-
هفته آينده جلسه کميته فني پرسپوليس
کميته فني پرسپوليس براي انتخاب سرپرست هفته آينده تشکيل جلسه ميدهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] با توجه به اينکه انتخاب سرپرست پرسپوليس به کميته فني سپرده شده اعضاي اين کميته هفته آينده در جلسهاي به بررسي گزينههاي مورد نظر براي انتخاب سرپرست ميپردازد.
طبق اعلام حميد درخشان يکي از اعضاي کميته فني، به احتمال فراوان اين جلسه روز شنبه آينده در باشگاه پرسپوليس برگزار ميشود. در اين جلسه درباره شرايط پرسپوليس هم مسائلي مطرح خواهد شد.
رضا وطنخواه، علي پروين، حميد درخشان، ابراهيم آشتياني و افشين پيرواني اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس را تشکيل ميدهند.
-
آقازماني:فقط به دروازهبان آلومينيوم هشدار دادم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس ميگويد درگيري خاصي با دروازهبان آلومينيوم هرمزگان نداشته و فقط به او هشدار داده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سامان آقازماني درباره درگيرياش با دروازهبان آلومينيوم هرمزگان در ديدار دوستانه روز گذشته که با شکست 2 بر يک سرخپوشان خاتمه يافت، عنوان کرد: مشکل خاصي وجود نداشت. در چند صحنه از دروازه بان حريف خواستم فوتبال بازي کند اما او به همه چيز ميخنديد.
وي افزود: به او گفتم چرا بازي را شروع نميکني، او لبخند زد و گفت دوست دارم. به همين دليل به قاضي گفتم اين دروازهبان دنبال هدف ديگري است و توپ را براي او بکاريم تا ضربه بزند. در آخر بازي به او هشدار دادم که اين نحوه فوتبال بازي کردن نيست. او به من گفت به فکر خودت باشد من هم عصبي شدم و کمي از کوره در رفتم. اين موضوع در فصل جديد بايد براي ما طبيعي باشد. تيمها دست به هر کاري ميزنند تا مقابل ما اول گل نخورند و سپس فقط به ضد حملات فکر کنند. اميدوارم در ليگ نتايج خوبي بگيريم.
-
زايد براي مذاکره با پرسپوليسيها به ايران آمد
ايمون زايد براي مذاکره با مسئولان باشگاه پرسپوليس بامداد امروز به ايران بازگشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ايمون زايد، مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس پس از پايان ليگ قهرمانان آسيا در جلسهاي با رويانيان شرکت کرد و براي تمديد قرارداد خود با پرسپوليسيها به توافق رسيد اما پس از سفرش به کشورش حرف و حديثهاي زيادي درباره اين بازيکن مطرح شد.
زايد بالاخره پس از حرف و حديثهاي فراوان بامداد امروز به تهران بازگشت و قرار است در جلسهاي با رويانيان شرکت کند تا در مورد تمديد قرارداد مذاکرات نهايي انجام شود.
گفته مي شود درباره تمديد قرارداد ايمون زايد از ژوزه سرمربي پرتغالي پرسپوليس نظرخواهي نهايي انجام مي شود.
-
بازيکنان آلومينيوم انگيزه زيادي داشتند
حسيني: تابع تصميمات کادرفني هستم
مدافع ملي پوش پرسپوليس اعتقاد دارد نتايج بازيهاي دوستانه مهم نيست و تلاش ميکنند در ليگ نتايج خوبي به دست آورند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سيد جلال حسيني درباره حضور مانوئل ژوزه در پرسپوليس گفت: در حال حاضر در مورد کادر فني نظري نميدهم. مربيان تازه کار خود را آغاز کردهاند و بايد شناخت پيدا و سپس صحبت کنيم. کادر فني تيم ما کارنامه بسيار خوبي دارند و اميدوارم بتوانيم با آنها به هدف خودمان برسيم.
وي در مورد شکست 2 بر يک برابر آلومينيوم هرمزگان در ديداري دوستانه عنوان کرد: در اين ديدار صاحب توپ و ميدان بوديم و به خوبي بازسازي کرديم. فرصتهاي زيادي خلق کرديم اما توپهايمان درون دروازه نرفت. آلومينيوميها با انگيزه زيادي که داشتند ابتدا به دنبال تساوي و سپس برد بودند. آنها در بيست دقيقه پاياني به غير از يکي دو فرصتي که داشتند به زمين ما نيامدند. نتيجه بازيهاي دوستانه مهم نيست. تلاش ميکنيم در ليگ اشتباه نکنيم.
حسيني اظهار داشت: نفرات ما تازه کنار هم جمع شدند و طبيعي است که تيمها با توجه به شناختي که نسبت به ما دارند اول به فکر دفاع و سپس به دنبال استفاده از تک موقعيتهاي خود روي ضد حملات باشند. زياد نگران اين موضوع نيستيم. در حمله بازيکنان خلاقي داريم. دنبال اين هستيم که اين باختها در ليگ مخصوصا در ديدار اول مقابل نفت آبادان اتفاق نيفتد.
مدافع پرسپوليس تاکيد کرد: رويانيان زحمات زيادي کشيده و تيم بسيار خوبي بسته است. بچهها هم تمام تلاش خود را ميکنند و جاي نگراني وجود ندارد. هر روز رو به جلو حرکت ميکنيم. کمکم از بدنسازي خارج ميشويم و فرصت اين را پيدا ميکنيم تا به هماهنگ بيشتري برسيم و در کارهاي تاکتيکي بهتر شويم.
حسيني در پاسخ به اين سؤال که با توجه به سابقه حضور در کنار بنگر آيا دوست دارد در خط دفاع کنار اين بازيکن بازي کند گفت: اصلا اينطور نيست. تابع کادر فني و نظرات سرمربي هستم. من و بنگر آمديم که به پرسپوليس کمک کنيم و اصلا به اين مسائل توجهي نداريم.
-
پولادي: از باخت در ديدارهاي دوستانه نبايد ترسيد
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نبايد از شکست خوردن در ديدارهاي دوستانه ترسيد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرداد پولادي در خصوص شکست پرسپوليس در 2 بازي دوستانه اظهار داشت: اين باختها نگراني براي پرسپوليس ندارد. همان طور که از نام اين بازيها پيداست، اينها ديدارهاي دوستانه هستند، پس نبايد در اين مقاطع نتايج مهم باشند. شما به کار تيمي پرسپوليس دقت کنيد که چطور ما بازي کرديم.
وي تاکيد کرد: بايد شرايط طوري مهيا شود که سريعتر ترکيب اصلي پرسپوليس مشخص شود و سپس هماهنگتر عمل کنيم. خوبي بازيهاي دوستانه اين است قبل از شروع ليگ ميتوانيم نقاط ضعف خودمان را از بين ببريم. نتيجه اصلا براي ما مهم نيست و انشاالله بتوانيم در ليگ برنده باشيم و شکست و خاطرات تلخ را تجربه نکنيم. خوشبختانه در اين 2 بازي تا حدودي توانستيم اشکالات خودمان را متوجه و آنها را با کمک کادر فني رفع کنيم.
پولادي ادامه داد: انشاالله در بازي مقابل صنعت نفت آبادان تمام مشکلات برطرف ميشود، چون براي ما کسب 3 امتياز خيلي مهم است.
پولادي در خصوص تغييرات مکرر در پستش نيز گفت: من با اين کار سرگردان نيستم، قبلا تجربه بازي در پستهاي دفاع چپ، هافبک وسط و يک پست ديگر را داشتهام و اين شرايط براي من اتفاق جديدي نيست. هدف من اين است که به پرسپوليس کمک کنم، فرقي ندارد که در چه پستي بازي کنم.
پولادي در پايان خاطرنشان کرد: تيم بسيار خوبي در اختيار داريم و باز هم ميگويم نياز به هماهنگي بيشتر است. ما فوتبال رواني انجام ميدهيم اما خودتان ميدانيد در 2 بازي گذشته تيمها براي مقابله با ما بيشتر دفاع ميکنند و در کمترين فرصتهاي خود به فکر ضد حملات هستند، بايد برنامهاي براي اين تيمها که در بازيهاي ليگ برتر هم کم نيستند داشته باشيم.
