبکه ورزش هم نشون میده بازی رو......
این بازی هم مساوی کردیم اگه بازی های نیم فصل دوم یکم جدی تر بازی می کردیم به بارسا میرسیدیم اما نشدom:: دیگه حالا بیشتر باید رو بازی 4شنبه با گالاتسرای تو چمپیوزلیگ تمرکز کنیم:babaa:
آره باید بی خیال لیگ بشیم و به لیگ قهرمانان فکر کنیم و جام حذفی
الان سپاهان و تراکتور دارن بد بازی می کنن اعصابم خورده اصن حال و حوصله اینکه امشب بارسا خوب بازی کنه رو ندارم رئالم که مساوی کرد استقلالم که باخت کلا هفته مزخرفی بوده تا اینجا ببینیم فردا رئال چی کار می کنه
امشب هر چند بازی تو مادریده و هر چند بازیمون شاید از نظر اسمی با ضعیفترین تیم بین 8 تیمه اما باید حسابی جدی بگیریمش تیم حریف بسیار انگیزه داره و میاد که امیدوارنه بازی برگشتو تو ترکیه انجام بده بنابراین خیلی مهمه دفاع اسیب پذیرمون حواسشون حسابی جمع باشه یه نتیجه 2 یا 3 به 0 خیلی ایده اله هر چند اصلا دور از دسترسم نیست
خب امشب هم یه بازی حساس برای رئال مادرید هست
این بازی بزرگی هست و میشه گفت جنگ بزرگان فوتبال هست
از رئال: رونالدو و النسو و کاکا و راموس و ...
از گالاتاسرای: اسنایدر و دروگبا و فلیپه ملو و التینتاپ و...
خواستم بگم کسانی که میگن این تیم ضعیفه اشتباه کردن
به امید پیروزی رئال
نقل قول:
خب امشب هم یه بازی حساس برای رئال مادرید هستاین بازی بزرگی هست و میشه گفت جنگ بزرگان فوتبال هستاز رئال: رونالدو و النسو و کاکا و راموس و ...از گالاتاسرای: اسنایدر و دروگبا و فلیپه ملو و التینتاپ و...خواستم بگم کسانی که میگن این تیم ضعیفه اشتباه کردن به امید پیروزی رئال
یه تیم با داشتن چندتا مهره خوب درجه 1 نمیشههر چند بازی نسبتا سختیه اما مالاگا و گالاتاسرای ضعیفترین تیما بین 8 تیم برترن