-
قاضي: تيمها مقابل پرسپوليس با انگيزهاند
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به هيچ عنوان نگراني وجود ندارد چون باخت در بازي دوستانه اصلا مهم نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد قاضي در خصوص 2شکست پرسپوليس در ديدارهاي دوستانه قبلي اظهار داشت: همانطور که خودتان اطلاع داريد ما در فصل بدنسازي بوديم، به هيچ عنوان به دنبال توجيه باختها نيستم، اما اصلا براي ما اين 2 باخت مهم نيست و هيچ نگراني در اين زمينه نداريم.
وي افزود: ما بازيهاي خوبي را مقابل حريفان انجام داديم و مطمئن باشيد با گذشت زمان روز به روز بهتر خواهيم شد. شما به نظم تيمي ما دقت کنيد، بالاخره اين بازيکنان تازه کنار همديگر قرار گرفتهاند و نياز به فرصت دارند.
قاضي ادامه داد: مطمئن باشيد حتي يک قدم رو به جلو برويم بهتر ميشويم، اين باختها بايد اکنون براي ما اتفاق بيفتد تا اينکه در بازيهاي رسمي خدايي ناکرده غافلگير شويم و نتايج بدي بگيريم. اکنون با اين نتايج خودمان پي به اشتباهاتمان ميبريم.
قاضي تاکيد کرد: از طرف ديگر نبايد فراموش کنيم کادر فني ما تازه استارت زده است. اگر به بازيهاي ما دقت کنيد تيمها ميآيند که اول گل نخوردند، همه تيمها مقابل ما با اين مهرهها قطعا بسته بازي ميکنند و انگيزه مضاعفي دارند تا خود را نشان دهند. اين موضوع کار ما را سخت ميکند اما هيچ اشکالي ندارد چون مقابل اين تيمها هم راهکارهاي خود را داريم. هر تيمي مقابل ما با انگيزه بازي کند قطعا ما از آنها بهتر بازي ميکنيم و من اميدوارم فقط هواداران صبور باشند.
-
بنگر: هواداران منتظر پرسپوليس قدرتمند باشند
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران به هواداران اين تيم وعده داد تا در ليگ برتر منتظر تيمي قدرتمند باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محسن بنگر دوشنبه شب گفت: شکست در يک بازي دوستانه چندان اهميتي ندارد و برگزاري اينگونه ديدار ها براي مشخص شدن نقاط ضعف و قوت تيم است.
وي ادامه داد: تمرينات بسيار خوبي را زير نظر کادرفني جديد پرسپوليس برگزار مي کنيم و تمام تلاش خود را براي موفقيت اين تيم در ليگ برتر خواهيم کرد.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هواداران يک قدرتمندي را شاهد خواهند بود و اطمينان داشته باشيد تا آغاز مسابقات به هماهنگي بسيار خوبي خواهيم رسيد.
وي در خصوص عملکرد ضعيف شهاب گردان در ديدار دوستانه مقابل الومينيوم بندرعباس گفت : گردان دروازه بان بسيار خوبي است و مطمئن باشيد در ليگ برتر عملکرد بسيار خوبي از او مشاهده مي کنيد.
وي اظهار داشت: گردان در هفته هاي اخير مربي نداشته و مي توان به او حق داد که در شرايط آرماني قرار نداشته باشد.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر دوشنبه در ديداري تدارکاتي مقابل آلومينيوم هرمزگان با نتيجه 2 بر يک شکست خورد.
-
فشنگچي با پرسپوليس سه ساله بست
بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد خود را به مدت سه سال ديگر با اين تيم تمديد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] امير حسين فشنگچي با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس به مدت سه سال تمديد کرد تا همچنان سرخپوشان را در رقابتهاي ليگ برتر فوتبال همراهي کند.
-
اولادي با ملوان به توافق نهايي رسيد
مهاجم فصل پيش تيم فوتبال پرسپوليس از توافق کاملش با مسئولان باشگاه ملوان بندرانزلي خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرداد اولادي در مورد خبر توافقش با تيم فوتبال ملوان بندرانزلي ضمن بيان مطلب فوق گفت: با مسئولان ملوان به توافق کامل رسيدم و قرار است فردا چهارشنبه براي عقد قرارداد رسمي به انزلي بروم.
به گزارش مهر ، وي اضافه کرد: طي روزهاي گذشته جلسات خوبي با صادق درودگر داشتيم و اميدوارم در بازگشت دوباره به تيم ملوان بتوانم ضمن کمک به اين تيم به روزهاي خوب گذشتهام بازگردم.
مهاجم پيشين تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد: دنيزلي به من اعتقاد خاصي داشت اما مصدوميتم باعث شد از ترکيب تيم دور شوم و همين مسئله عامل اصلي جداييام از اين تيم شد.
وي همچنين خاطرنشان کرد: بعد از اينکه با مسئولان پرسپوليس به توافق نرسيدم و در فهرست نفرات اين فصل قرار نگرفتم، با تيمهاي ديگر وارد مذاکره شدم که در نهايت با تيم ملوان به توافق رسيدم.
اولادي با بيان اينکه طي روزهاي آينده از پرسپوليس تسويه حساب ميگيرد تا مشکل خاصي براي پيوستن به ملوان نداشته باشد، در پايان گفت: براي تيم پرسپوليس آرزوي موفقيت ميکنم و اميدوارم اين تيم در فصل جاري نتايج خوبي کسب کرده و دل هوادارانش را شاد کند.
-
فهرست نفرات پرسپولیس در فاصله 48 ساعت مانده به پایان نقل و انتقالات.
ایمون زاید تنها بازیکنی است که تا کنون قرارداد خود را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران ثبت نکرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیرحسین فشنگچی ظهر امروز با حضور در هیئت فوتبال تهران قرارداد جدید 3 ساله خود را با پرسپولیس به ثبت رساند. به این ترتیب تا این لحظه ایمون زاید تنها بازیکنی است که قرارداد خود را به صورت رسمی ثبت نکرده است.
فهرست بازیکنان پرسپولیس در فاصله 48 ساعت مانده تا پایان فصل نقل و انتقالات به شرح زیر است:
دروازه بان:
شهاب گردان - مسعود داستانی
مدافعان :
سید جلال حسینی- محسن بنگر- رضا نورمحمدی - مهرداد پولادی - حسین ماهینی - محمد حسین کنعانی - مهدی مهدوی کیا - محمد حسین خانزاده
هافبک ها:
علی کریمی - محمد نوری - روبرتو سوسا - سامان آقازمانی - حمیدرضا علی عسگری - امیرحسین فشگچی - جواد کاظمیان - اسماعیل زاده
مهاجمین
غلامرضا رضایی - کریم انصاری فرد - محمد قاضی - هادی نوروزی
-
رئیس هیئت فوتبال لرستان: راضی نیستیم بازی گهر با پرسپولیس در آزادی برگزار شود.
رئیس هیات فوتبال استان لرستان از تصمیم فدراسیون فوتبال برای برگزاری بازی تیم گهر با پرسپولیس در ورزشگاه آزادی انتقاد کرد و گفت: این مسابقه باید یا در ورزشگاه خرم آباد برگزار شود یا در ورزشگاه انقلاب کرج.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حیدر بهاروند در خصوص تصمیم فدراسیون فوتبال مبنی بر برگزاری بازی گهر دورود با پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، تصریح کرد:ما با ورزشگاه انقلاب کرج قرارداد بستهایم و به عنوان میزبان این حق را داریم که مشخص کنیم بازی در چه زمینی برگزار شود. در حال حاضر تلاش ما این است که ورزشگاه خرم آباد را به استاندارد موردنظر برسانیم تا بلکه بازی با پرسپولیس را در این ورزشگاه برگزار کنیم.وی افزود: در غیر این صورت این مسابقه حساس باید در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شود. اگر استان البرز به عنوان یک استان مستقل از تهران معرفی شده است، پس چرا باید این اتفاقات رخ بدهد و مسابقه ما را به تهران منتقل کنند?عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه به خاطر مسائل امنیتی این تصمیم گرفته شده است، گفت: اگر اینطور است که باید تمام بازیهای خارج از خانه پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار شود، چون هیچ ورزشگاهی گنجایش 70 هزار تماشاگر را ندارد. قانون میگوید سهمیه تماشاگران تیم میهمان یک دهم است و سایر سکوها در اختیار تیم میزبان است.بهاروند تاکید کرد: هرچند دوری تیم از استان خیلی جالب نیست، اما ما در کرج هم غریب نیستیم. اگر در این شهر تبلیغات خوبی صورت بگیرد لرهای زیادی هستند که میتوانند برای تشویق تیم به ورزشگاه بروند.وی همچنین به تلاش مسئولان استان لرستان اشاره کرد و گفت: مشکل ورزشگاه خرم آباد رختکن آن است. ما در تلاشیم که هرچه زودتر این مشکل را برطرف کنیم تا بازی گهر با پرسپولیس در میان تماشاگران خودمان برگزار شود. من از فدراسیون فوتبال تعجب میکنم که چرا ورزشگاه آزادی را برای این مسابقه تعیین کرده است.بهاروند در پایان درباره محل تمرینات تیم گهر تا نیم فصل خاطرنشان کرد: تیم ما آخر این هفته به کرج میآید و تا نیم فصل دیگر به دورود بر نمیگردد. به خاطر آشنایی تیم با شرایط آب و هوایی کرج از آنها خواستیم تا تمرینات هم در این شهر برگزار شود تا شرایط میزبانی دورود یا خرم آباد فراهم شود.
-
دایی: به خاطر گرفتن طلبم از پرسپولیس شکایت نمی کنم/ امیدوارم ژوزه موفق باشد.
سرمربی تیم فوتبال راه آهن گفت: امیدوارم مانوئل ژوزه در پرسپولیس موفق باشد چون این به معنای موفقیت پرسپولیس و خوشحالی هواداران است.
سرمربي راهآهن در ادامه درباره شرايط پرسپوليس و حضور مانوئل ژوزه به عنوان سرمربي اين تيم گفت: من مربي راهآهنم نه پرسپوليس. آرزوي قلبي من اين است كه پرسپوليس به خاطر هواداراني كه شب و روز با اين تيم زندگي ميكنند موفق باشد.شخصا شناختي از ژوزه ندارم، چرا كه ما هيچ وقت فوتبال مصر را دنبال نمي كرديم كه ببينيم اين مربي چه شرايطي داشته است، اما اميدوارم كه او با پرسپوليس موفق باشد، چرا كه موفقيت او موفقيت پرسپوليس است.دايي با اشاره به اين كه هيچ مذاكرهاي با پرسپوليس براي قبول هدايت اين تيم نداشته، گفت: من به هيچ عنوان صحبتي با مسئولان باشگاه پرسپوليس نكردم و تنها در روزنامهها خواندهام كه اين صحبت مطرح شده است. متاسفانه در اينباره مسايلي مطرح شد كه كاملا نادرست بود.وي افزود: يارگيري پرسپوليس هم هيچ ارتباطي به من نداشت. مطمئنا اگر قرار بود اين تيم با سليقه من بسته شود، بازيكنان ديگري به پرسپوليس ميآمدند. پرسپوليس بازيكنان خوبي را جذب كرده البته غير از يكي، دو جا كه اين هم نظر شخصي من است. آنها در دفاع و حمله بازيكنان خوبي دارند، اما در خط هافبك نياز به تقويت دارد.سرمربي راهآهن با اشاره به طلب 319 ميليوني خود از باشگاه پرسپوليس گفت: از دو سال و نيم پيش من اين رقم را از پرسپوليس طلب دارم و دوست ندارم كه با شكايت طلبم را از پرسپوليس بگيرم. فقط يك بار زارع قائم مقام باشگاه با من صحبت كرد و گفت تا دو هفته ديگر طلبت را ميدهيم كه از آن روز يك ماه ميگذرد.دايي در ادامه درباره حمايت برخي از هواداران پرسپوليس پيش از انتخاب مانول ژوزه و تشويق او در تمرينها، گفت: مردم به من لطف دارند و من از آنها تشكر ميكنم، اما از همه هواداران پرسپوليس ميخواهم كه فقط بازيكنان و مربي خود را تشويق كنند و به دنبال حاشيه نباشند چرا كه فكر ميكنم اسم علي دايي براي پرسپوليس حاشيه درست ميكند. از آنها ميخواهم به هيچ عنوان اسم من را نياورند و بگذارند خاطرات خوبي كه با پرسپوليس داشتهام همچنان زنده بماند. متاسفانه بعضيها دوست دارند كارهايي را انجام دهند كه به نام من تمام شود.سرمربي راهآهن درباره سوال خبرنگاري كه پيرامون مطرح شدن نام او در يكي از دادگاههاي مربوط به اختلاس اتفاق افتاده بود، گفت: اين حرفها آنقدر احمقانه و بيخود است كه من به خودم اجازه نمي دهم درباره آن صحبت كنم. علي دايي در اين مملكت آنقدر سالم زندگي كرده است كه اگر تا الان كوچكترين مشكلي از من پيدا كرده بودند 100 بار آويزانم كرده بودند. متاسفانه اين موضوعها را رسانههايي بازتاب ميدهند كه همه مي دانند اين رسانهها به كجا وابسته هستند. نياز به گفتن من نيست و خود مردم هم ميدانند كه در اين مدت چه كساني پول مردم را غارت كردهاند نه كسي مثل علي دايي كه زحمت كشيده و روي پاي خودش ايستاده است. مطمئن باشيد اين آرزو را به گور خواهند برد كه از زندگي من چيزي پيدا كنند.وي افزود: چرا تا الان به كساني كه دستور پرداخت اين پولها را دادهاند و مردم هم آنها را ميشناسند ، كاري نداشتند. متاسفانه اينها همهاش مسايل سياسي است كه برخي ميخواهند نام علي دايي را وسط بكشند. خيلي مسخره است كه آن فرد كه پول مردم را خورده در دادگاه اسم من را بياورد. من بالاي 15 سال است كه در ايران كار اقتصادي ميكنم و در اين مدت حتي يك ريال هم از هيچ بانكي وام نگرفتهام. برخي دوست دارند با مطرح كردن اين مسايل ذهن مردم را از اصل موضوع منحرف كنند.
-
مانوئل ژوزه برنامه غذایی دنیزلی را ادامه می دهد.
سرمربی پرتغالی پرسپولیس از مسئولان باشگاه خواسته تا بازیکنان مجرد تیمش صبحانه را در ورزشگاه درفشی فر میل کنند.
روز گذشته بازیکنان پرسپولیس ناهار را به صورت دسته جمعی خوردند و البته به نظر می رسد این برنامه در آینده هم مثل زمان مصطفی دنیزلی ادامه داشته باشد.مانوئل ژوزه و دستیارانش هم توجه ویژه ای به برنامه غذایی بازیکنان پرسپولیس دارند به همین دلیل از مسئولان باشگاه خواسته اند نظر کادرفنی در این خصوص جلب شود.با وجود اینکه تمرینات صبح دیروز پرسپولیس تعطیل بود، مانوئل ژوزه بازیکنانش را در هتل المپیک دور هم جمع کرد تا ضمن خوردن ناهار برای بازی تدارکاتی مقابل آلومینیوم هرمزگان آماده شوند.به نظر می رسد تغذیه سرخپوشان حداقل پیش از بازی های این تیم تحت کنترل کامل سرمربی پرتغالی خواهد بود. او البته قصد دارد قوانین دیگری را هم برای بازیکنان پرسپولیس در نظر بگیرد تا تیمش با بهترین آمادگی وارد مسابقات لیگ شود.
-
ماهینی: نقاط ضعفمان را برای لیگ برطرف می کنیم.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: شكست در بازي دوستانه تاثيري در ليگ نخواهد داشت و ضعف هاي تيم به زودي برطرف مي شود.
حسين ماهيني افزود: وضعيت كنوني تيم ما در حالت بسيار خوبي قرار دارد و پس از حضور مانوئل تمرينات نظم خاصي در تمرينات حكمفرما شده است. در حال حاضر از شرايط بدني خوبي برخوردار هستم و از نظر روحي و رواني براي آغاز ليگ لحظه شماري مي كنم.ماهيني در مورد دو شكست در بازی های دوستانه گفت: پرسپوليس با اين كه در دو باز ي دوستانه بازنده بوده است ولي اين نتايج تاثيري در مسابقات ليگ برتر نخواهد داشت چون ضعف ها ي تاكتيكي و فردي مان توسط كادر فني براي مسابقات برطرف مي شود.
-
محمدرضا خلعتبري به سپاهان پيوست.
محمدرضا خلعتبري به تيم فوتبال سپاهان اصفهان پيوست.
مهاجم تيم ملي فوتبال كه فصل گذشته در تيم الوصل امارات بازي ميكرد، امروز پس از توافق نهایی به تيم فوتبال سپاهان اصفهان پيوست.خلعتبري كه از استقلال و پرسپوليس هم پيشنهاد داشت، سرانجام با سپاهان به توافق رسيد و امروز قرارداد خود را امضا كرد.
-
داوران چینی بازی تیم های ملی ایران و لبنان را قضاوت می کنند.
اسامی داوران دیدار لبنان ـ ایران از گروه اول مقدماتی جام جهانی برزیل در منطقه آسیا اعلام شد.
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران دیدار لبنان و ایران که در تاریخ 21 شهریور 91 ساعت 18:30 به وقت ایران در ورزشگاه اسپورت سیتی بیروت برگزار میشود، به شرح زیر است:
داور: های تان از چین
کمک داور اول: یوژین مو از چین
کمک داور دوم: جیگه سو از چین
داور چهارم: ژی فان از چین
ناظر بازی: محمد هارون از اردن
ناظر داوری: علی محمد بوسیم از امارات
-
علی عسگری: دوست دارم به خط حمله کمک کنم.
حمیدرضا علی عسگری بار دیگر تاکید کرد دوست ندارد به پست غیر تخصصی اش به عنوان مدافع راست بازگردد.
علی عسگری می گوید توانایی های هجومی اش بیشتر از شرکت در کارهای دفاعی است و به این شکل بیشتر می تواند به پرسپولیس کمک کند. با هافبک جوان سرخپوشان گفت و گویی انجام دادیم که می خوانید:
* تمرینات پرسپولیس چطور پیش می رود؟
_ تمرینات خوب است، بچه ها انگیزه زیادی برای تمرین کردن و نشان دادن توانایی شان به کادرفنی جدید دارند. ژوزه شناخت کاملی از نفرات تیم ندارد و همین باعث می شود بازیکنان برای نشان دادن توانایی هایشان با جدیت تمرین کنند.
* ژوزه توانسته ارتباط خوبی با بازیکنان پرسپولیس برقرار کند؟
_ بله ژوزه ارتباط خوبی با بازیکنان دارد و برخلاف چیزی که عنوان می شد اصلا بداخلاق نیست. او در رفتارش جدی است و جدیت هم چیز بدی نیست، این سختگیری و جدیت باعث می شود تمرینات با انضباط بیشتری برگزار شود.
* فکر می کنی ژوزه می تواند پرسپولیس را به عنوان قهرمانی برساند؟
_ با این شخصیتی که از او دیدم فکر می کنم باید پرسپولیس را قهرمان کند. او سابقه درخشانی دارد و یک مربی بزرگ و بین المللی است. فکر می کنم هرچه زمان بیشتر بگذرد، بهتر می تواند در پرسپولیس کار کند.
* ظاهرا این فصل تصمیم گرفتی پست بازی ات را تغییر بدهی!
_ من دوست دارم در کارهای تهاجمی شرکت کنم. متاسفانه سال گذشته نتوانستم در کار حمله شرکت کنم. باید دید ژوزه چه تصمیمی می گیرد. من تابع تصمیمات او هستم و هرجا که بخواهد بازی می کنم، اما دوست دارم امسال بیشتر به خط حمله کمک کنم.
-
چشمه سری: برای بازی مقابل صنعت نفت آبادان مصدوم نداریم.
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در پرسپوليس هيچ بازيكني از لحاظ مصدوميت در بازي نفت آبادان غايب نخواهد بود.
وجیه الله چشمه سري افزود: تمام بازيكنان پرسپوليس در وضعيت خوبي قرار دارند و هم اكنون مصدومي در تركيب تيم نداريم و تمرينات طبق برنامه با حداكثر قدرت ادامه پيدا مي كند.وي ادامه داد: بازيكنان از هر لحاظ آماده بازي با نفت آبادان در هفته اول ليگ برتري مي باشند و بازيكنان با آرامش تمام خود را آماده اين ديدار مي كنند.
-
گردان: به بهترین شکل برای بازی مقابل نفت آبادان آماده می شویم.
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي بازي هفته اول در مسابقات نفت آماده شده ايم به بهترين شكل آماده بازي در آبادان مي شويم.
شهاب گردان افزود: تمرينات خيلي خوبي را پس از حضور مانوئل ژوزه دنبال كرديم و روز به روز روند خوب بدني را پيدا مي كنيم. به خاطر حضور در دو بازي دوستانه اخير تيم، امروز از تمرينات معاف بودم و به حركات كششي پرداختم.گردان در مورد كارهاي تاكتيكي مانوئل خاطرنشان كرد: پرسپوليس با يك مربي خوب هم چون ژوزه توانسته در اين مدت كوتاه به اهداف تمريني خوبي دست پيدا كند و مانوئل با تمرينات تاكتيكي خوب تيم را هر چه بهتر و زودتر آماده رقابت هاي ليگ برتر كند و به بهترين شكل آماده بازي در آبادان و نفت آبادان مي شويم.
-
عکس خبری: ثبت قرارداد امیرحسین فشنگچی.
امیرحسین فشنگچی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به مدت 3 فصل دیگر با سرخپوشان تمدید کرد:
-
پس از تمدید قرارداد/ فشنگچی: همان بازیکنی می شوم که از تیم ملی به پرسپولیس آمد.
امیرحسین فشنگچی گفت: سال قبل برای پرسپولیس و هیچکس مخصوصا خود من خوب نبود اما همه قصد داریم یک فصل کاملا متفاوت را پشت سر بگذاریم.
می خواهم همان فشنگچی ملی پوش باشم که به پرسپولیس آمد و در کنار قهرمانی با پرسپولیس دوباره به تیم ملی برگردم.چپ پای تکنیکی پرسپولیس امروز در حاشیه تمدید رسمی قرارداد جدید خود، ضمن بیان این مطلب افزود: قرارداد داخلی خودم را قبل از این امضاء کرده بودم. برخلاف آنچه مطرح می شد با باشگاه بر سر رقم قرارداد جدید بحثی نداشتیم، صحبت ما درباره مسائل دیگری بود که همان زمان حل شد.وی ادامه داد: از چند روز قبل برای ثبت قرارداد آماده بودم اما با توجه به اینکه مسئولان باشگاه درگیر رتق و فتق امور و تیم بودند، این فرصت امروز به دست آمد تا برای تمدید قرارداد در هیات فوتبال استان تهران حاضر بشوم.گوش چپ پرسپولیس درباره اینکه می خواهد در چه پستی بازی کند و شرایط خود را با توجه به تغییرات پیش آمده چگونه می بیند، گفت: تصمیم گیری درباره پست بازی بر عهده مربی است ولی به هر حال من بطور تخصصی گوش چپ هستم. سال قبل در دفاع چپ هم بازی کردم تا تصمیم سرمربی چه باشد. این فصل را هم با انگیزه زیادی شروع کرده ام. با بازیکنانی که جذب شده اند، رقابت بالا است ولی این رقابت هر چه بیشتر باشد کیفیت بازیکنان و تیم بالا می رود.فشنگچی که فوتبال را از تیم های پایه پرسپولیس آغاز کرده است، در ادامه تصریح کرد؛ سال قبل، کل تیم شرایط خوبی نداشت. حاشیه ها زیاد بود و مجموعه این عوامل گریبانگیر بازیکنان از جمله خود من شد اما برای این فصل شرایط متفاوت است. با اقداماتی که باشگاه و سردار رویانیان انجام داده اند، تیم احیاء شده است. تمرینات خوبی داشته ایم، بدنسازی را پشت سر گذاشتیم و حالا روی کارهای تاکتیکی متمرکز شده ایم.امیر حسین فشنگچی در پایان گفت: این درست که در دو بازی تدارکاتی به نتیجه خوب نرسیدیم اما بازی دیروز خیلی امیدوار کننده بود. گل ها را روی دو، سه اشتباه دریافت کردیم اما شکل بازی تیم کاملا امیدوار کننده بود و نباید فراموش کنیم، ما تمرینات هماهنگی و تاکتیکی را تازه شروع کرده ایم.
-
گزارش تصویری: تمرین روز سه شنبه پرسپولیس.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس صبح سه شنبه در مجموعه ورزشی درفشی فر زیر نظر مانوئل ژوزه پرتغالی پیگیری شد. گزارش تمرین امروز سرخپوشان به روایت عکس:
-
قائم مقام باشگاه پرسپولیس استعفا کرد.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس که در ماه های اخیر حضور کمرنگی در اتفاقات این باشگاه داشت به دلیل آنچه آنرا کسالت و مشغله کاری عنوان کرد، از سمت خود استعفا کرد.
جمشید زارع که به همراه محمد رویانیان وارد باشگاه پرسپولیس شد و از مدیران باسابقه سازمان تربیت بدنی سابق است، امروز سه شنبه از سمت خود در قائم مقامی باشگاه پرسپولیس اسعتعفا کرد.زارع استعفای خود را به محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داده است.جمشید زارع ضمن تایید این خبر از ارائه توضیحات زیادی در مورد دلایل استعفایش خودداری کرد و تنها گفت: به دلیل مشغله کاری و کسالتی که دارم از سمتم در قائمی مقامی باشگاه پرسپولیس استعفا کردم.
-
در انتظار تایید نهایی مانوئل ژوزه/ ایمون زاید امروز امضا می کند؟
مهاجم لیبیایی سرخپوشان روز گذشته به همراه کامران گروهی به دفتر محمد رویانیان رفت و در خصوص تمدید قرارداد با وی به گفت و گو نشست.
ایمون زاید که بامداد سه شنبه از طریق فرودگاه استانبول به تهران بازگشت، روز گذشته به همراه مدیر برنامه هایش در ایران، مهمان محمد رویانیان بود.در این جلسه که 2 ساعت به طول انجامید، طرفین بر سر مسائل کلی به توافق دست یافتند و قرار شد پس از اعلام نظر مانوئل ژوزه پرتغالی، مذاکرات نهایی برای امضای قرارداد انجام شود.زاید در این جلسه از تمایل خود برای ادامه حضور در پرسپولیس گفت و رویانیان سوء تفاهمات به وجود آمده بین طرفین را حل کرد.قرار است امروز مانوئل ژوزه نظر نهایی خود را برای تمدید قرارداد این بازیکن اعلام کند. ژوزه پیش از این فیلم بازی های پرسپولیس در فصل گذشته و درخشش ایمون زاید در ترکیب سرخپوشان را دیده اما در نهایت همه چیز به نظر او بستگی دارد.اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، ایمون زاید امروز قرارداد جدید خود را امضا و در تمرینات پرسپولیس شرکت می کند.
-
قائم مقام پرسپولیس : به خاطر دستور پزشک معالجم از پرسپولیس استعفا کردم.
جمشید زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران گفت: با توجه به دستور پزشكان و به دلیل تشدید بیماری از مسوولیت خود در باشگاه پرسپولیس تهران استعفا كرده است.
زارع گفت: مدت ها است كه به خاطر فشارهای بی اندازه و كار های سنگین باشگاه، بیماری ام تشدید یافته و طبق دستور پزشكان نمی توانم به تمرینات ورزشی خود برسم.وی ادامه داد: در 10 ماه گذشته به شهادت همه همكاران حتی روزهای تعطیل نیز مشغول رسیدگی به كارهای باشگاه بودم و در این مدت یك روز هم به استراحت نرفتم و از سلامتی خود غافل و بیماری ام تشدید یافت و پزشكان نیز ادامه این وضعیت را صلاح ندانستند.قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران، گفت: به رغم میل باطنی تصمیم به استعفا و كناره گیری گرفتم و شب گذشته استعفای خود را تسلیم دوست 30 ساله و همسنگر قدیمی ام محمد رویانیان نمودم.وی تصریح كرد: ای كاش می توانستم در فصل جدید سهم كوچكی در موفقیت های پرسپولیس داشته باشم و از این بابت از تمام هواداران تیم محبوب پرسپولیس عذر خواهی می كنم.وی اظهار داشت: از بازیكنان، پیشكسوتان، كاركنان باشگاه و رسانه ها به ویژه محمد رویانیان كه در این مدت به بنده لطف داشته اند، صمیمانه سپاسگذارم.زارع كه از مدیران باسابقه ورزش كشور است، همزمان با حضور رویانیان در باشگاه پرسپولیس كار خود را به عنوان قائم مقام باشگاه آغاز كرد و در طول این مدت بخشی از مسوولیت های مدیریتی تیم برعهده وی بوده است.
-
رمضان بیگی: پرسپولیس اصلی ترین مدعی قهرمانی لیگ برتر است.
مدیرعامل باشگاه صبای قم گفت: دو باخت پرسپولیس در دیدارهای تدارکاتی به معنی ضعف پرسپولیس نیست و در لیگ دوازدهم این تیم شانس اول قهرمانی است.
مجتبی رمضانبیگی در مورد وضعیت باشگاه صبای قم گفت: اردوی تیم امروز(چهارشنبه) در ترکیه به پایان میرسد و بازیکنان بعد از یک روز استراحت تمرینات را از سر میگیرند.وی در مورد تغییر استاندار قم عنوان کرد: موسیپور استاندار سابق رئیس مجمع باشگاه صبا بود و سال گذشته نیز به تیم خیلی کمک کرد. پیرایی استاندار جدید قم نیز تجربه تیمداری در لیگ برتر را دارد و کمک خوبی برای باشگاه است. وضعیت باشگاه صبا دقیقا مانند پاس همدان است و در آن زمان ایشان استاندار همدان بودند و میتوانند به باشگاه کمکهای خوبی کنند. رمضانبیگی در مورد وضعیت میلاد جهانی که بر سرجذبش با باشگاه مس اختلاف پیدا کردند، اظهار داشت: قرارداد این بازیکن را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دادهایم و منتظریم آنها در موردش اظهار نظر کنند.مدیرعامل باشگاه درباره برتری این تیم برابر پرسپولیس در دیداری دوستانه گفت: دو باخت پرسپولیس در بازی تدارکاتی برابر ما و آلومینیوم به معنی ضعف این تیم نیست و یا اینکه صبا بسیار تیم فوقالعادهای است. ما و آلومینیوم زودتر از پرسپولیس کار را شروع کردیم ضمن اینکه پرسپولیس حواشی بسیاری داشت و این حواشی معمولا روی متن کار تاثیرگذار است.رمضانبیگی تصریح کرد: پرسپولیس با بازیکنانی که جذب کرده مدعی اول قهرمانی است. اگر چه رقابت بین سه چهار تیم اول جدول بسیار سخت و فشرده خواهد بود اما به نظر پرسپولیس با فاصله لیگ را تمام میکند. در لیگ برتر دوازدهم اگر پرسپولیس قهرمان نشود کدام تیم میخواهد قهرمان شود؟
-
ایمون زاید در پرسپولیس ماندنی شد.
ایمون زاید پس از جلسه با رویانیان و تایید مانوئل ژوزه برای تمدید قراردادش با پرسپولیس به توافق رسید.
ایمون زاید روز گذشته به ایران آمد و شب گذشته در دیداری با رویانیان شرکت کرد. پس از این جلسه و با تایید مانوئل ژوزه، زاید با رویانیان به توافق رسید و قرار است به مدت یک سال دیگر قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید کند.البته پیشنهاد تمدید قرارداد دوساله به وی داده شده که او اعلام کرده تا هنگام ثبت قراردادش به این موضوع فکر خواهد کرد.
-
ماندن معمارزاده در پرسپولیس منتفی شد/ احتمال حضور یک دروازهبان خارجی.
مسئولان باشگاه پرسپولیس از منتفی شدن حضور معمارزاده در این تیم خبر دادند.
پس از جذب شهاب گردان مسئولان باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب دروازهبان دوم برای این تیم بودند اما تا این لحظه به نتیجه نرسیده اند. پس از اینکه مسئولان پرسپولیس با چند گزینه وارد مذاکره شدند زمزمههایی مبنی بر حضور مجدد معمارزاده به گوش میرسید که با اعلام مسئولان باشگاه پرسپولیس این موضوع منتفی شد.پرسپولیسیها قرار است یک دروازهبان خارجی که گفته میشود در تیم گیمارش فعالیت داشته را در صورت مهیا بودن شرایط جذب کنند.
-
رویانیان پس از موافقت با استعفای زارع: تغییرات ديگري در باشگاه انجام ميشود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تقدير از تلاشهاي قائم مقام خود گفت: بیش از 30 سال در جاهای مختلف با زارع کار کردهام، اما به دلیل پیگیریهای مکرر ایشان با توجه به کسالتی که دارند ناچارم استعفایش را بپذیرم.
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس؛ محمد رویانیان درباره استعفای جمشید زارع قائم مقام این باشگاه که روز گذشته به مدیر عامل اعلام شد، اظهار كرد: ناچارم استعفای ایشان را بپذیریم.شایسته می دانم از زحمات ایشان در مدتی که با هم مسئولیت باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس را بر عهده گرفتیم، تقدیر و تشکر کنم.وی افزود: ایشان زحمات فراوانی را در این مدت متحمل شده که شایسته تمجید و تقدیر است. لذا از ایشان خواستهام که به عنوان مشاور عالی در کنار ما بماند.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان خاطر نشان کرد: در آینده ای نزدیک، تغییراتی نیز در باشگاه اعمال می شود.
-
خانواده سوسا هفته آینده در تهران.
به گفته پزشك پرسپوليس، نتيجه تست ارتوپدي بازيكنان تا دو روز ديگر مشخص خواهد شد و همچنين قرار است آنها پيش از بازي نخست فصل در تست تغذيه شركت كنند.
به گفته حميد درخشان، كميته فني روز شنبه تشكيل جلسه ميدهد تا سرپرست جديد پرسپوليس را انتخاب كند. توپهاي جديدي كه قرار است در ليگ دوازدهم مورد استفاده قرار بگيرد ديروز به پرسپوليسيها تحويل داده شد.باشگاه تصميم گرفته با اجاره يك ساختمان چهار طبقه در شمال تهران، مشكل اسكان مربيان خارجي پرسپوليس را برطرف كند. خانواده سوسا هفته آينده به تهران ميآيند و باشگاه قول داده تا پيش از حضور آنها، يك آپارتمان را در اختيار هافبك برزيلياش بگذارد.آكادمي باشگاه پرسپوليس در استان البرز ديروز افتتاح شد. تيم اميد پرسپوليس امروز به مصاف تيم تخت جمشيد ميرود. اين بازي از ساعت 15 به ميزباني حريف و در زمين تختي انديشه برگزار ميشود. براي جلوگيري از ايجاد حاشيههاي احتمالي، باشگاه فعلا روبرتو سوساي برزيلي – پرتغالي را از مصاحبه با رسانهها منع كرده است.
-
عبادزاده: این تیم کم کم شبیه آن پرسپولیس افسانه ای می شود.
مدافع دهه شصت پرسپولیس گفت: ما برای دورانی هستیم که هیچ امکاناتی نداشتیم اما پیراهن پرسپولیس بیشترین ارزش را داشت.
روح الله عبادزاده در ادامه افزود: امروز که تحولات پرسپولیس را می بینم امیدوار شده ام که با اقدامات سردار رویانیان و آقای علی پروین آن عزت و اعتبار دوباره به این باشگاه و پیراهن برگردد.روح ا... عبادزاده ضمن بیان این مطلب گفت: ما برای دوران تمرین در سنگ و کلوخ هستیم. بهترین امکانات ما تپه های داودیه بود اما الان می بینم مدیریت باشگاه همه چیز را برای این بازیکنان فراهم آورده است. واقعا هیچ چیز کم نیست، غیر از اینکه یکبار دیگر پرسپولیس به همان جاه و مقام گذشته بازگردد. فکر می کنم نشانه های این مساله ظاهر شده است.وی ادامه می دهد؛ با اقداماتی که سردار رویانیان انجام داده و با توجه به تجارب علی پروین، پرسپولیس در حال قرار گرفتن در مسیر درست است. روزگاری که ما در پرسپولیس بازی می کردیم، اینطور نبود که هر کسی بتواند به پیراهن پرسپولیس برسد. بازیکن باید در تیم خودش ملی پوش می شد تا این افتخار را پیدا کند.مدافع سابق پرسپولیس تصریح کرد: خودم چنین شرایطی داشتم. ناصر محمد خانی هم مثل من از بانک ملی آمد و آقای گل شد که به پرسپولیس راه پیدا کرد. در حال حاضر نیز می بینیم که باشگاه شش بازیکنی را جذب می کند که در تیم ملی حضور دارند و جزو نفرات اصلی هستند. الان هم آقای گل بازی ها جذب می شود. می ماند که این بازیکنان قدر فرصت بدست آمده را بدانند تا کم کم این تیم به همان پرسپولیس افسانه ای بدل شود.مدافع کناری سال های دور پرسپولیس با اشاره به صحبت های سردار رویانیان در جشن نیمه شعبان گفت: آن صحبت ها به دلم نشست. اینکه پرسپولیس باید خودش درآمدزا باشد و قشنگی کار این است. الان این مسائل فقط حرف نیست و باشگاه به دنبال عمل کردن آن است. همچنین این حرف سردار هم درست بود که پرسپولیس باید از بازیکنان تیم های خود تامین شود و حتی به درآمد برسد. تیمی مثل بایرن مونیخ با وجود همه درآمدهایی که دارد هم روی این مسائل کار می کند و فکر می کنم با برنامه ریزی باشگاه و کمک پیشکسوتان این هدف محقق می شود.عبادزاده در پایان درباره شروع بازی های لیگ با حلول ماه مبارک رمضان گفت: باید برای این منظور فکری اساسی کرد. نمی توانیم خودمان را فریب بدهیم. برای یک ورزشکار حرفه ای خیلی سخت است که هم روزه بگیرد و هم کارش را به نحو احسن انجام بدهد. از سوی دیگر خیلی از آنها می خواهند این اعمال را انجام بدهند و درست نیست که آنها وادار به انتخاب شوند، به این منظور باید تمهیدات لازم انجام شود.
-
رویانیان: زاید امروز قراردادش را امضا و ثبت می کند/ او به عشق پرسپولیس، با شرایط ما کنار آمد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس از صبح امروز مشغول تنظیم قرارداد جدید ایمون زاید هستند.
مهاجم لیبیایی تیم فوتبال پرسپولیس روز سه شنبه وارد ایران شد و شب گذشته در نشستی با محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به توافق نهایی رسید.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن تایید خبر فوق گفت: مذاکره خوبی با ایمون زاید داشتیم و برای تمدید قراردادش با وی به توافق نهایی رسیدیم، البته او به دلیل علاقه ای که به تیم پرسپولیس دارد با شرایط باشگاه کنارآمد. در حال حاضر همکارانم در حال تنظیم قرارداد وی بوده و وی امروز آن را امضا و ثبت خواهد کرد.
-
کریمی و سوسا ستاره تمرینات پرسپولیس/ وحشت هافبک برزیلی از رانندگی در تهران!
روبرتو سوسا در همین مدت زمان اندک حضورش در تهران ارتباط خوبی با هواداران پرسپولیس و سایر هم تیمی هایش پیدا کرده است.
روبرتو سوسا برزیلی که جدی ترین گزینه سرخپوشان برای پست هافبک دفاعی محسوب می شود به همراه علی کریمی، ستاره این روزهای تمرینات است و حتی در بازی با آلومینیوم در دقایق کوتاهش در زمین اجازه خودنمایی به هافبک ها و مهاجمین حریف نداد.از زمانی که سوسا از ترکیب سرخپوشان بیرون رفت، آلومینیوم هرمزگان روی 2 ضد حمله دروازه پرسپولیس را باز کرد.مانوئل ژوزه پرتغالی هم حساب ویژه ای روی این بازیکن باز کرده و در تمرینات اخیر بارها با تذکرات تاکتیکی خود ، برنامه هایش را به سوسا منتقل می کند.این بازیکن برزیلی فعلا در هتل اوین تهران مستقر است و باشگاه پرسپولیس قول داده از هفته آینده، همزمان با ورود خانواده سوسا به ایران، یک واحد آپارتمان در اختیار این بازیکن قرار دهد.سوسا با وجود اینکه از وضعیت پرسپولیس و حضور در ایران راضی است یک مشکل جالب هم در تهران دارد. او از رانندگی در خیابان های تهران وحشت دارد! به همین دلیل باشگاه پرسپولیس یک راننده در اختیار هافبک دفاعی برزیلی اش قرار داده. وقتی در حاشیه تمرین پرسپولیس با راننده سوسا همکلام شدیم، او گفت سوسا از زمانی نشستن در اتومبیل تا رسیدن به مقصد احساس خوشایندی ندارد، او گاهی چنان فریاد می کشد که باعث شوکه شدن دیگران می شود و همیشه نگران است که سایر اتومبیل ها با شدت به ما برخورد کنند!سوسا به لایی کشی تهرانی ها در بزرگراه ها خیره می شود و گاهی برای چند ثانیه پلک نمی زند و به سرعت های سرسام آور خودروها، و حرکات عجیب موتور سیکلت ها خیره می شود!البته شاید سوسا به زودی مثل مصطفی دنیزلی به رانندگی تهرانی ها عادت کند و حتی در بازگشت به برزیل با عادت های رانندگی در تهران، هم وطنانش را بترساند.
-
تمرین امروز پشت درهای بسته/ فردا بازی تدارکاتی در حضور هواداران و خبرنگاران.
تمرینات پرسپولیس بعدازظهر امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه درفشی فر و پشت درهای بسته دنبال خواهد شد.
سرخپوشان پایتخت تمرین امروز خود را بدون حضور هواداران و نمایندگان رسانه های گروهی از ساعت 18:30 در مجموعه درفشی فر آغاز خواهند کرد.شاگردان مانوئل ژوزه فردا هم از ساعت 18 در سومین بازی تدارکاتی خود در مجموعه ورزشی درفشی فر برابر فولاد اهواز قرار می گیرند. ضمن اینکه کادر فنی حضور تماشاگران و اصحاب رسانه را در این بازی آزاد اعلام کرد.گفتنی است؛ تمرینات پرسپولیس بعد از استراحت سرخپوشان در روز جمعه، از صبح شنبه از سر گرفته می شود.
-
رويانيان با استعفاي زارع موافقت کرد
' محمد رويانيان' مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس 'با توجه به کسالت' جمشيد زارع قائم مقام اين باشگاه با استعفاي او موافقت کرد.
به نقل از تارنماي رسمي باشگاه پرسپوليس؛ رويانيان در عين حال از تغييرات بيشتر در آينده در اين باشگاه خبر داد.
رويانيان در پاسخ به استعفانامه روز گذشته زارع نوشت : ضمن تشکر و سپاسگزاري از تلاش هاي زارع که بيش از 30 سال در جاهاي مختلف با هم کار کرده ايم، به دليل پيگيري هاي مکرر وي با توجه به کسالتي که دارند ناچارم استعفاي ايشان را بپذيريم.
وي افزود: ناچارم استعفاي ايشان را بپذيريم. شايسته مي دانم از زحمات وي در مدتي که با هم مسئوليت باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس را بر عهده گرفتيم، تقدير و تشکر کنم.
رويانيان خاطرنشان کرد: زارع زحمات فراواني را در اين مدت متحمل شده که شايسته تمجيد و تقدير است. لذا از وي خواسته ام که به عنوان مشاور عالي در کنار ما بماند.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در پايان خاطر نشان کرد: در آينده اي نزديک، تغييراتي نيز در باشگاه اعمال مي شود.
-
گزارش تصویری از تمرین سرخپوشان قبل از دیدار با فولاد
-
دروازبان دوم پرسپولیس از برزیل می آید
کانون هواداران پرسپولیس:براي «تيم» شدن، اين پرسپوليس تنها يك دروازهبان كم دارد، دروازهباني كه شايعهها ميگفتند ميثاق معمارزاده است و براي بازگرداندن او، باشگاهنشينها كم تلاش نكردند.
ديروز اما همانها خبر دادند كه حضور دوباره ميثاق در پرسپوليس منتفي شده و به جاي او قرار است يك برزيلي سرخپوش شود؛ نيلسون كوره آ ژونيور.
دروازهبان كوتاه قد- 184 سانتيمتري- راست پا و 36 سالهاي كه در برزيل در شهر ويتوريا متولد شده و البته بهترين سالهاي فوتبالياش را در ويتورياگيمارش پرتغال گذرانده.
شروع فوتبال ژونيور با تيم جوانان ويتوريا بوده و او سه سال را هم در تيم اصلي همين باشگاه برزيلي بازي كرده كه حاصل آن دو قهرماني در ليگ و جام حذفي ايالت باهيا بود.
سانتاكروز، گاما، امريكانا و نائوتيكو هم ديگر تيمهايي هستند كه اين دروازهبان تا سال 2005 ميلادي برايشان بازي كرده و در آخرين فصل حضور در فوتبال برزيل هم نائوتيكو با كمك او به فينال ليگ ايالت پرنامبوكو رسيد.
سالهاي بعد از آن را امانيلسون كوره آ ژونيور يكسره در ليگ برتر پرتغال سپري كرده.
در فصل 2006-2005 ژونيور در 27 بازي در ليگ برتر درون دروازه ويتورياگيمارش حضور داشت اما نتوانست مانعي باشد براي سقوط دوباره اين تيم و خودش هم با ويتورياگيمارش راهي ليگ دسته 2 شد.
بعد از يك فصل حضور در اين رده و ثبت 28 بازي براي نيلسون كوره آ ژونيور، ويتورياگيمارش به ليگ برتر بازگشت و ژونيور را همچنان به عنوان دروازهبان اول با خود همراه داشت؛ دروازهباني كه تا پايان تازهترين فصل از ليگ برتر پرتغال در سال 2012، پاي ثابت همه بازيهاي ويتورياگيمارش بوده و فصل آخر را با مقام سومي در ليگ و تصاحب سهميه يوفا از سر گذرانده.
يك نايب قهرماني در جام حذفي پرتغال (در فصل 2011-2010) با ويتورياگيمارش هم در كارنامه ژونيور به چشم ميخورد و به علاوه، او سابقه بازي در تيم زير
20 سالههاي برزيل را هم دارد.
همين دروازهبان اما امروز بدون تيم مانده و اميد بسته به حضور در پرسپوليس. پرسپوليسي كه تنها شهاب گردان را درون دروازه دارد و به ناچار، مسعود داستاني را از تيم اميدش قرض گرفته تا تنها دروازهبانش بيرقيب نماند.
سرمربي پرتغالي هم كه روزهاي زيادي از حضورش نميگذرد، تاييد كرده كه براي تكميل تيمش تنها يك دروازهبان ميخواهد و چه بهتر كه اين دروازهبان خارجي باشد.
از همين رو باشگاه با نيلسون كوره آ ژونيور وارد مذاكره شده و موافقت اوليه او براي سرخپوش شدن را هم گرفته با اين همه باشگاه اعلام كرده جذب ژونيور برزيلي 50-50 است و مذاكرهها همچنان در جريان.
قرار است تكليف اين دروازهبان تا چند روز ديگر مشخص شود و البته در اين ميان، دغدغهاي بابت پايان فصل نقل و انتقالات در ذهن پرسپوليسيها نيست چرا كه بازيكنان خارجي يك هفته بيشتر از مهلت مقرر براي ثبت قراردادهايشان زمان دارند.
-
محمدی به راه آهن می رود!!!/ استقلال باز هم دروازبان دوم ندارد/در صورت مصدومیت رحمتی جانواریو دروازبان استقلال می شود!
کانون هواداران پرسپولیس:محمد محمدی پس از فسخ قراردادش با استقلال با مسئولان باشگاه راهآهن برای لیگ دوازدهم به توافق رسید.
محمد محمدی که 12روز پیش با ثبت قرارداد رسمی خود در هیئت فوتبال استان تهران رسماً استقلالی شده بود و حتی با این تیم به اردوی ترکیه سفر کرده بود، ساعتی پیش قرارداد خود را با باشگاه استقلال فسخ کرد.
مسئولان باشگاه راهآهن که خواهان عقد قرارداد با این بازیکن بودند با محمدی به توافق رسیدند و این بازیکن برای فصل آینده زیر نظر علی دایی و با پیراهن راهآهن به میدان خواهد رفت. بدین ترتیب فابیو جانواریو جایگزین محمد محمدی در استقلال شد و این بازیکن برزیلی میتواند از ابتدای فصل برای آبیپوشان به میدان برود.
قرارداد جانواریو با استقلال و محمدی با راهآهن امروز در هیئت فوتبال ثبت خواهد شد.
-
کاظميان:بداخلاق تر از ژوزه را هم ديده ام
كانون هواداران پرسپوليس : اميدوارم اگر قرار است شکستي در کار باشد براي بازيهاي دوستانه باشد و در ليگ تنها پيروز شويم.
جواد کاظميان درباره دو بازي تدارکاتي اين تيم پيش از آغاز اين فصل مقابل آلومينيوم هرمزگان و صباي قم که با شکست سرخپوشان همراه بوده گفت: «بدنهاي ما هنوز تحت تاثير تمرينهاي سنگين دوران بدنسازي است و کمي طول ميکشد که به آمادگي لازم دست پيدا کنيم.»
وي ادامه داد: «البته ما مقابل آلومينيوم خوب بازي کرديم. آنها زور نداشتند به ما گل بزنند و ما روي دو اشتباه خودمان گل خورديم. طبيعي است تا زماني که به آمادگي کامل برسيم، ممکن است اين نتايج در بازيهاي تدارکاتي رخ دهد اما من اميدوارم اگر قرار است شکستي در کار باشد براي بازيهاي دوستانه باشد و در ليگ تنها پيروز شويم.»
کاظميان درباره شرايط خودش و رقابتي که ميان مهاجمان پرسپوليس در فصل جديد وجود دارد، گفت: «امسال انگيزه زيادي دارم و در بازي مقابل آلومينيوم هم با وجود اينکه 20 دقيقه بيشتر در زمين نبودم اما تلاش زيادي کردم. سعي ميکنم امسال عملکرد خوبي داشته باشم.»
مهاجم پرسپوليس در ادامه درباره تجربه کار کردن با مانوئل ژوزه گفت: «ژوزه مربي جدي و خوبي است. او از لحاظ تاکتيکي خيلي سختگير است و تاکيد دارد که حتما درون زمين بازي تاکتيکي انجام دهيم که اين کمي کار را سخت ميکند اما طبيعت فوتبال است و بايد با آن کنار بياييم.»
کاظميان همچنين در پاسخ به اين سوال که گفته ميشود ژوزه کمي بداخلاق است گفت: «خير، اصلا اينطور نيست. من شخصا با مربيان بداخلاقتر از ژوزه هم کار کردهام و تا به حال نديدهام که اين مربي از اين اخلاقها داشته باشد.»
-
بهروان: به احتمال فراوان جام حذفي برگزار مي شود
كانون هواداران پرسپوليس : سرپرست سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: به احتمال فراوان و برخلاف تصميم گيري هاي قبلي، جام حذفي در فصل جاري برگزار خواهد شد.
''''غلامرضا بهروان'''' درخصوص اينکه آيا قرار است تکليف برگزاري جام حذفي در فصل جديد در جلسه هفته آينده کنفدراسيون فوتبال آسيا مشخص شود، گفت: اگر قرار باشد در اين جلسه درخصوص جام حذفي فوتبال ايران تصميم گيري شود، بهتر است اين مسابقات را برگزار کنيم.
وي گفت: اعلام مي کنم که به احتمال فراوان اين مسابقات برخلاف تصميم گيري هاي قبلي در فصل جديد برگزار خواهد شد.
بهروان در خصوص درخواست مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي عدم برگزاري مسابقات ليگ در ماه رمضان اظهار داشت: دوستان مطمئن باشند ما نه تنها مسائل شرعي را رعايت مي کنيم ، بلکه سعي مي کنيم مسائل فرهنگي را نيز ترويج کنيم.
سرپرست سازمان ليگ درخصوص فصل نقل و انتقالات گفت: امروز فصل نقل و انتقالات ليگ برتر به پايان خواهد رسيد و متاسفانه بعضي تيم ها هنوز مدارک خود را تحويل نداده اند.
وي تاکيد کرد: تحويل دادن مدارک در روز پاياني تنها کار ما را دوچندان مي کند و همه بايد بسيج شويم تا کارها به دقايق پاياني موکول نشود.
بهروان درخصوص وضعيت باشگاه هايي که بدهي دارند، گفت: دراين خصوص جلسه اي با ''''مهدي محمد نبي'''' ، ''''علي کاظمي'''' و ''''حسن زاده'''' برگزار کرديم و قرار شد باشگاه هايي که بدهي هاي خود را پرداخت نکرده باشند، با کسر امتياز روبه رو شوند.
وي ادامه داد:اين کسر امتياز براي هر باشگاه، متفاوت و به ميزان بدهي هاي آنها مرتبط خواهد بود.
سرپرست سازمان ليگ گفت: منظور فدراسيون فوتبال از بدهي باشگاه ها مربوط به پرونده هايي است که آراي قطعي آنها صادر شده است.
بهروان درمورد اينکه آيا همچنان بدهي باشگاه ها به وسيله پول هاي متعلق به آنها مانند حق پخش تلويزيوني پرداخت مي شود،خاطرنشان کرد: اين کار همچنان از سوي سازمان ليگ صورت ميگيرد اما متاسفانه بدهي بعضي باشگاه ها تا حدي بالاست که به اين شکل سالها طول ميکشد تا آنها پاک شود.
وي درمورد مشکل باشگاه راه آهن براي ثبت قرارداد با بازيکنانش گفت: مشکل اين باشگاه برطرف شده و مي تواند قرارداد بازيکنان خود را به ثبت برساند.
بهروان در باره انتقال باشگاه راه اهن به فراز قشم گفت: اين کار تاکنون به ما گزارش نشده است و بدون موافقت ليگ امکان انجام آن نيست .
وي در باره گفته هاي مديرعامل پرسپوليس مبني براينکه برخي قراردادهاي اين باشگاه بالاتر از سقف بوده و آن را به فدراسيون گزارش کرده است،گفت: ما چنين نامه اي دريافت نکرده ايم و اين خلاف است و با خلاف برخورد مي کنيم.
بهروان در باره جانواريو نيز گفت: در صورتي که تا غروب امروز نام بازيکني از ليست استقلال خارج شود، وي مي تواند براي اين تيم بازي کند.